2010 Aralık Anneleri

selam arkadaşlar..bugün nasılsınız?ben 11 haftamdan devam ediyorum.Arada bulantılar devam ediyor, yorgunlukta var.Azcıkta kilo aldım sanki..Sizde de kilo alan var mı?
ah canım ya ..ben..ben aldım..aslında 10 nisan-10 mayıs araso 1.6 kg almışım doktor süper dedi ama o kadar şiştim ki 10 mayıstan bu yana..yüzüm sanki botox yaptırmış gibi kocaman da karnım var zaten göbekliydim..iyice şiştim..göğüslerim de kocaman oldu..

mide bulantılarım yok.Bazen gece süt içtikten sonra bulanıyor.O kadarı bile ne kötü.Umarım hep böyle gider de ben kilo almaya razıyım : ) Ama yinede ilk 3 ay fazla almazsak iyi olur.

Aynen canım yaa bende de aynı problemler var.Hem iştahsızım hem deli gibi midem kazınıyor.Akşamları bende de şişilik bayağa var.Ne çabuk büyüyor benim ki diyorum.Ama tabiki şişkinlikden dolayı oluyor, aynı zamanda kabızlık problemim de var : )
boshayallersmile

Demekki vücudun su topluyor canım.Üzme kendini doktorunda kilona normal dediyse moral bozcak bişi yok.Benimde göğüsler öyle , adet öncesi dönemdeyim sanki.Tabi bu sürekli olunca insanın canı sıkılıyor.

iyi günler arkadaşlar,herkes iyidir umarım,benimde bulantılarım tam gaz devam ama şükür hiç çıkarmadım daha,bugün gittim çeşitli tatlılardan aldım hep,hepsinide yedim10dk.da,bende hiç kilo almadım daha carnacım hala aynıyım hatta hala 300gr eksideyim bulantı iştahsızlık yapıyor sabahları 51.5 uğum hep 1-2 haftadır,bu cuma randevum var benimde heralde 1 hafta sonrada 2li testler için giderim,

kızlar benimde vücudum su topladı sanırım progestan kullanıyorum 3 haftada 4 kilo almışım mide bulantılarım var çıkarıyorumda
nasıl oldu bu durum anlamadım
1 ay kaldı sonra düzene biner inş.
o kadar su içiyorum çok sık wc ye
çıkmıyorum buda vucudumda biriktiğini
gösteriyo bulantılardan doğru dürüst bişe
yiyemiyorumda allahım sağlıkla kucağımıza
almayı nasip etsin inş.

gözün aydin canimmmm
selam arkadaşlar..bugün nasılsınız?ben 11 haftamdan devam ediyorum.Arada bulantılar devam ediyor, yorgunlukta var.Azcıkta kilo aldım sanki..Sizde de kilo alan var mı?
canim toplamda 1 kilo almisim..doktor süper dedi..keske hic almasak sadece göbisler ciksa ama olmii maalesef sempatiksalakcinni
bebislerimiz saglikli olsunda napalimopuyorumnanaktan

Benide listeye eklermisiniz.

Yaş 29
Kilo 52
sat 24 mart
Tahmini doğum tarihi 28 aralık

pıt pıt atıyorr kalbi : )
hosgeldin canimm aramiza :lepi:

kizlar yine yazayim..göbis topigimiz acildi...:lepi:
göbisleri cikan güzel hamilelerimizin fotograflarini bekliyoruzz:sm_cool:
iste linkimiz

http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/366189-2010-aralik-annelerinin-gobisleri-burada.html

kızlar merabalar ben daha hiç kilo almamışım,56 kg idim ,hiç bişey yiyemiyorum ki zaten ,sabahleyin sürekli bulantım var hatta çıkarmaya bile başladım,1 hafta önce kan sulandırıcı iğnelere başladım,kendim yapıyorum,progestanda kullanıyorum...
herşey bebeğim için.... hepinizide öpüyorum güzel hamişler zemuszemuszemuszemuszemuszemus

merhaba kızlar.
birazdan bebeğimi görmeye gidicem. yani umarım görebilirim. henüz tanışamadık kendisiyle. sadece kesesini görebildik daha. bu arada bikaç gündür de kahverengi akıntım var. umarım bi problem yoktur...
kilo kunusunu kafanıza takmayın bence. doğumdan sonra yeme işini çok abartmazsanız nasıl verdiğinizi farkedemeyeceksiniz bile. ilk doğumumda 7,5 ay sonra herkesin çok kilo verdin demesi üzerine tartılmıştım ve hamile kaldığım kilonun bile altına düştüğümü görmüştüm. ayrıca keşke şu bulantılarım olmasaydı da kilo alsaydım. aksine kilo verdim, çünkü hiçbişey yiyemiyorum. gözümün önünden ne yemekler geçiyo anlatamam ama su içsem bile çıkıyo... kilo almanın en tatlı hali bence hamilelik, nasıl olsa doğumdan sonra kuzuların peşinden koşarken veririz....

