2010 Aralık Anneleri

kızlar hepinize hayırlı cumalar allahım hepimizin dualarını kabul etsin dün gece doktora gittim bebeğimin haraketleri normal nst ye beğladılar ondanda hafif sancım çıktı ve muaynedede 1 cm açıklık vardı ama o 1 cm açıklık 28. haftadan beri var bende 28. haftada aşırı bir sancıyla gitmiştim 1cm açıklık var erken doğum olmaması için durdurucaz ama sanmaki o açıklık kapanıcak demişlerdi yani dün geceki o açıklık var olan açıklık bi problem çıkmadı pazartesi tekrar çağırdı bakalım o zaman ne diycek merakla pazartesiyi bekliyorum

sağol tatlım evet ya bu kadar stresli değildim ben ki hep epidural ile normal doğum isterdim ama şimdi sezeryan olsun diyorum o kadar soğudum ki normal doğumdan sebebini bilmiyorum ama düşünmesi bile ürkütüyor beni hakkımızda hayırlısı olsun cnm ya allah hepimize kolay doğum nasip etsin

aaa nie senmi istedin sezeryan olun diye yoksa mecburiyetten mi o kadar beklemişsin 9cm açıklığı

hafif hafif bel ağrım var şimdi cıkıyorum sonra yine bakarım öptüm hepinizi

Canım öncelikle geçmiş olsun.Çevrendekiler kötü birşey demiyorlar sana kızma onlara onlarda ameliyattan korkuyorlar bak ben hiç ağrıya dayanamayan biriyim kimse normal doğuracağıma inanmıyordu bende sezeyan istiyordum ama acil oldu yemek yemiştim normal doğumu denedik 7 cm. açıklığa kadar hiçbirşey anlamadım hatta şükrediyordum iyiki sezeryan olmamışım arkadaşlarım şaşırmıştı 7 cmle gülüyorsun diye sonuç olarak sezeryan oldum ama benimki kesinlikle ekip eksikliğiydi detaya girmiyorum Allah hepsinden razı olsun sana diyeceğim bak Ankaradasın rahatlıkla iyi bir Anestezi doktoru bulabilirsin Epiduralle normal doğur bu işi iyi bilenler seni çok rahatlatacaktır emin ol.
İnşallah çok rahat bir doğumun olur.

inşallah ama halaa kararsızım bunun birçok nedeni var aslında hakkımızda hayırlısı olsun diyorum artık

iyi olmaniza cok sevindim canim..pazarteside güzel haberlerle gelirsin insallah..

bende seyraya katiliyorum aslinda..epidural alirsan sanci cekmemek seni epey bi rahatlatir.
dogum kocu bulma gibi bi sansin var mi canim?varsa eger kesin bi tane edin derim..
birde kulak tika anlatilan zor hikayelere,herkesin durumu farkli..
hakkinda hayirlisi olsun canim,düsünme bunlari,hersey olacagina variyor nede olsa..

kizlar 3 gün oldu ama benim oglusumun alt tarafta yaptiklari hic degismedi..
resmen tirmaliyor gibi,normalde ayaklari daha hareketlidir ama simdi su keseyi yirtsamda ciksam der gibi elleriyle sürekli faaliyet icinde..mahvediyor beni...yatiyorum olmuyor,kalkiyorum olmuyor..
hayirdir insallahhhh

Son düzenleme:
aaa nie senmi istedin sezeryan olun diye yoksa mecburiyetten mi o kadar beklemişsin 9cm açıklığı

