2010 Aralık Anneleri

kızlar dünden beri canım feci şekilde çifte kavrulmuş fıstıklı lokum çekti
eşim dayanamadı gitti almaya.
benim bulantılar da hafif hafif yoklamaya başledi beni.
talılar gözümün önünde uçuşuyo.
ama her hafta sonu tartılıyorum.
kilo almamışım henüz.
hatat biraz vermişim bile.

cnm benim buara bişey istemedi daha canım hiç,ama benim bulantılar çoğaldı 2 gündür kusuyorum artık çok üzülüyorum öle oluncada 1 kilo vermişim bende,dün dr. 14. haftaya kadar olur üzülme sonra kilo almaya başlarız yavaş yavaş dedi,bakalım 14te kesilir inşallah,9 haziranada 2li test tarihi verdi bakalım onuda atlatsak güzel olur,inşallah böle hafif hafif kalır bulantıların cnm,afiyet şeker olsun lokum cnm,benimde tatlıya karşı bi meğil var ama bakalım belki 9unda öğrenirim cinsiyetini :))))

ya kimse yok
kızdım sizeeeeeeeeeeeeee
ben burdayim walla kizmasositososito

bende bulanti kusma hic olmadi hhatta kilo bile aldim
cok istahim acik
ama mutfak ve buzdolabinda igggggrenc bi koku aliyorum:sinifsinif:
annemin buzdolabindan falan almiyorum ama
sadece kendiminkinden
simdi bahsederken bile
tuylerim tiken tiken oldu yafkafamçokkarıştı

Yok canım pek de genç anne sayılama küçük gösteriyorum ama, 30'u geçtim!
aaa biz ona genç diyoruz bende bugün 27yi doldurdum işte daha elimde bişey yok :))) kısmetse alcaz aralıkta miniğimizi,senin ne güzel bitane var,daha küçük duruyosun gibi ama gerçekten

cnm benimde 8. haftadan sonra çok arttı zaten şu bikaç gündürde artık baya bunalttı yoksa 8e kadar çok iyidi hafif hafif gidiyordum,benimde kokulara hassaslaştı burnum ama daha hiç dayanamadığım olmadı hani hiç biri bulandırmıyor beni daha,bari o olmasın ya :)))
aman cnm hep böle geçer inşallah hamileliğin

Selam kızlar :) Ben ev taşıma hazırlıkları yapmakla ve ev aramakla meşgulum o yüzden ara ara giriyorum :))

Benimde bulantılarım gece gündüz hiç geçmiyor.
tek sevindiğim şey kilo almamış olmam geçen hamileliğimde toplam 23 kilo aldım 58le başladım 81i gördüm.Tabi bunun 15 kilosunu son 2 ayda aldım bunda 12-15 kilo almak istiyorum tabi hayırlısı.
27sinde kontrolüm var bakalım cinsiyet hakkında birşey dermi gerçi dese bile yanlış çıkıyor.O yüzden renkli ultrason dışında 12 haftalık bebek için cinsiyeti görmek çok zor.

slm, nasilsiniz?
hepinize bullntisiz guzel gunler dilerim )
sporstar dogum gunun kutlu olsun, nice mutlu yillara tabii bebisle insallah )
ben dun gece acile gittim, kasiklarimdaki batmalar artti, aslinda dayanilmaz degil ama rahatsiz etti iste, neyse en azindan bebisi gordum kalbi dumtektek yapiyo valla..
en son gordugumde yarim santimken simdi 2.5santim olmus elleri ayaklari belli, hatta kipir kipir hareket ediyo, cok rahatladim..acildekilerede durumumuzu anlatinca ne zaman kendinizi iyi hissetmezseniz gelin sizi cok iyi anliyoruz dediler...simdi saliyi iple cekiyorum bakalim bize ne numaralar yapacak

Selam kızlar :) Ben ev taşıma hazırlıkları yapmakla ve ev aramakla meşgulum o yüzden ara ara giriyorum :))
allah kolaylik versin zor isbilmiyorumkismile

gecmis olsun canim
bu bahaneyle gormusun bebisi
bende bu aksam gidiym barikaydirigubbakcemile3 ozledim merak ediyoruuuuuum:kedi:
benim gormeme daha coook var dr 17sinde gel dedi ama ben 15inde gidicemkaydirigubbakcemile3

slm kızlar nasılsınız bende 2010 temmuz annesi olucam Allahn izniyle bikaç gündür hava serin ama ilk ayların yaz sıcaklarına denk gelmesi son ayların sıcaklara denk gelmesi gibi zor bi durum Allah kolaylık versin size de bizede vallahi

benim doktorum 12 haftalıkken büyük ihtimal erkek demişti ultrason cihazının kalitesine ve doktorun tecrübeli olmasına göre öğrenebiliyosun canım

o zaman bi dahaki kontrolde gorebilicem belkide
cunku ben medicanaya gidiyorum ve dr
kendi odasindaki ultrasonla degilde ozel bi odadaki
daha ayrintili gosteren bi ultrasonla bakiyo
minicik kalbini bile gayet net gormustukzemuszemus

Gülsemediha yaş 33 sat 26 mart tahmini doğum tarihi aralık 31
hamile kaldığım kilo 60 kg ıLK KONTROLÜM bu pazartesi günü 24 mayıs, bu arada bugün tartıldım 62 kilo olmuşum. mide bulantıları öldürüyor beni, iştah sıfır, zorla yiyorum, suyu çok içiyorum allahım nasip etsin hayırlısı ile bu bebeeğimi. 4. gebeliğim kısmetse ilk olacak...

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim cnm doğum günüm bugün :)) inşallh hepimiz diğer doğum günlerimizi bebişlerimizle kutlarız

sporstarcım,sağlık ve mutlulukla nice yaşlar diliyorum seneye doğumgününde bebişin koynunda olacak inşallah nice senelere..

denizimm..sen diyorsun ya tatlı diye okurken benim midem bulanıyor..eskiden yani hamile kalmadan önce tatlı delisiydim öğrendiğimden beri ağzıma tatlı koymuyorum...
hep ekşi tuzlu şeyler..

canım lütfen kendine dikkat et bu telaşede yorma fazla kendini olur mu?

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bize göre çok yol almışsın ve artık mutlu sona yaklaşmışsın..ara sıra tecrubelerini paylaşırsan seviniriz..

ayyyyyyyyyyy çok sıkıldım bugün ya....
neten patik modelleine bakıyodummmm
ay ne güzel şeyler varrrrr
becerebilsem yapıcam da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…