ya kilo almamdan korkuyo ondan izin vermiyo.
biliosun benim bazı risklerim var.
neyse ama sözü aldım bu akşam yemekten sonra yürüyüşe çıkıcz.
ozman bi pasta alıcam .
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.
fistigimm anladim canimmm..ama aldin mi cuma günü pasta..kızlar göbüş topiğini açın ya. kıdemli bir haftada olarak
bu sana yakışır cucum.
ya da diğer ileri haftalardaki arkadaşlara
bir kerecik kacamaktan bisii olmaz aklinialirimsmile
sagol canimm,kimin cani istiyorsa acsin bosver,bende topigi acmasina acarimda bence daha erken,yaniliyor muyum
söyle 15.16.haftalari bulsak daha ii olmazmi acaba sositososito
Merhaba kızlar benide ekleyebilirsiniz 6.5 haftalık hamileyim aralık sonu gelcek inşallah benimde bebişim :)))
hosgeldiniz kizlar aramizaa :lepi:merhaba arkadaşlar :)))
doktorum bebişimin geleceği tarih için net birşey demedi aralık sonu ocak başı dedi :))
sat 29 mart..
kalp atışlarını duyduk bugün bebişimin :)))
Allah isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu :)))
ayy canim benimm,hasretlik bitecek insallah...az kaldiiii :lepi:canim o kadar hasretimki bu bebege sadece onu istiyorum, kiyafetlerde gozum kaliyo ama almaya korkuyorum ya bisey olursa diye bu yuzden 4-5ayi gectikten sonra almaya baslicem, ben ilk kiyafetlerini beyaz dusunuyorum bebeklere cok yakisiyo bence:ecrin_bebek: odasinida beyaz mobilya istiyorum
of of gunler gecsede son gun telaslarini yasasak :CüvCüv:
hatirlasana bu günler bize ne cok uzak gelirdi boshayallersmile
canimm massallah melegineeBiz geldikk doktordann maşallahhh kocamann olmuşş 2 haftadaa nasıll büyümüşşşş ,annesinee taklalarr bilee açtıııı
doktor hanımm resimlerinii verdiii
2 haftaa sonraa ensee kalınlığıı için gideceğizzz
teyzesi yesin onu yaa,taklalarda atarmiss
bizim ufaklikta gecen hafta dans ediyor gibiydi resmen
cok sekerler yaa simdiden :asigim:
sezenimm bakalim kizimiz mi olcak kaydirigubbakcemile5aynen senin gibiyim cucucum..
ben tatlı delisiydim mutlaka tatlı yerdim..hamile olduğumu öğrendiğimden beri tatlı ağzıma koymadım..içim almıyor..hep ekşi ekşi..ekşiiiiiiii.
eksiiiii,bende sayikliyorum resmen..bak canim yine limon cekti sempatiksalakcinni
hosgeldin canim aramizaa :lepi:gunaydın arkadaslar bende aralık annesı olacagım allah kısmet edeerse
tatlimmmm Allahim gönlüne göre versin insallahErsacımmm dünnn baktı inceledii iyiceee
sonraa kendii sorduu banaaa diğer çocuklarınn ne diyee
bende 2 tanee kızımm var dedimmm,bu kesinn kızdır doktor hanımm dedimmm
neden öyle diyorsunuzzz dediiii
ama herzaman öylee olur genelliklee dedimmm ,
annesii 2 haftaa sonraa kesin derimm amaa şimdilikk bebekk erkeğee benziyoo dediii
biraz sevindimmmm ,çünküü 2kızımm var bunudaa erkekk olmasından yanaa gönlümm
amaaa kızdaa olsaa onuu çokk seveceemm gerçektennn:hulya:
acabaa 2 haftaa sonra değişirmii onuu çok merak ediyorumm
herkesinn gönlündekii olsunn kızlarrr inşallahh sağlıklııı bebişlerimiz olsunnn
şimdilikk kk da paylaşıyorumm bunuu
hetrafımdakii hiç kimseyee söylemeyii düşünmüyorumm
kesinleşmedikçee
önce saglikli olsunlar insallah,sonra herkesin gönlüne göre olsun :Saruboceq:
ayy benim randevum taaaa 1 haziranda,o zamana daha net olur demi :kedi:
tatlimmm süper haberlerle gelirsin insallahhhh :Saruboceq:selam hamisleropuyorumnanaktan
ben 2 gundur yokum cok yogunum yaw
dun kan ve idrar testini yaptim bugun sonuclari alcam pztde
doktora gidiyoruzzz:lepi:
hemde kalp atislarini duycaz insallahboshayallersmile
massallah miniginee canimmerhaba hanımlar ben geldim
çok şükür hiç bir sorunumuz yokmuş herşey normalmiş
kan hapı ve vitamin verdi folik asidi içme artık dedi
ense kalınlığına baktı normal dedi
ikili üçlü test yapmıycam dedi
ultrasyon renkli resmini verdi resmen oturmuş poz vermiş bebişim
cinsiyetiyle ilgili bişey demedi galiba kız
ay ay büyüdülerde poz veriyorlar yaramazlar :1rolleyes:
hareketlerini bi hissetsek artik demii
tatlimm öncelikle Allah hakkinizda ne hayirliysa onu versin..bugünde kalp atışlarını duyamadık sadece 2 mm büyümüş bebeğim ve gelişimini durdurmuş bi de zaten geç döllenme vardı yani şimdi 8 haftalık ama doktorum kürtaj dedi arkadaşlar ne yapayım sizce biraz daha bekleyeyim mi?
insallah melegin iyidir,insallah bir sorun cikmaz,tek temennimiz bu..
Allahim yardimcin olsun..
bencede baska bir doktora daha görünsen..:teselli:
canim hosgeldin aramiza :lepi:selam kızlar ben de aranıza yeni katıldım.7+5 günlük hamileyim.son 1 haftadır herşeyden tiksinmeye başladım.yemek yiyemiyorum.ve yesem bile bir tabaktan sonra kalkıyorum masadan.herkes geçecek diyor ama çok sıkıntılıyım.sizde de oluyor mu böyle?
tatlim oluyor basta böyle seyler..benim hala bulaniyor midem..
bazi bayanlar 9ay boyunca bulaniyormus ama insallah biz yasamayiz bunlari..
az sabret bakalim,10.haftalardan sonra tamamen gecenleri biliyorum..benimki sadece hafifledi ama gecicek gibi..insallah seninde gecer bir an önce:teselli:
hayırlı günler kızlar nasılsınız kızlar yarın kontrolüm var ikili test için gidicem acaba nasıl yapıyolar yapan arkadaşlar rica etsem yazabilirlermi bazıları söylüyo karnından su falan alıyolar internete baktım ultrasyonla bakıyolar lütfen cevabınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler
tatlim benim ilk gebeligim,tecrübe olarak yasamadim ama normal ultrasonda bakiliyor diye biliyorum..
sadece bebegin cesitli acilardan ölcümleri yapiliyor..sendende kan alip 2 ayri degere bakilir..bu kadar...
karnindan su almak amniyosentez..´
Allah kimseye yasatmasin ama egerki bu testte sorun cikarsa 3lü test yapiliyor,ondada sorun görünürse emin olmak icin karnindan su aliniyor..
Allah o günlere birakmasin insallah...
güzel düsünelim güzel olsun
hepimizin bebisleri 2li testi sorunsuz bi sekilde atlatsin insallah :Saruboceq: