tünaydınlar kıslar,
geçmişe bakamadım herkesin iyi olduğunu umuyorum ... Dün dr. gittik minik kızım biras minyon olacakmış her zamanki dr. yoktu ayrıntılı ultrasonumu çeken dr. görünüdüm onun ölçümüne göre 2050 gr. çıktı kızım bide hafta nerdeyse 2 hafta geri çok üzüldüm yaaa ... haftaya yine bana gel dedi dr. gelişimene bakalım dedi sağlığı iyiymiş yağ dokusu falan hep normal dedi genetik olarak minyon olabilirmiş tıpkı ben ama bu tombiş olmıycak demek değilmiş hıh işte tam ben dedim .. nst yede girdim keyfi yerindeymiş öyle dedi dr. gelecek haftayı merakla bekliyorum... dr. benim eksik yaptığım bişeymi var ondanmı böyle dedim alakası yokmuş yapısı böyleymiş ....
Bide dün oto koltuğumuzu da aldık karar vermesi çok zor oldu ama alışveriş topiğine ekliycem birasdan ..
Evett geceleri bazen hayattan bezdirse degenelde uyumlu ve güleç bi bebek :)
gelir tabii :)) bana da öyle geliyor.. Egehan kuzumdan bi atak mı gelicek acaba
Tabii teyzesi kocaman olduk bizz.. tesekkur ederiiz
Ayy yerim ben onun gülücüklerinii..uyum saglayana kadar uyanirmis bebisler,yakinda oda yoluna girer,
dünden bu yana arada belimde,karnimda falan batmalar oluyor
esime az önce " sanirim dogum yakin,dogurucam ben" dedim
tepkisi aynen söyle
"olsun askim,birazcik dogurursun"
ben kendimi sakin saniyordum,ne kadarda yanilmisim,
birazcik dogurursun,lafa bak
cucu buğün bende pek ii deildimm ne adım atabildim ne kımıldayabildim ilk defa çabucak doğsun istedim oturamadım yatamadım çok zor geçti bugün inşş bu doğum için bi belirtidirrr
cucu buğün bende pek ii deildimm ne adım atabildim ne kımıldayabildim ilk defa çabucak doğsun istedim oturamadım yatamadım çok zor geçti bugün inşş bu doğum için bi belirtidirrr
ÖZÜM canim massallah melegine
HAPSURUK canim hayirli olsun,istedigin quinnyi almis gibisin
Evett geceleri bazen hayattan bezdirse degenelde uyumlu ve güleç bi bebek :)
gelir tabii :)) bana da öyle geliyor.. Egehan kuzumdan bi atak mı gelicek acaba
Ayy yerim ben onun gülücüklerinii..uyum saglayana kadar uyanirmis bebisler,yakinda oda yoluna girer,
dünden bu yana arada belimde,karnimda falan batmalar oluyor
esime az önce " sanirim dogum yakin,dogurucam ben" dedim
tepkisi aynen söyle
"olsun askim,birazcik dogurursun"
ben kendimi sakin saniyordum,ne kadarda yanilmisim,
birazcik dogurursun,lafa bak
evet tatlım ama uyum sağlamamız kolay oldu,3 aylık olup da hala yenidoğan modunda bebekler varmıs..
aaa tepkiye bakar mısıınne sakin kocan var cucum doğumda da bekleriz bu sakinliği
canım geçmiş olsun şimdi nasılsın?
artık kuzular çektirmeye başladılar..hayırlısıyla gelsinler inşallah.
kizlar back up plan diye bi film izledim simdi
kesin izleyin cok komik
hamile muhabbeti var bol bol
hatta suda dogum sahnesi bile vardi ben cok guldum
aldik cucum saol:)
Ama siyahi kalmadigi icin kirmizisini aldim bende
cok sevindim canim güle güle kullansin minik melegimiz
kizlar back up plan diye bi film izledim simdi
kesin izleyin cok komik
hamile muhabbeti var bol bol
hatta suda dogum sahnesi bile vardi ben cok guldum
aldik cucum saol:)
Ama siyahi kalmadigi icin kirmizisini aldim bende
massallahevet tatlım ama uyum sağlamamız kolay oldu,3 aylık olup da hala yenidoğan modunda bebekler varmıs..
aaa tepkiye bakar mısıınne sakin kocan var cucum doğumda da bekleriz bu sakinliği bakalim bizimki nasil olcak...her duruma karsi kolik cdlerini falan hazirladim ama,cigligi basinca pek fayda edeceginide sanmiyorum
ay sormaa,deli oldum..ben sakinim güya..
