2010 Aralık Anneleri

Sende benim gibi uykuya düştün demek, gece uykusundan daha rahat oluyo gündüz uykusu nedense, gece bu kadar rahat uyuyamıyorum.

kızlar benim göğüs uçlarımın çevreleri kaoyulaşmış iyice az önce gördüm üstümü değişirken
normaldir herlade di mii

canim rica ederim...insallah bir an önce atlatirsin,seni düsündükce ben fena oluyorum valla
mrb kizlar konustugunuz konuyla alakali deil amma gobek delikleriniz ne alemde acaba ne zaman disari cikiyo benimki daha cikmadida :93:
canim benim bir ara cikacak gibi oldu ama cikmadi..tamamen kapanmis durumda yalniz...
kızlar benim göğüs uçlarımın çevreleri kaoyulaşmış iyice az önce gördüm üstümü değişirken
normaldir herlade di mii
benimde öyle canim kop koyu ama sinir oldugum bisey var..koyu olan yerin cevreside hafif,acik renkte lekeler var..sanki kahverengi boya püskürtmüs gibi..bicimsiz,bi tuhaf
kızlaarr nabersiniz sonunda bi pijama takımı aalabildim kendime :92:

ohhh güle güle giy fistikk

cucum benim bi de böle pıtır pıtır çıkıntılar çıktı özellikle sol göğsümde
bugün de biraz sıvı gelmiş kurumuş kalmış yaa
hiç olmuodu ama artık normal midir kii:26:

nys şekerler ben kaçıorum ağda yapıcam
yarın doktor kontrolüm var belki muayene eder vajinamdan
tedbirli gidem

Kızlar yoğunluktan sadece sayfam açık okadar okumaya çalışıyorum bir yandan toplantılar var malum
Kasıklarımda ve belimde inceden bir ağrı var

Kız benimki nerdeyse kapkara oldu :82:
emzirmeden sonra eski haline döner demi yaa,benimkide öyle valla..

canim onlar bende 20li hafalardan bu yana var,ee anne oluyoruz :))
tüm gögüs seklimiz degisti valla..
normal canim..gelmeside normal,gelmemeside..
oynama ama sakin,kuruyan kurusun kalsin ucunda,temizledikce daha cok akiyor,birde oynadikca rahim uyariliyormus canimcimm

mrb kizlar konustugunuz konuyla alakali deil amma gobek delikleriniz ne alemde acaba ne zaman disari cikiyo benimki daha cikmadida :93:
O sen iyisin benim epeydir dışarda kıyafetten bile belli oluyor artık içeriye gireceğinide zannetmiyorum özelliğini kaybetti

normaldir herlade di mii

Tabi canım normal
Kızlar krem ullnamya başladınızmı ben 1 haftadır Lansinoh sürüyorum iyice yumuşak olsun diye ilk doğumda çok çekmiştim ağrıdan
kızlaarr nabersiniz sonunda bi pijama takımı aalabildim kendime :92:
Hayırlı olsun canım güle güle kullan

:118:ii ozman korkmayım

Normal canım hepisi normal...
Benimki de sıvı oluyor kuruyor erken başladı belirtiler bende :79:
Hadi git işlerini yapta doktora tedbirli git ne olur ne olmaz

nys şekerler ben kaçıorum ağda yapıcam
yarın doktor kontrolüm var belki muayene eder vajinamdan
tedbirli gidem
kolay gelsin canim,bende aksam üzeri kollarimi ve bacaklarimi halletmem gerek..offfff
Kızlar yoğunluktan sadece sayfam açık okadar okumaya çalışıyorum bir yandan toplantılar var malum
Kasıklarımda ve belimde inceden bir ağrı var

canimm düzensiz agrilar mi?iyi bi gözlemle bakalim..yorgunluktandir,bünyeler ne desin valla,kac kilo üzerinizde tasiyorsunuz,iki kisilik calisan bi metabolizma...yine iyisiniz..

tamam cucum oynamam:78:
Normal canım hepisi normal...
Benimki de sıvı oluyor kuruyor erken başladı belirtiler bende :79:
Hadi git işlerini yapta doktora tedbirli git ne olur ne olmaz

yapıım di mi öptmmm

Dönüyormuş canım bir süre sonra...
Valla genişte bir alan karardı yani bende
Bende de şu dert var ucu yok çocuk nasıl emecek diye düşünüp duruyorum Ama yani abartmıyorum hiç yok nerdeyse :86:

tesekkur ederim canım.. bu arada benimde koyu olan yerin cevresinde lekeler var senin dediğin gibi sanki boya puskurtulmus gibi

güle güle kullan canım....:92:

tesekkurler kızlar bi turlu begenemiyodum sonunda istedigim gibi spor bişey buldum

Dönüyormuş canım bir süre sonra...
Valla genişte bir alan karardı yani bende
Bende de şu dert var ucu yok çocuk nasıl emecek diye düşünüp duruyorum Ama yani abartmıyorum hiç yok nerdeyse :86:
ya bana kwalidem surekli gogus ucuna masaj yap ucu cıksın dio ama bende hem gogsumu uyarmak istemiorum hemde ucuyla oynadıgımda sut gelio bosa gitmesini istemiorum napsak ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…