canım arkadaşım sorma..bazen iki gün hiç atak yaşamıyorum sonra gelip buluyor yine..kriz olmadığı zamanlar da hep olacak gibi oluyor hep tedirginim hep diken üstündeyim anlayacağın..çok sıkıntılıyım salı günü 37 haftalık olacağız ama doktorum ısrarla sezeryan da olsa kasım sonu aralık başı diyor illa ki 40 hafta olacak yani..inan dualarla duruyorum çok zor dayanıyorum..canımın istediğini yiyemiyorum dokunacak diye..çikolata bile yasak..yatarak uyuyamıyorum otutur şekilde..çok zor çok..
canım denizim keçiboynuzu kürüne o gün başladım bakalım bir faydası olacak mı?
3 aralık tarihin belli demek ki hadi hayırlısı olsun canım..benim sıkıntılarım olduğu halde göğüs hastalıkları doktoru normal yapamazsın dediği halde cuma günü çatı muayenesi yapacak doktırum bakalım ne diyecek..
canım benim sağlığı yerindeyse gerisini boşver önemli olan sağlığı yerinde olsun minyon olsun ne olacak senin sütünle tosuncuk oluverir en kısa zamanda maşallah..
sezen cim hepimizn hakkında hayırlısı. bebişleri sağlıcakla alalım kucağımıza da gerisi boş.
ben normal doğum yapmayı o kadar çok istiyordum ki, ama maalesef sezaryen olacak.
kısmet... senin içinde hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun inşşallah canım
Canım neden sezeryan oluyorsun ?
Sıkma canını hayırlısı böyleymiş
hmmm iyiymis walla aysecim
bayaa prof bi makine
arada blogunada ugrasan diyorummm:86:
durucuku bulunca unuttun blogu falan
Selam kızlar nasılsınız bakalım..
Bende bir bakayım dedim kim var kim yok ...
Akşam yeni doğmuş bebiş görmeye gideceğiz ...Bebeğin annesi de Ebru Şallı cinsinden çocuk çıkıyor kilo falan kalmıyorDoğumu nasıl geçmiş merak ediyorum bakalım neler anlatacak...
Eşimin gelmesini bekliyorum....
Bu arada ayşeee durunun pozları her biri ayrı güzel maşallah....
ayşecik,
albümünü yapsan da şu miniğin, bi temaşa etsek yauw!
bu arada fot. makinan benimkindenmiş. bi kaç lens daha almayı düşünüyorum sıpa doğunca birde tripodum yok hala. tripod almayı düşünüyorum bebek fotoğrafları çekerken işe yarar gibi geliyor.
selam kizlar nasilsiniz?
ben yaklasik 1 saattir berbat durumdayim..
esimle bürosuna gittik,güle oynaya calistik beraber,ordan ciktik,yakinda yemek yiyebilecegimiz bi yere yürüyorduk..
5cmi asla gecmeyecek bir kaldirima sol ayagimi atmamla beraber benden bi ciglik koptu
catimi artik adi ne illetse müthis bi agriyla beni yere cökmeye zorladi..
yok böyle bir agri..kemigimi kirdilar sandim..
Allahtan pazar günleri burda carsilar falan kapalida kalabalik degildi,kaldirima oturdum,biraz dinlendim..
kaplumbaga gibi minik adimlarla yürüyebildim..hala canim cok yaniyor..
Egehan halinden memnun,akintim normal,bi sorunda yok ,otururkende sorun yok,
birde agri esigi dedikleri olay bende cok yüksektir halbuki..
detay anlaticam,ic taraf degil,kas yada baska bir agrida degil..en ön taraf ve kemik agrisi..
sizce nedir bu agri?yasayan var mi baska?
canım ben de daha önce genital bölgede siğil (kondilom) oluşmuş ve tedavi edilmişti. (9 sene önce)
o virüs vücudumdan gitmiyormuş ve testler falan yapıldı normal doğum sırasında
(şu an siğil olmasa bile virüs vucutta kaldığı için ) bebeğe geçme ihtimali olduğundan normal doğum %99 riskli bulunuyor benim için. daha da fenası bu virüs takibi yapılmazsa rahim ağzı kanserine çevirebilir dendi. doğumdan sonrandan itibaren her 6 ayda bir smear yapılıp takip edilecek. çok can sıkıcı bir durum yani.
tam da kendimi normal doğuma hazırlamışken hamileliğimin son anlarında nelerle yüzleştim. çok üzüntü yaşadım. sadece sezaryen olacağı içinde değil üstelik ama ne yapalım kısmet
selam kizlar nasilsiniz?
esimle bürosuna gittik,güle oynaya calistik beraber,ordan ciktik,yakinda yemek yiyebilecegimiz bi yere yürüyorduk..
