Kızlar hepinize günaydın.Geçmişe bakamadım.Çok kötü durumdayım.(Bebeğimle ilgili değil çok şükür.)
Dün sir ağdaya gittim.Kolumun altı ve genital bölgem alerji oldu.Artık yandı mı bilmiyorum ama su topladı ,şişti ve kıpkırmızı(biliyorum komik,hatta yazarken hem gülüyorum halime kahkahalarla hem de canım çok yanıyor.) Utancımdan doktoruma telefon açamadım..Bütün gece buz torbasıyla yattım.Eşimin bıdıbıdısı da cabası.Gülmek serbest:)))Ama nolur akıl verin ilaç da kullanamıyorum.Şu anda işyerindeyim koltuğumun ucunda oturuyorum.Artık halimi siz düşünün. kafamçokkarıştı
ay zavallım ya ne kötü bi durum nemlendir bol bol bari eve gidincede altına kilot giymeden şort giy bide bebek pudrasıda sürebilirsin pişik gibi olduysa yahu sen yaptırırken anlamadın mı pişirmiş resmen seni ya
kızlar günaydın
ya kafam karıştı, 2 gündür sarı ile açık kahverengi arası akıntım var. ya bu bi sorun mudur, yoksa normal bişey mi?
yaşayan var mı???
Ay sorma canım ya..Benim acı eşiğim çok yüksektir.Kolay kolay gıkım çıkmaz.Üstelik daha önce lazere gidiyordum.Lazer bile canımı acıtmıyordu.Lazer yapan doktor halime şaşırıyordu.Hamile kalınca bıraktım lazeri...Kıl tüy konusunda takıntılıyımdır.Üstelik uzun falan da değildi.Ağda bitice kıl köklerimin kanadığını gördüm.Eve gelince de bi baktım şoka girdim.Resmen kaynar su dökülüp yanmış gibi su toplamış balon balon.Valla biri görse travesti zanneder:)))Kolumun altı da aynen.Bacaklarımın üst kısmı da kemerle dayak yemiş gibi.yer yer morarmış.Ama bacağımda sızı yok.Keske bacağımda olsaydı da genitalimde olmasaydı.Eşim nasıl kızdı anlatamam...Ya hormonal durumdan hassaslaştım ya da ağdacı birine sinirlenmişti...
Canım hamilelikte akıntda artma olması normalmiş ama rengi ve kokusu önemli.Doktora görün istersen.
koku yok, kötü kokunun risk olduğunu biliyorum
şükür koku yok
doktorum son muayenede kanama olursa hemen ara, kanama durumunu dışında endişe etme hiçbişeye demişti
ama işte insan evham yapıyo offfff
Kızlar hepinize günaydın.Geçmişe bakamadım.Çok kötü durumdayım.(Bebeğimle ilgili değil çok şükür.)
Dün sir ağdaya gittim.Kolumun altı ve genital bölgem alerji oldu.Artık yandı mı bilmiyorum ama su topladı ,şişti ve kıpkırmızı(biliyorum komik,hatta yazarken hem gülüyorum halime kahkahalarla hem de canım çok yanıyor.) Utancımdan doktoruma telefon açamadım..Bütün gece buz torbasıyla yattım.Eşimin bıdıbıdısı da cabası.Gülmek serbest:)))Ama nolur akıl verin ilaç da kullanamıyorum.Şu anda işyerindeyim koltuğumun ucunda oturuyorum.Artık halimi siz düşünün. kafamçokkarıştı
cnm sen sıkma canını hamilelikte akıntı önemli bide afedersin ama eşinle ilişki olduysa rahim ağzı yumuşak diyede bazen safif sarı yada pembe akıntı olabiliymuş korkulucak bişey yok
kızlar günaydın
ya kafam karıştı, 2 gündür sarı ile açık kahverengi arası akıntım var. ya bu bi sorun mudur, yoksa normal bişey mi?
yaşayan var mı???
hayret yani ya o nası ağda yapmak öle e peki yapılırke sen yandığını hissetttin mi
geçen hafta benim de sarı akıntım çok oldu canım. şimdi yok.