Canım benim doktorum sezeryan yanlısı bir doktordu en ufak bir problemde hemen sezeryana alıyordu 7 cm.den sonra suni sancı taktılar Allahım o neydi öyle karnım taş gibi oldu bitmek bilmeyen bir ağrı bebekte sıkıştı başı şişti zaten kiloluyduda masayada erken aldılar süreki alttan muayene olmakta beni çok rahatsız etti bir türlü çıkmadı o halde sezeryana aldılar ama bebek o kadar aşağıdaydıki uyutulduktan sonra ebe aşağıdan bebeği yukarıya itmiş ancak o şekilde bebeği alabilmişler.Birde doğumu kolaylaştıran iğneler var ben bunları sonradan öğrendim ağrı kesiciler ve kas rahatlatıcılar bunların hiçbiri bana yapılmadı epidural yapacak uzmanda yoktu zaten ama nasip değilmiş hayırlısı.o yüzden sizlere çok söylüyorum iyi bir ekip bulun diye doktorumdanda Allah razı olsun çok ilgilenmiştir benimle 9 ayım onunla geçti o yüzden pek birşey demek istemiyorum zaten kendiside direk sezeryan oldu normal doğuramam diyordu.

hoşgeldin canım.
gerçekten uzun zamandır yoktunn.
eee artık özletme kendinnii..
iyi beslenmişsin bu arada.
kızının ismi de çok gzüel.
sanki serra koyucak biri daha mı avrdı aarmızda

gececilerden kim var bakalimmm:82:
simdi anne karninda yasama yolculuk diye bi belgesel izledik
cok guzeldi yaaa
izlemeyen varsa hemen izlesin derimmm

ben önceden izlemiştim ve bayılmıştım.
izlemeyenler mutlaka işzlesinn.

Bende de oluyor ve terliyorum diye düşünüyorum. Islak gezmemek için hemen değiştiriyorum çamaşırımı

canım bana oluyor ıslaklık hissi ama bakıyorum bişey yok..günde 1-2 kez akıntım oluyor doktor normal dedi.

iyi amn kızlarrrrrrrrr.
herşeyi kafatya takar oldummm.
bacağım ağrıdı dünn acaba kasıkalrım da mı ağrıyo
aaa belime ağrımı girdi.
bişimi oluyoooo
artık takmıcam
heralde terliyorum otururken faaln.
nemli oluyo
ama ıslak değil
doktora da sorucam bakalım.
zaten anlıyo dimi suyun azalıp azalmadığını.

merhaba kızlar boşluklarım belim sırtım dün geceden beri ağrıyor bebeğimde oynamadı bugün bişey yoktur dimi sabaha kadar beklesemmi yoksa gitsemmi hastaneye acaba bi akıl verin ne olur telaşlandım çok
canım çook uzun süre hareket etmediyse git bi görün için rahat etsin.
bu bebişler bizi endişelendiriyoalr hep dimi.
gelsinler totoalrına saaat yaparız.

ahhhh canım ya bi düzelemedinn.
inşallah geeçr. öksürük nefes alamama hissi bi grip oluyoruz da nasıl etkiliyo
Allah şifa versin tatlım ya.
inşallah düzelirsin canım benim ya

kuşum korkuttun beni ha.
görünce mesajını.
dedim dün şom ağzımı tutamadım kız doğuruyomu ne dedimmm.
sen bu gidişle işyerinde doğuracaksınnn.
kızıyoryum ama artık yaaaaaa
yorma kendiniiiiiiiiiiii.

niye yoruyosun bakalım kendiniiiii.
pişman olacağımız şeyelr yapmayalım hatunalrrr
neolcak bişi olmaz diyoruz da
Allah korusunnn.
bir de sonradan okudum bi tencere de dolma sardım ayzmışsın.
yuh diyorum sana.
belin kopmadımı.

ohhhhh canım gerçekten içimi rahatlattınnn.
amamnnnn iyi olmana sevindim.
hepimiz niyeyse suyumz geldi sanıyoruz sanırım fazla terliyoruz ondan.
bebişinin de gelişimi gayet iyi daha alır annesi sen merak etme
sen bi poponu yere koyup dinlensen olucak da

saat 17:30 olsun da doktora gideyim...çok heyecanlıyım kızlar..

güzel haberlerle gel kuşum.

aynen ben de senin gibiyim 2 saat arayla uyanıyorummm.
pek uyuyamıyorum sabah akarşı uyuyakalıyorum.

