2010 Aralık Anneleri

kıar haftaya cuma evlilik yıldönümümüz
ne alabilirim eşime
fikri olan paylaşabilir mi

pandamm,hani şu esprili tişörtler var annenin ve babanın giyebileceği..çok harika şeyler onlardan da bakabilirsin internette var ben baktım ve ilk fırsatta alacağımm

cinsiyetini ogrenenlermi var?
yoksa listedekiler tahminmi?ohaoldumsmile
hepimiz tahmin ettiklerimizi içimize doğanları yazdık..ikili test için gidip doktorun söyledikleri de oldu ama tam kesin değil..ben de pzr gideceğim ikili teste heyecan dorukta..

valla olmazsa ordan bi doktor araştırıcam, ama önce kendi doktorumun fikrini alıcam cucucum.

ayy hadi cnm inşallah çok güzel haberlerle gelirsin sende,bana en büyük doğum günü hediyesi oldu(bugün doğum günümde opuyorumnanaktan ) okdar mutluyumki ayaklarım havada yürüyorum sanki:)))

A, canım geçmiş doğum günün kutlu olsun a.s.
Bi sonrakini bebişinle kutlarsınız artık

çok teşekkür ederim cnm doğum günüm bugün :)) inşallh hepimiz diğer doğum günlerimizi bebişlerimizle kutlarız

çok teşekkür ederim cnm doğum günüm bugün :)) inşallh hepimiz diğer doğum günlerimizi bebişlerimizle kutlarız

doğum günün kutlu olsun canım.en güzel hediye karnında ama açmak için biraz daha sabretmelisin.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Doğum günün kutlu olsun arkadaşım, bebişin ve tüm sevdiklerinle nice güzel yılların olsun inşaaalllaaaahhhhh!!

Bebişide görmüşsün O'na da maşaalllaaaaaaaaaaahhhhhhopuyorumnanaktan

Ahhhh Cucu Aaahhhhh!! klava:kaydirigubbakcemile
Neyse bir tecrübe bin nasihatten iyiymiş derler, bu da hepimize ders olsunolumunekankayizsmile

ayyyy bu çoooook güzel bişeyy çok teşekkür ederim canım benim,amin inşallah hepimiz sevdiklerimizde ömür boyu birarada oluruz cnm,bebişimde kocaman olmuş kıpır kıpır bide en büyük hediyemi aldım dün çok mutluyum,allah herkese yaşatsın bu mutluluğu inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…