Sabahtan beri nedensiz yere gözlerimden yaşlar akıyor
iç çeke çeke ağlıyorum
sonra kendıme guluyorum
ama neyim var bilmiyorum
slow müzik dinleyip ağlamak istiyorum
offff
ben bu hormonların :88:
:)) çok tavsiye edilen bir dizi. bende tüm bölümleri indirdim daha başlamadım doğum izninde başlarım diyorum.. kız dexter diye bir dizi adam seri katil çatır çatır insan kesiyor onu izliyorum deli gibi.. benim kız neler hissediyordur acep? :))
hoooyyy duygusallaştın mı canım iice sen...sonlara yaklaştık ya yaş maş dayanmaz artık bize...
ben de fringe diye bir diziye taktım onu izleyip duruyorum..biraz gerilim tarzı..kızı da geriyor muyumdur acaba
halsizlik var bende de bugün yatıp uyuyasım var şimdik
anladım cnm ben kendime fiyonklu taç aldım 2 tane bir kırmızı birde mavi
artık anneler hangisini uygun görürse onu takarız :))
Hadi günün kesinleşti ne güzel arkadaşım
Ah o ağrıları deme uykudamı gırer
yürürken mi girer bazen milletin yanında oluyorda bacaklarımı sıkıyorum
bazıları anlamadığı için kız çişin mi geldi diyor :78:
gozun aydin cnm tarihde belli olmus. Hayirli haberlerle gel cnm.benim kasiklarim aciyo.. Gunduz uyumadimmi gece 11 q12 de yattimmi uykumu aliyorum. Kuyruk sokumu benim gecen ay agriyordu asiri gaz ve kabislik yuzunden basurdm ama simdi iyim bel agrilari disinda
canım güle güle oturunnn..ağız tadıyla oturmayı nasip etsin allah.
ayyy canım benim de son haftam işte bu hafta sabır demekten sıkıldım ama az kaldı neyseki..
kuyruk sokumum ağrımıyor ama çatı ağrısı felaket bende de neyseki bacak arasına yastık koyup uyumak rahatlatıyor.
canımmm miniş iyi ya daha ne olsun..nasıl doğdukları değil doğduktan sonraki gelişimleri önemli..gözün aydın diyorum ben.
oto koltuğunuzu ne marka aldınız merak ettim biz daha almadık da.
canım gözünaydın bebişini görmüşsün.
nezmandır yoksunn.
doktorun herşey yolunda sağlıklı demsi önemli olan.
canını sıkma
her bebek aynı olucak diye bişey yokkkk
fabrika çıkışımı kız bunalrrr.
aldıkalrınızı da sağlıklı günlerde kullanın canım.
sıkma canını canım ya
belki seninki geç döllenme.
başından beri öle çıkıyosa problem yokkk
bir de sporstarda öle demişti sanırım akrın çevresi ölçümü geri çıkmıştı
aam o randevu öncesi o kendine çook iyi baktı dinlendi iyi beslendi ve
bebişi istenilen yere haftasına geldi.
çok yorma kendini beslenmene dikkat
pekmez fala ye ssende hergün.
nerdeyse herkes pekmeze yüklenmiş durumda.
buarada göbüşünü koy da bakalım
patlıyacakmı yoksa yerindmi durucak aannesi
dursun biraz daha
iyi bakalım canımmmm
ev taşımak çok zor işşş
izine çıkınca bekelriz artık bol bol
doğum tarihin d ebelli olmuşşşşş
3 aralık hemen başında ne gzüellll
bizim gibi sonları bekelmiceksinnn.
kaç hafatlık oluyo ozman canımmm.
:)) çok tavsiye edilen bir dizi. bende tüm bölümleri indirdim daha başlamadım doğum izninde başlarım diyorum.. kız dexter diye bir dizi adam seri katil çatır çatır insan kesiyor onu izliyorum deli gibi.. benim kız neler hissediyordur acep? :))
mrb kızlar nasılsınız bizde kocişle dışarı çıktık migrosa falan uğradık unibaby nin ıslak mendilleri 9.95e inmiş haberiniz olsun bide pedlerde falan indirim varda hala almamış olanlar düşünebilir
teşekkür ederim canım. amin.ben de kuyruk sokumu ve bel ağrısından çatı ağrısını unuttum nerdeyse. ben bacaklarımın arasına yastık koyunca bile rahatlayamıyorum valla. sen şanslısın o zaman.
denizcim inşallah izne çıkınca eskisi gibi sizlerle olmak istiyorum
sabırsızlıkla bekliyorum o anları.
3 aralık olunca 38. hafta oluyoruz oğluşla.
sezaryen olmasını istemezdim ama koşullar onu gerektirdi ne yapalım.
evet migros tan bende huggies bebek bezi aldım 19 a düşmüştü yenidoğan
yanında da ıslak mendil hediyesi var. bende onu tavsiye ederim
bir de johnson şampuan da indirim var yanında ikincisi hediye ...
Siz neler izliyorsunuz öyle yahu...Çocuklar ne halde acaba içerde
Ben artık izleyemiyorum öyle şeyler önceden çoook izlerdim...
Komedi dükkanı sardı beni de her akşam bölümlerini izliyorum dün gülmekten ağladım karnım kasıldı durdu...Ay korktum da he doğuracağım gülmekten diye...,Birde öyle bir geçer zamanki yi ziliyorum ama çok ağlıyorum diye izletmiyor kocam
walla haklısın canımcım ama çok sevdiğim bir dizi vazgeçemiyorum. bu zamana kadar seyrettiğim en iyi dizi. eşimle müptelası olduk evden biri gibi oldu zaten dexter.. evimizin sevimli seri katili diyoruz :))
yaw ben komedi dükkanını sevemedim pek, bazen çok güzel hareketler bunlar'a bakıyorum.. bazen iyi iş çıkarabiliyor veledler. birde geniş aile iyi güldürüyor beni.. çok sote espirileri var çoğu farkedilmiyor onları yakalamak eğlenceli geliyor..
Siz neler izliyorsunuz öyle yahu...Çocuklar ne halde acaba içerde
Ben artık izleyemiyorum öyle şeyler önceden çoook izlerdim...
Komedi dükkanı sardı beni de her akşam bölümlerini izliyorum dün gülmekten ağladım karnım kasıldı durdu...Ay korktum da he doğuracağım gülmekten diye...,Birde öyle bir geçer zamanki yi ziliyorum ama çok ağlıyorum diye izletmiyor kocam
Bende çok güzel hareketleri sevemedim yahu...
Geniş ailedeki espriler de ince espriler ben anlayana kadar ikincisi yapılıyor
Komedi dükkanı da bu son gelişinden sonra güzelleşti tabi herkesin beğenisi farklı ben direk esprileri ancak anlıyorum
walla haklısın canımcım ama çok sevdiğim bir dizi vazgeçemiyorum. bu zamana kadar seyrettiğim en iyi dizi. eşimle müptelası olduk evden biri gibi oldu zaten dexter.. evimizin sevimli seri katili diyoruz :))
yaw ben komedi dükkanını sevemedim pek, bazen çok güzel hareketler bunlar'a bakıyorum.. bazen iyi iş çıkarabiliyor veledler. birde geniş aile iyi güldürüyor beni.. çok sote espirileri var çoğu farkedilmiyor onları yakalamak eğlenceli geliyor..
3 aralık olunca 38. hafta oluyoruz oğluşla.
sezaryen olmasını istemezdim ama koşullar onu gerektirdi ne yapalım.
sezen nasılsın canım? takip ediyorum seni ama yazamadım bi türlü, nefes alamıyorum diyodun, nasıl oldun?
canım denizim keçiboynuzu kürüne o gün başladım bakalım bir faydası olacak mı?
herkese günaayydııın
ama kimse yook galibaa,,
ne oldu nerelere kaçtınız bakayıım :))
kızlar ben normal hayata dönüyorum galiba.
taşındım, işim çok yoğun ama bayramdan sonra izne ayrılacağım için dişimi sıkmaya çalışıyorum.
doğumum sezaryen olacak, tarihte 3 aralık :/
salı günü doktor kontrolüm var, nst ler başlayacak. bakalım oğlum kaç kilo oldu çok merak ediyorum
bu arada çatı ağrısı hat safhaya ulaştı. bir de sizlerde de oluyor mu bilmiyorum ama
kuyruk sokumum inanılmaz ağrıyor
sağa dönülmüyor sola dönülmüyor sırt üstü de yatılmıyorr
ooofffff
eeeee sizlerde ne var ne yok ?
3 aralık tarihin belli demek ki hadi hayırlısı olsun canım..benim sıkıntılarım olduğu halde göğüs hastalıkları doktoru normal yapamazsın dediği halde cuma günü çatı muayenesi yapacak doktırum bakalım ne diyecek..
tünaydınlar kıslar,
geçmişe bakamadım herkesin iyi olduğunu umuyorum ... Dün dr. gittik minik kızım biras minyon olacakmış her zamanki dr. yoktu ayrıntılı ultrasonumu çeken dr. görünüdüm onun ölçümüne göre 2050 gr. çıktı kızım bide hafta nerdeyse 2 hafta geri çok üzüldüm yaaa ... haftaya yine bana gel dedi dr. gelişimene bakalım dedi sağlığı iyiymiş yağ dokusu falan hep normal dedi genetik olarak minyon olabilirmiş tıpkı ben ama bu tombiş olmıycak demek değilmiş hıh işte tam ben dedim .. nst yede girdim keyfi yerindeymiş öyle dedi dr. gelecek haftayı merakla bekliyorum... dr. benim eksik yaptığım bişeymi var ondanmı böyle dedim alakası yokmuş yapısı böyleymiş ....
Bide dün oto koltuğumuzu da aldık karar vermesi çok zor oldu ama alışveriş topiğine ekliycem birasdan ..
canım benim sağlığı yerindeyse gerisini boşver önemli olan sağlığı yerinde olsun minyon olsun ne olacak senin sütünle tosuncuk oluverir en kısa zamanda maşallah..
Hayırlı olsun canım 3 Aralık benim doğum günüm
Bende 38+2 de falan sezeryan olmak istiyorum ama doktorum 39 dan sonra alacağız dedi o zamana kadar zaten doğum oluyor ya neyse hayırlıs hepimizim melekleri sağlıcakla gelir İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?