2010 Aralık Anneleri

Yahu ben hergün burdayım ne toobadan neden dilsadden haberim yok
Sanırım bebeklerde hareketlenmeler var...

Sehri huzun canım hiç canını sıkma...Nasıl istiyorsan öyle doğum yap...Gerçekten zor şeyler bunlar bizi kimse anlayamaz....Ama bunları düşünme şimdiden.... Sen bebişini düşün yeter şimdilik....

ewet onu bende duymustum arkladaslardan ama yeni dogan cocuga su bile vermeyin diyolar nar suyu ne biliyim ben cesaret edemem yaniii...

cucu senin açtığın 2010 aralık anneleri doğum hikayeleri topiği bizim aralık paylaşımından çıkmış dpğum ve sonrası,doğum hikayeleri sayfasına eklenmiş şimdi gördüm bende,burada iyi aslında ama oradada daha genele yayılmıştır

aa ozaman neden okadar beklettikii senii
9 cmle normal doğurulurrr

bilmem ki..ilk 3-4 ay icmeyin dedi..onu ben bi yerde daha okumustum..
mantikli düsünürsek zaten herseyin fazlasi zarar tatlim..sen bilirsin valla bilemiyorum ki..

nar konusunda cok sey okudum evet ama 1 damla narin bebekte ne gibi bi etkisi olur acaba diyede düsünmeden edemiyorum..
meyveli soda verende var,cook memnunum diyen..
ahh bilmiyorum valla,herkes bisey diyor

az daha dişini sık bebekkk
anne 38 haftalık olsun

gsucum tam tarif ettğin ağrıyı ben iki aydır çekiyorum
uzun süre yatınca uzun süre oturunca veya yürüyünce
bende aynı yürürken inliyorum resmen dün gece yerimden kalkmadım
vc ye gidemedim ağrıdan biraz daha sabır canım

hımm aslında faydalı birisi de benim böle bazı insanlrı sevesim gelmiyor,tanımasam bile içim kabul etmiyor..benim takıntılarım var böle

cucum sağol tatlımmmmm.
ben de dinledim
senin yazdıkalrın not aldımmmmm
dikkat ederiz
emziren akdınalr aslıda hamurişine faaln çok düşerler,
ama yenmemesi gerekirmiş fazla
ben bi doğurayım turşıualrı götürücem diyodum
onu da yiyemicez.
neyse bebişler için katlanırız.
alıştık zaten sağlıklı beslenmeye.

biseyler yapiyorlar ama hadi hayirlisi..coook asagida hissediyorum,hic böyle degildi bu sipa..az daha dayansinlar yaa,2 hafta bile yeter :97:

canim hic farketmedim,simdi bakiyorum,editöre haber veririm..
2 dogumumuz olmasina ragmen bomba gibi patlamisti bizim hikayeler,ondan olmasin :86:

ya niye taşınmıştı
o bize ait sadece.
diyelim moderaterlara yeniden bizim topiğe versinlerrrr.

Burada olduğuna göre herşey yolunda demektir, bende seni merak etmiştim
Ben yeni doğmuş bebeğe hiçbişey verilmemesi gerektiğini düşünüyorum, her kafadan bi ses çıkıyor ama doktorlar sadece anne sütü diyor.

Tooba sabah girdi, bugün yine yazmazsam bilin ki doğuma gidiyorum dedi. Yazdığını gören var mı? Ben uyumuşum, sayfalar çok ilerlemiş. merak ettim şimdi:26:

Niye biz bu Aralık annelerine böyle yapılıyor anlamıyorum, her ayın doğum hikayeleri o ayın içinde kalıyor. Bu sitenin bir standardı yok demek ki? Bu sefer hiç olmadı yani Nerden bulucaz şimdi o hikayeleri link verebilirmisin?

evet haklısın gün aşırı içeyim azaltıyım bari nar suyunu

nar kıymetli bi meyve hurma gibi cennet meyvesi
faydasını bilemicem bende ama zararının da olmayacağını düşünüyorum
eğer çok gazlı olurlarsa zaten bir sürüüü gaz ilacı vercez
nar doğal en azından
belki süt emmeden değilde bir kere emzirip vermeyi düşünüyorum ben
çantama koyacağım

yaa pek zor dimi bende de 1 aydır var bazen dısarı cıkınca kalıyorum boyle oldugum yerde ynaımdakıler korkuyolar:90:artı su son zamanlarda sancılarda eklendi,birisi sanki iğne batıryormus gibi oluyorrr bana:84:

canım ben iyiydim bi sorun yoktu dilayyy la karıştırmış olamayasın canım beniim
dilayın bebeği oynamıyordu doktora gitti 1 cm açıklığı varmış pazartesi tekrar gidecek

evet cok faydali ama bizimki suan özel bir durum,hamileyiz iste..
dene istersen bir damla nar suyunun bi yarari olmaz diye düsünüyorum ama zararida olmaz yani bence..:)

canim tugba iyi cok sükür,suyuda iyi cikti,bebiste iyi kocaman olmus,sancida cikmamis..aksama gelirim dedi /B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…