2010 Aralık Anneleri

adananın yemekleri çok güzelmiş

ay sıcak mıııııı biz burdaki 20 küsür derecede yanıyoruz ayol sen orda buharlaşırsın göbüşün çıkınca allah sabır versin

ayy kizlar ya keske o sicaklar biraz bu tarafa gelse
biz hala disari cikarken kabanlarla cikiyoruz
hava cok kotu kapali ,soguk ,yagisli
ahhhh turkiyemm bi baska taabi

adananın yemekleri çok güzelmiş

ay sıcak mıııııı biz burdaki 20 küsür derecede yanıyoruz ayol sen orda buharlaşırsın göbüşün çıkınca allah sabır versin

Allahtan doğum zamanı kışa geliyo eylül gibi havalar serinler bizde en ağır günlerimizde rahat ederiz. Bi daha ki yaza da bebişler büyümüş olurrrrrrrrrrrrrrrrr.. ayyy çok hevesleniyorum yaaa.. bebişleri alıp gezeriz kızlaaaaaaaaaaaaarrrr, inşallaaahhh!!

canım benim nazar değdireceksin kendine. maşaallah diyelim. aman bulantı olmasın da biraz fazla kilo almaya razıyım ben. hem bulantım olmasa iki hareket eder yakarım. ama malesef ya yemek yiyemiyorum ya da yesem bile hemen gaz çıkışı başlıyo midemden yukarı doğru ve bulantı arkasından.hareket etmeye dermanım kalmıyo. yine de sizlerin adına seviniyorum. umarım tüm hamileliğin böyle çok mutlu geçer...

meraba kızlar nasılsınız.
bende okuldan geldim yemeğimi yedim
çok yorulmuşum.
bi de yetmezmiş gibi seminer varmış ona gidicez.
offfffffffffffffffffffff.
bende de haal mide bulantısı yok
amannnnnnnnnn olmasın da ya.
ama içim bi hoış oluyo bzen sanki içim dönüyo.
başlıyacak belki daha.
ben arkanızdan geliyorum baksanıza.

ayy kizlar ya keske o sicaklar biraz bu tarafa gelse
biz hala disari cikarken kabanlarla cikiyoruz
hava cok kotu kapali ,soguk ,yagisli
ahhhh turkiyemm bi baska taabi
ay cnm bence anlaşalım bahar olsun hava ne sıcak ne soğuk çekilmiyo bu durumdayken kocaman göbişli olduğumuz zaman napıcaz
ay evet ya ben sadece altına mayo alıp özeliklede kız olursa cıbıl cıbıl havuza denize sokmak istiyorum onu yerim ben onu ya daha 2 aylık olduk ama içimde ona karşı acayip bi sevgi var
bencede denizim olmasın walla çok iğrenç bişey benim bi hafta oldu feleğim şaştı

kızlar nasılsınız güzel anneler bebişimi gördüm 2 gün önce kocaman olu vermişş yawrum herşey güzel şimdilik gizem ikili tarama testinde cinsiyeti doktor kendimi söylior yoksaa doktara kendim isitorum die onlarmı yapıo çok merake ttim hazirann ilk haftası bende yaptırıcam allhım inşş işi çıkmaz çok korkuorum valla kızlarrrr miğde bulantım da aç kaldığım zaman oluo ağzım boş kalmıcak hemencecik mama yemm lazımmm ama sabahlrı ne güzel uykudan açlıkla uyanıorumm kızlarr zemuszemus

ay evet ya ben sadece altına mayo alıp özeliklede kız olursa cıbıl cıbıl havuza denize sokmak istiyorum onu yerim ben onu ya daha 2 aylık olduk ama içimde ona karşı acayip bi sevgi var

ayyyy çooooooooookkk tatlı olur yaa, ben bebeklerin en çok kollarını ve omuzlarını seviyorummmmmmmm:))

Herkese merhaba.Hepinizi çok öptüm.Nasılsınız bakalım bugün?
Ben biraz önce doktordan geldim (ıllet'in gittiği doktor, sağolsun bana tavsiye emişti,memnun kaldım)bebişim 9 haftalık görünüyor.Boyu da 2 hafta önce 8.5 mm di bugün 18.4 mm çıktı.Normal mi bilmem,diger topiklerde çok farklı ölçümler de var.2 hafta sonra 2 li testleri yaptırıcam.Araştırma hastanesinde yaptırırsın dedi..Bir de kan testlerimi haziranın sonunda yaptırmamı söyledi.Kansızmışım maltofer fol diye bir çiğneme tableti verdi.Kullanan var mı aranızda?