şükür koku yok
doktorum son muayenede kanama olursa hemen ara, kanama durumunu dışında endişe etme hiçbişeye demişti
bak canım bende de yok.sadece göğüsüm şişiyor ve ağrıyordu o da geçince nasıl panik yaşadım bebişe birşey oldu diye.dr gidince anlattım.boş ver belirtileri.olmasada olur.onları baz alamayız bebişin sağlığında dedi.kalbi atıyorsa bizim için yeterli dedi.bir baktık o minicik kalbi güm güm.kafaya takıp bebişi stres etme dedi.o daha çok zarar veriyormuş.sende rahatla.kızlar bende hla mide bulantısı falan yok.
hiç hamile değilmişim gibi.
bende korkmuyorum değil yani ara ara.
kötü bişey yoktur inşallah diyorum.
öncekinde mide bulantılarım oluyodu çünkü.
annem de her hamilelik aynı olmaz diyo.
niye böyle kuruntulanıyorum ya...
ama kötü bişey yoktur dimi.
niyeyse rüyamda ayağım kayıp düşüyorum
kanamam olduğunu gördüm
ağlıyodum
zırt pırt tuvalaete gidiyorum bişey varmı diye.
Allahım bu korkulardan nasıl kurtulucam bilmem
tek ve en çok belirtim biraz sırt ağrısı ve sık idrara çıkma.
su içiyorum. çok su tüketiyorum.
ardından yarım saat sonra hadiiii tuvalete.
gece kaç kez kalkıyorummmmm
canım ben ege ünv.prof.sermet sağol un alsancaktaki özeline gidiyorum.çünkü sermet bey riskli gebelik uzmanı.ben önceden iki bebiş kaybettim de.ikinci gebeliğimde de karşıyaka yalıda kıvanç biliciye gittim.bizi güzel yönlendiremedi ama.anladım cnm sevindim herşeyin yolunda gitmesine,işte insanlar bukadar herşeyin sorunsuz olmasına alışık değiller ya kesin bişey var sanıyorlar halbuki herşey yolunda işte biz pimpirikliyiz biraz,cnm sen izmirde hangi hastaneye gidiyosun ben egepole gidiyorum
iyi akşamlar herkese arkadaşlar,umarım herkes iyidir,kötü birşey yok gibi gördüm geçmişte,bende gezdim gezdim geldim :))))
şükür koku yok
canım kötü birşey olduğunu sanmıyorum.ama renk değişimi akıntı durumunda hemen dinlenme veriyor dr lar.uygunsan.yat hiç iş yapma.bir iki gün kalkma.içinide ferah tut.benim arkadaşın üç ay kanamsı oldu.hemde şakır şakır.dr kesin düşer dedi.inan şu an 7 aylık.şükür. bebişte çokkk sağlıklı.
iyi aksamlar guzel anneler hepiniz uyudunuz herhalde kizlar yaa bise sorcam kabizlik sorunu yasayan varmi aranizda varsa neler yapiyosunuz valla ben catlamak uzereyim yaaa
kızlar günaydın
yaşayan var mı???
Canım biraz acıdı ama bu kadarını tahmin etmedim.Dedim ya dayanıklıyımdır.Farketseydim derhal bıraktırırdım.Normalde doktorumdan çekinmem ama bu konuda arayamadım işte.Ne bileyim komik geliyor...Ben bile kendi halime gülüyorum:)İnşallah geçer.Gerçi c.tesi kontrolüm var , olmazsa arada çaktırmadan sorarım.inşallah mantar falan olmam sonra.İlaç da kullanamam.OOOOOFFFF bi daha mı tövbeeee.
ya akıntının artması normalmiş zaten de ne biliim korktum birden biraz koyu sarı olunca
neyse dediim gibi gece gördüğüm kötü rüya etkisinde kaldım fazlaca. biraz kafamı dağıtmam lazım a.s
canım ben de yaşadım..hatta doktorum vajinal muayenede gördü dedi ki 3. aydan sonra tedavi edeceğiz akıntı olayını..boool bol su içmen lazım..benim en büyük hatam çok içememem sudan bile midem bulandı benim çünkü..bir de ilişkiden olabilir..bolca su iç tamam mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?