evet cnm ne kadar güzel demişsin zaten hep koşturcaz sonrasında,bende hiç sıkmıcam ne kadar alırsam alırım artık ama bi yiyebilsem bulantılardan,daha almadım şuan hiç

Sinem seni de bir türlü anlamdım zaten yaa : = ) bu gidişle 52 ile doğuma gireceksin.Ben fazla yemiyorum ama kabızım yaa sürekli.Doktora yarın tahlillerimi göstermeye gidicem o zaman bana uygun bir şey önermesini istiycem.Çok rahatsızlık veriyor.

Demekki vücudun su topluyor canım.Üzme kendini doktorunda kilona normal dediyse moral bozcak bişi yok.Benimde göğüsler öyle , adet öncesi dönemdeyim sanki.Tabi bu sürekli olunca insanın canı sıkılıyor.

benim göğüslerim küçücüktü..o yüzden böyle kocaman olmaları çok ama çooookk hoşuma gidiyooo..kaydirigubbakcemile2

canım ben de de çoktu kabızlık.sinir oluyordum..wc den sonra bebeyağı sürdüm oraya.bayağı rahatlatıyor..:kedi:
bi de kahvaltıdan 1 saat önce falan meyve yedimm..hemen etkisini gösterdi..şimdi çok rahatım şükür.

ya varya cnm enaz 3 öğün yiyorum hem aralarda da hep meyve,sabah zaten kahvaltıda süt içiyorum,ama çok dışardayım ondan sanırım bide az yiyorum galiba zaten hemen şişiyorum o yüzden az az yiyebiliyorum.ya bol sıvı tüket bide cnm sıvılı yemekler yapmaya bak bende de şişkinlik oluyo geceleri zor öğütüyorum sanırım,4aydan sonra alırım cnm ya yoksa hiç kısmıyorum boğazımdan kilo sınırı koymucam bile ne kadar alırsam alayım yani,bi yeybilsem rahat rahat

evet cnm ne kadar güzel demişsin zaten hep koşturcaz sonrasında,bende hiç sıkmıcam ne kadar alırsam alırım artık ama bi yiyebilsem bulantılardan,daha almadım şuan hiç

Evet canım aynen öyle koşturmacayla veriliyo. ben 15 kilo almıştım ilk hamileliğimde, doğumdan 6 ay sonra eski kilomdaydım, 1 yıl sonra eski klomun 2 kilo altına inmiştim, hala da öyleyim.
Bu seferki hamileliğimde de doktorum kilo verdim diye kızdı 2 hafta önce, vermeye de devam ettim bi süre, bu ara iştahım bi açıldı ama ne bulsam silip süpürüyom, alırım bu gidişle artık.

selaaaaaammmmmmm:dance:
ben geldimmmm kizlar hastaneden
kalp atislarini duyduk nihayet
booole gup gup gup gup gup diye atiyodu ya
hizli hizli
bizi gorunce oda heycanlandi heraldekaydirigubbakcemile3
babaneside vardi agladi walla
babasida asik oldu resmen
hayran hayran bakiyodu monitore
cok guzel bi duygu yaa
allah herkese nasip etsin
doktorda bu sefer bayaa ilgiliydi aradan aldigi halde hic beklemedikte
13 mm boyu var selvi boylu olcak galbakaydirigubbakcemile3

hosgeldin canimmm
cok sükür güzel haberlerle geldin :lepi:
gözünüz aydinnnn
massallah bebeginee
saglikla büyüsün insallahhhhh:Saruboceq:

oh oh ne ala,Allahım nazarlardan saklasın,satdaşımhihoyyyt

hosgeldin canimmm
cok sükür güzel haberlerle geldin :lepi:
gözünüz aydinnnn
massallah bebeginee
saglikla büyüsün insallahhhhh:Saruboceq:
amin hepimizin bebisine masallah tebarekallahyerimseniben
oh oh ne ala,Allahım nazarlardan saklasın,satdaşımhihoyyyt

amin canim seninde bebisin dogumu 30 aralik 1ocakmi cikiyo?
bakalim 2010 bebisimi olcaklar
2011mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…