aaaa ikili testte cinsiyette mi belli oluyomuş canım benim ben bilmiyorum ki öle bişey benim bildiğim cinsiyet 16. haftadan sonra belli olur ikili test 12 haftada falan yapılıyo
ayyyy çooooooooookkk tatlı olur yaa, ben bebeklerin en çok kollarını ve omuzlarını seviyorummmmmmmm:))

bende oraları ısırmayı çok seviyorum ama kıyamadığım için çocukları severken dişlerimi sıkıyorum

çok istiyorum ya şöle toplu bebeğim olsun diye

ay büyümüş cnm bnm ya 2 cm olucak neredeyse yerim ben onu walla ben hiç kuallanmadımda duymadım da kansızlık bende de var ama demir eksikliğine bağlı kansızlık olduğu için demir hapı içiyodum ben

kaydirigubbakcemile3ayy ne bilim ben mi yanlış okudum acaba olsun kızzz neyaplım hevesle bekelrizz artıkk bizdeee kan değerlerim çıkmışş herşey normal ve güzelmişş tiroid de var bende çünküü oda çok normalmişş çok mutlyum allhım herşey böyle gider herşey bide şu trama tesitinide yaptırsaydıkk içim içimi yiyior senin nasıl giido gizem miğde bulantı fn varmıı

benim ilaçlar değişmedivalla progogestorn folic asit içiorumm hala değiştirmedii devam dedii kansızlık fln yokmuşşş çok rahatladımm şükür olsun rabbimee

ay büyümüş cnm bnm ya 2 cm olucak neredeyse yerim ben onu walla ben hiç kuallanmadımda duymadım da kansızlık bende de var ama demir eksikliğine bağlı kansızlık olduğu için demir hapı içiyodum ben

Bu da demir eksikliğine bağlı kan ilacıymış.İçinde folik asit de varmış.Bakalım kullanıcaz artık teyzesi:)) Gerçi ben çok kilo aldım ya korkuyorum daha da aldırır mı diye

Bu da demir eksikliğine bağlı kan ilacıymış.İçinde folik asit de varmış.Bakalım kullanıcaz artık teyzesi:)) Gerçi ben çok kilo aldım ya korkuyorum daha da aldırır mı diye

canım banada ferrosanol vermişti ama kullanamıyorum zaten her şeyden tiksiniyorum midem berbat ilacı içtiğim zaman daha kötü oluyorum ne yapacağım bilmem artık haftaya dr. gidince soracağım bakalım kafamçokkarıştı

Canım zaten demir ilaçlarının yan etkileri: mide bulantıs,kabızlık,kusma vs... Napıcaz valla yandık

Canım zaten demir ilaçlarının yan etkileri: mide bulantıs,kabızlık,kusma vs... Napıcaz valla yandık

ben gece yatmadan içiyordum bir ara ama oda olmadı bu seferde sabah başımı kaldıramıyorum bide çalışınca zor oluyor neyse ki temmuzda çalışmayı bırakacağım evde dinlenirim en azından :teselli:

sormayın kızlar ya bende gyn ferro sanol içiyodum hamileler için mahvetti beni şimdi bıraktımda bulantılarım geçti ama gece içmek yine en mantıklısı

canım gözün aydın bence herşey çok güzel..ben de bugün 10+2 yim ancak pzt gittiğpimde 9+1 çıktı yani geç döllenme var ben zaten ovulasyon testi kullandığım için biliyordum geç döllendiğini..sat tarihim 2 mart ancak ben 20 martta hamile kaldım..benim de 2 cm olmuş bebiş..yani hafta ile çok uyumlu için rahat olsun canım

kızlar selam, okuldan geldim, yorgunum, oğluma laf yetiştiriyom bi yandan, her dediğimi düzeltiyo, o kotuk değil, sandalye, o at değil, eşek vs. çene çene maşallah.

okuldayken sağlık ocağından aradılar, okuldan arkadaşlar gittiğinde sormuşlar hamile tanıdığınız var mı diye beni söyleyince telefonumu istemişler, kayıt tutuyolarmış, bana da hamile tanıdığın var mı dedi hemşire telefonda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…