Ben uyumaktan gelemiyorum ki cucu :)) sabah öğle akşam uyuyoruz anca :))
ayy yesinler oglunuuuu,massallah..Ah akşamları erkenden geliyo uykum ama oğlan izin vermiyo ki...Gece kuşu uykusuz oğlum var benim.
tatlimm bi arkadasimiz yapiyordu isteyenlere,gizemmiydi,ersasu mu..valla unuttum bilmiyorumkismile7buçuk haftalığız :) Takvim denedim beceremedim :)))
22 mart sat tarihi valla yaparsan ne sevinirim :)))
Merhabalar hamişleeer nasılsınız bakalım
canım sen dene olmazsa ben yapıyımboshayallersmiledenerim canimmm,bu resimlilerden mi olsun?üzerine yazmami istedigin bir yazi var mi?onlarida söyle hemen deneyim ben
yapamazsam kizlar el atarlar merak etme fsitikk kaydirigubbakcemile5
iyiyiz canim sen nasilsin? olumunekankayizsmileMerhabalar hamişleeer nasılsınız bakalım
tatlim denedim bakalim olmustur insallah,olmadiysa sana devrederim olumunekankayizsmilecanım sen dene olmazsa ben yapıyımboshayallersmile
hadi yaa..oh olsun bizi kiskandirdiniz demicem cünkü soguk havanin gicikligini bilirim :sinifsinif:tamam canım. türkiye'de hava sıcak diye hava atıyoduk burası da buz gibi oldu cucu!
Oldu arkadaşlar teşekkür ederim Cucu :lepi::)) Sağol opuyorumnanaktan
hadi yaa..oh olsun bizi kiskandirdiniz demicem cünkü soguk havanin gicikligini bilirim :sinifsinif:
bugünde bizim buralar sicak :lepi:
zaten hep zit oluyor,cok garip boshayallersmile
/QUOTE]
Ay sorma yazlıkları çıkardık hava bozdu ama çok sürmez burda. Orda hep böyle bi sıcak bi soğuk heralde.
hadi yaa..oh olsun bizi kiskandirdiniz demicem cünkü soguk havanin gicikligini bilirim :sinifsinif:
bugünde bizim buralar sicak :lepi:
zaten hep zit oluyor,cok garip boshayallersmile
/QUOTE]
Ay sorma yazlıkları çıkardık hava bozdu ama çok sürmez burda. Orda hep böyle bi sıcak bi soğuk heralde.
maalesef canimm..
bizde yazlik-kislik olayi yok..yani ben yapmiyorum...
sadece raflardaki yerlerini degistiriyorum o kadar...
bir gün kazak,bir gün askililar... kafamçokkarıştı
ama asiri sicaklari cok fena oluyor cünkü cok nemli..antalyanin bile gözünü seveyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?