Yaaa girmeyecek misin internete hiç, evlere internet diye boykot başlatacağım bu topikte, izne giden gelmiyor
ben genelde oturmuyorum akşamları, yatıyorum daha çok. gün boyu otur otur yoruluyorum zaten. ama yatarken de zorlanıyorum be.
canım benim bütün gün burdasın da kim bilir forumun hangi kuytu köşelerinde dolaşıyosun. ben de merak ediyorum bazen nerde bu mavrulam diye...:) iyi oluyo ama herşeyden haberimiz oluyo sayende...
pek tercih etmem sanıyorum vermeyi. ben oğlumun karnını sarmıştım sürekli ilk doğduğunda ince bezlerle. hem dik duruyo, birisi kucakladığında falan beli zorlanmıyodu hem de sıcak tutuyodu ve hiç gaz problemimiz olmadı. tavsiye ederim...:) bi de sürekli yüzüstü yattı oğlum. o da rahatlatıyodu sanırım. istemedim aslında çünkü çok tedirgin oluyodum gece kalkıp sürekli nefesini dinliyodum ama sırt üstü hiç uyumuyodu...
ben de pek düştüm uykuya bu sıra. çoğu zaman oğlumun yattığını bile görmüyorum ki oğlumun uyku saati 21:00...geçen de işyerinde ağzımı açmış kocaman esnerken şef geçti kapının önünden. geri döndü sonra yakaladım yakaladım diye dalga geçti...:)
canım benim bütün gün burdasın da kim bilir forumun hangi kuytu köşelerinde dolaşıyosun. ben de merak ediyorum bazen nerde bu mavrulam diye...:) iyi oluyo ama herşeyden haberimiz oluyo sayende...
QUOTE]
Dimi çok geziyorum
Çoğu zaman burdayım da bazen gözden kaçırıyorum işte...
Siz isteyin ben herşeyi size haber veririm
Evde olayım çok daha iyi olacak şimdi kardeşime işi öğretiyorum ya zor oluyor
canim rica ederim...insallah bir an önce atlatirsin,seni düsündükce ben fena oluyorum vallacanım doktor da tavsiye etti bana aldım astım için çok iyi geliyormuş çalıştırıyorum ama dün akşamı yaşadıktan sonra faydasını gördüm diyemem..bakalım kısmet..sağol arkadaşım
denizim benim canım sağol arkadaşım tesadüf ben de gördüm ve not aldım annem benimle ya onun da dikkatini çekti doktora giderken alacağız keçi boynuzu ve yapıcaz bakalım inşallah bir faydası olur sağol canım benim
canım cucum sağol arkadaşım insanın böyle düşünen arkadaşları olması ne güzel..iyi ki varsınız..şu an gözümden uyku akıyor ve uyumaya korkuyorum ya uyku sırasında tıkanırsam diye..ne zor bir durum..bakalım dr ne diyecek?
canim benim bir ara cikacak gibi oldu ama cikmadi..tamamen kapanmis durumda yalniz...mrb kizlar konustugunuz konuyla alakali deil amma gobek delikleriniz ne alemde acaba ne zaman disari cikiyo benimki daha cikmadida:93:
benimde öyle canim kop koyu ama sinir oldugum bisey var..koyu olan yerin cevreside hafif,acik renkte lekeler var..sanki kahverengi boya püskürtmüs gibi..bicimsiz,bi tuhafkızlar benim göğüs uçlarımın çevreleri kaoyulaşmış iyice az önce gördüm üstümü değişirken
normaldir herlade di mii
kızlaarr nabersiniz sonunda bi pijama takımı aalabildim kendime :92:
kızlaarr nabersiniz sonunda bi pijama takımı aalabildim kendime :92:
kızlar benim göğüs uçlarımın çevreleri kaoyulaşmış iyice az önce gördüm üstümü değişirken
normaldir herlade di mii
Kız benimki nerdeyse kapkara oldu :82:
emzirmeden sonra eski haline döner demi yaa,benimkide öyle valla..Kız benimki nerdeyse kapkara oldu :82:
cucum benim bi de böle pıtır pıtır çıkıntılar çıktı özellikle sol göğsümde
bugün de biraz sıvı gelmiş kurumuş kalmış yaa
