2010 Aralık Anneleri

kızlarr .önemli bir sıkıntım var.bu benim üçüncü gebeliğim.ilk ikisini kalp atışlarının durması nedeniyle kaybettim.hamileliklerimde hiç midem bulanmadı.sadece göğüslerim şişti ağrıdı , birde çok uyuyorum.ama iki üç gündür ne göğüs ağrısı ,ne şişlik,ne de uyku isteği hiçbiri kalmadı.bebişe birşey oldu diye sıkıntıdan içim içimi yiyor.yarın dr gidecem ama nasıl yarın olacak bilmiyorum.
sizde de bu tarz belirtiler var mı ?geçti mi* devamm mı ediyor?

uyku halim benimde yok ama goguslerim hala sis
hakkinda hayirlisi olsun
insallah kotu bi durum yoktur:Saruboceq:
uzme kendini canim

hemen kotuye yorma canim insallah bebisin cok iyidir
hergun ayni belirtiler olacak degilya
kafandan atmaya calis bu dusunceleri

canım benim oğlumda da midem bulanmamıştı, şimdi de bulantım yok, 2-3 gün oldu bitti ikisinde de. içini ferah tut, illa herkeste bulantı olacak diye bi şey yok ki...

çok canım sıkkın çokkkkkkkkkkkkk.ne olur dua edin arkadaşlar.hamilelerin duası kabul olurmuş.

maşallah canım çok sevindim

mrb kızlar nasılsınız bakalım.
malum ben bugün yoğundum
yemek falan yaptım
annemler gelicek diye
ve geldiler.
çok sevindim
afiyetle yedik yaptıklarımı.

evet ya bu topiğin assolitiyimn valla.
en arkadan geliyorum dimi ya
aman geç olsun da güzel olsun inşallahhhhhhhhh

gözünaydın canımmmmm.
inşallah güzel dilekelrine amin diyorum canım hepimiz adına.
ya ben de 15 hziranda gidicem nasipse.
problemsiz 40 haftaları tamamlayıp
bebişlerimizi kucağımza alırız sağğlıkla inşallahhhh

ben hep 57 kiloya dusmeden hamile kalmam diyodum
cok buyuk konusmusum 62yle kaldimguclubacismile
su an 63ude goruyorum
hayatimda 60i bile gormemistim ben yaw:kedi:

amannnnnn sağlıklı olda boşver
ama çok da kilo alma tatlım
kilo zararlı
bende öle korkuyorum işte.

ayyyyyy canım kilon çok iyi ya
hiç takma bence.
olucak değişikli olmazmı hemde son aylar nasıl olucakkkkkk

canım herşey bebilşlerin sağlığpı ve onlara hayırlsıyla kavuşabilmek için.
Rabbim yardım etsin hepimize.

canım gzüel ahberlerle gel inşallah.
geçer canım bulantıların takma kafana.

süper bi haber canım çok sevindim
sağlıkla gelsin minilerimizzzzzzzzzzzzzz

canım kuruntu yapma rahat ol bence.
bende mide bulantım yok diyorum
acaba herşey yolundamıdır diyorum
uamrım yoktur.
Allahım bize acı göstermesinnnnnnnn.

selam kızlar,
görüşmeyeli iyi muhabbet çevirmişsiniz çoğuna baktım. ben istanbul'a döner dönmez ayağımın tozuyla hastaneye yatırıldım yine. doktora kontrole gitmeye korkar oldum. bugün yine kontrole gittim sen iyi değilsin yatıralım dediler. akşama kendi isteğimle taburcu oldum. hastane ortamı daha kötü yapıyor insanı.

bu arada bebişim 5 cm olmuş. bayaa şekli şemalı belli sıpamın. bu bulantılarda temelli bitse de huzurlu bir gebelik geçirsem artık. en güçlü antiemetikler bile etki etmez oldu pek. lalehan'a çok çok üzüldüm. umarım yeniden gebe kalır çok sağlıklı bir gebeliği ve sonundada dünya tatlısı bi bebişi olur. herkeslere tatlı rüyalar yerimseniben

Son düzenleme:
kizlar slm nasilsiniz?size bisey sorcam kilo almaya baslayaniniz oldu mu?ben tartiya cikmaya korkuyorum ama hissediyorum sanki biraz fazla kilo aldim ve de istahim korkunc acildi.diger sayfalara bakiyorum 15 16. hf tadan sonra yeni yeni kilo almaya baslamislar..

arkadaşlar dün kesin belli oldu fka(kalp atışı) negatif...5 haftadır bu şekilde duruyormuşum 1 saat sonra kürtaja gidiyorum...içim acıyor...hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum..Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin...

canım allah hakkınızda hayırlısını vermiştir belki,moralini yüksek tutmaya çalış,bu okadar zorki ama sen yine bebiş yapıcaksın iyi olmak zorndasın,üzülmemek elde değil bende çok üzüldüm,inşallah herşey yolunda gider bidaha sağlıklı bi bebişin olur inşallah

melss geçmiş olsun canım allahım kimseye yaşatmasın
inş. en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamiş kalır kuacağına almayı nasip eder mevlam
allahım bütün hamişleri korusun

Canım çok üzüldüm...Üzme kendini Allah büyük.İnşallah en kısa zamanda sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.

mafoldumben-MELSS canim, cok uzuldum, kendini topla canim, yine olucak inshallah.Sevil, Baku.

gecmis olsun daha yolun cok basindasin
allah saglikli bi evlat nasip eder sana insalla
hayatta hersey insanlar icin...

kizlar, cok mahrem bi konu, amma ben yine de sorucam.
Hepimiz neredeyse, ayni gunlerde hamile kaldk. Aranizda hamile olmaniza ragmen, cinsel iliskiye giren varmi? ben sitelerin hepsini arasdrirdim,doktorlar hep yazmis;: eger bi sorun yoksa, son aylara kadar, normal cinsel hayat surdurule bilir. benim sukur hic kanamam falan olmadi ve dusunuyorum, acaba diger hamish arkadaslar ne yapiyor?

Biz birkaç kere birlikte olduk, tabi çok dikkatli olarak.Doktoruna bir sor bakalım canım.En doğru cevabı o verir.Risk yoksa problem olmaz diye düşünüyorum.

cnm benim dr.umda yasak yok girebilirsiniz ilişkiye dedi ama biz olmuyoruz,eşimde çok pimpiriklidir oda hiç talep etmiyor belki 1-2 ay sonra olabilirz,isteğe bağlı :))) ama engel yok yani

rabbim sabrını versin cnm çok üzüdüm inşallah en kısa zamanda meleğin sana kardeşiyle birlikte gelir

canım basın internet hep ilişkiye serbest diyor ancak...biz öğrendiğimizden beri ilk defa 6. haftada ilişki yaşadık o da eşimin çok duygusal olmasından dolayı korka korka..ve ertesi günü lekelenmem oldu..şimdi yasak..zaten doktor yasak değil dese de bir daha asla denemeyiz bile..çok korktuk..lekelenmem tamamen ilişkiye bağlı çıktı ilaç falan kullanmadan geçti ama neler çektiğimi bana sorun..o nedenle biz 3. aydan sonra doktor serbest dese de doğum sonrasına kadar bekleyeceğiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…