tünaydınlar kıslar,
geçmişe bakamadım herkesin iyi olduğunu umuyorum ... Dün dr. gittik minik kızım biras minyon olacakmış her zamanki dr. yoktu ayrıntılı ultrasonumu çeken dr. görünüdüm onun ölçümüne göre 2050 gr. çıktı kızım bide hafta nerdeyse 2 hafta geri çok üzüldüm yaaa ... haftaya yine bana gel dedi dr. gelişimene bakalım dedi sağlığı iyiymiş yağ dokusu falan hep normal dedi genetik olarak minyon olabilirmiş tıpkı ben ama bu tombiş olmıycak demek değilmiş hıh işte tam ben dedim .. nst yede girdim keyfi yerindeymiş öyle dedi dr. gelecek haftayı merakla bekliyorum... dr. benim eksik yaptığım bişeymi var ondanmı böyle dedim alakası yokmuş yapısı böyleymiş ....
Bide dün oto koltuğumuzu da aldık karar vermesi çok zor oldu ama alışveriş topiğine ekliycem birasdan ..
Gunaydn cnm masallah bebisine seninle ayni haftadayiz benimde bugun 33+6 bence kilosu gayette iyi iki hafta once beniki 1820 gr di simdi belki gecti 2000 gr. Ama seninkide en az 3000gr dogar dr bana ne kucuk ne buyuk dedi. Halbuki esimde bende biraz boyluyuz. Dogunca belli olur.. Senin dogum tarihi tam ne zaman??
gozun aydin cnm tarihde belli olmus. Hayirli haberlerle gel cnm.benim kasiklarim aciyo.. Gunduz uyumadimmi gece 11 q12 de yattimmi uykumu aliyorum. Kuyruk sokumu benim gecen ay agriyordu asiri gaz ve kabislik yuzunden basurdm ama simdi iyim bel agrilari disindaherkese günaayydııın
ama kimse yook galibaa,,
ne oldu nerelere kaçtınız bakayıım :))
kızlar ben normal hayata dönüyorum galiba.
taşındım, işim çok yoğun ama bayramdan sonra izne ayrılacağım için dişimi sıkmaya çalışıyorum.
doğumum sezaryen olacak, tarihte 3 aralık :/
salı günü doktor kontrolüm var, nst ler başlayacak. bakalım oğlum kaç kilo oldu çok merak ediyorum
bu arada çatı ağrısı hat safhaya ulaştı. bir de sizlerde de oluyor mu bilmiyorum ama
kuyruk sokumum inanılmaz ağrıyor
sağa dönülmüyor sola dönülmüyor sırt üstü de yatılmıyo
eeeee sizlerde ne var ne yok ?
canım yaa dr.lar ultrasonun verdiği haftayı söylüyolarya 32+1 günlük çıkıyo dedi dün çok moralim bozuldu insan kendini suçluyo hemen acaba eksik bişeymi yapıyorum die ama alakası yokmuş bebeğin yapısı neyse o dedi dr. ..
bize verdikleri son doğum tarihi 20 aralık fakat hem sezeryan olacağı için hemde ben hiç sanmıyorumki ozamana kadar dursun yerinde göbeğimi bi görsen patlıcakmış gibi :))
denizim şimdi naapsam diye düşünürken aklıma geldi, doktorumdan memnunum, özel muayenehanesine gidiyim diyorum.
aman ya, bursa yine iyi valla, ben orda hiç sıkıntı yaşamamıştım bu konuda, medical parkta yapmıştım doğumu, doktorum da çok iyiydi.
herkese günaayydııın
ama kimse yook galibaa,,
taşındım, işim çok yoğun ama bayramdan sonra izne ayrılacağım için dişimi sıkmaya çalışıyorum.
