walla ben 47 kiloya düştüm. 6 kilo verdim 6 haftada... iştahsızım hala, yemek yemek azap gibi... hala evde serum takınıyorum.. inşAllah azalacak ama 12. haftam bitti çok şükür. evden çıkabilsem 2li testimi de yaptıracam ama henüz kısmet olmadı.. umarım iyi sonuçlar alırız hapimiz. herkese mutlu ve huzurlu pazarlar..
ayyy cnm çok kötü olmuş ya,bu haftadan itibaren bebişinden senden beslenecek azıcık gayret cnm ya,minik minik yemeye başla cnm zorlamadan,bende çok zorlanıyorum ama şükür az az da olsa yiyorum,dr. un birşey öneriyomu cnm bu durum için,testlerini ihmal etme valla benimde 2li test tarihim tam 13. haftaya denk geliyo hayırlısıyla
doktora her gittiğimde beni hastaneye yatırmaya kalkıyorlar. seni burda besleyelim damardan diye. bende hastanede daha kötü oluyorum.:sinifsinif: kokular felan. milletin içinde öğürmekte iğrenç. 1.5 aydır işe gidemiyorum raporlu evde yatıyorum. evde serum takınıyorum. kan değerlerim iyi çıktı çok şükür. o yüzden rahatladım biraz. büyümix yiyebiliyorum şu meyveli krem peynir var ya ondan. bir iki gündür de çat pat bişeyler eşimin zoruyla.. umarım açlır iştahım en önemli sorunum bu walla canım
dikkat et valla cnm yeni hastalıktan çıktın sen daha hassastır bademciklerin,burada da bi sağnak yağıyor bi güneş açıyor tam hasta etçek hava yani,ahh o ütü felaket bişey ya nefret ediyorummmmm :)))ya işler başımdan aşkınnnnnn
acayip ütüm var.
daha ancak eşimin t-shirtlerini bitirebildim.
kızlar benim boğazım acıyo yine ya.
geçen gün yediğim meyve biraz soğuktu ondan galiba.
havada kötü burda.
yaaaaaaaaaaa okula da gitmek istemiyorum
annişim de burda ya çok tembel oldum çokkkkkkkkkk
tooba canım geçmiş olsun.
inşallah yakında geçer.
artık azalmaya başlar heralde. zaten 12. haftalara gelmişsin.
sinemcim sana da geçmiş olsun tatlım.
tuzlu çubuk bastırıyo aklınızda bulunsun şekerler.
canım çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda geçer,az az bile yemeye başladıysan tamamdır toparlarsın artık,inşallah bebişinle sağlıklı bi son 6ay geçirirsin,kanın iyimiş şükür önemli olanda o zaten,1-2 haftaya geçer canım inşallah iştahsızlığın bulantıların:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
tooba canım geçmiş olsun.
inşallah yakında geçer.
artık azalmaya başlar heralde. zaten 12. haftalara gelmişsin.
sinemcim sana da geçmiş olsun tatlım.
tuzlu çubuk bastırıyo aklınızda bulunsun şekerler.
merhaba kızlar, bende 8+2 oldum bugün. yarın ilk olarak gideceğim doktoruma, umarım her şey yolundadır. Doktorumla birlikte verdik bu kararı, 8. haftada bakalım dedik. dualara ihtiyacım var, allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin. aranızda yeni sayılırım.
Vayy be biz de geçen sene bu heyecanları yaşıyorduk şimdi oğlum 5ayını geçti.aralık 2009 annesiyim.22mart sattı 16aralıkta doğdu oğlum 13.haftada öğrenmiştik erkek olduğunu.çok güzel heyecanlar bunlar.allah tamamına erdirsin hepinizin kızlar k.dikkat edin
kızlar günaydınn
cumartesi gittim doktotra
baktık bebeğime
eli ayağı kıpır kıpır kuzumun bi an durmuo
büyümüş deee
doktor düşük tehlikesi olabilir dedi progestan verdi 10 gün de raporluyum
yatıp dinlencem bakalım
cumaya kontrolüm var umarım herşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?