2010 Aralık Anneleri

duygu7979, dream83, aysindincmen, saliha27, beraser, sibelcimcime
ses verin annelerrr a.s.
yeni isimler var sankiii

Ben buradayım canım.Arada bebek şekeri sitelerine bakıyorum.Ayyy ne güzel şeyler var.Kapı süslemeleri,çelenkler,bebek şekerleri,sepetler falan.Allah izin verirse ben bebişimin odasını şöyle süslü püslü yapıcam.2 tane kızkardeşim var.İkisine de tembihledim ben sezeryana girerken (bu arada mecburen sezeryan olucam daha önce dış gebelikten dolayı olduğum için) onlar hastane odasını tüllerle balonlarla süsleyecekler.Ben de kokoş bi gecelik ve kokoş bir tac takıp bebişimi karşılayacağım.Saçımı başımı da falan da yaparım:))Tabi evdeki hesap çarşıya uyar da bebişim vaktinden önce gelmezse.

arkadaşlar ben hep çok rahatım ya neden anlamadım hiç öle rüyalarım olmadı,6. haftadan buyana hiç öle korkularımda yok,allah inşallah acılarını göstermez ya,sizde rahat olun öyle olunda daha güzel geçiyor zaman,zaten sağlıksız olan bebek düşüyor genelde arkdaşlar öyleyse zaten allah bunu uygun görüyor yapçak bişey yok,

cnm varya benim 2 arkadaşımda saçlarını başlarını yaptırdılar kuaförde hafif makyaj yaptılar 2side sezeryandı ama çıktıklarında eser yoktu o halden,sanki savaştan çıkmış gibilerdikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bizim hastanede de bende geçen gittiğimde görmüştüm her bebeğin cinsiyetine göre kapılarda tüller ve çiçekler vardı sanırım hastane hazırlıyor onları içerleride ayrı süslüydü,çok güzel oluyor öyle gerçekten

Heeee bu arada 1 hafta sonra finallerim var daha kitapların sayfasını açmadım.Uğraştığım şeylere bak....

Ayy tahmin edebiliyorum.Benim de çok ağrım olmuştu.Bi de saçlarım bildiğiniz fosforlu pembe, fuşya arası bir renkti 100 metreden göze çarpan.Ameliyattan 1 gün sonra yavaş yavaş yürütmeye başlamışlardı koridorda ama o kadar ağrım vardı ki bırakın saçlarımı düzeltmeyi hareket edemiyordum ve o uzun bakımlı saçlarım cadı gibi olmuştu veee herkes saçlarıma bakıyordu. delikafadulden

gunaydin kizlara.s.
muhabbet koyu bugun yahu
bende eve yeni geldim dun aksam kayinvalidemde kaldim
sabah 1 haftadir yapamadigim kadar guzel bi kahvalti yaptimcokacimcoook
agda konusunda bende tedirginim dun gidecektim erteledim hatta
normal agda yaptirmak lazim o daha yumusak sire gore

ah canim benim yaa..
cok zor bir dönem biliyorum..ama inan gecicek hepsii...
ben bugün mesela dogum yaptim rüyamda,oglusum olmus,onu seviyordum,agrim sizim umrumda degildi...
yakinda kabuslar yerini bu rüyalara birakicak ve az bi zaman sonrada bu rüyalar gerceklesicek insallah:Saruboceq:

ay yaa ben lazere bile dayanamiyordum ki,en düsük ayarda yapiliyordu ama iki gün yara oluyordu düsün...
napiyim simdide bikini bölgesine jilet vuruyorum bilmiyorumkismile aciyooo,dayanamiyorummm bilmiyorumkismile

tamam canim,strese sokma kendini ama mutlaka haber ver olumunekankayizsmile
valla cinsiyet belli degil ama ben daha cok beyaz aliyorum simdilik...tüm tedavilerimde moral olsun diye citcitli atletlerini dizmistim zaten. kaydirigubbakcemile3
simdide coraplar,unisex pijama altlari,bodyler..
babasi üzerinde babayla ilgili yazan seyler aliyor cinsiyete bakmadan ama hevesini kirmamak icin bisii demiyorum boshayallersmile

