kıar haftaya cuma evlilik yıldönümümüz
ne alabilirim eşime
fikri olan paylaşabilir mi
hepimiz tahmin ettiklerimizi içimize doğanları yazdık..ikili test için gidip doktorun söyledikleri de oldu ama tam kesin değil..ben de pzr gideceğim ikili teste heyecan dorukta..cinsiyetini ogrenenlermi var?
yoksa listedekiler tahminmi?ohaoldumsmile
süper o zaman,bende cok fena ucak fobisi var..
ne yapicam bilmiyorum 1 ay kaldi gitmemize eyvahedigeldismile
canimm bizde 1 ay gidecegiz türkiyeye..
hem ilk gittigim hafta hemde gelmeden önce gitmeyi düsünüyorum..
kontrol altinda olmasi icin,cünkü tatile falande gidicez sicaklari biliyorsun,alisikta degilim..
ordada ucak yolculuklari olacak eyvahedigeldismile
bence sende birkac defalik bir doktor arastir gidecegin yerde canim yerimseniben
ayy hadi cnm inşallah çok güzel haberlerle gelirsin sende,bana en büyük doğum günü hediyesi oldu(bugün doğum günümde opuyorumnanaktan ) okdar mutluyumki ayaklarım havada yürüyorum sanki:)))
çok teşekkür ederim cnm doğum günüm bugün :)) inşallh hepimiz diğer doğum günlerimizi bebişlerimizle kutlarız
çok teşekkür ederim cnm doğum günüm bugün :)) inşallh hepimiz diğer doğum günlerimizi bebişlerimizle kutlarız
doğum günün kutlu olsun canım.en güzel hediye karnında ama açmak için biraz daha sabretmelisin.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
ay canım tarihi dün sandım, kusura bakma hihoyyyt
Mutlu Yıllar canım, nice senelere a.s.
kizlar ben bi salaklik yaptim yaa
limon müptelasi oldum malum biliyorsunuz..bugünde canim tuzla beraber istedi,ki ben hamile kaldigimi ögrendigimde tuzu minimuma indirmistim,ilk defa yani..:tomato:
DENIZIM duysan beni furursun biliyorum,haklisinda arkadasim
sonuc..
birden artan tansiyon ve dogal olarak korku...
neyseki 20-25 dakika sol tarafima yattim(öyle yapilmaliymis) gecti..
aman kizlar amannnn,paylasayim ki basiniza gelmesin istedim,
tuzu dikkatli tüketmek gerekiyormuss cok iyi anladimmm :kedi:
çok teşekkür ederim cnm benim,bu resimdeki senmisin
ayy ne güzel allah bağışlasın cnm,genç annesin sanırım oh ne güzel 2.de geliyor,önüne bakarsın artık rahat rahatEvet canım ben ve oğluşuma.s
iyiki dogdun sporstar!!!
canımmmmm sinemcim doğumgünün kutlu olsunnnnnnnn
bebişinle nice mutlu uzun yıllaraaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?