canım ben ege ünv.prof.sermet sağol un alsancaktaki özeline gidiyorum.çünkü sermet bey riskli gebelik uzmanı.ben önceden iki bebiş kaybettim de.ikinci gebeliğimde de karşıyaka yalıda kıvanç biliciye gittim.bizi güzel yönlendiremedi ama.
.
Canlarım bende hergece dua ederek uyuyorum ama bintürlü kabus görüyorum, böyle saçma sapan şeyler. Gece eşimede dedim dua oku bana diye ama yine gördüm, hemde çok kötüydümafoldumben
ya evet bende dua ediyorum ama gene görüyorum.
sabaha karşı uyandım rüyadan sonra bi daha doğru düzgün uyuyamadım zaten
offfff çok etkileniyorum gördüklerimden bi de:çok üzgünüm:
Bende canım ama dua etmekten başka yapacak ne var ki bilmiyorum:1no2:
valla ne elimden başka bişey geliyo ne de aklıma başka bişi geliyo
gerçi rüyada kan görünce rüya bozulur derler amaaannn ne biliim işte
uyanınca tuvalete gitmeye bile korktum, kan görücem diye :çok üzgünüm:
Evet bende kan gördüm ama başkasının, inşallah bozulmuştur. Bak KK da ne buldum :
"Canim bende yatmadan dualarla ALLAH a siginirim sende oyle yap. TV de Nihat Hatipoglu da dedi dua okuyun sonra elinize ufleyip kolunuzu basinizi yuzunuzu sivazlayin. Hz. Peygamber efendimiz oyle yaparmis. (ben karnimi da sivazliyorum bebegim icin) sonra da uyuyorum sende yap. Kotu ruya gorursende ALLAH im gordugum bu ruyanin serrinden sana siginirim de.Ne demisler dunya dua iel donuyor. Bebegini ALLAH korusun hepimizin."
selam canimm..1-2 damla limon suyu bana cok iyi geldi,herkese söylüyorum valla canimm...dene istersen zemuszemusmerhaba arkadaslar...
19mayis genclik bayraminiz kutlu olsunkaydirigubbakcemile2
ben bikac gundur giremedim, insallah herkes coook iyidir...
biz iyiz ama benim bulantilarim basladi galiba, cok kotu oluyo bazen sempatiksalakcinni
birde kokular beni olduruyo guzel olsun kotu olsun butun kokulari abarti sekilde burnum aliyo
tatlimm kabizlik ve bas agrisi yasanlara daha cok üzülüyorum,bende cok yasiyorum ya,iyi anladigimdan sanirim...iyi aksamlar guzel anneler hepiniz uyudunuz herhalde kizlar yaa bise sorcam kabizlik sorunu yasayan varmi aranizda varsa neler yapiyosunuz valla ben catlamak uzereyim yaaa
üclüyü kurduk,yakinda bulusuruzda bizslm, canim cucu almanyadan ben belcikada yasiyorum, asliinda 3muzde yakin sayiliriz
kaydirigubbakcemile3
bendede var canim, 2-3gune bir cikiyorum, cok zor ama ne yapalim ananas suyu iiyi geliyo ac karna kuru kaysi, biraz bunyeden buyeye degisiyo galiba insallah kolayini bulursun
tatlimmm özeline bakarsan sevinirim opuyorumnanaktancucu banadaa yapabilmisinn canımm bende bilmiyorum arkadaş yapmıştıı benimkinii
senin kinden istiyorumm
yazı olarak aynısıı olsunnn benimkinden yazanın
sat 1mart 2010 ,28 gün sürüyo
hay Allah yaaa...cok gecmis olsun canimm...Kızlar hepinize günaydın.Geçmişe bakamadım.Çok kötü durumdayım.(Bebeğimle ilgili değil çok şükür.)
Dün sir ağdaya gittim.Kolumun altı ve genital bölgem alerji oldu.Artık yandı mı bilmiyorum ama su topladı ,şişti ve kıpkırmızı(biliyorum komik,hatta yazarken hem gülüyorum halime kahkahalarla hem de canım çok yanıyor.) Utancımdan doktoruma telefon açamadım..Bütün gece buz torbasıyla yattım.Eşimin bıdıbıdısı da cabası.Gülmek serbest:)))Ama nolur akıl verin ilaç da kullanamıyorum.Şu anda işyerindeyim koltuğumun ucunda oturuyorum.Artık halimi siz düşünün. kafamçokkarıştı
tatlimm koku yoksa,kasintin yoksa ve koyulasmiyorsa sorun yok diye biliyorum...kızlar günaydın
ya kafam karıştı, 2 gündür sarı ile açık kahverengi arası akıntım var. ya bu bi sorun mudur, yoksa normal bişey mi?
yaşayan var mı???
tatlimm koku yoksa,kasintin yoksa ve koyulasmiyorsa sorun yok diye biliyorum...