dogumda epey bi macera bekliyor bizi,bu sakinlikle evde dogurmasam bari
itirekim gecmisler olsun.allah daha kotusunden korusun.;;sonuctaa erken teshisle daha kotusune varmiyacan.bebeginde saglicakla olacak.. varsin kontrollere gidilsin onelmli olan senin vucudundan haberdar olman.. moralinide bozma yeni bir hayat seni bekliyo.
cucu ben o agriyi bir haftadir hissediyorum.zaten kemiklerim citir citir ediyor ama bu benim vucut yapimdanda kaynakli..ben 55 kilodan fazlaya hic cikmadim;vucudum sikiydi kemiklerimde oyle.ama hamile kalinc aherbiryerimiz aciliyo genisliyo.ben seviniyorum hatta dogumda zorluk olmayacak simdiden agriyi sanciyi hissediymde sonra zor gelmesin diyorum/genelde sabahlari oluyor yataktan bi bacagimi atiyorum digerini atacakkennken kemiklerime batma oluyor..doguma hazirlik:86:
evet bencede aciliyor..birde stretosin diye ( dogru yaziyorumdur umarim) gebelikte daha cok salgilanan bir hormon varmis..o hormonda kemiklerin yumusamasina neden oluyormus..sanirim onlada alakali bir durum..
dogum yakin sanirim,bakalim acaba hangimiz daha önce dogurucaz :86:
evet aysecim hatta alirkende dedim durucukun pusetiyle ayni olduk diyeO film cok guzel yaabaya gülmüştüm bende..
Aaaaa kuzunun quinnysiyle durununki aynııı
cok sevindim canim güle güle kullansin minik melegimiz
]
mrb kızlar nasılsınız bizde kocişle dışarı çıktık migrosa falan uğradık unibaby nin ıslak mendilleri 9.95e inmiş haberiniz olsun bide pedlerde falan indirim varda hala almamış olanlar düşünebilir
selam kizlar nasilsiniz?
ben yaklasik 1 saattir berbat durumdayim..
esimle bürosuna gittik,güle oynaya calistik beraber,ordan ciktik,yakinda yemek yiyebilecegimiz bi yere yürüyorduk..
5cmi asla gecmeyecek bir kaldirima sol ayagimi atmamla beraber benden bi ciglik koptu
catimi artik adi ne illetse müthis bi agriyla beni yere cökmeye zorladi..
yok böyle bir agri..kemigimi kirdilar sandim..
Allahtan pazar günleri burda carsilar falan kapalida kalabalik degildi,kaldirima oturdum,biraz dinlendim..
kaplumbaga gibi minik adimlarla yürüyebildim..hala canim cok yaniyor..
Egehan halinden memnun,akintim normal,bi sorunda yok ,otururkende sorun yok,
birde agri esigi dedikleri olay bende cok yüksektir halbuki..
detay anlaticam,ic taraf degil,kas yada baska bir agrida degil..en ön taraf ve kemik agrisi..
sizce nedir bu agri?yasayan var mi baska?
Bu arada kızlar kuzuyla ilk gezmemizi yaptık,hayran hayran izledi yavrum dışarıyı :) gıkı çıkmadı
Oy tatlım benim ya.. büyük geçmiş olsun
Acaba kendini doğuma hazırlıyor olabilir mi? :26:
tesekkürler canim benimaaaaaaa ben de bugün baktım özdileğe. 12.90 dı.
bursaya gidince bakkim bariii sağol canımm.
canım geçmiş olsunnnnnn.
vücudun doğum ahzırlanıyo heralde
ben öle ön tarafta bi ağrı hissetmedim de
ben çok ayakta kalıp yprulunca popoma ağrı giriyo
ele uzanıysam kalkmakta okadar zorlanıyorumki o ağrı oluncaaa
ohhhhhhhhh minik kuzuya bak senn.
10 günlük oldu attı kendini dıaşrılaar
yerim ben onuu
şansınıza hava çok gzüeldiiii.
kızlar nasılsınız... öğlen bana öyle bi sancı geldiki doğuruyorum sandım ama geçene kadar nasıl yorulmuşum çok uzun süredir bu kadar derin ve güzel uyumamıştımmerak ediyorum yalancısı bile bu kadar enerjini alıyo gerçeğinde napcaz ben kesin uyur kalırım :76:
tesekkürler canim benim
sanada gecmis olsun canim
sona yaklasiyoruz :97:
milupa almistim ben,tadi fena degil,testlerden en yüksek notu almis..
humana bulamazsan eger üzülme yani tatlim
canim cok gecmis olsun..bugün bisey var üzerimizde ama hadi hayirlisi..
ohh mis gibi uyku cekmissin kiskandimmmm,ama insallah hep öyle uyursun..uykusuzlukta basa bela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?