2010 Aralık Anneleri

tşk cnm galiba öyle birden soğudum ben normal doğumdan işte yoksa hep isterdim

canım ben hep aşağıda baskı hissediyorum, 1 ay önce de öyleydi ama dönmemişti. şimdi daha fazla hissesiyorum, dönmüştür umarım.

cucum dinlersen bzie de söle tatlımmmmm
anlatirim canim
anladim canim..kiz epide hissetmezsin bile,üstüne carsaf örtüyorlar,görmezsin bile
hakkinda ne hayirliysa o olsun canim,öyle böyle demekle olacak bisey degil sonucta..senin iyi olman önemli

canim seninle ayni haftalardayiz,sendede oluyor mu böyle..aci seklinde ama öyle hareket hissedip gülümsetmiyor..resmen bagirtiyor...:26:

sehri hüzün bende aynı şeyden tedirginim yaaa
alt tarafa dokunmasınlar diyorum ama
hayırlısı ya hakkımızda
sağsağlim kucağımıza alalımda
meleklerimizi

işte benim vakadan oh beee yanlız değilmişim istedikleri yerden çıkarsınlar bebişi ama alt tarafıma dokunmasınlar

evettttttt not aldim bende sezene söylemek icin
SEZENN kizartmalardan,cikolatadan ve kahvedende uzak duracakmissin canimmmm

ben sıkıntılı kızım duramam ki masada bide konuşmaları duycam bi tuvaletim gelir ikidebi hapşururum alerjim var benim toza ve birsürü şeye bağlamaları lazım beni yatağa

hemen bakayım bende ne diyor su saracoglunu pek sevmiyorum ama...gerci ikisinide sevmiyorum ben

beninmde türk tv kanallarim yeni baglandi,yoksa yillar oldu tv izlemedim..ama müzik kanali gelince iyi oldu is yaparken..öyle denk gelince actim bende..
ama babam cok sever bu adami,ben tedavi olurken arardi kizim sunu yapacakmissin,bunu icecekmissin der dururdu,ordan biliyorum yani

inşallah canımm bende 2 tane doğurdumm
Bundada güç kuvvet istiyorumm

Sütü azaltan gidalar- nane,maydonoz,nisastali gidalar ve tursu
Sütü artiran gidalar- taze beyaz üzüm,sade (beyaz) helva,beyaz dut kurusu yada tazesi,kuru inciri yikayip,sertse eger 2 ye bölüp 1lt suya 5-6 tane atip yumusayinca yicekmisiz

dinlerken bi taraftanda abimle konusuyordum kizlar :)) dinleyenler eksik varsa tamamlasin lütfen :))

Son düzenleme:

ne zamandır ilk defa bugün hamarat oldumm canımm
yoksa öyle değilimm canımm
kendime ben bile şaşırdımm bugünn

Yeniden merhaba hanımlar, ben 33. haftayı mı bitirdim yoksa yeni mi hamile kaldım anlamadım
Sabah bulantısı ve uyku oluyor bende bu sıralar. Kahvaltıdan önce çıkardım, kahvaltıdan sonra burada yazışırken bi uyku bastırdı daha 1 e kadar uyumuşum, kapı çalınca zorla kalktım. Bide rüyam görüyorum, rüyamda da uykum varmış

Bu arada Tooba ve Dilsaaaadd dan haber var mı??

yok canım daha belli değill
doktoruu ikna etmemm lazımm
öncekii gittiğimde dedimm
normal doğurabileceksen korkuu içinn sezeryanii tercih etmemm dedii
bende fazla üstelemedimm
ama korkularımdan kurtulamıyorummm

merhaba hanımlar nasılsınız? bel ve sırt ağrılarınız ne durumda. benim çok ağrım oluyor.akşamları otururken çok zorlanıyorum

TUGBAAAA senin icinde bisey söyledi..
hipoglisemisi olanlar ya sabah kahvaltida yada ögle yemeginde hastanmis patates yesinler dedi..

işte bu gittiğimde doktorumdaa banaa önerdii canımmmm
son bebek ve gerekmedikçe yapmayalımm dediiii sezeryaniii
şimdii bunuu düşünmeye başladımm
tabikii bende sezeryenii öyle çokk basit görmüyorummm ama sankii doğum sancılarındanda kurtuluşş gibii görüyorumm

eksik yok tatlım bende dinliyorum
ama nar suyundan bahsetti ben içiyorum hergün
gebeliğin ilk üç ayında içmeyin dedi acab azaltsammı

he bide kızlar kk da oukumştum bide bizden bi
arkadaşta demişti yeni doğan bebeğe süt bile vermeden
bir iki damla nar suyu verin gazı olmaz demişlerdi
acaba versekmi ne dersiniz tama da mevsimi

kızlar bide incir süt için dışındaki pudra şekerini yıkamak şartıyla

ya cucum benim bazen gözlerim doluyor nerdeyse resmen çimdikliyo ya,özellikle de geceleri,mesela kalkıyorum tuvalete gitmek için yürümek imkansız böyle hem bi baskı,hem catı agrısı, hemde asagı taraflarım kopuyormus gibi oluyor kalıyorum bole Allahtan fazla uzun surmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…