5cmi asla gecmeyecek bir kaldirima sol ayagimi atmamla beraber benden bi ciglik koptu
Allahtan pazar günleri burda carsilar falan kapalida kalabalik degildi,kaldirima oturdum,biraz dinlendim..
detay anlaticam,ic taraf degil,kas yada baska bir agrida degil..en ön taraf ve kemik agrisi..
Bu arada kızlar kuzuyla ilk gezmemizi yaptık,hayran hayran izledi yavrum dışarıyı :) gıkı çıkmadı
Oy tatlım benim ya.. büyük geçmiş olsun
Acaba kendini doğuma hazırlıyor olabilir mi? :26:
Bu arada kızlar kuzuyla ilk gezmemizi yaptık,hayran hayran izledi yavrum dışarıyı :) gıkı çıkmadı
geçmiş olsun cucu, benim de oluyo bazen ani bacak hareketinde ama iç tarafta...
kızlar size bişey sorucam, son üç haftada çalışamaz raporunu alınca iş yerine götürüyoruz ya, bunu sgk'ya kim bildiriyor? ben mi ? iş yerimi? hastane mi? bir de sigortadan parayı her ay almak mümkün mü yoksa ücretli izin bitince mi alabilirim sadece?
slm kızlarr,nasılsınız,
cucumm bende okadar şiddetli bişey olmadı ama aynı dediğini ben kuruk sokumumdan yaşamıştım doktorum geçici ödem oluşmuştur o anlık demişti ama seninki başka bişeydir sanırım,geçmiştir umarım
bebişlerini görenlerinde gözüaydın artık sık sık görüyoruz bebişlerimizi ne güzel
ayşecim valla iyi yapmışsınız havalarda güzelken ne güzel temiz hava almıştır durucuk
buarada doğum hikayelerimiz geri gelmişşşş
Canım benim geçmiş olsun. Hayırlısı ne ise o olur bizim için.
Bebeğin ve senin için en iyisi sezeryan ise o olur.
Bu arada şu smear testini evli her bayanın yılda en az 1 kez yaptırması gerekiyor zaten.
Biz ihmal ediyoruz o ayrı bir mesele
Sen de kontrol altında olunca bir sorun çıkmaz umarım
Öpüyorum, moralini yüksek tut ki bebişin de üzülmesin
Canım benimmm geçmiş olsun
Ben de Ayşeduru gibi düşünüyorum
Muhtemelen vücut kendini doğuma hazırlıyor
O sebeple bu ağrılar, sancılar
Ben de cuma günü yaşadım
Ama karnımdaydı sancı, bıçak batması gibi
Çok zor yürüyerek geldim eve, minik minik adımlarla
Bizim bebişler artık dünyaya merhaba demek için sabırsızlanıyorlar bence
Bu ağrılar da bundan
Allah yardımcımız olsunnn
selam kizlar nasilsiniz?
geçmiş olsun cucu, benim de oluyo bazen ani bacak hareketinde ama iç tarafta...
kızlar size bişey sorucam, son üç haftada çalışamaz raporunu alınca iş yerine götürüyoruz ya, bunu sgk'ya kim bildiriyor? ben mi ? iş yerimi? hastane mi? bir de sigortadan parayı her ay almak mümkün mü yoksa ücretli izin bitince mi alabilirim sadece?
geçmiş olsun canım . nasıl bir şey yaşadın tam anlamadım ama bana da bazen ani adam attığımda oluyor, senin dediğin gibi basamak çıkarken falan beynimden çıkıyordu .... ama seninkininde önemli bir şey olmadığını düşünüyorum canım sıkma canını.
iş yeri ssk ya bildiriyor diye biliyorum
selam kizlar nasilsiniz?
slm kızlarr,nasılsınız,
cucumm bende okadar şiddetli bişey olmadı ama aynı dediğini ben kuruk sokumumdan yaşamıştım doktorum geçici ödem oluşmuştur o anlık demişti ama seninki başka bişeydir sanırım,geçmiştir umarım
bebişlerini görenlerinde gözüaydın artık sık sık görüyoruz bebişlerimizi ne güzel
ayşecim valla iyi yapmışsınız havalarda güzelken ne güzel temiz hava almıştır durucuk
buarada doğum hikayelerimiz geri gelmişşşş
ohh aysecim harika olmustur sizin icin..massallah Duru prensese
tatlim bilmiyorum ki hazirlik evresi mi degil mi,tecrübesiz olunca ne kadar okursan oku bir cevap bulamiyorsun..Doktorum geceleri olan agrima normal demisti..gerekirse agri kesici al öyle uyu demisti..
