2010 Aralık Anneleri

canım bir ay sonra ikili test için geç olacak..istersen bir daha sor doktoruna..

slm kizlar
yaaapiosunuz bakiym?
ben aksam yemegi yiyemedim ama oglen 3 tabak
makarna yedimakannehir
annem ugradi aksamustu sen cok kilo aliyosun
kizin olcak galba dedibilmiyorumkismile
ben hep citi pitiydim ya boyle giderse 100 kilo olcam doguma kadar
goguslerimde buyudu bayaa kesin kiz olcak
cin takvimindede kiz cikiyo:kedi:
erkek olursada bi deneme yapmistim ondandir diicem zaten

arkadaşlar.bugün dr gittim.bebiş gayet iyiymiş.8+2 günlük dedi doktor.11 haftada bidaha geldedi.şükürler olsun herşey yolunda çıktı. günlerdir birşey oldu diye uyuyamıyordum.

arkadaşlar.bugün dr gittim.bebiş gayet iyiymiş.8+2 günlük dedi doktor.11 haftada bidaha geldedi.şükürler olsun herşey yolunda çıktı. günlerdir birşey oldu diye uyuyamıyordum.

gozun aydin canim
insallah sonuna kadarda boyle sorunsuz bi hamilelik yasarsin...
cok sukur:CüvCüv:

daha oncesindede kontrol altindaydim
iki kez bebegimi kaybettigim icin
bu hamileligimde henuz daha hic tahlil yapmadilar

sukurler olsun canim cok sevindim
bosuna uzmussun kendini
bak sen uzulunce bebiste uzulur annesi sitres yapma
rabbim insallah korur bizleri

evet bendede cocuklugumdan beri demir eksikligi cok olurdu hep demir ilaci kullanirdim
banada gynoferon die bi ilac verdi
zaten kabizlik sorunum vardi
bu hapla birlikte kesin basur olacambilmiyorumkismile

günaydın arkadaşlar,hepimizin gençlik ve spor bayramı kutlu olsun
evet cnm çok dikkat etmelisin çok kabız olmaman lazım özellikle ilerleyen aylarda, bu ilaçlarda tetikliyor kesinlikle onu, ben her yemeğin yanına çorba yapıyorum mutlaka bide gün içinde bol sıvı tüketiyorum sende dikkat et valla,daha kabız olmadım şükür arada zorlandığım oldu ama geçti oda

hepimiz birbirimize destek olmak icin burdayiz canim
bu saatte ikimiz kaldik sadece diger
hamisler uyumus heraldezemuszemus
hapsurukcuğum sana yazdıktan sonra bende kapatıp yattım.sana iyi geceler demeyi düşünemedimm.heyecanıma say arkadaşım.günlerin stresi üzerimden gidince çok rahatladım.bende hemen uyumuşum.
sukurler olsun canim cok sevindim
bosuna uzmussun kendini
bak sen uzulunce bebiste uzulur annesi sitres yapma
rabbim insallah korur bizleri

çok sağol arkadaşım.valla boşuna üzülmüşüm.daha böyle kuruntular yapmayacam.bebişime yazık.dediğin gibi günlerdir ne stres oldu kimbilir kuzucuğum.

günaydın emine kötü bişeymi var sanmıştın ben kaçırmısım,sanırım herşey yolunda

günlerdir hamilelik belirtileri yok oldu diye kendimi yedim bitirdim.bebişin kalbi durdu sandım.çünkü önceden iki bebişimi kalp durması sonucu kaybettiğim için hep içimde tedirginlik oluyor.ama şükür bu sefer herşey yolunda gidiyor.

çok sevindim eminecim gözün aydın iki hafta sonra gidince de harika haberlerle geleceksin inşallah

günaydınnnn yurdumun güzel aralık anneleriiii:)

günaydınnnnnnnnnn

günaydınlarrrrrrrrr

günaydınnnnnnnn

kızlar günaydınlaaar, burda hava kapalı, çocuklar da gösteri yapacaklar evimin balkonundan izleniyo, inşallah yağmaz da yavrucaklar kaç haftadır çalışıyolar, emekleri boşa gitmez.

çok sağol arkadaşım.valla boşuna üzülmüşüm.daha böyle kuruntular yapmayacam.bebişime yazık.dediğin gibi günlerdir ne stres oldu kimbilir kuzucuğum.

Canım yokmuş di mi bişey. ama çoğumuzda var evham yapmak, şu 3 ay bitince daha rahat olucaz. Benim 1 haftam kaldı kızlar bir hafta sonra 12 hafftalık oluyom.

günaydın güzel anneler nasılsınız ben 1 haftadır iyiyim şükürler olsun o kötü günler geride kaldı sanırm 9 haftalık 1 günlük hamiş olmuşum hfataya tarama testi yapılıcak içim çok rahat kötü şeyler gelmio aklıma umarımda öyle olur herkez için hayırlsısı olsun günler haftalar geçmiyor gibi gelior yaa sizde öylemii

günaydın canımç çok şükür bende bu hafta iyiyim bulantım azaldı rahatım çok şükür. senin de iyi olmana sevindim bebişlerimiz iyi olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…