ben hamileligimin en basindan bu yana günlük ped kullaniyorum düsün artik akintimi..birkac defa kahverengimsi oldu ama sükür sorun yok yani..
ama istersen,icin rahatlayacaksa doktorunu arayip danisabilirsin olumunekankayizsmile[/B]
valla ne elimden başka bişey geliyo ne de aklıma başka bişi geliyo
gerçi rüyada kan görünce rüya bozulur derler amaaannn ne biliim işte
uyanınca tuvalete gitmeye bile korktum, kan görücem diye :çok üzgünüm:
Ahh Canım yaaa, sen o bölgeyi temiz tut, şu antibakteriyel jellerden falan sür sonrada bol bol bebek pudrası sür bence. hatta gerekirse doktoruna danış bepanten falan sür. Hadi acıması neyse de sonradan mikrop kapma. Tam sopalıkmış o ağdacıda dava açsan kazanırsın yaniklava:
ah canım ya çok geçmiş olsun okurken sanki benim canım yandı..ne kötü bir durum.tüh..hep aynı ağdacıya gitmiyormuydun? yeni bir yere mi gittin ki? ben de gidiyorum ama hep aynı yere bir de hamile olduğumu söyleyince minik minik ve acayip dikkatli yapıyor acımasın diye..ne gaddarmış bu ağdacı yahu..
Teşekkürler kızlar.Daha önce lazere gidiyordum.Malum, hamile kalınca bıraktım.Bu ağdacıya da ilk defa gittim.Evime yakın, temiz bir yere benziyor dedim ama bilseydim gider miydim hiç.Lavaboya gtmeye korkuyorum valla çamaşırım yapışıyor.Afedersiniz idrar deyince yanıyor falan.Bol bol soğuk su ile yıkıyorum.Peçeteyle yavaşça kuruluyorum.Evde olsaydım valla çamaşır falan giymezdim ama işyerindeyim.Geçicek inşallah :1no2:
gizem,isis,sporstar,beraser
nasilsiniz sekerler?
oyyy teyzesinin kuzusuuu,büyümüstür,kollari bacaklari bellidir annesi artikkii cnm ya ne olsun dün tatildik iş yoktu dinleniim dedim akşama kadar gezdim ne zaman dinelniim desem gezme işi çıkıyo cumartesi kontrol var meraktan çatlicam bebişim maaşallah
9 haftalık oldu bakalım kolu bacağı çıkmış mı sen nasılsın cucum
amaninnnn muayene zamanlari gelmis catmis yine kaydirigubbakcemile5iyiyim cnm sizler nasılsınız, kızlar benimde yarın muayenem var yine heyecan başladı,çok mutluyum ozaman 2li test tarihinide söyler heralde bikaç arkadaşın belliydi inşallah iyi geçer herkesin,
canimmm baslarda ben hergün düsük yaptigimi görüyordum,aglayarak uyaniyordum resmen..ve o gün günüm banyoda geciyordu acaba düstümü,kan var mi diye..
cok sükür bisey yok..
baslarda cok evhamliydim,ben tamamen ona bagliyorum canim..azcik sancim olsa tamam ben bu bebegi düsürücem diye sartliyordum kendimi...
ama simdi...
aklima kötü bisey geldiginde hemen onu iyiyle degistirmeye calisiyorum,hemen dogumu,bebegimi hayal ediyorum,odasini hayal ediyorum...
lütfen bunu dene,ve sürekli dua oku..özellikle uyurken...
bizi duymuyorlar henüz ama manevi olarak ben bebislerimizin bizi hissettiklerine inaniyorum ve korku animda onunla konusuyorum,sen dayaniklisin annecim,sen güclüsün annecim diye.. :asigim:
moralim düzeliyor öyle anlarda...
seninde gecicektir emin ol,ama önce pozitif seyler düsün,negatifleri at kafandan olumunekankayizsmile
kız alemsin he kıl tüy muhabbetine benide güldürdün allah iyiliğini versin senin
ah kiyama yaaa,sen anlattikca ben gerildim resmen :teselli:
tatlim en iyisi normal cam sakizi..sir agda iyi süper aliyor ama bazi markalari alerji yapabiliyor iste..keske denetseydin bi bölgede,ama nerden bileceksin ki..ah ahhhhhhh...
insallah bi daha böyle tecrübeler yasamazsin canimm,cok gecmis olsunn:teselli:
oyyy teyzesinin kuzusuuu,büyümüstür,kollari bacaklari bellidir annesi artikk
bak sana ne oyunlar yapicak ordan,taklalar,danslar
bende iyiyim sükür canimm..1 hazirani iple cekiyorum bende..
dün bas agrisindan yattim,bugünde hava yine güzel,disari cikip bir iki cici alayim diyorum bebise,moral olsun banada..kapandim kaldim sormaa :sinifsinif:
amaninnnn muayene zamanlari gelmis catmis yine kaydirigubbakcemile5
söyler bu defa sanirim canimm
ayy haber ver yarin canim,cok heyecanli yaa delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?