2010 Aralık Anneleri

çok sevindim eminecim gözün aydın iki hafta sonra gidince de harika haberlerle geleceksin inşallah

sağol bitanem.

şükür canım herşey yolundaymış.
ohh 12 haftalık olunca yolun üçte birini tamamlamış oluyorsun .ne güzel.darısı hayırlı doğumlara.

canım benim de haftaya, bana da öyle geliyo. Salı gidicem doktora az kaldı şükür. Ben bazen endişeleniyorum 2li testi düşündükçe güzel haberlerle geliriz inşallah:Saruboceq:

günaydın canımç çok şükür bende bu hafta iyiyim bulantım azaldı rahatım çok şükür. senin de iyi olmana sevindim bebişlerimiz iyi olsun yeter

amin canım inşş şükür olsun bukadarına gelebildim yaa diorum allahın iznyle daha bişi olmaz olmasın inşş bebeğimee sevindim canım iyi olmana hep böyle gider inşş

merhaba, benim de notlarimi guncellesdirirmisiniz?
g_sevil14, yas-26, sat-9.03.2010, TDT-5 aralik- ilk kilo-65-
cinsiyyet-?; isim-?
guncel notlar-1 mayis, kese goruldu, ve kalbi pit pit atiyor

merhaba arkadaşlar ben bugün 10 hafta 3 günlük oluyorum doktorun söylediğine göre hariranın 1 de 2 li test için çağırdı fakat arkadaşlarda bana geç kalıyosun test için dediler kafam karıştı sizlere kaç haftalıkken test yaptılar veya yapacaklar.

canım benim haftaya salı 2li testim, tam 12 haftalık olucam o zaman, 11-14. haftalarda yapılıyo zaten, sen o zaman kaç haftalık oluyosun?

kizlar acil yardim edin:
dish agrisi beni bitirdi. dun gece gozumu de kirpmadim, ve bugun de surekli agriyor. cildirmak uzereyim. icinizde dish agrisi ceken varmi?

kizlar acil yardim edin:
dish agrisi beni bitirdi. dun gece gozumu de kirpmadim, ve bugun de surekli agriyor. cildirmak uzereyim. icinizde dish agrisi ceken varmi?

wallahi ben gittim mis gibi kanal yaptırdım 3 aya kadar yaptır dediler ilki iğneyle yapıldı sinirler toplandı diğerlerinde iğne falan olmadan dayandım bence yaptır bebek büyümeden

wallahi ben gittim mis gibi kanal yaptırdım 3 aya kadar yaptır dediler ilki iğneyle yapıldı sinirler toplandı diğerlerinde iğne falan olmadan dayandım bence yaptır bebek büyümeden

Off nasıl dayandın iğnesiz yaa.Ben kanal tedavisi yaparken 2 kere iğne vurdu geçmedi ,arsenik(zehir) koydu dişime.Ertesi günü gidip yaptırdım kanal tedavimi.

ıyy inşaallah diş ağrısı olmaz.Çok kötü bir şey.

canim cok üzüldümm mafoldumben
ne desek bos biliyorum..
Allahim sabirlar versin sana..
saglikli sihhatli evlatlar versin insallah

tatlimm ilk haftalarda kanamam falan olmamasina ragmen doktorum yasaklamisti..
tedbir amacli,bebek iyice tutunsun diye..
2 hafta önce kontrole gittigimizde yasak kalkti..
ama elbette eskisi gibi olmuyor,korka korka baslarda... :kedi:
ama hamilelikte eger sorun yoksa ve dr yasaklamamissa cinsellik cok önemliymis..anne mutluluk hormonu salgiladigi icin bu bebegi olumlu yönde etkiliyormus ve özellikle ciftler arasindaki duygusal bag gücleniyormus...
sen öncelikle doktorunla konus yinede canimm yerimseniben

aminnn canim massallah meleginee,saglikla,sorunsuz bi hamilelik gecirirsin insallah,meleginde saglikla dogsunn:Saruboceq:
tatlimm gec döllenmedir belki..sakin moralini bozma,eger doktorun sorun görse söylerdi..ayaklarinin altina yastik koyup dinlenmenin iyi geldigini duymustum..
dinlen bol bol,beslenmenede dikkat et..
insallah melegin simsiki tutunur sana canimm:Saruboceq:
ama önce moral ve inanc..lütfen negatif düsünme:teselli:

Merhabalarr bende katılabilir miyim ki acaba?
tabikii canimm.hosgeldin aramiza :lepi:
afiyet olsun fistik,kac kilo aldin toplam?
benim gögüslerim 2 beden büyüdü yaa,baslarda camasirlari degistirdim büyüklerle,simdi onlarda olmuyor :kedi:
doguma kadar kambur olcaz demedi deme kaydirigubbakcemile3
bendede kiz cikiyor cin takviminde
bakalim tutacak miiii bizim tahminler hihoyyyt

arkadaşlar.bugün dr gittim.bebiş gayet iyiymiş.8+2 günlük dedi doktor.11 haftada bidaha geldedi.şükürler olsun herşey yolunda çıktı. günlerdir birşey oldu diye uyuyamıyordum.
massallah canim melegine
bosuna kuruntu yapmissin canimm
her ne olursa olsun sakin negatif düsünceleri aklina getirme
bebisinide üzme canimm
Allahin izniyle saglikla sihhatle gelsin yavrucunnn :Saruboceq:

daha oncesindede kontrol altindaydim
iki kez bebegimi kaybettigim icin
bu hamileligimde henuz daha hic tahlil yapmadilar
tatlim 10.haftanin icindesin,aslinda coktan yapmis olmasi gerek fisfisfis
sen yinede icini rahat tut,demekki gerek görmedi henüz
diger randevun ne zaman?

