sezencim sen bu buhar makineleri var ya ondan alsan odana gece onu calıstırsanız etkisi olmaz mı ya,canım benim geçmiş olsunnn...
benimkide sanki içerden cimdikliyormuş gibi geliyor bazenhele yürümek öyle zorki şu sıralar..
geçmiş olsun canım,sen yinede dikkatli ol..senin bebiş pek durmayacak gibi geliyor bana...
gecmiş olsun tatlım,etrafındaki insanlar bi şeyde tutturunca isanın iyice tersini yapası geliyor...hamilelikten midir nedir?korkularımız iyice büyüyor gözümüzde....
evet canım yazmıştın galiba daha önce bi de uçurum var galiba polis eşi. içim cız ediyo siz yazdıkça... babam sayesinde doğum yerim de elazığ ama 2 yaşında ayrılmışız ordan, hiç bilmediğim bi memleket...
canım hissetmiyo musun dönüp dönmediğini. benimki önceki kontrolde tersti o gün değişti bi anda hareketleri. önceleri aşağıya tekmeler savururken şimdi aşağıda sadece baskı hissediyorum. hareketler yukarı çıktı. geçen hafta doktor da onayladı dönmüş olduğunu. ben de sezeryandan korkuyorum ama doğuramayıp suni sancı yemekten de korkuyorum. gerçi sen çok güzel bi örneksin bu konuda ama.... neyse korkuları fazla dillendirmemek lazım. günü gelince yaşıcaz ve geçip gidecek işte. bu kadar kadın yapabiliyosa ve ben de daha önce bi kere yapabilmişsem yine yapabilirim di mi:)
anlatirim canimcucum dinlersen bzie de söle tatlımmmmm
anladim canim..kiz epide hissetmezsin bile,üstüne carsaf örtüyorlar,görmezsin bileaslında sorun sancı çekmek değilde canım alt tarafımım dokunulmaması doğum olmasada başka bişey olsada bu alt kısımla ilgili gene aynı şeyleri yaşardım tek korktuğum yer orası çünki o yüzden soğudum galiba ben normal doğumdan
sezencim sen bu buhar makineleri var ya ondan alsan odana gece onu calıstırsanız etkisi olmaz mı ya,canım benim geçmiş olsunnn...
benimkide sanki içerden cimdikliyormuş gibi geliyor bazenhele yürümek öyle zorki şu sıralar..
geçmiş olsun canım,sen yinede dikkatli ol..senin bebiş pek durmayacak gibi geliyor bana...
gecmiş olsun tatlım,etrafındaki insanlar bi şeyde tutturunca isanın iyice tersini yapası geliyor...hamilelikten midir nedir?korkularımız iyice büyüyor gözümüzde....
sehri hüzün bende aynı şeyden tedirginim yaaa
alt tarafa dokunmasınlar diyorum ama
hayırlısı ya hakkımızda
sağsağlim kucağımıza alalımda
meleklerimizi
iyi bana çatı muayenesi yapılmıcakkkk
sezeryan olacağımmm içinnnnn
SEZENCİMMMMMMM ibrahim saraçoğlu senin için bi tavsiyede bulunduuuu
alerjik astımı olanalrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
keçiboynuzu dedi
6-7 keçiboynuzunu 3-4 cm uzunluğunda kırıp 6-7 dk. kaynatın sabah akşam suyunu için dedi.
çok ii geliomuşşş
anlatirim canim
anladim canim..kiz epide hissetmezsin bile,üstüne carsaf örtüyorlar,görmezsin bile
hakkinda ne hayirliysa o olsun canim,öyle böyle demekle olacak bisey degil sonucta..senin iyi olman önemli
canim seninle ayni haftalardayiz,sendede oluyor mu böyle..aci seklinde ama öyle hareket hissedip gülümsetmiyor..resmen bagirtiyor...:26:
hemen bakayım bende ne diyor su saracoglunu pek sevmiyorum ama...gerci ikisinide sevmiyorum ben
evet canım yazmıştın galiba daha önce bi de uçurum var galiba polis eşi. içim cız ediyo siz yazdıkça... babam sayesinde doğum yerim de elazığ ama 2 yaşında ayrılmışız ordan, hiç bilmediğim bi memleket...