canım inşallah gzüel ahberlerle gel tatlım pazartesiii
gerçi 36. hafatdasın çok da korkma benceeeeeeee.
sağlıkla hayırlısıyla gelsin de.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr herkese meraba...
bi meraba demeden geçmişe bakiim dedimmmmm.
nasılız bugünnn.
herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrr.
tüm dualrımız kabul olsunnnnnn.
bebişlerimzi sağlıkla hayırlısıyla zamnında kucağımız alalımmmmm inşallah.

hayatta tahammül edemedigim bu hatundur seda sayan ama tesadüfen actim simdi ibrahim saracoglu emzirirken yemememiz gerekenleri,sütü azaltan yiyecekleri söyleyecekmis..
haberiniz olsunn

aslında sorun sancı çekmek değilde canım alt tarafımım dokunulmaması doğum olmasada başka bişey olsada bu alt kısımla ilgili gene aynı şeyleri yaşardım tek korktuğum yer orası çünki o yüzden soğudum galiba ben normal doğumdan

canım ben
bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun yazdım

güzelmiş aysuncum teşekkürler
fikir için canım:81:

Merhabalar kızlaarr.. Nasılsınız??
Biz gayet iyi ve göbeksiziz vatana millete hayırlı olsun

maaşallah duru kıza
aysecim ne yaptın göbeğini
cami ye veya okula gömerler ya:79:

maaşallah canım bebeğine

saol canım fikir için aysunda öyle yazdırmış
çok güzel :81:

canım bende bir haftadır farkediyorum
bende de oluyo karnımızda büyüdü aşğı baskı varya
vajinal akıntı veya az idrarda olabilir dedi doktorum bana
su o şekilde olmaz canım korkma

canım geçmiş olsun
açılma varasa yat derim ben
çok gerkemdikçe aklakma yorma kendini

sezencim sen bu buhar makineleri var ya ondan alsan odana gece onu calıstırsanız etkisi olmaz mı ya,canım benim geçmiş olsunnn...
benimkide sanki içerden cimdikliyormuş gibi geliyor bazenhele yürümek öyle zorki şu sıralar..
hafif hafif bel ağrım var şimdi cıkıyum sonra yine bakarım öptüm hepinizi
geçmiş olsun canım,sen yinede dikkatli ol..senin bebiş pek durmayacak gibi geliyor bana...

gecmiş olsun tatlım,etrafındaki insanlar bi şeyde tutturunca isanın iyice tersini yapası geliyor...hamilelikten midir nedir?korkularımız iyice büyüyor gözümüzde....

allahım hangi doğum hayırlıysa o şekilde olmayı nasip etsin
dün gece doğurmuşum evde hemde annem doğurtmuş
normal doğum dikişlerimi atıyodu
uyuyamıyorum uyuyuncada elm sokağo kabusları başlıyo sanki
neyse anne diyorum hani normal olduğunda dikiş acısını hissetmezdim
canım acıyoo diyo bağrıyordum kadına ama bebeğimi görmedim
sadece doğum yaptığımı gördüm

hayatta tahammül edemedigim bu hatundur seda sayan ama tesadüfen actim simdi ibrahim saracoglu emzirirken yemememiz gerekenleri,sütü azaltan yiyecekleri söyleyecekmis..
haberiniz olsunn

hemen bakayım bende ne diyor su saracoglunu pek sevmiyorum ama...gerci ikisinide sevmiyorum ben

sehri hüzün bende aynı şeyden tedirginim yaaa
alt tarafa dokunmasınlar diyorum ama
hayırlısı ya hakkımızda
sağsağlim kucağımıza alalımda
meleklerimizi

SEZENCİMMMMMMM ibrahim saraçoğlu senin için bi tavsiyede bulunduuuu
alerjik astımı olanalrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
keçiboynuzu dedi
6-7 keçiboynuzunu 3-4 cm uzunluğunda kırıp 6-7 dk. kaynatın sabah akşam suyunu için dedi.
çok ii geliomuşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…