- 15 Şubat 2009
- 1.057
- 21
- 358
- 41
adananın yemekleri çok güzelmiş
ay sıcak mıııııı biz burdaki 20 küsür derecede yanıyoruz ayol sen orda buharlaşırsın göbüşün çıkınca allah sabır versin
adananın yemekleri çok güzelmiş
ay sıcak mıııııı biz burdaki 20 küsür derecede yanıyoruz ayol sen orda buharlaşırsın göbüşün çıkınca allah sabır versin
çok geçmiş olsunnnn
inanırmısınızzz ultrasonda görmesem hamile olduğumaa inanmayacağım,hiç belirti yok bendeeeee
bulantılar azaldıkça sizler için çok seviniyorummmm
sabahlarıı uyanırken bennn çok mutluu kalkıyorumm öyle bulantııı falan hiçç yokkk
amaa kurtt gibi aç oluyorummmmmm
ay cnm bence anlaşalım bahar olsun hava ne sıcak ne soğuk çekilmiyo bu durumdayken kocaman göbişli olduğumuz zaman napıcaz
ayy kizlar ya keske o sicaklar biraz bu tarafa gelse
biz hala disari cikarken kabanlarla cikiyoruz
hava cok kotu kapali ,soguk ,yagisli
ahhhh turkiyemm bi baska taabi
ay evet ya ben sadece altına mayo alıp özeliklede kız olursa cıbıl cıbıl havuza denize sokmak istiyorum onu yerim ben onu ya daha 2 aylık olduk ama içimde ona karşı acayip bi sevgi varAllahtan doğum zamanı kışa geliyo eylül gibi havalar serinler bizde en ağır günlerimizde rahat ederiz. Bi daha ki yaza da bebişler büyümüş olurrrrrrrrrrrrrrrrr.. ayyy çok hevesleniyorum yaaa.. bebişleri alıp gezeriz kızlaaaaaaaaaaaaarrrr, inşallaaahhh!!
bencede denizim olmasın walla çok iğrenç bişey benim bi hafta oldu feleğim şaştımeraba kızlar nasılsınız.
bende okuldan geldim yemeğimi yedim
çok yorulmuşum.
bi de yetmezmiş gibi seminer varmış ona gidicez.
offfffffffffffffffffffff.
bende de haal mide bulantısı yok
amannnnnnnnnn olmasın da ya.
ama içim bi hoış oluyo bzen sanki içim dönüyo.
başlıyacak belki daha.
ben arkanızdan geliyorum baksanıza.
kızlar beni listeden silin
bebeğimi kaybettim
yarın sabh kürtaj olacam
dua ile
ay evet ya ben sadece altına mayo alıp özeliklede kız olursa cıbıl cıbıl havuza denize sokmak istiyorum onu yerim ben onu ya daha 2 aylık olduk ama içimde ona karşı acayip bi sevgi var
aaaa ikili testte cinsiyette mi belli oluyomuş canım benim ben bilmiyorum ki öle bişey benim bildiğim cinsiyet 16. haftadan sonra belli olur ikili test 12 haftada falan yapılıyokızlar nasılsınız güzel anneler bebişimi gördüm 2 gün önce kocaman olu vermişş yawrum herşey güzel şimdilik gizem ikili tarama testinde cinsiyeti doktor kendimi söylior yoksaa doktara kendim isitorum die onlarmı yapıo çok merake ttim hazirann ilk haftası bende yaptırıcam allhım inşş işi çıkmaz çok korkuorum valla kızlarrrr miğde bulantım da aç kaldığım zaman oluo ağzım boş kalmıcak hemencecik mama yemm lazımmm ama sabahlrı ne güzel uykudan açlıkla uyanıorumm kızlarr zemuszemus
ayyyy çooooooooookkk tatlı olur yaa, ben bebeklerin en çok kollarını ve omuzlarını seviyorummmmmmmm:))
Herkese merhaba.Hepinizi çok öptüm.Nasılsınız bakalım bugün?
Ben biraz önce doktordan geldim (İllet'in gittiği doktor, sağolsun bana tavsiye emişti,memnun kaldım)bebişim 9 haftalık görünüyor.Boyu da 2 hafta önce 8.5 mm di bugün 18.4 mm çıktı.Normal mi bilmem,diger topiklerde çok farklı ölçümler de var.2 hafta sonra 2 li testleri yaptırıcam.Araştırma hastanesinde yaptırırsın dedi..Bir de kan testlerimi haziranın sonunda yaptırmamı söyledi.Kansızmışım maltofer fol diye bir çiğneme tableti verdi.Kullanan var mı aranızda?
ay büyümüş cnm bnm ya 2 cm olucak neredeyse yerim ben onu walla ben hiç kuallanmadımda duymadım da kansızlık bende de var ama demir eksikliğine bağlı kansızlık olduğu için demir hapı içiyodum ben
Bu da demir eksikliğine bağlı kan ilacıymış.İçinde folik asit de varmış.Bakalım kullanıcaz artık teyzesi:)) Gerçi ben çok kilo aldım ya korkuyorum daha da aldırır mı diye
canım banada ferrosanol vermişti ama kullanamıyorum zaten her şeyden tiksiniyorum midem berbat ilacı içtiğim zaman daha kötü oluyorum ne yapacağım bilmem artık haftaya dr. gidince soracağım bakalım kafamçokkarıştı
Canım zaten demir ilaçlarının yan etkileri: mide bulantıs,kabızlık,kusma vs... Napıcaz valla yandık
Bu da demir eksikliğine bağlı kan ilacıymış.İçinde folik asit de varmış.Bakalım kullanıcaz artık teyzesi:)) Gerçi ben çok kilo aldım ya korkuyorum daha da aldırır mı diye
canım banada ferrosanol vermişti ama kullanamıyorum zaten her şeyden tiksiniyorum midem berbat ilacı içtiğim zaman daha kötü oluyorum ne yapacağım bilmem artık haftaya dr. gidince soracağım bakalım kafamçokkarıştı
Canım zaten demir ilaçlarının yan etkileri: mide bulantıs,kabızlık,kusma vs... Napıcaz valla yandık
ben gece yatmadan içiyordum bir ara ama oda olmadı bu seferde sabah başımı kaldıramıyorum bide çalışınca zor oluyorneyse ki temmuzda çalışmayı bırakacağım evde dinlenirim en azından :teselli:
canım gözün aydın bence herşey çok güzel..ben de bugün 10+2 yim ancak pzt gittiğpimde 9+1 çıktı yani geç döllenme var ben zaten ovulasyon testi kullandığım için biliyordum geç döllendiğini..sat tarihim 2 mart ancak ben 20 martta hamile kaldım..benim de 2 cm olmuş bebiş..yani hafta ile çok uyumlu için rahat olsun canımHerkese merhaba.Hepinizi çok öptüm.Nasılsınız bakalım bugün?
Ben biraz önce doktordan geldim (ıllet'in gittiği doktor, sağolsun bana tavsiye emişti,memnun kaldım)bebişim 9 haftalık görünüyor.Boyu da 2 hafta önce 8.5 mm di bugün 18.4 mm çıktı.Normal mi bilmem,diger topiklerde çok farklı ölçümler de var.2 hafta sonra 2 li testleri yaptırıcam.Araştırma hastanesinde yaptırırsın dedi..Bir de kan testlerimi haziranın sonunda yaptırmamı söyledi.Kansızmışım maltofer fol diye bir çiğneme tableti verdi.Kullanan var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?