2010 Aralık Anneleri

selam kızlar biz sabahtan beri oğlusum ve babasıyla gezdik simdi ewe geldik ama belim acayip agrıyo.. yarında dr a gitcez bakalım oğlusum kac gr olmus boyu ne kadar saglıgı nasıl cok osledim :97:

cucum o agri gecen gun bana oldu
ama o gun cok yorulmustum
aksam birden agri saplandi
kipirdayamadim resmen
kemik agrisi tam
ayirdediliyo zaten
ama ben yorgunluktan diye dusundum
hatta kaynvalidemdeydik

Geçmiş olsun cucu, o ağrı bende geceleri ve sabahları oluyor, yürüdükçe geçiyor hemde kaç aydır. Ama yürürken hiç olmadı:26:

Bu arada kızlar kuzuyla ilk gezmemizi yaptık,hayran hayran izledi yavrum dışarıyı :) gıkı çıkmadı

Oy tatlım benim ya.. büyük geçmiş olsun
Acaba kendini doğuma hazırlıyor olabilir mi? :26:

Ohhooo kızın büyüdüde gezmelere bile başladı maşallah, bizde o günleri görecekmiyiz sanki ben hep böyle hamile kalacakmışım gibi geliyor, geçsin şu haftalar hemencecik Bu arada Ayşe cim bizim oğluş 40. haftada doğarsa kızınla arasında 60 gün olacak tam iki ay

Doğum hikayelerimiz geri mi gelmiş, hayret çok şaşırdımmm ve sevindim:82:

İnşallah güzel haberle gelirsin, dualarımız seninle

kizlar back up plan diye bi film izledim simdi
kesin izleyin cok komik
hamile muhabbeti var bol bol
hatta suda dogum sahnesi bile vardi ben cok guldum

aldik cucum saol:)
Ama siyahi kalmadigi icin kirmizisini aldim bende

Bende bakayım bi o filme merak ettim şimdi, bu arada güle güle kullanın arabanızı:81:

ben çok memnunum canım.. başta d300s'e sulanıyordum ama biraz ustalaşmam lazım.. bu halde bile fazlasıyla iyi bir alet.. baya araştırarak almıştım yawrucuğum son sıralarda çok kral gebelik geçirmeme rağmen iki gündür ani sancı çekiyorum. şöyleki şu pelvis denen kalça kemiği varya ortadan ikiye yarılıyor sanki. çatırdıyor gibi.. yumuşuyor cidden. normalde çok serttir kemiklerim.. sona geldik canımcım ani sürprizler bizi bekliyor deryacım eczanelere de baktın mı? burada en kıyıda bucakta eczanelerde bile görmüştüm ben. eczanelerede bi bakın bakalım

kızlar göbeğimde minik minik sivilceler çıktı kaşınıyor da çatlayacakmıyım ne?

selam kızlar biz sabahtan beri oğlusum ve babasıyla gezdik simdi ewe geldik ama belim acayip agrıyo.. yarında dr a gitcez bakalım oğlusum kac gr olmus boyu ne kadar saglıgı nasıl cok osledim :97:
güzel haberlerle gel canimmm
cucum o agri gecen gun bana oldu
ama o gun cok yorulmustum
aksam birden agri saplandi
kipirdayamadim resmen
kemik agrisi tam
ayirdediliyo zaten
ama ben yorgunluktan diye dusundum
hatta kaynvalidemdeydik
gecmis olsun canim..ben hic yorulmadim
yani dün olmadi mesela..
sona yaklastik sonaaa

ah zuzum geceleri bendede var..bu cok farkliydi..
insallah gecer gider

off sorma tugbacim ya,geceleri uykudan uyandiracak kadar sizliyor icin icin..
bakalim ilk atak kimden gelecek :97:

saol canim
napiosun bakalim gorusmeyeli???
ya yasemine ulasamiyorum
yarin yokum sali gel diycektim ama
sabahtan beri kapali tel
naaapsam acaba:44:

güzel haberlerle gel canimmm
off sorma tugbacim ya,geceleri uykudan uyandiracak kadar sizliyor icin icin..
bakalim ilk atak kimden gelecek :97:

bence benden gelmeyecek o atak.. sanki benden önce biriki kişi doğurur gibi geliyor..

