ha ha ha 98 de ben liseden mezun oldum:)
saat 17:30 olsun da doktora gideyim...çok heyecanlıyım kızlar..
bende bugun 4te dr a gitcektim ama esim acil Ankaraya gitmek zorunda kaldı bende erteledim ptesi gorcem oglusumu cok ta ozledim :97:
iyi olmanıza sevindim kızlar
sezen canım güzel haberlerle gel inş. dr.dan buraya yazmayı unutma merak ederiz yoksa
kızlar ben hala uyku uyuyamıyorum rahat yatan var mı aranızda
kızlar bende 22 kasımda gidecem dr. zaman geçmiyo sanki
benim bebişte önden gidiyo hemde 3 haftaya yakın
22 kasımda nstye bağlanacağız
allahım hepimizi bir nefeste sağlıkla kurtarsın sağlıkla bebişimizi
kucağımıza almayı nasip etsin
kızlar ben birazdan yemeğe gidicem afiyet olsun bebişlere top top et olsun
beraser, deniz1958, eLann, eysiel, hapsuruk, karabiber01, saliha27, sweethome, tellinaz, tooba, y.a.s.m.i.n, özüm
günaydın kızlarr nasılsınız bebişlerde iyiler inş.
faceye katılma isteği gönderdim kim onaylıyooo
galiba o yüzden uyuyamıyoruz
bayramdan sonra zaman dahada yakşaıyo kızlarkızlar 28 kasımda memurluk sınavına
girecem dr. dan rapor almayı düşünüyorum wc için
o zaman kadar inş. doğurmam
hayırlısı olsun yinede
saat 17:30 olsun da doktora gideyim...çok heyecanlıyım kızlar..
iyi olmanıza sevindim kızlar
sezen canım güzel haberlerle gel inş. dr.dan buraya yazmayı unutma merak ederiz yoksa
kızlar ben hala uyku uyuyamıyorum rahat yatan var mı aranızda
kızlar bende 22 kasımda gidecem dr. zaman geçmiyo sanki
benim bebişte önden gidiyo hemde 3 haftaya yakın
22 kasımda nstye bağlanacağız
allahım hepimizi bir nefeste sağlıkla kurtarsın sağlıkla bebişimizi
kucağımıza almayı nasip etsin
kızlar ben birazdan yemeğe gidicem afiyet olsun bebişlere top top et olsun
ezom hayirli olsun,aman dikkat et kendine,yapamadiklarini annenle yaparsin,strese girme canimmkızlar gunaydın umarım herkes iyidir.işe cağırdılar umarım oğlene cıkabilirim .inş herkes iyidir..ben dun bi ev buldum sanırım .hayırlısı ise olur inş.haftaya cuma ancak teslim edebilecekmiş.benimde 2 gun içinde yerleşmem gerek pazarrtesi annemler gelicek cunku...doğalgaz falan yeni bağlanıyor onumuzdeki haftya oyunca onlarla uğraşılcak.hiç dinlenemedim. hepinizi opuyorum
canim cok gecmis olsun..bugün güzel haberlerle gel insallah,gün falan verir mi acaba bugün?günaydın kızlar
pazardan beri ne güzel iyiydim..olmuyordu kriz hiç
dün gecce ölüyordum resmen hiç nefes alamadım o kadar kötüydü ki..ve yine uzun sürdü..sonra da korkudan uyuyamadım..ben nasıl dayanıcam böyle...yarabbim ne zor bir durum..
en fazla ben almışımm canım tam 20 k,lo almışımm
ilk zamanlar ayda 4 kilo ile devam ediyordum
son 2 aydır maşallah 1 yada 1 buçuk kilo aldımm
ama kızlarda 30 almıştımm
o yüzden az aldımm diye avutuyorum kendimii
canim yinede cok degil aldigin kilo..ben cevremden 38 kiloyla doguma giden taniyorum..bosver..her bünye farkli..cucu bak sende hatırlıyorsunn
sankii esra 37 koymuştıı öyle birşeyy
çünküü o topikk açmıştıı sonra kapanınca kırılıpp uzunn süre gelmedii esraa
tugbacim sen kosturdukca benim dogurasim geliyor artik..cok sükür bisey cikmamis ama artik azcik dinlen be kuzum..canlar, hemen çıkacağım... nst'de sancım yoktu çok şükür.. usg'de herşey çok iyiydi suyumda da azalma yoktu. tahmini ölçülerimize göre 50,5 cm boyumuz var kafa çevreside 38 haftalık görünüyor ama 2700 gr'mız. biraz kiloda geri kalmışız ama ciddi bir durum değil. kafa çevresi iyi gidiyor çünkü. son sıralar aynaya bile bakamıyorken çocuğun bu durumuna bile şükrediyorum doğrusu.. servis binasına tuşeye yolladı yinede açıklık var mı diye bakacaklar. belki fırsat bulursam uğrarım ama içim rahatladı ya pek sallamıyorum açıkçası. nst'de sancı neredeyse yoktu çünkü.. akşama görüşürüz, laf yetiştiririm.. sevgiyle kucakladım sizi
merhaba kızlar herkese hayırlı cumalar allah bütün dualarımızı kabul etsin inş. geçmişi okumadım inş herkes bebişleriyle beraber iyidir. bende üşütmüşüm nasıl hastaydım pazar gününden beri anca anca iyleşiyorum. doğum u konuşmuşsunuz nasıl strese girdim ben bu konuda anlatamam size normal doğumdan çok korkuyorum ve o kadar istemiyorum ki çevremdekilerin ve eşimin normal doğum yap die ısrar etmesine daha çok sinir olmaya başladım piskolojikmen normal doğum benim korkulu rüyam gibi bişey konusu bile geçince yüzümün şekli değişiyor kasılıyorum resmen.haftaya pazartesi gidicem doktora bakalım galiba çatıma bakacak bişey demedi ama onlada konuşurum artık bilmiyorum çok sıkıntılıyım(((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?