kızlarr .önemli bir sıkıntım var.bu benim üçüncü gebeliğim.ilk ikisini kalp atışlarının durması nedeniyle kaybettim.hamileliklerimde hiç midem bulanmadı.sadece göğüslerim şişti ağrıdı , birde çok uyuyorum.ama iki üç gündür ne göğüs ağrısı ,ne şişlik,ne de uyku isteği hiçbiri kalmadı.bebişe birşey oldu diye sıkıntıdan içim içimi yiyor.yarın dr gidecem ama nasıl yarın olacak bilmiyorum.
sizde de bu tarz belirtiler var mı ?geçti mi* devamm mı ediyor?
kızlarr .önemli bir sıkıntım var.bu benim üçüncü gebeliğim.ilk ikisini kalp atışlarının durması nedeniyle kaybettim.hamileliklerimde hiç midem bulanmadı.sadece göğüslerim şişti ağrıdı , birde çok uyuyorum.ama iki üç gündür ne göğüs ağrısı ,ne şişlik,ne de uyku isteği hiçbiri kalmadı.bebişe birşey oldu diye sıkıntıdan içim içimi yiyor.yarın dr gidecem ama nasıl yarın olacak bilmiyorum.
selaaaaaammmmmmm:dance:
ben geldimmmm kizlar hastaneden
kalp atislarini duyduk nihayet
booole gup gup gup gup gup diye atiyodu ya
hizli hizli
bizi gorunce oda heycanlandi heraldekaydirigubbakcemile3
babaneside vardi agladi walla
babasida asik oldu resmen
hayran hayran bakiyodu monitore
cok guzel bi duygu yaa
allah herkese nasip etsin
doktorda bu sefer bayaa ilgiliydi aradan aldigi halde hic beklemedikte
13 mm boyu varselvi boylu olcak galbakaydirigubbakcemile3
HAPSURUK canimm yarin mi kontrolünn
hadi bakalimm güzel haberler bekliyoruzzz zemuszemus
ISIS canimm gecmiyordur günler degil mi?
benimde taaaaaa 1 haziranda boshayallersmile
DENIZIMM canim assolistimm,diger taraftada yazdim,sen agir agir gel ama saglam gel canimm bayanssulusmile
biz seni beklerükksempatiksalakcinni
günaydın kızlar nasılsınız
ben c.tesi klap atışlarını duydum 11 haziranda
diğer randevumuz sanırım 2 li test için çağırdı
allahım hepimize kucağımıza lamyı naip etsin meleklerimizi
olmayanlarada versin enkısa zamanda inş.
ben hep 57 kiloya dusmeden hamile kalmam diyodum
cok buyuk konusmusum 62yle kaldimguclubacismile
su an 63ude goruyorum
hayatimda 60i bile gormemistim ben yaw:kedi:
Ben vücudumun değiştiğini hissediyorum.Ben 52 ile hamile kaldım ama bazen 53 gösteriyor.Vücudum çok şiş.İlk 3 ay aynı kiloda kalanlar nasıl beceriyor bunu anlamadım.Ben günde 2 bardak süt içiyorum, ve önceden günde 2 öğün yemek yerdim şimdi çok sık acıkıyorum.Canım yemek istemiyor ama midem kazınınca ister istemez yiyorum.Nasıl kiloda değişiklik olmasın ki?
kızlar merabalar ben daha hiç kilo almamışım,56 kg idim ,hiç bişey yiyemiyorum ki zaten ,sabahleyin sürekli bulantım var hatta çıkarmaya bile başladım,1 hafta önce kan sulandırıcı iğnelere başladım,kendim yapıyorum,progestanda kullanıyorum...
herşey bebeğim için.... hepinizide öpüyorum güzel hamişler zemuszemuszemuszemuszemuszemus
merhaba kızlar.
birazdan bebeğimi görmeye gidicem. yani umarım görebilirim. henüz tanışamadık kendisiyle. sadece kesesini görebildik daha. bu arada bikaç gündür de kahverengi akıntım var. umarım bi problem yoktur...
kilo kunusunu kafanıza takmayın bence. doğumdan sonra yeme işini çok abartmazsanız nasıl verdiğinizi farkedemeyeceksiniz bile. ilk doğumumda 7,5 ay sonra herkesin çok kilo verdin demesi üzerine tartılmıştım ve hamile kaldığım kilonun bile altına düştüğümü görmüştüm. ayrıca keşke şu bulantılarım olmasaydı da kilo alsaydım. aksine kilo verdim, çünkü hiçbişey yiyemiyorum. gözümün önünden ne yemekler geçiyo anlatamam ama su içsem bile çıkıyo... kilo almanın en tatlı hali bence hamilelik, nasıl olsa doğumdan sonra kuzuların peşinden koşarken veririz....
selaaaaaammmmmmm:dance:
ben geldimmmm kizlar hastaneden
kalp atislarini duyduk nihayet
booole gup gup gup gup gup diye atiyodu ya
hizli hizli
bizi gorunce oda heycanlandi heraldekaydirigubbakcemile3
babaneside vardi agladi walla
babasida asik oldu resmen
hayran hayran bakiyodu monitore
cok guzel bi duygu yaa
allah herkese nasip etsin
doktorda bu sefer bayaa ilgiliydi aradan aldigi halde hic beklemedikte
13 mm boyu varselvi boylu olcak galbakaydirigubbakcemile3
arkadaşlar dün kesin belli oldu fka(kalp atışı) negatif...5 haftadır bu şekilde duruyormuşum 1 saat sonra kürtaja gidiyorum...içim acıyor...hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum..Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin...
arkadaşlar dün kesin belli oldu fka(kalp atışı) negatif...5 haftadır bu şekilde duruyormuşum 1 saat sonra kürtaja gidiyorum...içim acıyor...hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum..Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin...
kizlar, cok mahrem bi konu, amma ben yine de sorucam.
Hepimiz neredeyse, ayni gunlerde hamile kaldk. Aranizda hamile olmaniza ragmen, cinsel iliskiye giren varmi? ben sitelerin hepsini arasdrirdim,doktorlar hep yazmis;: eger bi sorun yoksa, son aylara kadar, normal cinsel hayat surdurule bilir. benim sukur hic kanamam falan olmadi ve dusunuyorum, acaba diger hamish arkadaslar ne yapiyor?
kizlar, cok mahrem bi konu, amma ben yine de sorucam.
Hepimiz neredeyse, ayni gunlerde hamile kaldk. Aranizda hamile olmaniza ragmen, cinsel iliskiye giren varmi? ben sitelerin hepsini arasdrirdim,doktorlar hep yazmis;: eger bi sorun yoksa, son aylara kadar, normal cinsel hayat surdurule bilir. benim sukur hic kanamam falan olmadi ve dusunuyorum, acaba diger hamish arkadaslar ne yapiyor?
canım basın internet hep ilişkiye serbest diyor ancak...biz öğrendiğimizden beri ilk defa 6. haftada ilişki yaşadık o da eşimin çok duygusal olmasından dolayı korka korka..ve ertesi günü lekelenmem oldu..şimdi yasak..zaten doktor yasak değil dese de bir daha asla denemeyiz bile..çok korktuk..lekelenmem tamamen ilişkiye bağlı çıktı ilaç falan kullanmadan geçti ama neler çektiğimi bana sorun..o nedenle biz 3. aydan sonra doktor serbest dese de doğum sonrasına kadar bekleyeceğiz..kizlar, cok mahrem bi konu, amma ben yine de sorucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?