2010 Aralık Anneleri

Tooba sabah girdi, bugün yine yazmazsam bilin ki doğuma gidiyorum dedi. Yazdığını gören var mı? Ben uyumuşum, sayfalar çok ilerlemiş. merak ettim şimdi:26:

?

Girdi canım okudum nst ye felan girmiş sancları yok denecek kadar azmış...
Girmezsem 1 gün hiç anlayın o zaman doğurdum diyor...
Ay bugün son iş günüm...
Sizden uzakta olamam bennn :93:

canım ben iyiydim bi sorun yoktu dilayyy la karıştırmış olamayasın canım beniim
dilayın bebeği oynamıyordu doktora gitti 1 cm açıklığı varmış pazartesi tekrar gidecek

Öylemi karıştırdım herhalde kusura bakma, dün gece yazışıyorduk uykum vardı şimdide yeni uykudan uyandım, ne oluyo bana yaaa

Aman maşallah sevindim, o koşturmacada doğuracak diye korkuyorummm

Ay bugün son iş günüm...

Yaaa girmeyecek misin internete hiç, evlere internet diye boykot başlatacağım bu topikte, izne giden gelmiyor

massallahh 22 kullanici ve 3 misafir..
su misafirleri cok merak ediyorum ama neyseeee....

ben kaciyorum kizlar,ev isi yapayim birazcik..

Ay bugün son iş günüm...

hadi gözün aydın mavrulammm....iş yok artık yatışşşş:87::87:

bende şu belgeseli bi zileyim zaten yine uykum geldi,küçükprens bende uyuyup duruom demekki bünyem uyku istiyor diyorum yine uyuyorumm:89:

Öylemi karıştırdım herhalde kusura bakma, dün gece yazışıyorduk uykum vardı şimdide yeni uykudan uyandım, ne oluyo bana yaaa

Aman maşallah sevindim, o koşturmacada doğuracak diye korkuyorummm

kıyamam ben sana canım bi şey oluğu yok canım bende bu günler de uykuya meyilim attı
çünkü uyumaya ihtiyacımız var yoruluyoruz artık ağırlaştık uyuyabildiğin kadar uyu canım
bebek de dinlenir hem :87:

bilmiyorumki cnm,belki diğer aylarda da böyle oldu editöre söylenince düzeltildi,çünkü orada ekim kasımda doğum yapan 2 anneninde hikayesi var,ya da artık hikayeleri bu başlıkta toplamak istiyorlar

ama böylede bizim olmaktan cıkıyor di mi?neyse cucu soledı ya ılgılenırler artık inşallahhh

bende şu belgeseli bi zileyim zaten yine uykum geldi,küçükprens bende uyuyup duruom demekki bünyem uyku istiyor diyorum yine uyuyorumm:89:

Uyu kuşum sende uyu:13:

Aaa öylemi demek ki bu da normal, varya iyi ki varsınız kızlar içim rahatlıyor. aynı şeyleri yaşayanları gördükçe, uyuyalım o zaman bol bol Hem ne demişler uyusunda büyüsün, büyüme hormonu uyurken salgılanıyormuş:13:

ama böylede bizim olmaktan cıkıyor di mi?neyse cucu soledı ya ılgılenırler artık inşallahhh

evet bakalım ne dicek editörler :)) buarada takipteyşim kızlar sölemesi ayıp örgü örüyorumda :)) yatakğımızın ayak ucuna kirpiden bişeyler örüyorum ince uzun az kaldı 1 haftaya biter

slm kızlar benim çok mide yanmam oluyor akşam biraz baharatlı yedim çıkardım malesef o ilk zamanlar aklıma geliyor inş yine aynı olmaz ya benim ilk 4 ay çoook kötü geçmişti bide sürekli tuvalet ihtiyacım var :84:

canım doktor da tavsiye etti bana aldım astım için çok iyi geliyormuş çalıştırıyorum ama dün akşamı yaşadıktan sonra faydasını gördüm diyemem..bakalım kısmet..sağol arkadaşım

denizim benim canım sağol arkadaşım tesadüf ben de gördüm ve not aldım annem benimle ya onun da dikkatini çekti doktora giderken alacağız keçi boynuzu ve yapıcaz bakalım inşallah bir faydası olur sağol canım benim

evettttttt not aldim bende sezene söylemek icin
SEZENN kizartmalardan,cikolatadan ve kahvedende uzak duracakmissin canimmmm

canım cucum sağol arkadaşım insanın böyle düşünen arkadaşları olması ne güzel..iyi ki varsınız..şu an gözümden uyku akıyor ve uyumaya korkuyorum ya uyku sırasında tıkanırsam diye..ne zor bir durum..bakalım dr ne diyecek?

mrb kizlar konustugunuz konuyla alakali deil amma gobek delikleriniz ne alemde acaba ne zaman disari cikiyo benimki daha cikmadida :93:

merhaba hanımlar nasılsınız? bel ve sırt ağrılarınız ne durumda. benim çok ağrım oluyor.akşamları otururken çok zorlanıyorum

ben genelde oturmuyorum akşamları, yatıyorum daha çok. gün boyu otur otur yoruluyorum zaten. ama yatarken de zorlanıyorum be.

canım benim bütün gün burdasın da kim bilir forumun hangi kuytu köşelerinde dolaşıyosun. ben de merak ediyorum bazen nerde bu mavrulam diye...:) iyi oluyo ama herşeyden haberimiz oluyo sayende...

pek tercih etmem sanıyorum vermeyi. ben oğlumun karnını sarmıştım sürekli ilk doğduğunda ince bezlerle. hem dik duruyo, birisi kucakladığında falan beli zorlanmıyodu hem de sıcak tutuyodu ve hiç gaz problemimiz olmadı. tavsiye ederim...:) bi de sürekli yüzüstü yattı oğlum. o da rahatlatıyodu sanırım. istemedim aslında çünkü çok tedirgin oluyodum gece kalkıp sürekli nefesini dinliyodum ama sırt üstü hiç uyumuyodu...

ben de pek düştüm uykuya bu sıra. çoğu zaman oğlumun yattığını bile görmüyorum ki oğlumun uyku saati 21:00...geçen de işyerinde ağzımı açmış kocaman esnerken şef geçti kapının önünden. geri döndü sonra yakaladım yakaladım diye dalga geçti...:)

sezencimmmm Allah şifa versin inşallahhh
nasılosa pekmezini falan içiyoruz
suyunun da bi zararı olmaz bence.

kızlar ben kaçıyorum biraz.
byyyyyyyyyyyyy
eşim kaptı bilgisayarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…