2010 Aralık Anneleri

alıntı yapın yanında no yazan yere bas canım o zaman çoklu alıntı yapmış oluyor

Günaydın kızlar :) Gaz bende ilk başlarda çok vardı benim 7haftalık.Şimdilik ara da nadir oluyor artık.

günaydın güzel anneler,
güzel başladık haftaya malum Bursaspor şampiyon oldu..neşemiz çok yerindeydi..
haftaya bugün de kontrolumuz var onu bekliyoruz sabırsızlıkla..
gaz problemi olan var mı?

benim cocukluuumdan beri gaz sorunum oldugu icin su ankini ayirdedemiyorum maalesefbilmiyorumkismile
bide kabizlik sorunum var maalesef
daha simdiden varsa 7 ayda basur olurum kesinakannehir

günaydın kızlar nasılsınız
ben c.tesi klap atışlarını duydum 11 haziranda
diğer randevumuz sanırım 2 li test için çağırdı
allahım hepimize kucağımıza lamyı naip etsin meleklerimizi
olmayanlarada versin enkısa zamanda inş.

gözün aydın Zeytinim..ne güzel bir duygu değil mi?
11 haziranda evet bence de ikili test yapar tam zamanı oluyor baktım da şimdi takvimden..
bulantıların da azalır yakında inşallahh

amin sekerim
bende bugun gidicem kalp atislari icin
coook heycanliyim yaeyvahedigeldismile
doktordan randevu almayi unutmusum yarin kongreye gidecegi
icin cok yogunmus asistani siz gelin aradan alirim dedi insalla bi aksilik olmazbilmiyorumkismile

Duyarsın inşallah canım :) Benim miniğiiim 6buçuk haftalıkken normal ulatrosyonda gösterdi atışları çok güzel bir duygu

selam arkadaşlar..bugün nasılsınız?ben 11 haftamdan devam ediyorum.Arada bulantılar devam ediyor, yorgunlukta var.Azcıkta kilo aldım sanki..Sizde de kilo alan var mı?

Benide listeye eklermisiniz.

Yaş 29
Kilo 52
sat 24 mart
Tahmini doğum tarihi 28 aralık

pıt pıt atıyorr kalbi : )

selam arkadaşlar..bugün nasılsınız?ben 11 haftamdan devam ediyorum.Arada bulantılar devam ediyor, yorgunlukta var.Azcıkta kilo aldım sanki..Sizde de kilo alan var mı?

ben hep 57 kiloya dusmeden hamile kalmam diyodum
cok buyuk konusmusum 62yle kaldimguclubacismile
su an 63ude goruyorum
hayatimda 60i bile gormemistim ben yaw:kedi:

ben 58 kilo ile hamile kaldim simdi 9+1 hamileyim ama bazen kilo aldigimi saniyorum cunku sislik cok oluyo tarti bazen 1 kilo aldigimi gösteriyo bazende tarti yine 58 i gösteriyo yani anlamadim ama ´heralde kilo degilde sislik var daha cok.

ben hep 57 kiloya dusmeden hamile kalmam diyodum
cok buyuk konusmusum 62yle kaldimguclubacismile
su an 63ude goruyorum
hayatimda 60i bile gormemistim ben yaw:kedi:
57 guzel bir kilo ama sonucta dunyanin sonu degil , ben ilk hamileligimde 64 kilo ile hemile kaldim ama dogumdan 5 ay sonra 58 kilo oldum bile :) yani kilolari vermek kolay

Canım ben de 50 veya 52 kiloyla hamile kaldım.Çok kısa sürede 56 kilo oldum.Yaklaşık bir haftadır 54 kilo görünüyordum dün sabah 53.30 çıktım.Mide bulantım da çok yok hiç çıkarmadım da.Yemek de yiyorum ama neden böyle oldu anlamadım.
Fakat basenlerimde ufak çatlaklar vardı önceden kalan.Onlar ilerliyor napıcam yaaaa.Duştan sonra bebek yağı sürüyorum.Aradan biraz zaman geçince de kakao yağı.(hamileler içinmiş, gratis'de satılıyor)
bir de acıbadem sütü aldım, chıcco'nun bi kremi var değiştire değiştire sürücem artık.Kilo almaktan çok çatlamaktan korkuyorum.

Ben vücudumun değiştiğini hissediyorum.Ben 52 ile hamile kaldım ama bazen 53 gösteriyor.Vücudum çok şiş.ılk 3 ay aynı kiloda kalanlar nasıl beceriyor bunu anlamadım.Ben günde 2 bardak süt içiyorum, ve önceden günde 2 öğün yemek yerdim şimdi çok sık acıkıyorum.Canım yemek istemiyor ama midem kazınınca ister istemez yiyorum.Nasıl kiloda değişiklik olmasın ki?

banda 2 li test yapmayacağız dedilerrr

canım hiç özenmeyin kilo almamaya ... ben 52 kilo iken hamile kaldım .. ilk ay ne bulduysam yedim ..2. ay zorla... bugün 11 haftalık oldum ... ama 3 haftadır berbatım, her öğünden sonra çıkarır oldum .. hapla duruyorum ... şu an malesef hala 52 kiloyum ... önemli olan midenizin bulanmaması ... ileride zaten alacağız ve vereceğiz inş..

Canım kilo almak normal..Benimde sürekli midem kaznıyor.Özellikle 7,-8 haftalarımda berbattım.Ağzımın tadı hiç yoktu.sürekli ekmek falan yedim.Şimdi daha iyiyim.İştahsızlık oluyor zaman zaman,akşama doğru şişlik artıyor.Karnımın büyüdüğünü düşünüyorum artık.Tartıda sabahları 52-52,5 gibiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…