Tooba sabah girdi, bugün yine yazmazsam bilin ki doğuma gidiyorum dedi. Yazdığını gören var mı? Ben uyumuşum, sayfalar çok ilerlemiş. merak ettim şimdi:26:
?
canım ben iyiydim bi sorun yoktu dilayyy la karıştırmış olamayasın canım beniim
dilayın bebeği oynamıyordu doktora gitti 1 cm açıklığı varmış pazartesi tekrar gidecek
evet cok faydali ama bizimki suan özel bir durum,hamileyiz iste..
dene istersen bir damla nar suyunun bi yarari olmaz diye düsünüyorum ama zararida olmaz yani bence..:)
canim tugba iyi cok sükür,suyuda iyi cikti,bebiste iyi kocaman olmus,sancida cikmamis..aksama gelirim dedi/B]
Girdi canım okudum nst ye felan girmiş sancları yok denecek kadar azmış...
Girmezsem 1 gün hiç anlayın o zaman doğurdum diyor...
Ay bugün son iş günüm...
Sizden uzakta olamam bennn :93:
Girdi canım okudum nst ye felan girmiş sancları yok denecek kadar azmış...
Girmezsem 1 gün hiç anlayın o zaman doğurdum diyor...
Ay bugün son iş günüm...
Sizden uzakta olamam bennn :93:
aaaaa,n:95:iye böle olmuş ki
Öylemi karıştırdım herhalde kusura bakma, dün gece yazışıyorduk uykum vardı şimdide yeni uykudan uyandım, ne oluyo bana yaaa
Aman maşallah sevindim, o koşturmacada doğuracak diye korkuyorummm
bilmiyorumki cnm,belki diğer aylarda da böyle oldu editöre söylenince düzeltildi,çünkü orada ekim kasımda doğum yapan 2 anneninde hikayesi var,ya da artık hikayeleri bu başlıkta toplamak istiyorlar
bende şu belgeseli bi zileyim zaten yine uykum geldi,küçükprens bende uyuyup duruom demekki bünyem uyku istiyor diyorum yine uyuyorumm:89:
kıyamam ben sanacanım bi şey oluğu yok canım bende bu günler de uykuya meyilim attı
çünkü uyumaya ihtiyacımız var yoruluyoruz artık ağırlaştık uyuyabildiğin kadar uyu canım
bebek de dinlenir hem :87:
ama böylede bizim olmaktan cıkıyor di mi?neyse cucu soledı ya ılgılenırler artık inşallahhh
ama böylede bizim olmaktan cıkıyor di mi?neyse cucu soledı ya ılgılenırler artık inşallahhh
sezencim sen bu buhar makineleri var ya ondan alsan odana gece onu calıstırsanız etkisi olmaz mı ya,canım benim geçmiş olsunnn...
benimkide sanki içerden cimdikliyormuş gibi geliyor bazenhele yürümek öyle zorki şu sıralar..
geçmiş olsun canım,sen yinede dikkatli ol..senin bebiş pek durmayacak gibi geliyor bana...
gecmiş olsun tatlım,etrafındaki insanlar bi şeyde tutturunca isanın iyice tersini yapası geliyor...hamilelikten midir nedir?korkularımız iyice büyüyor gözümüzde....
SEZENCİMMMMMMM ibrahim saraçoğlu senin için bi tavsiyede bulunduuuu
alerjik astımı olanalrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
keçiboynuzu dedi
6-7 keçiboynuzunu 3-4 cm uzunluğunda kırıp 6-7 dk. kaynatın sabah akşam suyunu için dedi.
çok ii geliomuşşş
evettttttt not aldim bende sezene söylemek icin
SEZENN kizartmalardan,cikolatadan ve kahvedende uzak duracakmissin canimmmm
merhaba hanımlar nasılsınız? bel ve sırt ağrılarınız ne durumda. benim çok ağrım oluyor.akşamları otururken çok zorlanıyorum
Yahu ben hergün burdayım ne toobadan neden dilsadden haberim yok
Sanırım bebeklerde hareketlenmeler var...
Sehri huzun canım hiç canını sıkma...Nasıl istiyorsan öyle doğum yap...Gerçekten zor şeyler bunlar bizi kimse anlayamaz....Ama bunları düşünme şimdiden.... Sen bebişini düşün yeter şimdilik....
eksik yok tatlım bende dinliyorum
ama nar suyundan bahsetti ben içiyorum hergün
gebeliğin ilk üç ayında içmeyin dedi acab azaltsammı
he bide kızlar kk da oukumştum bide bizden bi
arkadaşta demişti yeni doğan bebeğe süt bile vermeden
bir iki damla nar suyu verin gazı olmaz demişlerdi
acaba versekmi ne dersiniz tama da mevsimi
kızlar bide incir süt için dışındaki pudra şekerini yıkamak şartıyla
bende şu belgeseli bi zileyim zaten yine uykum geldi,küçükprens bende uyuyup duruom demekki bünyem uyku istiyor diyorum yine uyuyorumm:89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?