2010 Aralık Anneleri

herkese günaydınlar arkadaşlar,bende allahtan lazer epilasyonumu tamamladıktan sonra hamile kaldım,hamileyken ten daha hassas oluyormuş kaş bile alırken daha çok acıyor drean83 geçmiş olsun cnm ya bikaç güne geçer inşallah

anladım cnm bende tavsiye üzerine dr.umu buldum çok memnun kaldım.
kötü tecrübeler yaşamışsın cnm çok geçmiş olsun umarım şimdi bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımza alırız,

Canlarım bende hergece dua ederek uyuyorum ama bintürlü kabus görüyorum, böyle saçma sapan şeyler. Gece eşimede dedim dua oku bana diye ama yine gördüm, hemde çok kötüydümafoldumben

ya evet bende dua ediyorum ama gene görüyorum.
sabaha karşı uyandım rüyadan sonra bi daha doğru düzgün uyuyamadım zaten
offfff çok etkileniyorum gördüklerimden bi de:çok üzgünüm:

Bende canım ama dua etmekten başka yapacak ne var ki bilmiyorum:1no2:

valla ne elimden başka bişey geliyo ne de aklıma başka bişi geliyo
gerçi rüyada kan görünce rüya bozulur derler amaaannn ne biliim işte
uyanınca tuvalete gitmeye bile korktum, kan görücem diye :çok üzgünüm:

Evet bende kan gördüm ama başkasının, inşallah bozulmuştur. Bak KK da ne buldum :

"Canim bende yatmadan dualarla ALLAH a siginirim sende oyle yap. TV de Nihat Hatipoglu da dedi dua okuyun sonra elinize ufleyip kolunuzu basinizi yuzunuzu sivazlayin. Hz. Peygamber efendimiz oyle yaparmis. (ben karnimi da sivazliyorum bebegim icin) sonra da uyuyorum sende yap. Kotu ruya gorursende ALLAH im gordugum bu ruyanin serrinden sana siginirim de.Ne demisler dunya dua iel donuyor. Bebegini ALLAH korusun hepimizin."

evet ben de okuduktan sonra karnımı sıvazlıyorum hep, gece de uyanınca rüyadan sabaha kadar "Allah'ım sen koru" diye sayıkladım zaten :Saruboceq:

selam canimm..1-2 damla limon suyu bana cok iyi geldi,herkese söylüyorum valla canimm...dene istersen zemuszemus
kokuya sükür hassasiyetim yok,hatta hamilelikten önce daha beterdim,gecti bilmiyorumkismile

tatlimm 11-14 arasi diye biliyorum..
bahseder bu defa sanirim..
dedigin gibi gec döllenmeden dolayi miniktir o annesiiii
biliyorum canim oralari,nijmegene yakinsin demekki...
ee dogal olarak amcamlarada yerimseniben
ve hatta bana bile yakinsin,hadi gel cay icelim olumunekankayizsmile
[/QUOTE]

evet canim nijmegene yakiniz
olur insallah birgun iceriz sen belcikadaydin sanirim neresindesin
[/QUOTE]
yok canim almanyadayim ben..sizin venloya 40 dakika falan yerimseniben

iyi aksamlar guzel anneler hepiniz uyudunuz herhalde kizlar yaa bise sorcam kabizlik sorunu yasayan varmi aranizda varsa neler yapiyosunuz valla ben catlamak uzereyim yaaa
tatlimm kabizlik ve bas agrisi yasanlara daha cok üzülüyorum,bende cok yasiyorum ya,iyi anladigimdan sanirim...
valla tatlim cooook sükür bu aralar daha iyiyim..progesteron fitil beni iyice mahvetmisti,simdi kestim onu,rahatladim...
bol su icmeye calis,ara ögünlerde mutlaka meyve ye,kuru erik yada kayisi ye canim.. mecburiyetten cantamda bile kayisi posetim var düsün..birde afedersin ama wcde oturmaktan cekinme,al eline bi gazete falan,otur ne kadar oturabiliyorsan,ise yariyor kaydirigubbakcemile3

üclüyü kurduk,yakinda bulusuruzda biz
cucu banadaa yapabilmisinn canımm bende bilmiyorum arkadaş yapmıştıı benimkinii
senin kinden istiyorumm
yazı olarak aynısıı olsunnn benimkinden yazanın
sat 1mart 2010 ,28 gün sürüyo
tatlimmm özeline bakarsan sevinirim opuyorumnanaktan
hay Allah yaaa...cok gecmis olsun canimm...
bende lazere gidiyordum biraktim mecburen,sir agda bantlari aldim,ehhh iste,o bile kizartiyor yakiyor,cok hassas cildim,simdi iyice hassaslasti :sinifsinif:
bence canim pamuklu ve dar olmayan biseyler giy,pudra dök,yada bana babenthene krem cok iyi gelmisti,onuda deneyebilirsin..
kil-tüy benimde kabusum..dogum yaklasinca ne yapicaz bilmiyorum yaa :gitme:

kızlar günaydın
ya kafam karıştı, 2 gündür sarı ile açık kahverengi arası akıntım var. ya bu bi sorun mudur, yoksa normal bişey mi?
yaşayan var mı???
tatlimm koku yoksa,kasintin yoksa ve koyulasmiyorsa sorun yok diye biliyorum...
ben hamileligimin en basindan bu yana günlük ped kullaniyorum düsün artik akintimi..birkac defa kahverengimsi oldu ama sükür sorun yok yani..
ama istersen,icin rahatlayacaksa doktorunu arayip danisabilirsin olumunekankayizsmile

koku ve kaşıntı yok çok şükür,
bakiim eğer öğleden sonra rengi koyulaşırsa arıcam dr.u
inşallah gerek kalmaz
Allah tüm bebişleri korusun :Saruboceq:

canimmm baslarda ben hergün düsük yaptigimi görüyordum,aglayarak uyaniyordum resmen..ve o gün günüm banyoda geciyordu acaba düstümü,kan var mi diye..
cok sükür bisey yok..
baslarda cok evhamliydim,ben tamamen ona bagliyorum canim..azcik sancim olsa tamam ben bu bebegi düsürücem diye sartliyordum kendimi...
ama simdi...
aklima kötü bisey geldiginde hemen onu iyiyle degistirmeye calisiyorum,hemen dogumu,bebegimi hayal ediyorum,odasini hayal ediyorum...
lütfen bunu dene,ve sürekli dua oku..özellikle uyurken...
bizi duymuyorlar henüz ama manevi olarak ben bebislerimizin bizi hissettiklerine inaniyorum ve korku animda onunla konusuyorum,sen dayaniklisin annecim,sen güclüsün annecim diye.. :asigim:
moralim düzeliyor öyle anlarda...
seninde gecicektir emin ol,ama önce pozitif seyler düsün,negatifleri at kafandan olumunekankayizsmile

ah canım ya çok geçmiş olsun okurken sanki benim canım yandı..ne kötü bir durum.tüh..hep aynı ağdacıya gitmiyormuydun? yeni bir yere mi gittin ki? ben de gidiyorum ama hep aynı yere bir de hamile olduğumu söyleyince minik minik ve acayip dikkatli yapıyor acımasın diye..ne gaddarmış bu ağdacı yahu..

Teşekkürler kızlar.Daha önce lazere gidiyordum.Malum, hamile kalınca bıraktım.Bu ağdacıya da ilk defa gittim.Evime yakın, temiz bir yere benziyor dedim ama bilseydim gider miydim hiç.Lavaboya gtmeye korkuyorum valla çamaşırım yapışıyor.Afedersiniz idrar deyince yanıyor falan.Bol bol soğuk su ile yıkıyorum.Peçeteyle yavaşça kuruluyorum.Evde olsaydım valla çamaşır falan giymezdim ama işyerindeyim.Geçicek inşallah :1no2:

ah kiyama yaaa,sen anlattikca ben gerildim resmen :teselli:
tatlim en iyisi normal cam sakizi..sir agda iyi süper aliyor ama bazi markalari alerji yapabiliyor iste..keske denetseydin bi bölgede,ama nerden bileceksin ki..ah ahhhhhhh...
insallah bi daha böyle tecrübeler yasamazsin canimm,cok gecmis olsunn:teselli:

gizem,isis,sporstar,beraser
nasilsiniz sekerler?

ii cnm ya ne olsun dün tatildik iş yoktu dinleniim dedim akşama kadar gezdim ne zaman dinelniim desem gezme işi çıkıyo cumartesi kontrol var meraktan çatlicam bebişim maaşallah
9 haftalık oldu bakalım kolu bacağı çıkmış mı sen nasılsın cucum

iyiyim cnm sizler nasılsınız, kızlar benimde yarın muayenem var yine heyecan başladı,çok mutluyum ozaman 2li test tarihinide söyler heralde bikaç arkadaşın belliydi inşallah iyi geçer herkesin,

oyyy teyzesinin kuzusuuu,büyümüstür,kollari bacaklari bellidir annesi artikk
bak sana ne oyunlar yapicak ordan,taklalar,danslar
bende iyiyim sükür canimm..1 hazirani iple cekiyorum bende..
dün bas agrisindan yattim,bugünde hava yine güzel,disari cikip bir iki cici alayim diyorum bebise,moral olsun banada..kapandim kaldim sormaa :sinifsinif:

iyiyim cnm sizler nasılsınız, kızlar benimde yarın muayenem var yine heyecan başladı,çok mutluyum ozaman 2li test tarihinide söyler heralde bikaç arkadaşın belliydi inşallah iyi geçer herkesin,
amaninnnn muayene zamanlari gelmis catmis yine kaydirigubbakcemile5
söyler bu defa sanirim canimm
ayy haber ver yarin canim,cok heyecanli yaa delikafadulden

gözlerim doldu inan okurken, ben de düşürdüğümü gördüm kanamam vardı rüyamda...
çok teşekkür ederim canım. tavsiyelerini yapıcam mutlaka,
kesinlikle negatif düşünmücem bebeğim için bunu yapmam lazım a.s
tekrar çok çok teşekkür ederim.

kız alemsin he kıl tüy muhabbetine benide güldürdün allah iyiliğini versin senin

Ben de gülüyorum halime:))Ne demişler bir müsibet bin nasihatten iyidir.Eşim uyarmıştı beni gitme diye ama dinlemedim tabi.Yazık dün gece dolaptan buz taşıyıp durdu bana:)))Bi daha koca sözünden çıkmak mı:))))))

Amin canım inşallah kimsenin başına gelmez böyle şeyler.Siz de dikkat edin valla.Lazere gitmeden önce sir ağda yaptırıyordum hep.İlk defa başıma geliyor.Ahh bilseydim... klava:

evet cnm ya ne güzel sakin sakin geçirdim 25 günü, şimdi heyecan başladı yine,hemen eve döncez zaten eşimin sınavları yaklaşıyo ders çalışıyo bende nete girerim :))) sabah 10da muayene biraz oyalansak bişeyler olsa 12de evde olurum ,cnm bende daha hiç başlamadım bişeyler almaya 2-3 tane hediye geldi okadar,cinsiyeti belli olsun bende başlıcam hemen :)) seninde az kalmış sayılır cnm ya gününe inşallah sağlıklı haberleriniz alırız hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…