2010 Aralık Anneleri

arkadaslar bana dun doktor demir ilaci verdi
hemoglabin dusukmus diye
aranizda bu kadar erken kullanmaya baslayan varmi?

arkadaşlar 2 li test ne zaman yapılacak biliyormusunuz kaç haftalıkken test yapılıyor.

Bende 11. haftanın içindenn gidiyorum.doktorum 2.li test günümü söylemedi daha:uhm:
mayısın sonunda kontrole gidicem ozamanda 12. haftam belki biter.Ozaman söylicek herhalde, daha önce sormuştum daha var demişti bende tekrar sormadım.

arkadaslar bana dun doktor demir ilaci verdi
hemoglabin dusukmus diye
aranizda bu kadar erken kullanmaya baslayan varmi?

cnm bende gino ferro sanol kullanıyorum kanım düşüktü sonra normalleşti ama düşmesin diye yapı itibariyle kansız bi insanım ondan,bi zararı yok cnm sadece kabızlık yapabilir o yüzden bol sıvı tüket,ben 3-4 aydır içiyorum yani ve geçen ay kanım 12.55 ti dr. iyi yükselmiş ama bırakmayalım dedi,bi önceki ay 9du çünkü,ayrıca hergün pekmezde yiyorum 3-4 kaşık,zaten ilerleyen aylarda kanımız düşcek erkenden önlem almamız daha iyi,endişelenme sen,
ben şimdi çıkıyorum cvp yazamazsam kusura bakma iyi sohbetler

arkadaslar ya dr hala benden hic bi tahlil istemedi ne kan nede idrar
bu normalmi sizce degerlerime bakmasi gerekmezmi

liste çok güzel cnm bende cuma dr.a gitçem 2li testler hakkında ozaman kesinleşcek günümüz söylerim ozaman cnm,ellerine sağlık

saol canım, bekliyorum haberini

Canım ben 3 tüp kan verdim, ve idrar. Bugün göstermeye gittim. Kızamıkçık geçirmişim, kesinlikle çiğ et yemeyecekmişim, evcil hayvanlara dokunmayacakmışım. Çiğ ete dokununca ellerini yıka bol bol dedi.

Seninde vermen gerekir, kan değerlerine falan bakılması gerek.

İstemesi gerekiyordu.Neden istemedi ki acaba.Ben bugün sonuçlarımı verdim kansızlık dışında hepsi normal.kan ilacınada 3 ayda başlıyacam.

gemis olsun canim aman dikkat et.
iste avrupanin doktorlari boyle haftaya carsamba kontrolum var o zaman gittigimde soyluyecegim

hiç tahlil yaptırmadı mı şimdiye kadar. kan, tsh, kızamıkçık vs. bakıyolar genelde. ben hamileliği planlamaya başlayınca önce bi doktor kontrolünden geçtim. bütün tahlillerimi o zaman yaptırmıştım. üstüne hemen hamile kaldım zaten. bu arada doktor değiştirdim ama bütün tahlillerimi götürdüm. tekrar yaptırmaya gerek yok dedi...

bu arada kızlar, dün sonunda bebeğimizi gördük. çok şükür kalbi atıyo ve durumu iyi dedi doktor...sanırım 1 ay sonra gitcez artık. daha önce gitmeye gerek var mı? doktorun acelesi vardı soramadım da tam. ama hemşiresi 1 ay sonra gelin dedi...bulantılar için de dramamine diye bi hap verdi. dün akşam içtim ve erkenden uyuyakaldım. bugün işyerinde içmeye cesaret edemedim uyutmasın yine diye...:)

evet bendede cocuklugumdan beri demir eksikligi cok olurdu hep demir ilaci kullanirdim
banada gynoferon die bi ilac verdi
zaten kabizlik sorunum vardi
bu hapla birlikte kesin basur olacambilmiyorumkismile

Aynen canım doktorum beni en son 6 gün önce muahane etti artık 20 nisan da göreceğim seni dedi ikili test yapıcak.Ama acil bir şey olduğunda tabiki gel dedi.

canım adanada hangi doktora gidiyorsun

canım adanada hangi doktora gidiyorsun

ilk önce cenap açıkkola gittm cnm ama tamamen özel olduğu için bana brz tuzlu geldi.bende metropark hastanesnde suphi eskiocak'a geçiş yaptım...2 gndr lekelenmem oluncada suphi beyde adanada olmayınca yine metroparkta eray beye grndüm..ama bndan sora suphi beyle dewam etceemmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…