arkadaşlar dün kesin belli oldu fka(kalp atışı) negatif...5 haftadır bu şekilde duruyormuşum 1 saat sonra kürtaja gidiyorum...içim acıyor...hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum..Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin...
kizlar, cok mahrem bi konu, amma ben yine de sorucam.
Hepimiz neredeyse, ayni gunlerde hamile kaldk. Aranizda hamile olmaniza ragmen, cinsel iliskiye giren varmi? Ben sitelerin hepsini arasdrirdim,doktorlar hep yazmis;: Eger bi sorun yoksa, son aylara kadar, normal cinsel hayat surdurule bilir. Benim sukur hic kanamam falan olmadi ve dusunuyorum, acaba diger hamish arkadaslar ne yapiyor?
kzlar bende dün dr gittim zeka testi için ama yaptırmadım sadece ense kalınlığına baktırdım oda güzel çıktı dr konuştum allah korusun dedim zekasız falan çıkarsa bi tedavisi falan yok dedim evet dedi isteyen aldırıyor ben kabul etmedim zekasız bile olsa aldırmayı düşünmüyorum dedim tamam dedi ve gilişimi herşeyi çok güzel dedi 56 mm olmuş kızlar bi dahaki randevü tarihim 2 temmuz. rabbim herkesin hamileliğini sağlıklı bi şekilde sona erdirmeyi nasip etsin ve tüm isteyen arkadaşlara anne olmayı nasip etsin.
arkadaşlar dün kesin belli oldu fka(kalp atışı) negatif...5 haftadır bu şekilde duruyormuşum 1 saat sonra kürtaja gidiyorum...içim acıyor...hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum..Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin...
Canım herşeyin yolunda gitmesine sevindim maşallah.kzlar bende dün dr gittim zeka testi için ama yaptırmadım sadece ense kalınlığına baktırdım oda güzel çıktı dr konuştum allah korusun dedim zekasız falan çıkarsa bi tedavisi falan yok dedim evet dedi isteyen aldırıyor ben kabul etmedim zekasız bile olsa aldırmayı düşünmüyorum dedim tamam dedi ve gilişimi herşeyi çok güzel dedi 56 mm olmuş kızlar bi dahaki randevü tarihim 2 temmuz. rabbim herkesin hamileliğini sağlıklı bi şekilde sona erdirmeyi nasip etsin ve tüm isteyen arkadaşlara anne olmayı nasip etsin.
canım ne desek boş ateş düştüğü yeri yakıyor..Rabbim bir daha böyle şeyler yaşatmasın amin.arkadaşlar dün kesin belli oldu fka(kalp atışı) negatif...5 haftadır bu şekilde duruyormuşum 1 saat sonra kürtaja gidiyorum...içim acıyor...hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum..Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin...
arkadaşlar benmde hamileleğimde problemler war yaa.ben 7,5 haftalık hamileyim zannerderken bgn gttiğim doktor maksimum 6 haftalık olduğunu söyledi...hala sadece kese grnyor başka hiç bişe yok..bgn farklı bi doktora gttm kendi doktorum yurt dışında olduğuı için çnkü pzr we pzt kahwerengi leke geldi...düşük tehlikesi oldğunu söyledi we progestan ilaç werdi dinlenmemi söyledi.perş günü kardeşimin kınası we cmt düğünü war bu halde nası dnlencem blmiorumm..içimde çok kötü hisler war...sınawlarım war hala öğrenci olduğum için okula gidip geliyorum...
sevgili ersasu
biz kalp atislarini duyduk artik
listeye eklersin bi zahmetopuyorumnanaktan
Güzelim geç döllenme vardır belki, sen canını sıkma ama kendini de yorma. Kardeşinin düğününde de misafir gibi geç başköşeye otur, eminim herkes anlayışla karşılar. Rabbim selamet versin inşallah:Saruboceq:
kizlar, cok mahrem bi konu, amma ben yine de sorucam.
Hepimiz neredeyse, ayni gunlerde hamile kaldk. Aranizda hamile olmaniza ragmen, cinsel iliskiye giren varmi? ben sitelerin hepsini arasdrirdim,doktorlar hep yazmis;: eger bi sorun yoksa, son aylara kadar, normal cinsel hayat surdurule bilir. benim sukur hic kanamam falan olmadi ve dusunuyorum, acaba diger hamish arkadaslar ne yapiyor?
amin hepimizin bebisine masallah tebarekallahyerimseniben
amin canim seninde bebisin dogumu 30 aralik 1ocakmi cikiyo?
bakalim 2010 bebisimi olcaklar
2011mi?
kızlarr .önemli bir sıkıntım var.bu benim üçüncü gebeliğim.ilk ikisini kalp atışlarının durması nedeniyle kaybettim.hamileliklerimde hiç midem bulanmadı.sadece göğüslerim şişti ağrıdı , birde çok uyuyorum.ama iki üç gündür ne göğüs ağrısı ,ne şişlik,ne de uyku isteği hiçbiri kalmadı.bebişe birşey oldu diye sıkıntıdan içim içimi yiyor.yarın dr gidecem ama nasıl yarın olacak bilmiyorum.
sizde de bu tarz belirtiler var mı ?geçti mi* devamm mı ediyor?
canım her sitede değişik çıkıyo benimkide. 31 aralık yada 1 ocak... ama 1 ocak gerçekten güzel bi tarih 1-1-2011 yerimseniben hayırlısıyla doğsunlar da önemli diil dimiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?