ah canım ya ..ben..ben aldım..aslında 10 nisan-10 mayıs araso 1.6 kg almışım doktor süper dedi ama o kadar şiştim ki 10 mayıstan bu yana..yüzüm sanki botox yaptırmış gibi kocaman da karnım var zaten göbekliydim..iyice şiştim..göğüslerim de kocaman oldu..selam arkadaşlar..bugün nasılsınız?ben 11 haftamdan devam ediyorum.Arada bulantılar devam ediyor, yorgunlukta var.Azcıkta kilo aldım sanki..Sizde de kilo alan var mı?
canım hiç özenmeyin kilo almamaya ... ben 52 kilo iken hamile kaldım .. ilk ay ne bulduysam yedim ..2. ay zorla... bugün 11 haftalık oldum ... ama 3 haftadır berbatım, her öğünden sonra çıkarır oldum .. hapla duruyorum ... şu an malesef hala 52 kiloyum ... önemli olan midenizin bulanmaması ... ileride zaten alacağız ve vereceğiz inş..
Canım kilo almak normal..Benimde sürekli midem kaznıyor.Özellikle 7,-8 haftalarımda berbattım.Ağzımın tadı hiç yoktu.sürekli ekmek falan yedim.Şimdi daha iyiyim.ıştahsızlık oluyor zaman zaman,akşama doğru şişlik artıyor.Karnımın büyüdüğünü düşünüyorum artık.Tartıda sabahları 52-52,5 gibiyim.
Demekki vücudun su topluyor canım.Üzme kendini doktorunda kilona normal dediyse moral bozcak bişi yok.Benimde göğüsler öyle , adet öncesi dönemdeyim sanki.Tabi bu sürekli olunca insanın canı sıkılıyor.ah canım ya ..ben..ben aldım..aslında 10 nisan-10 mayıs araso 1.6 kg almışım doktor süper dedi ama o kadar şiştim ki 10 mayıstan bu yana..yüzüm sanki botox yaptırmış gibi kocaman da karnım var zaten göbekliydim..iyice şiştim..göğüslerim de kocaman oldu..
gözün aydin canimmmmgünaydın kızlar nasılsınız
ben c.tesi klap atışlarını duydum 11 haziranda
diğer randevumuz sanırım 2 li test için çağırdı
allahım hepimize kucağımıza lamyı naip etsin meleklerimizi
olmayanlarada versin enkısa zamanda inş.
canim toplamda 1 kilo almisim..doktor süper dedi..keske hic almasak sadece göbisler ciksa ama olmii maalesef sempatiksalakcinniselam arkadaşlar..bugün nasılsınız?ben 11 haftamdan devam ediyorum.Arada bulantılar devam ediyor, yorgunlukta var.Azcıkta kilo aldım sanki..Sizde de kilo alan var mı?
hosgeldin canimm aramiza :lepi:Benide listeye eklermisiniz.
Yaş 29
Kilo 52
sat 24 mart
Tahmini doğum tarihi 28 aralık
pıt pıt atıyorr kalbi : )
merhaba kızlar.
birazdan bebeğimi görmeye gidicem. yani umarım görebilirim. henüz tanışamadık kendisiyle. sadece kesesini görebildik daha. bu arada bikaç gündür de kahverengi akıntım var. umarım bi problem yoktur...
kilo kunusunu kafanıza takmayın bence. doğumdan sonra yeme işini çok abartmazsanız nasıl verdiğinizi farkedemeyeceksiniz bile. ilk doğumumda 7,5 ay sonra herkesin çok kilo verdin demesi üzerine tartılmıştım ve hamile kaldığım kilonun bile altına düştüğümü görmüştüm. ayrıca keşke şu bulantılarım olmasaydı da kilo alsaydım. aksine kilo verdim, çünkü hiçbişey yiyemiyorum. gözümün önünden ne yemekler geçiyo anlatamam ama su içsem bile çıkıyo... kilo almanın en tatlı hali bence hamilelik, nasıl olsa doğumdan sonra kuzuların peşinden koşarken veririz....
iyi günler arkadaşlar,herkes iyidir umarım,benimde bulantılarım tam gaz devam ama şükür hiç çıkarmadım daha,bugün gittim çeşitli tatlılardan aldım hep,hepsinide yedim10dk.da,bende hiç kilo almadım daha carnacım hala aynıyım hatta hala 300gr eksideyim bulantı iştahsızlık yapıyor sabahları 51.5 uğum hep 1-2 haftadır,bu cuma randevum var benimde heralde 1 hafta sonrada 2li testler için giderim,
Demekki vücudun su topluyor canım.Üzme kendini doktorunda kilona normal dediyse moral bozcak bişi yok.Benimde göğüsler öyle , adet öncesi dönemdeyim sanki.Tabi bu sürekli olunca insanın canı sıkılıyor.
Sinem seni de bir türlü anlamdım zaten yaa : = ) bu gidişle 52 ile doğuma gireceksin.Ben fazla yemiyorum ama kabızım yaa sürekli.Doktora yarın tahlillerimi göstermeye gidicem o zaman bana uygun bir şey önermesini istiycem.Çok rahatsızlık veriyor.
Sinem seni de bir türlü anlamdım zaten yaa : = ) bu gidişle 52 ile doğuma gireceksin.Ben fazla yemiyorum ama kabızım yaa sürekli.Doktora yarın tahlillerimi göstermeye gidicem o zaman bana uygun bir şey önermesini istiycem.Çok rahatsızlık veriyor.
evet cnm ne kadar güzel demişsin zaten hep koşturcaz sonrasında,bende hiç sıkmıcam ne kadar alırsam alırım artık ama bi yiyebilsem bulantılardan,daha almadım şuan hiç
selaaaaaammmmmmm:dance:
ben geldimmmm kizlar hastaneden
kalp atislarini duyduk nihayet
booole gup gup gup gup gup diye atiyodu ya
hizli hizli
bizi gorunce oda heycanlandi heraldekaydirigubbakcemile3
babaneside vardi agladi walla
babasida asik oldu resmen
hayran hayran bakiyodu monitore
cok guzel bi duygu yaa
allah herkese nasip etsin
doktorda bu sefer bayaa ilgiliydi aradan aldigi halde hic beklemedikte
13 mm boyu varselvi boylu olcak galbakaydirigubbakcemile3
selaaaaaammmmmmm:dance:
ben geldimmmm kizlar hastaneden
kalp atislarini duyduk nihayet
booole gup gup gup gup gup diye atiyodu ya
hizli hizli
bizi gorunce oda heycanlandi heraldekaydirigubbakcemile3
babaneside vardi agladi walla
babasida asik oldu resmen
hayran hayran bakiyodu monitore
cok guzel bi duygu yaa
allah herkese nasip etsin
doktorda bu sefer bayaa ilgiliydi aradan aldigi halde hic beklemedikte
13 mm boyu varselvi boylu olcak galbakaydirigubbakcemile3
amin hepimizin bebisine masallah tebarekallahyerimsenibenhosgeldin canimmm
cok sükür güzel haberlerle geldin :lepi:
gözünüz aydinnnn
massallah bebeginee
saglikla büyüsün insallahhhhh:Saruboceq:
oh oh ne ala,Allahım nazarlardan saklasın,satdaşımhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?