salı günü doktor kontrolüm var, nst ler başlayacak. bakalım oğlum kaç kilo oldu çok merak ediyorum
bu arada çatı ağrısı hat safhaya ulaştı. bir de sizlerde de oluyor mu bilmiyorum ama
sağa dönülmüyor sola dönülmüyor sırt üstü de yatılmıyorr
ooofffff
tünaydınlar kıslar,
geçmişe bakamadım herkesin iyi olduğunu umuyorum ... Dün dr. gittik minik kızım biras minyon olacakmış her zamanki dr. yoktu ayrıntılı ultrasonumu çeken dr. görünüdüm onun ölçümüne göre 2050 gr. çıktı kızım bide hafta nerdeyse 2 hafta geri çok üzüldüm yaaa ... haftaya yine bana gel dedi dr. gelişimene bakalım dedi sağlığı iyiymiş yağ dokusu falan hep normal dedi genetik olarak minyon olabilirmiş tıpkı ben ama bu tombiş olmıycak demek değilmiş hıh işte tam ben dedim .. nst yede girdim keyfi yerindeymiş öyle dedi dr. gelecek haftayı merakla bekliyorum... dr. benim eksik yaptığım bişeymi var ondanmı böyle dedim alakası yokmuş yapısı böyleymiş ....
Bide dün oto koltuğumuzu da aldık karar vermesi çok zor oldu ama alışveriş topiğine ekliycem birasdan ..
tünaydınlar kıslar,
canım yaa dr.lar ultrasonun verdiği haftayı söylüyolarya 32+1 günlük çıkıyo dedi dün çok moralim bozuldu insan kendini suçluyo hemen acaba eksik bişeymi yapıyorum die ama alakası yokmuş bebeğin yapısı neyse o dedi dr. ..
bize verdikleri son doğum tarihi 20 aralık fakat hem sezeryan olacağı için hemde ben hiç sanmıyorumki ozamana kadar dursun yerinde göbeğimi bi görsen patlıcakmış gibi :))
herkese günaayydııın
ama kimse yook galibaa,,
sağa dönülmüyor sola dönülmüyor sırt üstü de yatılmıyorr
ooofffff
kızlar bende müziği açtım
evimi toplıcammmmmmm
sonra eşim gelicek alışverişe gidicez.
öpüldünüz
Sabahtan beri nedensiz yere gözlerimden yaşlar akıyor
iç çeke çeke ağlıyorum
sonra kendıme guluyorum
ama neyim var bilmiyorum
slow müzik dinleyip ağlamak istiyorum
offff
ben bu hormonların :88:
hoooyyy duygusallaştın mı canım iice sen...sonlara yaklaştık ya yaş maş dayanmaz artık bize...
ben de fringe diye bir diziye taktım onu izleyip duruyorum..biraz gerilim tarzı..kızı da geriyor muyumdur acaba
halsizlik var bende de bugün yatıp uyuyasım var şimdik
Sabahtan beri nedensiz yere gözlerimden yaşlar akıyor
iç çeke çeke ağlıyorum
sonra kendıme guluyorum
ama neyim var bilmiyorum
slow müzik dinleyip ağlamak istiyorum
offff
ben bu hormonların :88:
off sorma canım ya
hormonlar alt üst olmuş neye ne tepki vereceğimi şaşaırmısın
Az önce eşim aradı
senin niye öyle gelıyor noldu bişey mi oldu diyo
ben ağlayarak yok ben ağlamıyorum aşkım nıye ağlıyayım kı diyorum.
Yok yok aşkım bişey olmuş sana diyor yoksa topikteki kızlardan bırımı doğurdu yıne onamı ağlıyon diyo :90:
Ayşe durunun doğumunda çok ağlamıştım da :90:
eşler de alıştı artık topiğe...
ben de akşam fotoğraf makinesini arıyorum evin içinde.
eşim odanın fotoğraflarını mı koycan topiğe diyor:)
hatta o da sormuştu doğum yok dimi hala..
ayyy durunun popişe bayılmıştı eşiimm...
Sorma cnm bide lohusalık var dimiaglama arkadasss :)))) yaa hormonlar benide tam vurdu.;;kitap okuyorum icindekine agliyorum.tv izliyorum pitir pitir gozlerim bosaniyor.;;alinganlikta basgosterdi;;;hormonlar en az 6 ay pesimizi birakmicek.saglik olsun .slov muzik dinleme.;:79:
eşler de alıştı artık topiğe...
ben de akşam fotoğraf makinesini arıyorum evin içinde.
eşim odanın fotoğraflarını mı koycan topiğe diyor:)
hatta o da sormuştu doğum yok dimi hala..
ayyy durunun popişe bayılmıştı eşiimm...
selam sekerlerrr
napiosunuz bakiym?
aysecim resimlerinizi ilgiyle takip ediyorum walla:)
buda guzelmis
makineniz ne ayiptir sormasi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?