2010 Aralık Anneleri

iyi olmanıza sevindim kızlar
sezen canım güzel haberlerle gel inş. dr.dan buraya yazmayı unutma merak ederiz yoksa
kızlar ben hala uyku uyuyamıyorum rahat yatan var mı aranızda

kızlar bende 22 kasımda gidecem dr. zaman geçmiyo sanki
benim bebişte önden gidiyo hemde 3 haftaya yakın
22 kasımda nstye bağlanacağız
allahım hepimizi bir nefeste sağlıkla kurtarsın sağlıkla bebişimizi
kucağımıza almayı nasip etsin

günaydın arkadaşlarr

sezencim canım çok üzüldüm ya,inşallah olmaz tekrar 1-2 hafta daha geçse daha rahat eder için,bakalım doktorun ne dicek canım umarım tekrarlamaz

zeytincim daha bugün kaan kocatepenin videosunu izledim vücut doğumdan sonrasına hazırlıyormuş kendini o yüzden düzenli uyku olmuyormuş,çünkü bebeği 2 saatte bir emzirceğimiz için vücut ondan kendiliğinden bu düzene göre ayarlıyormuş kendini,bende sürekli wc ye uyanıyorum mesela 1de 3te 5te falan,kendiliğimden kalkıveriyorum hiç deliksiz bi uyku uyuyomadım kaç haftadır

saat 17:30 olsun da doktora gideyim...çok heyecanlıyım kızlar..

Hadi gözün aydın canım... bende yarın giidcem güzel haberlerle gelelim.....

bende bugun 4te dr a gitcektim ama esim acil Ankaraya gitmek zorunda kaldı bende erteledim ptesi gorcem oglusumu cok ta ozledim :97:

olsun ya azcık kalmış tosuncuk biraz daha büyür hem...

sezen canım güzel haberlerle gel inş. dr.dan buraya yazmayı unutma merak ederiz yoksa

kim rahat rahat uyuyabiliyo ki :26:

yok canım ya 36.haftada oluyosun sanırım çok geç değil... bende yarın gidicem sanırım benide bayramdan sonra çağırıcak sanırım....

kızlar ben birazdan yemeğe gidicem afiyet olsun bebişlere top top et olsun

afiyet olsun canım...

Teşekkürler sana da günaydın tabi herkese de günaydın

galiba o yüzden uyuyamıyoruz
bayramdan sonra zaman dahada yakşaıyo kızlar kızlar 28 kasımda memurluk sınavına
girecem dr. dan rapor almayı düşünüyorum wc için
o zaman kadar inş. doğurmam
hayırlısı olsun yinede

Doktor raporu işe yaramıyor diye biliyorum kopya skandalından sonra iyice zorlaştırdılar.Benim arkadaş geçen sınavda izin istemiş 'son ayımdaayım tuvalet ihtiyacım olur' demiş onlarda sınav başkanına söylemiş,sınav başkanı ösym yetkilisine söylemiş o da demişki bu durumu dilekceyle ösym ye bildirmesi gerekiyordu yapabileceğimiz bir şey yok .Yani doğursa umurlarında olmayacaktı :) Sen yine de bir araştır istersen çünkü gödermezler madur olursun :) Şimdiden başarılar..

günaydin kizlar,nasilsiniz?
herkese hayirli cumalar ayrica,tüm dualariniz kabul olsun..
acliktan midemiz yapismis gibi,gecmise kahvaltidan sonra dönücem

KÜCÜKPRENS sana kocamannn bi tesekkürüm var tatlim,baskasi icin gönülden istenen dilek,dua kabul olurmus,dün sen bana insallah coook güzel uyursun dua edicem sana demistin ya..
tamamm yine bicok kez uyandim elbette ama uzun zamandir böyle uzun uyuymamistim..sagol arkadasimmm

