sağol bitanem.çok sevindim eminecim gözün aydın iki hafta sonra gidince de harika haberlerle geleceksin inşallah
kızlar günaydınlaaar, burda hava kapalı, çocuklar da gösteri yapacaklar evimin balkonundan izleniyo, inşallah yağmaz da yavrucaklar kaç haftadır çalışıyolar, emekleri boşa gitmez.
Canım yokmuş di mi bişey. ama çoğumuzda var evham yapmak, şu 3 ay bitince daha rahat olucaz. Benim 1 haftam kaldı kızlar bir hafta sonra 12 hafftalık oluyom.
günaydın güzel anneler nasılsınız ben 1 haftadır iyiyim şükürler olsun o kötü günler geride kaldı sanırm 9 haftalık 1 günlük hamiş olmuşum hfataya tarama testi yapılıcak içim çok rahat kötü şeyler gelmio aklıma umarımda öyle olur herkez için hayırlsısı olsun günler haftalar geçmiyor gibi gelior yaa sizde öylemii
günaydın canımç çok şükür bende bu hafta iyiyim bulantım azaldı rahatım çok şükür. senin de iyi olmana sevindim bebişlerimiz iyi olsun yeter
merhaba arkadaşlar ben bugün 10 hafta 3 günlük oluyorum doktorun söylediğine göre hariranın 1 de 2 li test için çağırdı fakat arkadaşlarda bana geç kalıyosun test için dediler kafam karıştı sizlere kaç haftalıkken test yaptılar veya yapacaklar.
kizlar acil yardim edin:
dish agrisi beni bitirdi. dun gece gozumu de kirpmadim, ve bugun de surekli agriyor. cildirmak uzereyim. icinizde dish agrisi ceken varmi?
wallahi ben gittim mis gibi kanal yaptırdım 3 aya kadar yaptır dediler ilki iğneyle yapıldı sinirler toplandı diğerlerinde iğne falan olmadan dayandım bence yaptır bebek büyümeden
canim cok üzüldümm mafoldumbenarkadaşlar dün kesin belli oldu fka(kalp atışı) negatif...5 haftadır bu şekilde duruyormuşum 1 saat sonra kürtaja gidiyorum...içim acıyor...hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum..Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin...
tatlimm ilk haftalarda kanamam falan olmamasina ragmen doktorum yasaklamisti..kizlar, cok mahrem bi konu, amma ben yine de sorucam.
Hepimiz neredeyse, ayni gunlerde hamile kaldk. Aranizda hamile olmaniza ragmen, cinsel iliskiye giren varmi? ben sitelerin hepsini arasdrirdim,doktorlar hep yazmis;: eger bi sorun yoksa, son aylara kadar, normal cinsel hayat surdurule bilir. benim sukur hic kanamam falan olmadi ve dusunuyorum, acaba diger hamish arkadaslar ne yapiyor?
aminnn canim massallah meleginee,saglikla,sorunsuz bi hamilelik gecirirsin insallah,meleginde saglikla dogsunn:Saruboceq:kzlar bende dün dr gittim zeka testi için ama yaptırmadım sadece ense kalınlığına baktırdım oda güzel çıktı dr konuştum allah korusun dedim zekasız falan çıkarsa bi tedavisi falan yok dedim evet dedi isteyen aldırıyor ben kabul etmedim zekasız bile olsa aldırmayı düşünmüyorum dedim tamam dedi ve gilişimi herşeyi çok güzel dedi 56 mm olmuş kızlar bi dahaki randevü tarihim 2 temmuz. rabbim herkesin hamileliğini sağlıklı bi şekilde sona erdirmeyi nasip etsin ve tüm isteyen arkadaşlara anne olmayı nasip etsin.
tatlimm gec döllenmedir belki..sakin moralini bozma,eger doktorun sorun görse söylerdi..ayaklarinin altina yastik koyup dinlenmenin iyi geldigini duymustum..arkadaşlar benmde hamileleğimde problemler war yaa.ben 7,5 haftalık hamileyim zannerderken bgn gttiğim doktor maksimum 6 haftalık olduğunu söyledi...hala sadece kese grnyor başka hiç bişe yok..bgn farklı bi doktora gttm kendi doktorum yurt dışında olduğuı için çnkü pzr we pzt kahwerengi leke geldi...düşük tehlikesi oldğunu söyledi we progestan ilaç werdi dinlenmemi söyledi.perş günü kardeşimin kınası we cmt düğünü war bu halde nası dnlencem blmiorumm..içimde çok kötü hisler war...sınawlarım war hala öğrenci olduğum için okula gidip geliyorum...
