Günaydın Kızlar.Nasılsınız bakalım bugün?
Geçmişe şöyle bir baktım cinsiyet tahminleri başlamış,aramıza yeni anneler katılmış hayırlı olsun.
Bu arada Melsss'e çok üzüldüm.İnşallah doktor yanılmıştır.Bebişi sapasağlamdır.
Kızlar bi de bişey söyleyeceğim size.Ben sadece 1 tane alıntı yapabiliyorum.Çoklu alıntı yapamıyorum yaaaa.Yoksa çogu kişiye cevap yazmak isterim.Nasıl yapıyorsunuz? Denedim denedim olmadı. bilmiyorumkismile
Birbirimizi yakalayamadık bir :) Bende kahvaltımı yaptım eve biraz bakim gelirim bende :))
günaydın güzel anneler,
güzel başladık haftaya malum Bursaspor şampiyon oldu..neşemiz çok yerindeydi..
haftaya bugün de kontrolumuz var onu bekliyoruz sabırsızlıkla..
gaz problemi olan var mı?
alıntı yapın yanında no yazan yere bas canım o zaman çoklu alıntı yapmış oluyor
gözün aydın Zeytinim..ne güzel bir duygu değil mi?günaydın kızlar nasılsınız
ben c.tesi klap atışlarını duydum 11 haziranda
diğer randevumuz sanırım 2 li test için çağırdı
allahım hepimize kucağımıza lamyı naip etsin meleklerimizi
olmayanlarada versin enkısa zamanda inş.
günaydın kızlar nasılsınız
ben c.tesi klap atışlarını duydum 11 haziranda
diğer randevumuz sanırım 2 li test için çağırdı
allahım hepimize kucağımıza lamyı naip etsin meleklerimizi
olmayanlarada versin enkısa zamanda inş.
amin sekerim
bende bugun gidicem kalp atislari icin
coook heycanliyim yaeyvahedigeldismile
doktordan randevu almayi unutmusum yarin kongreye gidecegi
icin cok yogunmus asistani siz gelin aradan alirim dedi insalla bi aksilik olmazbilmiyorumkismile
selam arkadaşlar..bugün nasılsınız?ben 11 haftamdan devam ediyorum.Arada bulantılar devam ediyor, yorgunlukta var.Azcıkta kilo aldım sanki..Sizde de kilo alan var mı?
ben 58 kilo ile hamile kaldim simdi 9+1 hamileyim ama bazen kilo aldigimi saniyorum cunku sislik cok oluyo tarti bazen 1 kilo aldigimi gösteriyo bazende tarti yine 58 i gösteriyo yani anlamadim ama ´heralde kilo degilde sislik var daha cok.selam arkadaşlar..bugün nasılsınız?ben 11 haftamdan devam ediyorum.Arada bulantılar devam ediyor, yorgunlukta var.Azcıkta kilo aldım sanki..Sizde de kilo alan var mı?
57 guzel bir kilo ama sonucta dunyanin sonu degil , ben ilk hamileligimde 64 kilo ile hemile kaldim ama dogumdan 5 ay sonra 58 kilo oldum bile :) yani kilolari vermek kolayben hep 57 kiloya dusmeden hamile kalmam diyodum
cok buyuk konusmusum 62yle kaldimguclubacismile
su an 63ude goruyorum
hayatimda 60i bile gormemistim ben yaw:kedi:
selam arkadaşlar..bugün nasılsınız?ben 11 haftamdan devam ediyorum.Arada bulantılar devam ediyor, yorgunlukta var.Azcıkta kilo aldım sanki..Sizde de kilo alan var mı?
maşallah bebişine canımne güzel haberlerle gelmişsin. benim doktorum da ense kalınlığı normal çıkarsa 2li yapmayız dedi, ama niye yapmıyolar ki tam olsa ya anlamadım. 3lü değil 4lü test yapıcaz dedi daha sonra da. kaç mm çıktı canım ense kalınlığı?
Ben vücudumun değiştiğini hissediyorum.Ben 52 ile hamile kaldım ama bazen 53 gösteriyor.Vücudum çok şiş.İlk 3 ay aynı kiloda kalanlar nasıl beceriyor bunu anlamadım.Ben günde 2 bardak süt içiyorum, ve önceden günde 2 öğün yemek yerdim şimdi çok sık acıkıyorum.Canım yemek istemiyor ama midem kazınınca ister istemez yiyorum.Nasıl kiloda değişiklik olmasın ki?
Canım kilo almak normal..Benimde sürekli midem kaznıyor.Özellikle 7,-8 haftalarımda berbattım.Ağzımın tadı hiç yoktu.sürekli ekmek falan yedim.Şimdi daha iyiyim.İştahsızlık oluyor zaman zaman,akşama doğru şişlik artıyor.Karnımın büyüdüğünü düşünüyorum artık.Tartıda sabahları 52-52,5 gibiyim.Ben vücudumun değiştiğini hissediyorum.Ben 52 ile hamile kaldım ama bazen 53 gösteriyor.Vücudum çok şiş.İlk 3 ay aynı kiloda kalanlar nasıl beceriyor bunu anlamadım.Ben günde 2 bardak süt içiyorum, ve önceden günde 2 öğün yemek yerdim şimdi çok sık acıkıyorum.Canım yemek istemiyor ama midem kazınınca ister istemez yiyorum.Nasıl kiloda değişiklik olmasın ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?