süperler degil miiii :lepi:
dogum yaklastikca burdan süper paylasimlar yapariz bu süslemelerle ilgili..
benimde arkadasim gelicek yapicak dogumda süslemeleri..
birde dogum resimcisi bulursak süper olcak ama daha erken sanirim..
ayy normal olursa sancilar baslayinca hemen dusa girerim,sacimi iki dakikada fönlerim,makyajimi yaparim diyorum esimede ters ters bakiyor kaydirigubbakcemile3
aynen valla,insallah türkiyeden kokos kokos seyler almak istiyorum dogum icin bayanssulusmile
Allahim sevinclerimizi yarim birakmasin insallah :Saruboceq:

massallah canimmm...kafan rahatsa rüyada görmezsin bence canim,ne mutlu sana..
Allaha emanet diyoruz sadece..elimizden gelenide yapiyoruz,gerisi Allaha kalmis tamamen :Saruboceq:

Nolsun canım geceden beri biraz karın ağrısı gaz dolaşıyoruzbilmiyorumkismile bu kabızlık mahvedcek beni bakalım :)
ah kiyamam yaa...sabah ac karnina kayisi yesen,faydasini görürsün sanirim canim..beni rahatlatiyor..gecer insallah bir an önce :teselli:
günaydın kızlarrrrrbayanssulusmile
günaydin canimmmm :CüvCüv:

sırnaşık şey sırnaşık şey
ayy biz ne halde olcaz kii eyvahedigeldismile
histeroskopi ameliyatina giderken bende kuaföre gittim,tirnaklar,saclar makyaj o bicim..
beni ameliyata hazirlayan kadinla anlasma yapiyordum,kadin diyor takilari cikaricaz,ben diyorum su kalsin bari..
kadin kafama bisey geciriyor,ben sacim bozulcak diye hayiflaniyorum..
hey Allahim yaa ne günlerdii
valla o gün ne yapip edip yanimizda bir arkadasimizi falan görevlendirmemiz gerekecek kokos anneler bayanssulusmile

ayyy cucu ne güzel anlatmışsın bebek kıyafetlerini çok özendim ya :))) bende bankaya gitçektim sonra ,1 tane alayım ödüllendireyim kendimi ve bebişimi unisex bişey alırım bende,aslında beşiktaşlı bişey alabilirim eşim delirir :) o gs'li

Ohh bugün burası ne kadar kabalabalık. Bugün babam aradı rüyasında benim oğlumu gezdiriyormuş:)) Bana oğlun olacak dedi, sağlıklı sıhhatli olsun da:))

Cucum bu pozitif enerjine hayranım, maşallah :)))

Ben biriktiriyorum bebişin fotolarını, inşallah yapacağım güzel bir albüm :lepi:

ALINTI:

"Hamileliğin başlangıcından itibaren anne baba ve tüm aile büyük bir hazırlık içine girmektedir. Aileye küçücük yeni bir birey daha katılacaktır.

Beklentiler, hayaller içinde yaşamaya başlanır. Uzun yıllardır zaten hazırlanan bebek albümleri, son yıllarda dijital teknolojinin ve hamilelikteki görüntüleme yöntemlerinin gelişmesi ile iyice hız kazanmış ve bebeğin doğum öncesini de kapsamaya başlamıştır.Hatta bu yüzden fotoğrafçılık mesleğinin bir alt grubu olan doğum fotoğrafçılığının ortaya çıkmasına neden olmuştur.

Bir bebeğe daha doğmadan böyle bir şey hazırlama girişiminde bulunma davranışı 21. yy’da çok net bir şekilde o gebeliğin istenen bir gebelik olduğunun ilk işaretlerinden biridir. Doğduktan sonra anne babasının kendisi için böyle bir çabada bulunduğunu görerek büyüyen çocuk daha en baştan itibaren istenerek yapılan bir çocuk olduğuna yürekten inanır.

