2010 Aralık Anneleri

mrb kızlar. nasılsınız bakalım.
gerçi bugün kimsecikelr yok sanırım.
eeee tatil gezmelere mi gittiniz yoksa.
benim de annişim burda.
beraber vakit geçiriyoruz.
geçmişi bi okıyım baklaım.

kızlar bende hla mide bulantısı falan yok.
hiç hamile değilmişim gibi.
bende korkmuyorum değil yani ara ara.
kötü bişey yoktur inşallah diyorum.
öncekinde mide bulantılarım oluyodu çünkü.
annem de her hamilelik aynı olmaz diyo.
niye böyle kuruntulanıyorum ya...
ama kötü bişey yoktur dimi.
niyeyse rüyamda ayağım kayıp düşüyorum
kanamam olduğunu gördüm
ağlıyodum
zırt pırt tuvalaete gidiyorum bişey varmı diye.
Allahım bu korkulardan nasıl kurtulucam bilmem
tek ve en çok belirtim biraz sırt ağrısı ve sık idrara çıkma.
su içiyorum. çok su tüketiyorum.
ardından yarım saat sonra hadiiii tuvalete.
gece kaç kez kalkıyorummmmm

ayy azda biz gurbetciler isinalim bugun burdada guzel hava var
gunlerdir soguk yagmurlu havalardan gina geldiydi

tatlim gözün aydinnn,annecigin gelmiss
tadini cikar bol bol nazlan canim olumunekankayizsmile
ayy takma öyle seyleri,belirti var yok diye..
icini rahat tutmaya calis canimm
Allahin izniyle sag salim icinde büyüyordur annesiii
ne güzel yormuyor senii
bizim gibi bas agrilari falan ceksen daha mi iyii :sinifsinif:
aman Allah korusunnn insallah yasamazsin bu agrilari..

Artık kızıcam ama sana.Hamile kalmadan önce de başka takıntıların, kuruntuların vardı.Tutturdun hamile kalamıcam diye, aşılamaya gidecekken hamile kaldın.

Mide bulantın yoksa ne var bunda.Benim de yok.Yani bu sağlıklı hamileliğin ölçütü müdür?Neden b,r şey olsun bebeğine.Boş yere takıntı yapıp kendini strese sokma, herkes farklı yaşar hamileliği.Rahat ol, kuruntularını at bir kenara bebeğinide rahat ettir.Bu kadar çok düşünürsen rüyalarında bile kabus görürsün artık.

merhaba arkadaslar...
19mayis genclik bayraminiz kutlu olsunkaydirigubbakcemile2
ben bikac gundur giremedim, insallah herkes coook iyidir...
biz iyiz ama benim bulantilarim basladi galiba, cok kotu oluyo bazen sempatiksalakcinni
birde kokular beni olduruyo guzel olsun kotu olsun butun kokulari abarti sekilde burnum aliyo

canım bende de doğru düzgün bir bulantı yok gibi..çoook hafif bişey yanii..
yemekten önce oluyordu.ama nerdeyse 4-5 gündür o da yokoldu.
meraketme,midesi bulanmayıp sağlıklı bebişi olan birsürü bayan var..

o dediğin rüyaların aynısını inan ben de görüyorum..
ama bu gebelikte normalmiş.
annenin bebekle ilgili kaygılarından endişelerinden dolayı oluyormuş..
ve bu rüyalar sayesinde annenin psikolojisi gebeliğe hazırlanıyormuş..
canını sıkma tatlım..

anladım cnm sevindim herşeyin yolunda gitmesine,işte insanlar bukadar herşeyin sorunsuz olmasına alışık değiller ya kesin bişey var sanıyorlar halbuki herşey yolunda işte biz pimpirikliyiz biraz,cnm sen izmirde hangi hastaneye gidiyosun ben egepole gidiyorum

ohhh mis gibi hamilelik geçiriyorsun işte cnm ne güzel en çok sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum içim almıyor,zorluyorum artık buseferde tiksiniyorum ne yapcağımı bilemedim,ne güzel rahat rahat geçiriyosun işte cnm bide kiminin 8. haftadan sonra oluyomuş benimde 8den sonra azıttı işte,hiç yakınma valla cnm rahat rahat geçir hamileliğini,ayy o tuvalet olayı aynen bendede var 5dk bile olmadan 2 kere gidiyorum tuvalete okadar yani

iyi akşamlar herkese arkadaşlar,umarım herkes iyidir,kötü birşey yok gibi gördüm geçmişte,bende gezdim gezdim geldim :))))

benimde ilk hamilelik te 4 ay kusmuştum fakat bunda daha hiç olmadı hamileymişim gibi değil bazen bende sizin gibi korkuyorum acaba bişey mi oldu bebeğime diye

benimde ilk hamilelik te 4 ay kusmuştum fakat bunda daha hiç olmadı hamileymişim gibi değil bazen bende sizin gibi korkuyorum acaba bişey mi oldu bebeğime diye

