2010 Aralık Anneleri

ya bana kwalidem surekli gogus ucuna masaj yap ucu cıksın dio ama bende hem gogsumu uyarmak istemiorum hemde ucuyla oynadıgımda sut gelio bosa gitmesini istemiorum napsak ki

ben şimdiye kadar herkesten oynanmaması gerektiğini duydum hem rahimi uyarıyormuş erken doğuma neden olabiliyormuş hemde sütün akmaması lazım ilk sütü bebeğin içmesi gerekiyor

yasmin göğüs ucuna masaj yapma canım rahimi uyarıyor sadece krem sürmeye başla şimdiden

ya bana kwalidem surekli gogus ucuna masaj yap ucu cıksın dio ama bende hem gogsumu uyarmak istemiorum hemde ucuyla oynadıgımda sut gelio bosa gitmesini istemiorum napsak ki
Hiçbir yerimle oynayamam valla
Bana da çocuk bulur onu emer diyorlar çocuk emmeye çalışınca çıkarmış :89:

Dönüyormuş canım bir süre sonra...
Valla genişte bir alan karardı yani bende
Bende de şu dert var ucu yok çocuk nasıl emecek diye düşünüp duruyorum Ama yani abartmıyorum hiç yok nerdeyse :86:
benimde hic yoktu ama cikti canim,dahada cikar sanirim..
bende avent silikon gögüs ucu almistim cikmaz diye ama emzirme sadece gögsünün ucunu vermeyle olmuyormus ki..tüm gögsü aliyormus sipalar..tutarlar yani bi sekilde..

tesekkur ederim canım.. bu arada benimde koyu olan yerin cevresinde lekeler var senin dediğin gibi sanki boya puskurtulmus gibi

tesekkurler kızlar bi turlu begenemiyodum sonunda istedigim gibi spor bişey buldum

hehe aynen..bu alanin dahda genisleyeceginin belirtisi mi acaba..:44:

Ahhh ahh 3 misafir olmasa göğüslerle ilgili söylenecek çok şey var ama :))) Birde mavrulam dayanamayacağım kuzum çocuğa ne gerek var başka bir yöntem gelmiyor mu aklına :)))

öptüm herkesleri,kocacım seyrantepesine bakacakmış. Gelirim birazdan :)...

kızlar benim göğüs uçlarımın çevreleri kaoyulaşmış iyice az önce gördüm üstümü değişirken
normaldir herlade di mii

normal canım normal. bu yine bişey değil, benim ilk gebelikte göbeğim, koltukaltım hatta genital bölge bile koyulaşmıştı. doğumdan sonra kısa sürede dökülüyo pul pul...

Bende de şu dert var ucu yok çocuk nasıl emecek diye düşünüp duruyorum Ama yani abartmıyorum hiç yok nerdeyse :86:

canım ya korkutmayayım ama işin zor o zaman. yara olma ihtimali de yüksek. pompa falan edin yoksa istersen. bi de kremlenmeye başla derim. benim de öyleydi krem sürmeme rağmen feci yara olmuştu. hem ağlıyodum hem emziriyodum.

Kız anladığım şeyi mi demek istedin yoksa :78:

Aynen cucu sadece ucu yetmiyormuş bende alırlar diyorum...

Bak ben diyorum diyorum da herkes alır diyor...
Sen deneyimlisin şimdi böyle dıştan dokununca hiç çıkıntı yok...
Krem aldım şimdiden süreyim mi?

eveeeet o minnacik agziyla hepsini aliyormus sipalar
korkmuyorum ben o yüzden,rahat ol fistigim sende..
sür tabi,fazla uyarmadan hergün sür..

bende :82:

inşallah çıkar canım ya aynı durumdayım hoş ben pek göğüs ucu çıkıntısından hoşlanmıyorum kıyafetlerden beli oluyo ya sinir olurum... annemin maşallah ama bende yok...

bende kreme başlıcam göğüs kalkanı aldım birde oda iyiymiş...

canimm düzensiz agrilar mi?iyi bi gözlemle bakalim..yorgunluktandir,bünyeler ne desin valla,kac kilo üzerinizde tasiyorsunuz,iki kisilik calisan bi metabolizma...yine iyisiniz..

