canım bir ay sonra ikili test için geç olacak..istersen bir daha sor doktoruna..hiç tahlil yaptırmadı mı şimdiye kadar. kan, tsh, kızamıkçık vs. bakıyolar genelde. ben hamileliği planlamaya başlayınca önce bi doktor kontrolünden geçtim. bütün tahlillerimi o zaman yaptırmıştım. üstüne hemen hamile kaldım zaten. bu arada doktor değiştirdim ama bütün tahlillerimi götürdüm. tekrar yaptırmaya gerek yok dedi...
bu arada kızlar, dün sonunda bebeğimizi gördük. çok şükür kalbi atıyo ve durumu iyi dedi doktor...sanırım 1 ay sonra gitcez artık. daha önce gitmeye gerek var mı? doktorun acelesi vardı soramadım da tam. ama hemşiresi 1 ay sonra gelin dedi...bulantılar için de dramamine diye bi hap verdi. dün akşam içtim ve erkenden uyuyakaldım. bugün işyerinde içmeye cesaret edemedim uyutmasın yine diye...:)
arkadaşlar.bugün dr gittim.bebiş gayet iyiymiş.8+2 günlük dedi doktor.11 haftada bidaha geldedi.şükürler olsun herşey yolunda çıktı. günlerdir birşey oldu diye uyuyamıyordum.
gozun aydin canim
insallah sonuna kadarda boyle sorunsuz bi hamilelik yasarsin...
cok sukur:CüvCüv:
amin canım.allah kucağımıza almayı nasip etsin.desteğin için çok teşekkürler.
hiç tahlil yaptırmadı mı şimdiye kadar. kan, tsh, kızamıkçık vs. bakıyolar genelde. ben hamileliği planlamaya başlayınca önce bi doktor kontrolünden geçtim. bütün tahlillerimi o zaman yaptırmıştım. üstüne hemen hamile kaldım zaten. bu arada doktor değiştirdim ama bütün tahlillerimi götürdüm. tekrar yaptırmaya gerek yok dedi...
bu arada kızlar, dün sonunda bebeğimizi gördük. çok şükür kalbi atıyo ve durumu iyi dedi doktor...sanırım 1 ay sonra gitcez artık. daha önce gitmeye gerek var mı? doktorun acelesi vardı soramadım da tam. ama hemşiresi 1 ay sonra gelin dedi...bulantılar için de dramamine diye bi hap verdi. dün akşam içtim ve erkenden uyuyakaldım. bugün işyerinde içmeye cesaret edemedim uyutmasın yine diye...:)
arkadaşlar.bugün dr gittim.bebiş gayet iyiymiş.8+2 günlük dedi doktor.11 haftada bidaha geldedi.şükürler olsun herşey yolunda çıktı. günlerdir birşey oldu diye uyuyamıyordum.
evet bendede cocuklugumdan beri demir eksikligi cok olurdu hep demir ilaci kullanirdim
banada gynoferon die bi ilac verdi
zaten kabizlik sorunum vardi
bu hapla birlikte kesin basur olacambilmiyorumkismile
hapsurukcuğum sana yazdıktan sonra bende kapatıp yattım.sana iyi geceler demeyi düşünemedimm.heyecanıma say arkadaşım.günlerin stresi üzerimden gidince çok rahatladım.bende hemen uyumuşum.hepimiz birbirimize destek olmak icin burdayiz canim
bu saatte ikimiz kaldik sadece diger
hamisler uyumus heraldezemuszemus
sukurler olsun canim cok sevindim
bosuna uzmussun kendini
bak sen uzulunce bebiste uzulur annesi sitres yapma
rabbim insallah korur bizleri
günaydın emine kötü bişeymi var sanmıştın ben kaçırmısım,sanırım herşey yolunda
günaydınnnn yurdumun güzel aralık anneleriiii:)
günaydınlarrrrrrrrr
çok sağol arkadaşım.valla boşuna üzülmüşüm.daha böyle kuruntular yapmayacam.bebişime yazık.dediğin gibi günlerdir ne stres oldu kimbilir kuzucuğum.
Merhabalarr bende katılabilir miyim ki acaba?
günaydın güzel anneler nasılsınız ben 1 haftadır iyiyim şükürler olsun o kötü günler geride kaldı sanırm 9 haftalık 1 günlük hamiş olmuşum hfataya tarama testi yapılıcak içim çok rahat kötü şeyler gelmio aklıma umarımda öyle olur herkez için hayırlsısı olsun günler haftalar geçmiyor gibi gelior yaa sizde öylemii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?