Gunaydin kizlar gecmisi anca okudum hatta bes alti sayfa kaldi. Ins herkes iyidir.. Dogum yazisini bende okudum . Ins hayirlisiyla normal dogum yaparim. Catimin dar old inaniyorm ama dr um bebegede bakacagini soyluyor. Ne olursa olsun cebinden seker cikarmiyorsunki elbette bebek dogarken agrisi sancisi olacak.. Vucut yapisina Gore az yada cok agri cekecez.. Yataktan kalkarken bacagim kasiklarimla birlestigi yer kalkarken cit cit kemik sesi duyuyorum herhalde rahim ve pelvis yéri genisliyor. Ama genislesin genislesin. Bebek sekerini bende yazmadim daha "prensesimiz ada hosgeldin."diyebiliriz kisa olmasi lazim. Dusuneyim biraz daha.. Bugun agdaciya gitmem lazim hep kendim alirdim ama ugrasamiycam. Sali gunu randevum var. Useniyorum yaa. Esime sakayla s'en yardim et dedim. -- valla Ben aglarim senin canin yanarken diyor..-- :))))

ben ağdaya gitmeden gdicem kontrole ama henüz muayene yapmaz heralde yine ultrasonla bakar 34. haftanın içindeyiz... bayramdan sonraki kontrolume denk getirmeye çalışıcamki sonrada aralık 10-15 gb yaptırırm doğum için 21 aralık benim doğum...

saat 17:30 olsun da doktora gideyim...çok heyecanlıyım kızlar..

Güzel haberlerini bekliyoruz canım

Bende rahat uyuyamıyorum sürekli uykum kaçıyor ve sağa sola dönmek zor oluyor

Benimkide 26 Kasımda daha çok var aslında bayram girdi diye uzadı 38.5 haftalıkken gideceğim

kızlar ben birazdan yemeğe gidicem afiyet olsun bebişlere top top et olsun

Afiyet olsun canım yarasın bebeğine

merhaba kızlar herkese hayırlı cumalar allah bütün dualarımızı kabul etsin inş. geçmişi okumadım inş herkes bebişleriyle beraber iyidir. bende üşütmüşüm nasıl hastaydım pazar gününden beri anca anca iyleşiyorum. doğum u konuşmuşsunuz nasıl strese girdim ben bu konuda anlatamam size normal doğumdan çok korkuyorum ve o kadar istemiyorum ki çevremdekilerin ve eşimin normal doğum yap die ısrar etmesine daha çok sinir olmaya başladım piskolojikmen normal doğum benim korkulu rüyam gibi bişey konusu bile geçince yüzümün şekli değişiyor kasılıyorum resmen.haftaya pazartesi gidicem doktora bakalım galiba çatıma bakacak bişey demedi ama onlada konuşurum artık bilmiyorum çok sıkıntılıyım(((((((((((((

slm kızlarrr,nasılsınızzz? bi geçmişe bakayım dün akşam hastaneye giden bir arkadasımızı vardı ne oldu ki o ?iyimi? bi bakayım...

Kızlar çatı olayından bahsetmişsinizde doktor doğuma yakın beni muayene etti çatın müsait boylu kızsın doğurursun dedi sezeryan yanlısı bir doktordu.Doğum zamanı 9 cm.kadar açıklıkla acil sezeryana alındim o zaman doktorum ben biliyordum seyranın böyle yapacağını dedi :)) Keşke baştan deseydi :)

ezom hayirli olsun,aman dikkat et kendine,yapamadiklarini annenle yaparsin,strese girme canimm
canim cok gecmis olsun..bugün güzel haberlerle gel insallah,gün falan verir mi acaba bugün?

cucu bak sende hatırlıyorsunn
sankii esra 37 koymuştıı öyle birşeyy
çünküü o topikk açmıştıı sonra kapanınca kırılıpp uzunn süre gelmedii esraa
canim yinede cok degil aldigin kilo..ben cevremden 38 kiloyla doguma giden taniyorum..bosver..her bünye farkli..
dogumdan sonra 3 tane bebise kosturmaktan hepsini hatta fazlasini verirsin
evet canim o video.
hapsuruk eklemis bir sayfa geride linki var

tugbacim sen kosturdukca benim dogurasim geliyor artik..cok sükür bisey cikmamis ama artik azcik dinlen be kuzum..
massallah meleginin boyu ne kadar uzamis,kilosuda iyi annesi..ee onca tempoya yine hatta cok cok iyi prensesin massallah..

gecmis olsun canim..sen böyle stresli degildin,sona yaklastikca mi strese giriyorsun acaba?
kendini telkin etmeye calis canim,milyarlarca insan nasil dogdu,hic icerde kalan yok :)
dogumdada zaten hersey kendiliginden gelisiyor,ikinmak bile istem disi gelisiyor..
hakkinda hayirlisi olsun canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…