Canım anlık oldu ya bir ara toplantıya girmeden öğlen sonu oldu toplantıdan çıktım hala devam ediyordu bizimki sağ tarafıma tolandı sol kaburgama poposunu dayadı bir an nefesim gidiyor deddim ama şimdi iyiyim. Ayy bugünden sonra haftaya son
Daha iş miş yok kafa dinlicem valla hiç kimse doğum iznine ayrılacakmışım gibi davranmıyor. Durun bakalım millet yeni projeler çıkarıyor onlarla uğraşıyom ben gidince apışıp kalacaklar yanımdaki arkadaşla aynı görev tanımına sahibiz ama onun yaptığı işle benim ki çok farklı o benim işten yüzeysel olarak bilgisi var napcaz bakalım bayram sonrasıda gel bir kaç gün demezler inşallah gerçi müdürüm öyle şeye izin vermez ama yinede nolur nolmaz :96:

ben şimdiye kadar herkesten oynanmaması gerektiğini duydum hem rahimi uyarıyormuş erken doğuma neden olabiliyormuş hemde sütün akmaması lazım ilk sütü bebeğin içmesi gerekiyor

yasmin göğüs ucuna masaj yapma canım rahimi uyarıyor sadece krem sürmeye başla şimdiden

bende ellemiyorum zaten hele kw soledi asla yapmam :76:
yok insallah yoksa butun gogus k.rengi olcak

sür canım sür. benim göğsümü de çekiştirip öyle veriyodu hemşireler hastanede. ama çabuk yoruluyolar ilk zaman bıraktı mı geri tutturamıyodum ben. zamanla tutuyo tabi ama zaten o ilk zaman hemen yara oldu. ve evet sadece ucunu tutarsa çok canınız yanar. kahverengi kısmı tamamen tutturmaya çalışın. bi de ben göğüs pedi kullanmıştım ama çok akıyodu göğsüm ve pedi yeterince sık değiştirememişim galiba kurumadığı için yara daha da kötüleşti. küçük penye bezlerden koydum da rahat ettim en sonunda...

Bende kreme başlayayım o zaman...
Yahu bende yok ya herhalde o yüzden ucum olsun istiyorum aczık ama çok değil :90:

ay minik yavru yaa..annecim biraz dinlen diye uyarmistir belki
ama devam etmemesine cok sevindim canim,insallah tekrarlamaz..
tatlim is ortamin ne kadar mükemmel olursa olsun adi is ortami maalesef,kimse digerinin menfaati icin ugrasmaz ki..sen kendini düsün fistigim,özel durumun var sonucta..
bayrama kadar calisacaksin degil mi?

amanin yasminim yok olmasin,sinir bi görüntüsü var..birde ben resmen süt kokuyorum..degisik bi koku,evde bebek olurda ev farkli kokarya,aynen öyle..hosuma gidiyor ama ne bileyim alisik olmadigimdan sanirim o da garibime gidiyor :26:

İlahi canım dimi kv söyleyince daha bir farklı oluyor insanın yapmayası geliyor

İnşallah çok zorlanmayız ya...Bakalım neler yapacak bizim sıpalar..Göğüs pedini de aldım herşey tamam göğüslerle ilgili kullanması kaldı

kizlar bu arada heni burda muhabbeti gecmisti ya avent gögüs kalkaninin..
internetten siparis verdim geldi ama ben cözemedim onu nasil kullanacagimizi..
düser o,düsmese bile tuhaf durmaz mi,cok kaba bisey :44:
tecrübeliler varsa sunu detaylica bi anlatsin lütfen

canım onun için göğüs kalkanı iyi sanırım göğüs kalkanında temas yok akan süt altta toplanıyo delikli hava aldırıyo...

bende de değişik bi koku war ama anlayamıyorum sut mu ki o :97:
walla ole oluyo galiba... atalarımızdan gelen bi durum bu napalım gelin kaynana çekişmeleri kaynana akk derse gelin kara der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…