gece sancılarım yok çok şükür de tatlım kalçam ayrılıyormuş gibi oluyorum iki gündür. bu sabahta rahim ağzı olduğuna eminim yırtılıyor gibi acıdı..yarım saat kadar sürdü geçti.. sıpa çok dürttü herhal.. yapıyor öyle şeyler artık.. çıkacak yer arıyor gibi dürtüyor ittiriyor birde.. çıksa çıkacakta fizyolojim izin vermiyor sanırım..

cok benzer seyler yasiyoruz canim..
gecmis olsun,rahim agzin agridikca hah,az sonra eli falan cikacak ordan diyorsundur eminim
ay yerim ben o minik cimcimeyi
kalcalarim ve tuhaf ama bacaklarimin agrisindan sabaha kadar mizirdaniyorum..nasil yatarsam yatayim olmuyor..
bugünde ara ara batma seklinde sancim var karnimda ama hadi bakalim..
seninde dedigin gibi,bendende bisey cikmaz,sanciyla,agriyla kalir :97:

Cucum geçmiş olsun tatlım benim. Vallahi telaşlandırmak istemem ama bana da sen yakında doğurursun gibi geliyor. Her gün Cucu doğurdu mu acaba diye düşüneek açıyorum topiği :)) Ama acele etmesin tabi Egehan paşamız.

Merhabalar herkese. Gittik maç seyrettik,sigara dumanı vardı çok takılamadık yürüyüş yapıp geldik. Geçmişe baktım herkes iyi,Duru hanım gezmelere çıkmış.
Öptük herkesi :)

pelinim demeee
bakma sen benim son aralar hergün bi sorunla buraya damladigima
benden önce doguran olur gibi geliyor
ay dogurursam yada hastaneye falan gidersem yazarim hemen ayip ettin
baksana sanciyla,agriyla bile bu saate kadar burdayim :97:

oh sizde yürüyüs yapmissiniz,iyi gelmistir..öpüyorum seni kocamannnn

Hadi hadii sende doğsun artık diyorsundur :) Ben sizden ne kadar gerideyim ama bende bu ağrılardan o kadar yoruldum ki 2.5 kiloyu geçip 3 e yaklaştığında doğabilir diyorum :)

cucu seninle günlerimiz aynı olduğu için sana doğumun yakın ,sırada sen varsın dedikleri zaman beni de telaş alıyor...endişelenmeyelim bence daha zamanımız var bence..yaşadıklarımız çoğu zaman aynı benim pek ağrım sancım yok ama karnımda sertleşme yaşıyorum taş gibi oluyor ara ara...

saol canim
napiosun bakalim gorusmeyeli???
ya yasemine ulasamiyorum
yarin yokum sali gel diycektim ama
sabahtan beri kapali tel
naaapsam acaba:44:

Canım bilmiyorum ki, mesaj at bence, yarında işine bak. Aradım ulaşamadım mesaj attım dersin. Belki gece iletilir:26: Ya da sabah erkenden yeniden arasan belki açmış olurdu:26:

Slm herkese ..Turkan saylan nin kitabini okuyorum. Bugunluk yeter. Dort bes gun oldu baslayali ama nerdeyse bitiriyorum.. Kadin neler neler yapmis hayati boyuncaa.. akici oldugundan elimden dusuremedim ama gozlerim agridi biraktm yarin yada obur gun bitiririm. Dizisini izlemiyorum fazla tv yle aram yok..Kayinim gecen hafta Ben hastanedeyken canin sikilmasin diye vermisti.. Iyide etmiss uzun zamandir kitap okumamistimmm..

Hadi hadii sende doğsun artık diyorsundur :) Ben sizden ne kadar gerideyim ama bende bu ağrılardan o kadar yoruldum ki 2.5 kiloyu geçip 3 e yaklaştığında doğabilir diyorum :)
ay yok pelinimmm,bikac mesaj önce yazdigim gibi bazen o uykusuzlukla sanciyla dogsunn artik diyorum ama sonra düsününce,karnimda 1 gün kalmasi bile karmis sonucta..2 hafta daha kal oglum ben cekerim azcik daha diyorum..

ben bayram sonrasina en gec gelir diyorum canim..o yalanci sancilarin gözünü seveyim ben :)) insallahhh sen yasamazsin bugünkü yasadigim agriyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…