ezom hayirli olsun,aman dikkat et kendine,yapamadiklarini annenle yaparsin,strese girme canimm
canim cok gecmis olsun..bugün güzel haberlerle gel insallah,gün falan verir mi acaba bugün?
canim yinede cok degil aldigin kilo..ben cevremden 38 kiloyla doguma giden taniyorum..bosver..her bünye farkli..
dogumdan sonra 3 tane bebise kosturmaktan hepsini hatta fazlasini verirsin
evet canim o video.
hapsuruk eklemis bir sayfa geride linki var
tugbacim sen kosturdukca benim dogurasim geliyor artik..cok sükür bisey cikmamis ama artik azcik dinlen be kuzum..
massallah meleginin boyu ne kadar uzamis,kilosuda iyi annesi..ee onca tempoya yine hatta cok cok iyi prensesin massallah..
gecmis olsun canim..sen böyle stresli degildin,sona yaklastikca mi strese giriyorsun acaba?
kendini telkin etmeye calis canim,milyarlarca insan nasil dogdu,hic icerde kalan yok :)
dogumdada zaten hersey kendiliginden gelisiyor,ikinmak bile istem disi gelisiyor..
hakkinda hayirlisi olsun canimm
Kızlar çatı olayından bahsetmişsinizde doktor doğuma yakın beni muayene etti çatın müsait boylu kızsın doğurursun dedi sezeryan yanlısı bir doktordu.Doğum zamanı 9 cm.kadar açıklıkla acil sezeryana alındim o zaman doktorum ben biliyordum seyranın böyle yapacağını dedi :)) Keşke baştan deseydi :)
merhaba kızlar herkese hayırlı cumalar allah bütün dualarımızı kabul etsin inş. geçmişi okumadım inş herkes bebişleriyle beraber iyidir. bende üşütmüşüm nasıl hastaydım pazar gününden beri anca anca iyleşiyorum. doğum u konuşmuşsunuz nasıl strese girdim ben bu konuda anlatamam size normal doğumdan çok korkuyorum ve o kadar istemiyorum ki çevremdekilerin ve eşimin normal doğum yap die ısrar etmesine daha çok sinir olmaya başladım piskolojikmen normal doğum benim korkulu rüyam gibi bişey konusu bile geçince yüzümün şekli değişiyor kasılıyorum resmen.haftaya pazartesi gidicem doktora bakalım galiba çatıma bakacak bişey demedi ama onlada konuşurum artık bilmiyorum çok sıkıntılıyım(((((((((((((
Canım öncelikle geçmiş olsun.Çevrendekiler kötü birşey demiyorlar sana kızma onlara onlarda ameliyattan korkuyorlar bak ben hiç ağrıya dayanamayan biriyim kimse normal doğuracağıma inanmıyordu bende sezeyan istiyordum ama acil oldu yemek yemiştim normal doğumu denedik 7 cm. açıklığa kadar hiçbirşey anlamadım hatta şükrediyordum iyiki sezeryan olmamışım arkadaşlarım şaşırmıştı 7 cmle gülüyorsun diye sonuç olarak sezeryan oldum ama benimki kesinlikle ekip eksikliğiydi detaya girmiyorum Allah hepsinden razı olsun sana diyeceğim bak Ankaradasın rahatlıkla iyi bir Anestezi doktoru bulabilirsin Epiduralle normal doğur bu işi iyi bilenler seni çok rahatlatacaktır emin ol.
İnşallah çok rahat bir doğumun olur.