hiç olmuodu ama artık normal midir kii:26:
O sen iyisin benim epeydir dışarda kıyafetten bile belli oluyor artık içeriye gireceğinide zannetmiyorum özelliğini kaybettimrb kizlar konustugunuz konuyla alakali deil amma gobek delikleriniz ne alemde acaba ne zaman disari cikiyo benimki daha cikmadida:93:
kızlar benim göğüs uçlarımın çevreleri kaoyulaşmış iyice az önce gördüm üstümü değişirken
normaldir herlade di mii
Hayırlı olsun canım güle güle kullankızlaarr nabersiniz sonunda bi pijama takımı aalabildim kendime :92:
cucum benim bi de böle pıtır pıtır çıkıntılar çıktı özellikle sol göğsümde
bugün de biraz sıvı gelmiş kurumuş kalmış yaa
hiç olmuodu ama artık normal midir kii:26:
:118:ii ozman korkmayım
kolay gelsin canim,bende aksam üzeri kollarimi ve bacaklarimi halletmem gerek..offfffnys şekerler ben kaçıorum ağda yapıcam
yarın doktor kontrolüm var belki muayene eder vajinamdan
tedbirli gidem
Kızlar yoğunluktan sadece sayfam açık okadar okumaya çalışıyorum bir yandan toplantılar var malum
Kasıklarımda ve belimde inceden bir ağrı var
tamam cucum oynamamemzirmeden sonra eski haline döner demi yaa,benimkide öyle valla..
canim onlar bende 20li hafalardan bu yana var,ee anne oluyoruz :))
tüm gögüs seklimiz degisti valla..
normal canim..gelmeside normal,gelmemeside..
oynama ama sakin,kuruyan kurusun kalsin ucunda,temizledikce daha cok akiyor,birde oynadikca rahim uyariliyormus canimcimm
Normal canım hepisi normal...
Benimki de sıvı oluyor kuruyor erken başladı belirtiler bende :79:
Hadi git işlerini yapta doktora tedbirli git ne olur ne olmaz
emzirmeden sonra eski haline döner demi yaa,benimkide öyle valla..
canim onlar bende 20li hafalardan bu yana var,ee anne oluyoruz :))
tüm gögüs seklimiz degisti valla..
normal canim..gelmeside normal,gelmemeside..
oynama ama sakin,kuruyan kurusun kalsin ucunda,temizledikce daha cok akiyor,birde oynadikca rahim uyariliyormus canimcimm
tesekkur ederim canım.. bu arada benimde koyu olan yerin cevresinde lekeler var senin dediğin gibi sanki boya puskurtulmus gibicanim rica ederim...insallah bir an önce atlatirsin,seni düsündükce ben fena oluyorum valla
canim benim bir ara cikacak gibi oldu ama cikmadi..tamamen kapanmis durumda yalniz...
benimde öyle canim kop koyu ama sinir oldugum bisey var..koyu olan yerin cevreside hafif,acik renkte lekeler var..sanki kahverengi boya püskürtmüs gibi..bicimsiz,bi tuhaf
ohhh güle güle giy fistikk
güle güle kullan canım....:92:
tesekkurler kızlar bi turlu begenemiyodum sonunda istedigim gibi spor bişeyO sen iyisin benim epeydir dışarda kıyafetten bile belli oluyor artık içeriye gireceğinide zannetmiyorum özelliğini kaybetti
Tabi canım normal
Kızlar krem ullnamya başladınızmı ben 1 haftadır Lansinoh sürüyorum iyice yumuşak olsun diye ilk doğumda çok çekmiştim ağrıdan
Hayırlı olsun canım güle güle kullan
ya bana kwalidem surekli gogus ucuna masaj yap ucu cıksın dio ama bende hem gogsumu uyarmak istemiorum hemde ucuyla oynadıgımda sut gelio bosa gitmesini istemiorum napsak kiDönüyormuş canım bir süre sonra...
Valla genişte bir alan karardı yani bende
Bende de şu dert var ucu yok çocuk nasıl emecek diye düşünüp duruyorumAma yani abartmıyorum hiç yok nerdeyse :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?