Bu his çocukta ne kadar çok sevildiği duygusunu daha da pekiştirir. Sevgiyle büyüyen çocuk tabii ki, kendine daha çok güven duyar, kendine güveni yüksek olan bir çocuk da ileriki yaşlarında ve hayatında başarılı bir çocuk ve başarılı bir erişkin olarak topluma karışır.

Bu konu ilerleyen günlerde çocuk gelişim uzmanlarının ve psikologların dikkatini çekecek ve bu konuda daha net bilimsel çalışmalar yapılarak bunun çocuğun psikolojik gelişimine katkıları bazı sayısal verilerle de mutlaka kanıtlanacaktır.

Kıskançlığa dikkat!

Ancak bu geleneğin henüz çok da yaygınlaşmadığı yıllarda doğan çocuklar açısından ilk bakışta sorun olmasa da kardeşlerine böyle bir şey yapılmış olması ciddi kıskançlık sorunlarına yol açabilir. O yüzden ilk çocuğuna böyle bir albüm hazırlamayan aileler yeni bebek için albüm hazırlamadan önce, ilk çocuğu buna iyi hazırlamalı, ilk çocuğa onun doğduğu dönemlerde bu tip şeylerin hiç olmadığı veya çok yaygın olmadığı için kolay ulaşılamadığı net bir şekilde açıklanmalıdır. Ve maalesef ilk çocuk buna müsait değilse, belki bu projeden vazgeçilmesi bile gerekebilir. "

Çocuk Sağlığı
Uzm. Dr. Anıl YEŞİLDAL

Arkadaşlar ben daha bebişi kimselere söylemedim..11 haftam bitmek üzere..cinseyeti belli olunca söyleriz diye düşünüyoruz.Herkes şok olucak..hihoyyyt

Arkadaşlar ben daha bebişi kimselere söylemedim..11 haftam bitmek üzere..cinseyeti belli olunca söyleriz diye düşünüyoruz.Herkes şok olucak..hihoyyyt

Maşallah bravo valla :)) Benim eşim ilk günden her gördüğüne söyledi, görmediklerine haber saldı kaydirigubbakcemile3 Ki daha önce de bir kaybımız varkaydirigubbakcemile

Bizde ondan korkarak kimseye söylemedik.Anne babalar bile bilmiyor.Karı-koca yaşıyoruz bu dönemi...Cinsiyet tahminide 14-15. haftayı bulur.Hem benim karnımda hafiften belli olur belki.Artık mecburen söyleriz:CüvCüv:

ayyy nasıl dayanıyosunuz biz 4. haftada öğrendiğimiz anda herkese söledik valla :))))
evet herkes şok olcak bide cinsiyeti bile belli :)))

:))) canimmm arada minik bi ödülden bisey olmaz,hehe ödül derkende babayi kizdirma bak demedi deme tüm gs kiyafetlerini doldurur eve kaydirigubbakcemile3

sanada massallah canim cok sagol..9 ay nasil gecer yoksa tatlim hep karamsar olsak demi olumunekankayizsmile
valla ne güzel,kilo almissin diyen yok,göbek cikmis diyen yok,ev daginik niye toplamadin diyen yok,her dakika canin bisey istiyormu diye arayanlarda var,kayinvalidelere gittigimde elimi ise sokmuyorum...ne büyük rahatlikmis su hamilelik,tadini cikaralim hep beraber bosverinnnn :lepi:

bu arada paylasimin icin cok sagol,gercektende cok önemli bi konu bencede...
hatta sizle bisey paylasmak istiyorumm...

Allah bagislasin 1 tane yegenim var,abimin oglu..
abim dogdugu günden bu yana hergün 1 tane resmini cekti,halada cekiyor...
uyuyorda olsa günde 1 resim...
yegenim suanda 2 yasinda ve harika bir fotograf albümüne sahip oldu simdiden..ne kadar büyüdügünü ve degistigini suanda biz takip ediyoruz ama ilerde kendiside görücek ve ne cok sevildigine kocaman bir örnek olacak bu...
tavsiye ederim kizlar...hepimizin resim ceken telefonlari falan var sonucta...günde 1 resimmm yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…