iyi olmaniza cok sevindim canim..pazarteside güzel haberlerle gelirsin insallah..kızlar hepinize hayırlı cumalar allahım hepimizin dualarını kabul etsin dün gece doktora gittim bebeğimin haraketleri normal nst ye beğladılar ondanda hafif sancım çıktı ve muaynedede 1 cm açıklık vardı ama o 1 cm açıklık 28. haftadan beri var bende 28. haftada aşırı bir sancıyla gitmiştim 1cm açıklık var erken doğum olmaması için durdurucaz ama sanmaki o açıklık kapanıcak demişlerdi yani dün geceki o açıklık var olan açıklık bi problem çıkmadı pazartesi tekrar çağırdı bakalım o zaman ne diycek merakla pazartesiyi bekliyorum
sağol tatlım evet ya bu kadar stresli değildim ben ki hep epidural ile normal doğum isterdim ama şimdi sezeryan olsun diyorum o kadar soğudum ki normal doğumdan sebebini bilmiyorum ama düşünmesi bile ürkütüyor beni hakkımızda hayırlısı olsun cnm ya allah hepimize kolay doğum nasip etsin
aaa nie senmi istedin sezeryan olun diye yoksa mecburiyetten mi o kadar beklemişsin 9cm açıklığı
aralık ayının şirin annişleri sonunda aranıza dönüyorum. Bi yaz tatiline gittim bidaha yakalayamadım sizi. Herşey çok değişmiş 3-4 ayda. Şiddetli tekmeler, hazırlık ve isim bulma telaşları. Bendeki değişiklikleride anlatayım birazcık.
16 kilo aldım toplamda ( çok biliyorum ama naapiyim kızım sağlıklı doğsunda üzülmüyorum çok)
Doğum için istanbula gitme kararım kesinleşti.
Bebişe bikaç giysi aldım(bi ara resim çeker ciciler bölümüne koyarım)
Uzun aramalardan sonra isme kesin karar verdim Serra olacak.
Yarın sabah kontrolüm var önceki kontrolde bebek kilolu çıkmıştı bakalım bu sefer ne diyecek dr.
Bebişin doğum tarihi netleşmedi henüz sezeryan olacağım ama nasıl kesinleşiyo tarih bilmiyorumyarın sorarım artık ve ona göre yola çıkarız.
Şimdilik bukadar .... Geçmişi pek okuyamadım ama inş. hiçkimsenin ciddi bi şikayeti yoktur.
gececilerden kim var bakalimmm:82:
simdi anne karninda yasama yolculuk diye bi belgesel izledik
cok guzeldi yaaa
izlemeyen varsa hemen izlesin derimmm
Bende de oluyor ve terliyorum diye düşünüyorum. Islak gezmemek için hemen değiştiriyorum çamaşırımı
canım bana oluyor ıslaklık hissi ama bakıyorum bişey yok..günde 1-2 kez akıntım oluyor doktor normal dedi.
canım çook uzun süre hareket etmediyse git bi görün için rahat etsin.merhaba kızlar boşluklarım belim sırtım dün geceden beri ağrıyor bebeğimde oynamadı bugün bişey yoktur dimi sabaha kadar beklesemmi yoksa gitsemmi hastaneye acaba bi akıl verin ne olur telaşlandım çok
günaydın kızlar
pazardan beri ne güzel iyiydim..olmuyordu kriz hiç
dün gecce ölüyordum resmen hiç nefes alamadım o kadar kötüydü ki..ve yine uzun sürdü..sonra da korkudan uyuyamadım..ben nasıl dayanıcam böyle...yarabbim ne zor bir durum..
günaydın canlar,
yeni yoğun bir günün evvelinden merhaba.. kahvaltı yaparken bir göz atayım dedim. emin olmamakla beraber bu sabah biraz suyumun geldiğinden şüphe ediyorum ki inş. gelmemiştir. ama tuhaftı emin olmak için polikliniğin açılmasını bekliyorum.. açılsın bi kontrol olacağım. doğum başlamadıysa tam gaz işime döneceğim. son yoğun günüm pazartesi salı rahat geçecek sonra izne çıkacağım zaten.. sizi haberdar ederim inş. durumdan. etmezsem doğuma gitmişimdir, yapacağım çok iş var çünkü doğumla ilgili ya da net bağlantısı sorunu yaşıyorumdur.. öptüm hepiciğinizi..
