duygu7979, dream83, aysindincmen, saliha27, beraser, sibelcimcime
ses verin annelerrr a.s.
yeni isimler var sankiii
Ben buradayım canım.Arada bebek şekeri sitelerine bakıyorum.Ayyy ne güzel şeyler var.Kapı süslemeleri,çelenkler,bebek şekerleri,sepetler falan.Allah izin verirse ben bebişimin odasını şöyle süslü püslü yapıcam.2 tane kızkardeşim var.İkisine de tembihledim ben sezeryana girerken (bu arada mecburen sezeryan olucam daha önce dış gebelikten dolayı olduğum için) onlar hastane odasını tüllerle balonlarla süsleyecekler.Ben de kokoş bi gecelik ve kokoş bir tac takıp bebişimi karşılayacağım.Saçımı başımı da falan da yaparım:))Tabi evdeki hesap çarşıya uyar da bebişim vaktinden önce gelmezse.
Ben buradayım canım.Arada bebek şekeri sitelerine bakıyorum.Ayyy ne güzel şeyler var.Kapı süslemeleri,çelenkler,bebek şekerleri,sepetler falan.Allah izin verirse ben bebişimin odasını şöyle süslü püslü yapıcam.2 tane kızkardeşim var.İkisine de tembihledim ben sezeryana girerken (bu arada mecburen sezeryan olucam daha önce dış gebelikten dolayı olduğum için) onlar hastane odasını tüllerle balonlarla süsleyecekler.Ben de kokoş bi gecelik ve kokoş bir tac takıp bebişimi karşılayacağım.Saçımı başımı da falan da yaparım:))Tabi evdeki hesap çarşıya uyar da bebişim vaktinden önce gelmezse.
gizem,isis,sporstar,beraser
nasilsiniz sekerler?
cnm varya benim 2 arkadaşımda saçlarını başlarını yaptırdılar kuaförde hafif makyaj yaptılar 2side sezeryandı ama çıktıklarında eser yoktu o halden,sanki savaştan çıkmış gibilerdikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bizim hastanede de bende geçen gittiğimde görmüştüm her bebeğin cinsiyetine göre kapılarda tüller ve çiçekler vardı sanırım hastane hazırlıyor onları içerleride ayrı süslüydü,çok güzel oluyor öyle gerçekten
günaydın kızlarrrrrbayanssulusmile
ah canim benim yaa..gözlerim doldu inan okurken, ben de düşürdüğümü gördüm kanamam vardı rüyamda...
çok teşekkür ederim canım. tavsiyelerini yapıcam mutlaka,
kesinlikle negatif düşünmücem bebeğim için bunu yapmam lazım a.s
tekrar çok çok teşekkür ederim.
ay yaa ben lazere bile dayanamiyordum ki,en düsük ayarda yapiliyordu ama iki gün yara oluyordu düsün...Ben de gülüyorum halime:))Ne demişler bir müsibet bin nasihatten iyidir.Eşim uyarmıştı beni gitme diye ama dinlemedim tabi.Yazık dün gece dolaptan buz taşıyıp durdu bana:)))Bi daha koca sözünden çıkmak mı:))))))
Amin canım inşallah kimsenin başına gelmez böyle şeyler.Siz de dikkat edin valla.Lazere gitmeden önce sir ağda yaptırıyordum hep.İlk defa başıma geliyor.Ahh bilseydim...klava:
tamam canim,strese sokma kendini ama mutlaka haber ver olumunekankayizsmileevet cnm ya ne güzel sakin sakin geçirdim 25 günü, şimdi heyecan başladı yine,hemen eve döncez zaten eşimin sınavları yaklaşıyo ders çalışıyo bende nete girerim :))) sabah 10da muayene biraz oyalansak bişeyler olsa 12de evde olurum ,cnm bende daha hiç başlamadım bişeyler almaya 2-3 tane hediye geldi okadar,cinsiyeti belli olsun bende başlıcam hemen :)) seninde az kalmış sayılır cnm ya gününe inşallah sağlıklı haberleriniz alırız hepimiz
süperler degil miiii :lepi:Ben buradayım canım.Arada bebek şekeri sitelerine bakıyorum.Ayyy ne güzel şeyler var.Kapı süslemeleri,çelenkler,bebek şekerleri,sepetler falan.Allah izin verirse ben bebişimin odasını şöyle süslü püslü yapıcam.2 tane kızkardeşim var.İkisine de tembihledim ben sezeryana girerken (bu arada mecburen sezeryan olucam daha önce dış gebelikten dolayı olduğum için) onlar hastane odasını tüllerle balonlarla süsleyecekler.Ben de kokoş bi gecelik ve kokoş bir tac takıp bebişimi karşılayacağım.Saçımı başımı da falan da yaparım:))Tabi evdeki hesap çarşıya uyar da bebişim vaktinden önce gelmezse.
massallah canimmm...kafan rahatsa rüyada görmezsin bence canim,ne mutlu sana..arkadaşlar ben hep çok rahatım ya neden anlamadım hiç öle rüyalarım olmadı,6. haftadan buyana hiç öle korkularımda yok,allah inşallah acılarını göstermez ya,sizde rahat olun öyle olunda daha güzel geçiyor zaman,zaten sağlıksız olan bebek düşüyor genelde arkdaşlar öyleyse zaten allah bunu uygun görüyor yapçak bişey yok,
ah kiyamam yaa...sabah ac karnina kayisi yesen,faydasini görürsün sanirim canim..beni rahatlatiyor..gecer insallah bir an önce :teselli:Nolsun canım geceden beri biraz karın ağrısı gaz dolaşıyoruzbilmiyorumkismile bu kabızlık mahvedcek beni bakalım :)
günaydin canimmmm :CüvCüv:günaydın kızlarrrrrbayanssulusmile
Ayy tahmin edebiliyorum.Benim de çok ağrım olmuştu.Bi de saçlarım bildiğiniz fosforlu pembe, fuşya arası bir renkti 100 metreden göze çarpan.Ameliyattan 1 gün sonra yavaş yavaş yürütmeye başlamışlardı koridorda ama o kadar ağrım vardı ki bırakın saçlarımı düzeltmeyi hareket edemiyordum ve o uzun bakımlı saçlarım cadı gibi olmuştu veee herkes saçlarıma bakıyordu. delikafadulden
Arkadaşlar ben daha bebişi kimselere söylemedim..11 haftam bitmek üzere..cinseyeti belli olunca söyleriz diye düşünüyoruz.Herkes şok olucak..hihoyyyt
Arkadaşlar ben daha bebişi kimselere söylemedim..11 haftam bitmek üzere..cinseyeti belli olunca söyleriz diye düşünüyoruz.Herkes şok olucak..hihoyyyt
:))) canimmm arada minik bi ödülden bisey olmaz,hehe ödül derkende babayi kizdirma bak demedi deme tüm gs kiyafetlerini doldurur eve kaydirigubbakcemile3ayyy cucu ne güzel anlatmışsın bebek kıyafetlerini çok özendim ya :))) bende bankaya gitçektim sonra ,1 tane alayım ödüllendireyim kendimi ve bebişimi unisex bişey alırım bende,aslında beşiktaşlı bişey alabilirim eşim delirir :) o gs'li
Ohh bugün burası ne kadar kabalabalık. Bugün babam aradı rüyasında benim oğlumu gezdiriyormuş:)) Bana oğlun olacak dedi, sağlıklı sıhhatli olsun da:))
Cucum bu pozitif enerjine hayranım, maşallah :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?