aaa biz ona genç diyoruz bende bugün 27yi doldurdum işte daha elimde bişey yok :))) kısmetse alcaz aralıkta miniğimizi,senin ne güzel bitane var,daha küçük duruyosun gibi ama gerçekten
canım lütfen kendine dikkat et bu telaşede yorma fazla kendini olur mu?
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bize göre çok yol almışsın ve artık mutlu sona yaklaşmışsın..ara sıra tecrubelerini paylaşırsan seviniriz..
çok teşekkür ederim cnm doğum günüm bugün :)) inşallh hepimiz diğer doğum günlerimizi bebişlerimizle kutlarız
ya evet canım niyeyse hep canım tatlı istiyo
ama an geliyo ekşili şeylerde istiyoooo.
ama lokumumu yedim bugünnnnnn
benim mide bulantım pek yok da
arasıra içim kalkıyo
belki yeni başlıcak
bilmiyorumki
en güzelini,en dogrusunu sen bilirsin canim benim olumunekankayizsmilevalla olmazsa ordan bi doktor araştırıcam, ama önce kendi doktorumun fikrini alıcam cucucum.
A, canım geçmiş doğum günün kutlu olsun a.s.
Bi sonrakini bebişinle kutlarsınız artık
kizmak serbest bilmiyorumkismileAhhhh Cucu Aaahhhhh!!klava:kaydirigubbakcemile
Neyse bir tecrübe bin nasihatten iyiymiş derler, bu da hepimize ders olsunolumunekankayizsmile
afiyet bal,seker olsun canimmmm opuyorumnanaktankızlar dünden beri canım feci şekilde çifte kavrulmuş fıstıklı lokum çekti
eşim dayanamadı gitti almaya.
benim bulantılar da hafif hafif yoklamaya başledi beni.
talılar gözümün önünde uçuşuyo.
ama her hafta sonu tartılıyorum.
kilo almamışım henüz.
hatat biraz vermişim bile.
tatlimmm yorma kendini sakin...Selam kızlar :) Ben ev taşıma hazırlıkları yapmakla ve ev aramakla meşgulum o yüzden ara ara giriyorum :))
tatlimmm cok gecmis olsunnslm, nasilsiniz?
hepinize bullntisiz guzel gunler dilerim)
sporstar dogum gunun kutlu olsun, nice mutlu yillara tabii bebisle insallah)
ben dun gece acile gittim, kasiklarimdaki batmalar artti, aslinda dayanilmaz degil ama rahatsiz etti iste, neyse en azindan bebisi gordum kalbi dumtektek yapiyo valla..
en son gordugumde yarim santimken simdi 2.5santim olmus elleri ayaklari belli, hatta kipir kipir hareket ediyo, cok rahatladim..acildekilerede durumumuzu anlatinca ne zaman kendinizi iyi hissetmezseniz gelin sizi cok iyi anliyoruz dediler...simdi saliyi iple cekiyorum bakalim bize ne numaralar yapacak
canimm saglikla gelsin bebegin insallah :Saruboceq:slm kızlar nasılsınız bende 2010 temmuz annesi olucam Allahn izniyle bikaç gündür hava serin ama ilk ayların yaz sıcaklarına denk gelmesi son ayların sıcaklara denk gelmesi gibi zor bi durum Allah kolaylık versin size de bizede vallahi
merhaba guzel anneler nasilsinz?herkesin hamilelgi iyi geciyordur ins.12.haftam bitmek uzre oldugu icin dun 2 li test e girdim.(sanirim adi 2 li test ben yurt disinda olsdm icin buradaki ismi farkli) hersey normal cikti cok sukur.israrla cinsiyet hakkinda bi tahmini varmi diye sordum doktora ki burada 4.ay soluyolar.hayir cok erken falan dedi..sonrada demezmi hadi bisey soleyin hic eglence icin tahmin yurutmuyomsnz dedi,ben atayim o zaman bi sey o zaman: cok hareketli erkek bence dedi..sasirdim ..sonrada ya sadece attim dikkaate alma falan dedi..simdi bu kadin gercekten bi sey gordudemi soledi yoksa hakkaten atti mi orasi muamma..cikarkende 16.haftada cinsiyeti yasal olarak ogreneblirsn dedi yolladi..hayirlisi ama kafamizi da karistirmadi degil..simdi dicesnz ne aceln var 3 hafta sonra tatile turkiyeye geliyorum herkes hediye secmeye baslamis bile..bekliyolar cinsiyete gore alacaklar..tr ye geldgmde ogrencm galiba.saglikli olsun gerisi onemli degil .ama cok heyecanli bisey yaa acaba kiz mi erkek mi?anne olmak guzel bi duygu zaman gectikce daha da guzel oluyor..