ay annesii kurban olsunn onuu verenee sankii annesininn üzüldüğünüü anladı bebeğimm şimdii tepkii verdiiiii
ona birşey olursa kafayıı yerimm
bu kadar taşıdıktan sonraa bir iş uğrunaa birşeyy olmasıı çok üzer beniii,mink aşkımm küçük erkeğimm o benimmm,şimi ağlattı benii sıpaa korkuttu
canlar, hemen çıkacağım... nst'de sancım yoktu çok şükür.. usg'de herşey çok iyiydi suyumda da azalma yoktu. tahmini ölçülerimize göre 50,5 cm boyumuz var kafa çevreside 38 haftalık görünüyor ama 2700 gr'mız. biraz kiloda geri kalmışız ama ciddi bir durum değil. kafa çevresi iyi gidiyor çünkü. son sıralar aynaya bile bakamıyorken çocuğun bu durumuna bile şükrediyorum doğrusu.. servis binasına tuşeye yolladı yinede açıklık var mı diye bakacaklar. belki fırsat bulursam uğrarım ama içim rahatladı ya pek sallamıyorum açıkçası. nst'de sancı neredeyse yoktu çünkü.. akşama görüşürüz, laf yetiştiririm.. sevgiyle kucakladım sizi
saat 17:30 olsun da doktora gideyim...çok heyecanlıyım kızlar..
günaydın arkadaşlarr
sezencim canım çok üzüldüm ya,inşallah olmaz tekrar 1-2 hafta daha geçse daha rahat eder için,bakalım doktorun ne dicek canım umarım tekrarlamaz
zeytincim daha bugün kaan kocatepenin videosunu izledim vücut doğumdan sonrasına hazırlıyormuş kendini o yüzden düzenli uyku olmuyormuş,çünkü bebeği 2 saatte bir emzirceğimiz için vücut ondan kendiliğinden bu düzene göre ayarlıyormuş kendini,bende sürekli wc ye uyanıyorum mesela 1de 3te 5te falan,kendiliğimden kalkıveriyorum hiç deliksiz bi uyku uyuyomadım kaç haftadır
kızlar hepinize hayırlı cumalar allahım hepimizin dualarını kabul etsin dün gece doktora gittim bebeğimin haraketleri normal nst ye beğladılar ondanda hafif sancım çıktı ve muaynedede 1 cm açıklık vardı ama o 1 cm açıklık 28. haftadan beri var bende 28. haftada aşırı bir sancıyla gitmiştim 1cm açıklık var erken doğum olmaması için durdurucaz ama sanmaki o açıklık kapanıcak demişlerdi yani dün geceki o açıklık var olan açıklık bi problem çıkmadı pazartesi tekrar çağırdı bakalım o zaman ne diycek merakla pazartesiyi bekliyorum
iyi olmaniza cok sevindim canim..pazarteside güzel haberlerle gelirsin insallah..
bende seyraya katiliyorum aslinda..epidural alirsan sanci cekmemek seni epey bi rahatlatir.
dogum kocu bulma gibi bi sansin var mi canim?varsa eger kesin bi tane edin derim..
birde kulak tika anlatilan zor hikayelere,herkesin durumu farkli..
hakkinda hayirlisi olsun canim,düsünme bunlari,hersey olacagina variyor nede olsa..
canım ben
bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun yazdım
Merhabalar kızlaarr.. Nasılsınız??
Biz gayet iyi ve göbeksiziz vatana millete hayırlı olsun
kızlaaarrr geldiiikkk bizzz...öncelikle duruya maşallah göbişi de
düşürdü rahatlatmıştır sizi de ayşecim...
vee beyzaaammmm...dönmüş kızlar kafası aşağıda, ayaklar yukarda tatlı tatlı parmağını
emmekle meşguldu.yüzünü kukusunu her yerini gösterdi.
bu sefer fotoğraflarımızı da videomuzu da aldık şükür.
46 cm. 2500gr.çok iri bebek beklemeyin dedi doktor..eşim de ben de zaten 3.5 kilo doğmuşuz...3 kiloyu rahat geçer dedi doktor..bayramdan sonra nstye bağlıcak ve kan tahlili yapacak
enfeksiyon kontrolü için.ozamana kadar dur kız dedi içerde:))
rahatlamış bir şekilde yazıyorum kızlar...pek sevindirik olduk.
bir öğlen girmedim birkmiş gene anca okurum şimdi
canım maşallah kocaman olmuşşşşş
gözüznaydınnn.
demek seninki elini emiyo .
acıkmş annesiiiii
bi çıkayım senin memişi cok cok emicem diyo
:92::92::92: emzirme sütyenelri aşağıya.
ayyy ben hiç çekemdimm.
