2010 Aralık Anneleri

Sabahtan beri nedensiz yere gözlerimden yaşlar akıyor
iç çeke çeke ağlıyorum
sonra kendıme guluyorum
ama neyim var bilmiyorum
slow müzik dinleyip ağlamak istiyorum
offff
ben bu hormonların
:88:

Ah canım benim. Aynen senin gibiyim. Sanki gebeliğimin en başlarına döndüm. Nedensiz sinir,stres,duygusallık. Bu dönemlerim gerçekten çok zor geçiyor. Ağrılar,mide yanması,uykusuzluk cabası. Allah hepimizin yardımcısı olsun,hiç kolay değilmiş gebelik ...

merhaba kızLar
Pazar olunca pek kimse oLmuyo buraLarda..
Kociş iş için Tekirdağ'da
Yanlızları oynuyorum bugün evde
bir an önce gelin artık yaaaa

Selam kızlar nasılsınız bakalım..
Bende bir bakayım dedim kim var kim yok ...
Akşam yeni doğmuş bebiş görmeye gideceğiz ...Bebeğin annesi de Ebru Şallı cinsinden çocuk çıkıyor kilo falan kalmıyor Doğumu nasıl geçmiş merak ediyorum bakalım neler anlatacak...
Eşimin gelmesini bekliyorum....

Bu arada ayşeee durunun pozları her biri ayrı güzel maşallah....

Son düzenleme:
:)) çok tavsiye edilen bir dizi. bende tüm bölümleri indirdim daha başlamadım doğum izninde başlarım diyorum.. kız dexter diye bir dizi adam seri katil çatır çatır insan kesiyor onu izliyorum deli gibi.. benim kız neler hissediyordur acep? :))

Burcucum günüm kesinleşti ama daha oğlanın eşyalarını yıkayıp hazırlayamadım bile
malum taşınma karışıklığından. heyecan dorukta ne yapıcam bilemiyoruum

aynı bende valla canım. gece uyuyamıyorum gündüz de iş artık hiç çekilmiyor. işe gelene kadar yoruluyorum bile. hepimize Allah kolaylık versin.

teşekkür ederim canım. amin.ben de kuyruk sokumu ve bel ağrısından çatı ağrısını unuttum nerdeyse. ben bacaklarımın arasına yastık koyunca bile rahatlayamıyorum valla. sen şanslısın o zaman.

denizcim inşallah izne çıkınca eskisi gibi sizlerle olmak istiyorum
sabırsızlıkla bekliyorum o anları.
3 aralık olunca 38. hafta oluyoruz oğluşla.
sezaryen olmasını istemezdim ama koşullar onu gerektirdi ne yapalım.

ayşecik,
albümünü yapsan da şu miniğin, bi temaşa etsek yauw!

bu arada fot. makinan benimkindenmiş. bi kaç lens daha almayı düşünüyorum sıpa doğunca birde tripodum yok hala. tripod almayı düşünüyorum bebek fotoğrafları çekerken işe yarar gibi geliyor.

Siz neler izliyorsunuz öyle yahu...Çocuklar ne halde acaba içerde
Ben artık izleyemiyorum öyle şeyler önceden çoook izlerdim...
Komedi dükkanı sardı beni de her akşam bölümlerini izliyorum dün gülmekten ağladım karnım kasıldı durdu...Ay korktum da he doğuracağım gülmekten diye...,Birde öyle bir geçer zamanki yi ziliyorum ama çok ağlıyorum diye izletmiyor kocam

evet migros tan bende huggies bebek bezi aldım 19 a düşmüştü yenidoğan
yanında da ıslak mendil hediyesi var. bende onu tavsiye ederim
bir de johnson şampuan da indirim var yanında ikincisi hediye ...

Canım neden sezeryan oluyorsun ?
Sıkma canını hayırlısı böyleymiş

evet migros tan bende huggies bebek bezi aldım 19 a düşmüştü yenidoğan
yanında da ıslak mendil hediyesi var. bende onu tavsiye ederim
bir de johnson şampuan da indirim var yanında ikincisi hediye ...