şimdi internette bazı bilgiler varya bulantın varsa herşey yolundadır inancı o yüzden oluyor bu endişeler işte,benimde ilk 6-7 hafta çok hafif bulantım vardı dr.a sorduğumda dua et de böyle kalsın ne hamileler var 4-5 kio veriyorlar kusmaktan dedi 8. haftada bir azıttı bulantılarım şükrediyorum daha hiç çıkarmadım ama bulantıdan ne yemek ne bişey yiyebiliyorum yiyorum zorla ama işte tiksine tiksine inşallah benimde geçer bikaç haftaya kadar artık çok zorlanıyorum yemek yerken,valla bu rahatlığın tadını çıkarın cnm bol bol her faydalı şeyden ye valla,benim vicdanım sızlıyo ama bi yandan da diyorum 3 aydan sonrası daha önemli ozaman çok yerim diye kendimi teselli ediyorum işte kaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyyy tamam kızmayınnnnnn
takmıyorum
yani midesi bulanmayanlarda var aramızda.
ozman normal
ama bende de baş ağrısı oluyo.
neyse doğru mide bulantısı yok diye sevinmem gerek dimi.
tamam kızlar sölemicem bidaha.
ama napıyım korkuyorum.
benim yaşadıklarım çok zordu
endişelerim hep bundan kaynaklı işte
Allahım hepimzie yardım et.
bebişlerimize sağlıkla hayırlısıyla kavuşalım.
sonra onlarla beraber yaşadığımız şeyleri anlatalım birbirimzie.
o günelri nasip etsin Yarabbimmmm

dışarı çıkıyorum bende.
anneme gzüel bi tatlı ısmarlıyalım.
tabi bende faydalanmış olucam bu durumdan.
gerçi baya bi pazarlık ettim eimle yarım mı yoksa tammı yiyeyim diye
en sonunda tam yemekte anlaştık
öpüldünüzzzzzzzzzzzzzz

[/QUOTE]tatlimm 11-14 arasi diye biliyorum..
bahseder bu defa sanirim..
dedigin gibi gec döllenmeden dolayi miniktir o annesiiii
biliyorum canim oralari,nijmegene yakinsin demekki...
ee dogal olarak amcamlarada yerimseniben
ve hatta bana bile yakinsin,hadi gel cay icelim olumunekankayizsmile
[/QUOTE]

evet canim nijmegene yakiniz
olur insallah birgun iceriz sen belcikadaydin sanirim neresindesin

Son düzenleme:
iyi aksamlar guzel anneler hepiniz uyudunuz herhalde kizlar yaa bise sorcam kabizlik sorunu yasayan varmi aranizda varsa neler yapiyosunuz valla ben catlamak uzereyim yaaa

evet canim nijmegene yakiniz
olur insallah birgun iceriz sen belcikadaydin sanirim neresindesin
slm, canim cucu almanyadan ben belcikada yasiyorum, asliinda 3muzde yakin sayiliriz
kaydirigubbakcemile3
iyi aksamlar guzel anneler hepiniz uyudunuz herhalde kizlar yaa bise sorcam kabizlik sorunu yasayan varmi aranizda varsa neler yapiyosunuz valla ben catlamak uzereyim yaaa

bendede var canim, 2-3gune bir cikiyorum, cok zor ama ne yapalim ananas suyu iiyi geliyo ac karna kuru kaysi, biraz bunyeden buyeye degisiyo galiba insallah kolayini bulursun

denerim canimmm,bu resimlilerden mi olsun?üzerine yazmami istedigin bir yazi var mi?onlarida söyle hemen deneyim ben
yapamazsam kizlar el atarlar merak etme fsitikk kaydirigubbakcemile5

cucu banadaa yapabilmisinn canımm bende bilmiyorum arkadaş yapmıştıı benimkinii
senin kinden istiyorumm
yazı olarak aynısıı olsunnn benimkinden yazanın
sat 1mart 2010 ,28 gün sürüyo

bende 11 haftalık oldumm dahaa hiçç midem bulanmadıı canımm

Kızlar hepinize günaydın.Geçmişe bakamadım.Çok kötü durumdayım.(Bebeğimle ilgili değil çok şükür.)
Dün sir ağdaya gittim.Kolumun altı ve genital bölgem alerji oldu.Artık yandı mı bilmiyorum ama su topladı ,şişti ve kıpkırmızı(biliyorum komik,hatta yazarken hem gülüyorum halime kahkahalarla hem de canım çok yanıyor.) Utancımdan doktoruma telefon açamadım..Bütün gece buz torbasıyla yattım.Eşimin bıdıbıdısı da cabası.Gülmek serbest:)))Ama nolur akıl verin ilaç da kullanamıyorum.Şu anda işyerindeyim koltuğumun ucunda oturuyorum.Artık halimi siz düşünün. kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…