çeksem iyi olur aslında.
kendi hallerimi de hiç çekmedimmm.
canım ben şöle ayzdırdım.
bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun.
Yağmurum, bitanem hoşgeldin .
oyyyyy oyyy sevsinelr onuuuuuu.
göbeği de düşürdü koca kız oldu artık annesi.:80:
iyi bakalımmm kuzummm.
ama senin hberin çok gecikmez gibi geliyo
sanki gecikip de nekadar gecikecek dimi.
gelmişsin zaten 36. haftaya dimi ama.
bendeki de laffffff:81:
izin yaklaştııı, yorma kendini sakınnnnn
güzel ahberlerle gel şekerimmmmmm.
evet bi soru daha kimsecikelr yok ama
yarın okuyunca cevap evrin haç
şimdi hep suyummu geliyo diye korkuyorum hep yokluyorum kendimi.
iç çamaşırım nemli hissediyorum sanki
bu kendiliğinden olan bişimi sizce.yoksa su faaln geliomudur
ama ıslak değilll
değiştiriyorum.
mesela uzanıyorum 1-2 saat sanki enmli nemli hissediyorum
sizin de öle oluyomu.
kızlar hepinize hayırlı cumalar allahım hepimizin dualarını kabul etsin dün gece doktora gittim bebeğimin haraketleri normal nst ye beğladılar ondanda hafif sancım çıktı ve muaynedede 1 cm açıklık vardı ama o 1 cm açıklık 28. haftadan beri var bende 28. haftada aşırı bir sancıyla gitmiştim 1cm açıklık var erken doğum olmaması için durdurucaz ama sanmaki o açıklık kapanıcak demişlerdi yani dün geceki o açıklık var olan açıklık bi problem çıkmadı pazartesi tekrar çağırdı bakalım o zaman ne diycek merakla pazartesiyi bekliyorum
sezencim sen bu buhar makineleri var ya ondan alsan odana gece onu calıstırsanız etkisi olmaz mı ya,canım benim geçmiş olsunnn...günaydın kızlar
pazardan beri ne güzel iyiydim..olmuyordu kriz hiç
dün gecce ölüyordum resmen hiç nefes alamadım o kadar kötüydü ki..ve yine uzun sürdü..sonra da korkudan uyuyamadım..ben nasıl dayanıcam böyle...yarabbim ne zor bir durum..
benimkide sanki içerden cimdikliyormuş gibi geliyor bazenkizlar 3 gün oldu ama benim oglusumun alt tarafta yaptiklari hic degismedi..
resmen tirmaliyor gibi,normalde ayaklari daha hareketlidir ama simdi su keseyi yirtsamda ciksam der gibi elleriyle sürekli faaliyet icinde..mahvediyor beni...yatiyorum olmuyor,kalkiyorum olmuyor..
hayirdir insallahhhh
geçmiş olsun canım,sen yinede dikkatli ol..senin bebiş pek durmayacak gibi geliyor bana...hafif hafif bel ağrım var şimdi cıkıyum sonra yine bakarım öptüm hepinizi
merhaba kızlar herkese hayırlı cumalar allah bütün dualarımızı kabul etsin inş. geçmişi okumadım inş herkes bebişleriyle beraber iyidir. bende üşütmüşüm nasıl hastaydım pazar gününden beri anca anca iyleşiyorum. doğum u konuşmuşsunuz nasıl strese girdim ben bu konuda anlatamam size normal doğumdan çok korkuyorum ve o kadar istemiyorum ki çevremdekilerin ve eşimin normal doğum yap die ısrar etmesine daha çok sinir olmaya başladım piskolojikmen normal doğum benim korkulu rüyam gibi bişey konusu bile geçince yüzümün şekli değişiyor kasılıyorum resmen.haftaya pazartesi gidicem doktora bakalım galiba çatıma bakacak bişey demedi ama onlada konuşurum artık bilmiyorum çok sıkıntılıyım(((((((((((((
hayatta tahammül edemedigim bu hatundur seda sayan ama tesadüfen actim simdi ibrahim saracoglu emzirirken yemememiz gerekenleri,sütü azaltan yiyecekleri söyleyecekmis..
haberiniz olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?