Ben unibaby ıslak mendil 3 kutusunu 12 lira ya aldım...
Oğluma kıyafet alırken gördüm...Alıverdim hemen başka bir yerde de 1 kutunusu 4.50 ye görüştüm...

walla haklısın canımcım ama çok sevdiğim bir dizi vazgeçemiyorum. bu zamana kadar seyrettiğim en iyi dizi. eşimle müptelası olduk evden biri gibi oldu zaten dexter.. evimizin sevimli seri katili diyoruz :))

yaw ben komedi dükkanını sevemedim pek, bazen çok güzel hareketler bunlar'a bakıyorum.. bazen iyi iş çıkarabiliyor veledler. birde geniş aile iyi güldürüyor beni.. çok sote espirileri var çoğu farkedilmiyor onları yakalamak eğlenceli geliyor..

Bende çok güzel hareketleri sevemedim yahu...
Geniş ailedeki espriler de ince espriler ben anlayana kadar ikincisi yapılıyor
Komedi dükkanı da bu son gelişinden sonra güzelleşti tabi herkesin beğenisi farklı ben direk esprileri ancak anlıyorum

:)) estağfirullah sen kafanı yormak istemiyorsundur:)) askerden döndükten sonra hiç bakmadım açıkçası.. denemek gerek

kız deli:))biliyorum o diziyi de doğum sonrasını bekliyorum izlemek için..
kızı o kadar da korkutmayayım dedim

3 aralık olunca 38. hafta oluyoruz oğluşla.
sezaryen olmasını istemezdim ama koşullar onu gerektirdi ne yapalım.

Hayırlı olsun canım 3 Aralık benim doğum günüm
Bende 38+2 de falan sezeryan olmak istiyorum ama doktorum 39 dan sonra alacağız dedi o zamana kadar zaten doğum oluyor ya neyse hayırlıs hepimizim melekleri sağlıcakla gelir İnşallah

sezen nasılsın canım? takip ediyorum seni ama yazamadım bi türlü, nefes alamıyorum diyodun, nasıl oldun?

canım arkadaşım sorma..bazen iki gün hiç atak yaşamıyorum sonra gelip buluyor yine..kriz olmadığı zamanlar da hep olacak gibi oluyor hep tedirginim hep diken üstündeyim anlayacağın..çok sıkıntılıyım salı günü 37 haftalık olacağız ama doktorum ısrarla sezeryan da olsa kasım sonu aralık başı diyor illa ki 40 hafta olacak yani..inan dualarla duruyorum çok zor dayanıyorum..canımın istediğini yiyemiyorum dokunacak diye..çikolata bile yasak..yatarak uyuyamıyorum otutur şekilde..çok zor çok..

benimde 20 aralık doğum tarihim oğluşla beraber yay lı olacağız
kociş uğraşsın dursun artık bizimle
inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla gelir nasıl olduğu çok da önemli değil

slm hanımlar...
nasılsınız bakalım...
geçmişe bakmadan daldım valla..
buarada taze göbüş eklenmiştir....
bilginize...

Merhaba kızlar
Bugün hiç uğrayamadım buraya
Sabah kayınvalideme gittik kahvaltıya
Öğlen bir geldik, elektrikler yok
Tabi bilgisayar da iptal
Neyse şimdi geldi ben de size kavuştum

Ama şimdi yemek yapmam gerekiyor
Umarım hepiniz iyisinizdir.
Öpüyorum koacamn kocaman

sezen10 doktorlarımız aynı kafada demekki benimkide tutturdu 40.hafta diye 30 haftada akciğer geliştiren iğne bile yapılmıştı bana şimdiki kararları bebek ne kadar anne karnında dursa o kadar iyi ama Ekim annelerine baksana hep 38+2-3 arasında alınmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…