esniyor mu kemikler ne oluyor bi anlasam
Oyyy kuzum benimm
İlk gezmesini de yapmış
Maşallah size
Havalar iyiyken bol bol gezin
Bizim bebişler kışa denk gelecek
Bahara gezeriz bol bol
çook yoğun bi günün ardından sabahın 6sında uyandım ve bugün de yoğun olacak ama uyuyamıyorum!
dün eve temizlik için 2 bayan aldım, ev baya yerleşti ama malum iş var daha.
arada bi de hastaneye gittik kontrole, sürpriz bi şekilde kendi doktorumun yerine başka bir doktor tarafından muayeyene edildim. hastaneye tüp bebek birimi kuruluyomuş, benim doktum daha çok ordaymış, muayeneleri diğer doktorla ortaklaşa yapıcaklarmış ama doğumuma doktorum girecekmiş vs. doktorumla görüşücem mutlaka dedim, 2 hafta sonraki randevumda arada bi yerde görüşücez bakalım! doktor değiştirmek için geç kaldım offfffffff! memnundum da. allahtan bebişimle ilgili herşey yolunda, diğer doktor bebişimin iri olduğunu söyledi ( ilk usg.ye göre 35 haftalık görünüyorum) 2800 gr. olduğunu ve normal doğumun zor olabileceğini çünkü 3800- 3900 doğabileceğini söyledi. ben ilk oğlumun da iri bi bebek olduğunu ama suni sancıyla normal yaptığımı söyledim ( oğlum 3800 doğmuştu), yok biz riske atmayız, sizi suni sancıyla üzmeyiz dedi! ayrıca nst.ye girdim, hiiiç sancı yok, oğluş nihayet dönmüş ama başı doğum kanalına girmemiş, 2. gebelikte geç girer dedi. çok şükür bebişimle ilgili herşey yolunda önemli olan bu tabii.
geçmişe bakmadım daha herşey yolundadır umarım...
yürümezsem cok iyiyim canim cok sagol
ayycanım geçmiş olsun şimdi iyisin değil mi bir sıkıntı olmasın aman diyim..
benim de aklıma acaba egecik gelmek istiyor da önden bir ağrı mı gönderiyor die geldi..
ayy kuzuuuuu maşallah ya ne kadar uyumlu bebiş durucukk...
iyiki de gelmişim diyor sanırım:))
Evet tatlım,çok da hosuna gitti hanımın
mukemmel oldu ya.. cok bişe yapmasak da ailecek ilk gezimizdi :)
canım öyledir sen canını sıkma.. bilmiyorum aynı şey mi ama bende doğuma yakın bi yerden kalkacakken kitlenir kalırdım.. bence öyledir :26:
Maşallahhh
Evet bizim kız erkenden gezmenin tadına baktı
aman da aman bizim minnoş buyumuşte gezmelere mi çıkmış.....yerim ben onu....resminizde super....bayıldık valla...
ayycanım geçmiş olsun şimdi iyisin değil mi bir sıkıntı olmasın aman diyim..
benim de aklıma acaba egecik gelmek istiyor da önden bir ağrı mı gönderiyor die geldi..
ayy kuzuuuuu maşallah ya ne kadar uyumlu bebiş durucukk...
iyiki de gelmişim diyor sanırım:))
yürümezsem cok iyiyim canim cok sagol
Egehan pasanin keyfi yerinde,kipir kipir..
benimde aklima acaba kanala mi yerlesiyor sorusu geldi ama kafasini hissediyorum hala birazcik solda..yani o secenekte iptal :44:
yakinda ögreniriz demi :86:
harikadir eminimmm...artik devami gelir,cok güzel yaa massallah
himmm,bende adim atarken kitlenip kaliyorum iste aysecim,belkide ayni seydir :44:
diyorum ya yakinda anlariz :86:
aman da aman bizim minnoş buyumuşte gezmelere mi çıkmış.....yerim ben onu....resminizde super....bayıldık valla...
Tabii teyzesi kocaman olduk bizz.. tesekkur ederiiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?