tabikii canimm.hosgeldin aramiza :lepi:Merhabalarr bende katılabilir miyim ki acaba?
afiyet olsun fistik,kac kilo aldin toplam?slm kizlar
yaaapiosunuz bakiym?
ben aksam yemegi yiyemedim ama oglen 3 tabak
makarna yedimakannehir
annem ugradi aksamustu sen cok kilo aliyosun
kizin olcak galba dedibilmiyorumkismile
ben hep citi pitiydim ya boyle giderse 100 kilo olcam doguma kadar
goguslerimde buyudu bayaa kesin kiz olcak
cin takvimindede kiz cikiyo:kedi:
erkek olursada bi deneme yapmistim ondandir diicem zaten
massallah canim meleginearkadaşlar.bugün dr gittim.bebiş gayet iyiymiş.8+2 günlük dedi doktor.11 haftada bidaha geldedi.şükürler olsun herşey yolunda çıktı. günlerdir birşey oldu diye uyuyamıyordum.
tatlim 10.haftanin icindesin,aslinda coktan yapmis olmasi gerek fisfisfisdaha oncesindede kontrol altindaydim
iki kez bebegimi kaybettigim icin
bu hamileligimde henuz daha hic tahlil yapmadilar
süpersin canimmgünaydın güzel anneler nasılsınız ben 1 haftadır iyiyim şükürler olsun o kötü günler geride kaldı sanırm 9 haftalık 1 günlük hamiş olmuşum hfataya tarama testi yapılıcak içim çok rahat kötü şeyler gelmio aklıma umarımda öyle olur herkez için hayırlsısı olsun günler haftalar geçmiyor gibi gelior yaa sizde öylemii
tatlimmm iki doktoruma ve ayrica dis doktoruma sordum..kizlar acil yardim edin:
dish agrisi beni bitirdi. dun gece gozumu de kirpmadim, ve bugun de surekli agriyor. cildirmak uzereyim. icinizde dish agrisi ceken varmi?
tatlimmm iki doktoruma ve ayrica dis doktoruma sordum..
hamilelikte dis yaptirmak sorun yaratmiyormus..
benimde berbatti dislerim,hemen doktora gitmistim sag üst tarafa 2 dolgu yaptilar,meger 5-6 haftalik hamileymisim
sol taraftada yapilmasi gereken yerler var,onlar icinde hatirladigim kadariyla 3 hafta sonra randevum var..büyük ihtimal kanal tedavisi olcak...
korkma yani,git bence doktoruna,öyle gecmez koca hamilelik,ilacsiz falan...
hem tatlimm iltihap falan olursa sakincali bir durummus,olmadan bi görün
o kadar agriyor ki, bu sabah kafami duvara vurucaktim nerdeyse. cok acidi canim, oglen de bir defa siddetli agri. bunaliyorum artik. + ben calisiyorum, dusunun artik, isde aniden agri basliyor, ve ne yapacagimi sasiriyorum, ii ki sizler varsiniz. ii ki yanimdasiniz. hepinize tesekkurler. bir birimize tutunmazsak, galiba gecmeyecek bu hamilelik sikintilari
gecmez canim gecmezzzzz,koskoca 9 ay boshayallersmile
hep beraber,konusa konusa,paylasa paylasa atlaticaz insallah
calisiyormussunda,offfff,izin alip bi gitsen aslinda olmaz mi..
Annem hep der,dis agrisi dogum sancisindan bile zor diye..
insanin beyni zonkluyor ya benneyaptımki
insallah gecer bir an önce canim,gecmis olsun tekrar :teselli:
iste canimm,bazende dürtmek gerekiyor doktorlari :bbo:cucuhaftaya carsamba kontrolum ozaman isteyecegim insllah
aminnnnslm kızlar yine bi heycan bi mutluluk bakıorum da Allah mutluluğumuzu daim etsin...cok güsel yaa bazen inanamıyorum içimde bir canlının olusuna cok güzel bir duyguopuyorumnanaktan
Cucu'cum,ish ne ki? ekim ayinda dersler basliyor, sonra da sinavlar var. doktora yapiyorum, son yil. o zaman da 7 aylik olucak bebish. bakalim, hepsini nasil atlaticam. cok zor...
Günaydın Prensesler,
Bayramımız kutlu olsuuuuuunnn!! Çok güzel bir gün olsun inşallaaahh!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?