süpersin canimm
pozitif olacagiz ki bebislerde hizla büyüyecekler :lepi:
tarama testlerimizide atlaticaz hepimiz insallah..
gecmiyor günler gercektende..
bebis falan gördügümde cok heyecanlaniyorum,bir an önce aralik ayi gelsin diyorum
ama tabii önce sagliklaa :Saruboceq:

kizlar acil yardim edin:
tatlimmm iki doktoruma ve ayrica dis doktoruma sordum..
hamilelikte dis yaptirmak sorun yaratmiyormus..
benimde berbatti dislerim,hemen doktora gitmistim sag üst tarafa 2 dolgu yaptilar,meger 5-6 haftalik hamileymisim :ecrin_bebek:
sol taraftada yapilmasi gereken yerler var,onlar icinde hatirladigim kadariyla 3 hafta sonra randevum var..büyük ihtimal kanal tedavisi olcak...
korkma yani,git bence doktoruna,öyle gecmez koca hamilelik,ilacsiz falan...
hem tatlimm iltihap falan olursa sakincali bir durummus,olmadan bi görün yerimseniben

tatlimmm iki doktoruma ve ayrica dis doktoruma sordum..
hamilelikte dis yaptirmak sorun yaratmiyormus..
benimde berbatti dislerim,hemen doktora gitmistim sag üst tarafa 2 dolgu yaptilar,meger 5-6 haftalik hamileymisim
sol taraftada yapilmasi gereken yerler var,onlar icinde hatirladigim kadariyla 3 hafta sonra randevum var..büyük ihtimal kanal tedavisi olcak...
korkma yani,git bence doktoruna,öyle gecmez koca hamilelik,ilacsiz falan...
hem tatlimm iltihap falan olursa sakincali bir durummus,olmadan bi görün

o kadar agriyor ki, bu sabah kafami duvara vurucaktim nerdeyse. cok acidi canim, oglen de bir defa siddetli agri. bunaliyorum artik. + ben calisiyorum, dusunun artik, isde aniden agri basliyor, ve ne yapacagimi sasiriyorum, ii ki sizler varsiniz. ii ki yanimdasiniz. hepinize tesekkurler. bir birimize tutunmazsak, galiba gecmeyecek bu hamilelik sikintilari

slm kızlar yine bi heycan bi mutluluk bakıorum da Allah mutluluğumuzu daim etsin...cok güsel yaa bazen inanamıyorum içimde bir canlının olusuna cok güzel bir duyguopuyorumnanaktan

gecmez canim gecmezzzzz,koskoca 9 ay boshayallersmile
hep beraber,konusa konusa,paylasa paylasa atlaticaz insallah
calisiyormussunda,offfff,izin alip bi gitsen aslinda olmaz mi..
Annem hep der,dis agrisi dogum sancisindan bile zor diye..
insanin beyni zonkluyor ya benneyaptımki
insallah gecer bir an önce canim,gecmis olsun tekrar :teselli:

Cucu'cum,ish ne ki? ekim ayinda dersler basliyor, sonra da sinavlar var. doktora yapiyorum, son yil. o zaman da 7 aylik olucak bebish. bakalim, hepsini nasil atlaticam. cok zor...

cucuhaftaya carsamba kontrolum ozaman isteyecegim insllah
iste canimm,bazende dürtmek gerekiyor doktorlari :bbo:
ikili testte yapilacak mi haftaya?
hollandanin neresindesin canim?

slm kızlar yine bi heycan bi mutluluk bakıorum da Allah mutluluğumuzu daim etsin...cok güsel yaa bazen inanamıyorum içimde bir canlının olusuna cok güzel bir duyguopuyorumnanaktan
aminnnn
Allahim bozmasin..eslerimizle,bebislerimizle saglikli huzurlu ömürler versin insallah...
ayy daha bi hareketlensinler,o zaman cok daha farkli olacakmis hersey :1rolleyes:

Cucu'cum,ish ne ki? ekim ayinda dersler basliyor, sonra da sinavlar var. doktora yapiyorum, son yil. o zaman da 7 aylik olucak bebish. bakalim, hepsini nasil atlaticam. cok zor...

ayy allah kolaylik versin canimmm.esimden biliyorum doktora dönemi cok stresli bir dönem..özellikle doktora tezini hazirlama zamani kafamçokkarıştı
öncelikle kendini ve bebisini yormadan yaparsin insallah canimm..
Allah güc kuvvet versinn

Günaydın Prensesler,

Bayramımız kutlu olsuuuuuunnn!! Çok güzel bir gün olsun inşallaaahh!!

selam canimmmm,ayy ne güzel bi günaydin mesaji öylee opuyorumnanaktan
evet bayramimiz kutlu olsunnnn turkbayragi
aminn her günümüz bir öncekinden daha güzel ve hayirli olsun insallah:Saruboceq:

bu arada eksik yazmissin canimmm uyuyan prensesler demen gerekiyordu kaydirigubbakcemile3
2 gün girmedim,dedim sayfalar ilerlemistir,kim okuyacak simdi,bir baktim 2 sayfacik ilerlemis..
kimseler gelmiyorr :gitme:
ersasu canimm sen bence birde yoklama listesi yap kaydirigubbakcemile3

Ben uyumaktan gelemiyorum ki cucu :)) sabah öğle akşam uyuyoruz anca :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…