çok teşekkür ederim cnm benim ohhh ne güzel bebişini görmüşsün bahaneyle,iyi oluyo arada böle acillere gitmek,işin şakası biyana çok sevindim cnm kötü bişy olmamasına çok dikkat et kendine ve bebişeslm, nasilsiniz?
hepinize bullntisiz guzel gunler dilerim)
sporstar dogum gunun kutlu olsun, nice mutlu yillara tabii bebisle insallah)
ben dun gece acile gittim, kasiklarimdaki batmalar artti, aslinda dayanilmaz degil ama rahatsiz etti iste, neyse en azindan bebisi gordum kalbi dumtektek yapiyo valla..
en son gordugumde yarim santimken simdi 2.5santim olmus elleri ayaklari belli, hatta kipir kipir hareket ediyo, cok rahatladim..acildekilerede durumumuzu anlatinca ne zaman kendinizi iyi hissetmezseniz gelin sizi cok iyi anliyoruz dediler...simdi saliyi iple cekiyorum bakalim bize ne numaralar yapacak
çok teşekkür ederim cnm evet valla seneye onunla beraber kutlucaz ne kadar güzel bir duygu,allah inşallah hepimize yaşatsın o günlerisporstarcım,sağlık ve mutlulukla nice yaşlar diliyorum seneye doğumgününde bebişin koynunda olacak inşallah nice senelere..
özlemcim cnm çok teşekkür ederim,inşallah cnm hepimiz ailemizle sağlıklı yıllar geçirelimSinemcim mutlu umutlu sağlıklı nice nice seneler dilerim bebişinle : )
[B]mutlu yillar canimmm,nica güzel senelere insallah [/B][/QUOTE]
canım benim çooook teşekkür ederim,çook saol
[B]çok teşekkür ederim arkadaşlarım,iyiki varsınız[/B]
canım bebek hareketliyse erkek olabilir diye bilmiyordum ben,2gün önce dr.a kontrole gitmiştik resmen hiç durmadı bebişimiz dr. ultrason resmini vercek durmasını bekliyo hiç durmadı en son hareketliyken çekti dediki bukadar hareketli olması sinir sisteminin çok iyi olduğunu gösterir dedi,ama kız erkek diye yorum yapmadı,erkekmidir acaba :)))))
ayy evet cnm ya,annemde bana demişti de bende öle attı kafadan sanmıştım,bizimkide bian durmadı hiç yerinde ya,dr. bile gülmüştü,aman neyse öğreniriz yakında zaten,azıcık daha sıkcaz :)))))canimm benim bebis 9.haftasinda gittigimizda bir saniye yerinde durmamisti..ayni yorumu doktorumuz bizede yapti..
ben onu toplum arasinda inanilan cinsiyet tahminlerinden okudum..anneme bebisin hareketli oldugunu söyledigimde cok hareketliyse erkek derler dedi..
ay ne bileyim canim yaa,insanin kafasini karistiriyorlar ancak :sinifsinif:
iyice meraklaniyorsun durum böyle oluncada laelaelaelaelae
fistik annelerrr,kocisim nihayet uyandiii,kahvalti yapicaz simdi
ben kac saat önce acliktan uyanmistim ohaoldumsmile
herkese harika bir pazar günü diliyorummm
bebislerinizede kendinizede iyi bakinnnopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?