ayy ne güzel allah bağışlasın cnm,genç annesin sanırım oh ne güzel 2.de geliyor,önüne bakarsın artık rahat rahat
meraba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
herkese tünaydınlarrrrrrrrrrrrr
ben burdayim walla kizmasositosositoya kimse yok
kızdım sizeeeeeeeeeeeeee
cnm benim buara bişey istemedi daha canım hiç,ama benim bulantılar çoğaldı 2 gündür kusuyorum artık çok üzülüyorum öle oluncada 1 kilo vermişim bende,dün dr. 14. haftaya kadar olur üzülme sonra kilo almaya başlarız yavaş yavaş dedi,bakalım 14te kesilir inşallah,9 haziranada 2li test tarihi verdi bakalım onuda atlatsak güzel olur,inşallah böle hafif hafif kalır bulantıların cnm,afiyet şeker olsun lokum cnm,benimde tatlıya karşı bi meğil var ama bakalım belki 9unda öğrenirim cinsiyetini :))))
aaa biz ona genç diyoruz bende bugün 27yi doldurdum işte daha elimde bişey yok :))) kısmetse alcaz aralıkta miniğimizi,senin ne güzel bitane var,daha küçük duruyosun gibi ama gerçektenYok canım pek de genç anne sayılama küçük gösteriyorum ama, 30'u geçtim!
ben burdayim walla kizmasositososito
bende bulanti kusma hic olmadi hhatta kilo bile aldim
cok istahim acik
ama mutfak ve buzdolabinda igggggrenc bi koku aliyorum:sinifsinif:
annemin buzdolabindan falan almiyorum ama
sadece kendiminkinden
simdi bahsederken bile
tuylerim tiken tiken oldu yafkafamçokkarıştı
allah kolaylik versin zor isbilmiyorumkismileSelam kızlar :) Ben ev taşıma hazırlıkları yapmakla ve ev aramakla meşgulum o yüzden ara ara giriyorum :))
slm, nasilsiniz?
hepinize bullntisiz guzel gunler dilerim)
sporstar dogum gunun kutlu olsun, nice mutlu yillara tabii bebisle insallah)
ben dun gece acile gittim, kasiklarimdaki batmalar artti, aslinda dayanilmaz degil ama rahatsiz etti iste, neyse en azindan bebisi gordum kalbi dumtektek yapiyo valla..
en son gordugumde yarim santimken simdi 2.5santim olmus elleri ayaklari belli, hatta kipir kipir hareket ediyo, cok rahatladim..acildekilerede durumumuzu anlatinca ne zaman kendinizi iyi hissetmezseniz gelin sizi cok iyi anliyoruz dediler...simdi saliyi iple cekiyorum bakalim bize ne numaralar yapacak
cinsiyetini ne zaman ogrencez yaw?
acaba 12 haftalikken gorunurmu??zemuszemus
benim doktorum 12 haftalıkken büyük ihtimal erkek demişti ultrason cihazının kalitesine ve doktorun tecrübeli olmasına göre öğrenebiliyosun canım
çok teşekkür ederim cnm doğum günüm bugün :)) inşallh hepimiz diğer doğum günlerimizi bebişlerimizle kutlarız
kızlar dünden beri canım feci şekilde çifte kavrulmuş fıstıklı lokum çekti
eşim dayanamadı gitti almaya.
benim bulantılar da hafif hafif yoklamaya başledi beni.
talılar gözümün önünde uçuşuyo.
ama her hafta sonu tartılıyorum.
kilo almamışım henüz.
hatat biraz vermişim bile.
Selam kızlar :) Ben ev taşıma hazırlıkları yapmakla ve ev aramakla meşgulum o yüzden ara ara giriyorum :))
slm kızlar nasılsınız bende 2010 temmuz annesi olucam Allahn izniyle bikaç gündür hava serin ama ilk ayların yaz sıcaklarına denk gelmesi son ayların sıcaklara denk gelmesi gibi zor bi durum Allah kolaylık versin size de bizede vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?