canım hissetmiyo musun dönüp dönmediğini. benimki önceki kontrolde tersti o gün değişti bi anda hareketleri. önceleri aşağıya tekmeler savururken şimdi aşağıda sadece baskı hissediyorum. hareketler yukarı çıktı. geçen hafta doktor da onayladı dönmüş olduğunu. ben de sezeryandan korkuyorum ama doğuramayıp suni sancı yemekten de korkuyorum. gerçi sen çok güzel bi örneksin bu konuda ama.... neyse korkuları fazla dillendirmemek lazım. günü gelince yaşıcaz ve geçip gidecek işte. bu kadar kadın yapabiliyosa ve ben de daha önce bi kere yapabilmişsem yine yapabilirim di mi:)
inşallah dönmüştür yarın görücem bakalım canım
hepimizin doğumu kolay olur, bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız. inşallah.
oooo canım maşallah, ben bi oğlanla başedemiyorum, üstelik annemdeyim şimdilik, yemek derdim yok, sen 2 kızla bi de yemek hazırla, maşallahhh
yok canım daha belli değillay onlar her gün kaç kişiye ağda yapıyolar alışmıştır o kızben ilk yaptırdığımda utanmıştım ama baktım onun hiç umrunda bile değil rahatladım
benim kuzenlerimin okuluydu akyol... bende bahattin kayalı ilk öğretim okulunda okumuştum
ay bende bayılıyorum memleketimin yemeklerine
canım sen zaten sezaryan olmayacakmısın sezaryan olacaklara çatı muayenesi yapmıyorlar
aynenbenim eşim bayılıyo antep yemeklerine özellikle söğürme'ye yaz boyunca bıkmadan yediği bi yemekdir
selam sekerlerrr:87:
bugun bizim odamiz geliyoooo
o yuzden pek giremeyebilirim
gecmisi okudum belgeselin linkini soranlar olmus
http://www.kadinlarkulubu.com/online-belgeseller/207413-anne-karninda-yasama-yolculuk-belgesel.html
buyrunussss
beraser, deniz1958, eLann, eysiel, hapsuruk, karabiber01, saliha27, sweethome, tellinaz, tooba, y.a.s.m.i.n, özüm
günaydın kızlarr nasılsınız bebişlerde iyiler inş.
faceye katılma isteği gönderdim kim onaylıyooo
canım madem normal doğumdan korkuyorsun neden epidural normal doğum yapmıyorsun? geçen hafta bi arkadaşım epidural normal doğum yaptı kız hiç anlamadım böyle kolaysa doğum 10 tane doğururum ben diyodudaha önceden ameliyat geçirmiş biiri olarakdan söylüyorum kesilmek öyle hiçde kolay değil o acılar varya perişan ediyo 1 ay kımıldayamamıştım ben bir daha aynı şeyleri yaşamaktansa 1 gün çekerim doğururum diyorum bide amaliyat izi var çok kötü görünüyo insanın psikolojisini bozuyor kaç yıl geçsede en ufak bi soğukda sızlıyor daha bi sürü şey tabi yine işine karışmak gibi olmasın
Sütü azaltan gidalar- nane,maydonoz,nisastali gidalar ve tursu
Sütü artiran gidalar- taze beyaz üzüm,sade (beyaz) helva,beyaz dut kurusu yada tazesi
dinlerken bi taraftanda abimle konusuyordum kizlar :)) dinleyenler eksik varsa tamamlasin lütfen :))
anlatirim canim
anladim canim..kiz epide hissetmezsin bile,üstüne carsaf örtüyorlar,görmezsin bile
hakkinda ne hayirliysa o olsun canim,öyle böyle demekle olacak bisey degil sonucta..senin iyi olman önemli
canim seninle ayni haftalardayiz,sendede oluyor mu böyle..aci seklinde ama öyle hareket hissedip gülümsetmiyor..resmen bagirtiyor...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?