2010 Aralık Anneleri

kızlar hepinize günaydın,
bu akşam kontrolumuz var ikili testimiz var..çoooooook heyecanlıyım..inanın zaman geçmiyor..dualarınıza ihtiyacım var..akşam gelişmeleri doktorun dediklerini yazarım size..

hadi bakalım, Allah'ın izniyle herşey yolunda gidecek ve bebişinin sağlıklı haberlerini alacaksın inşallah :Saruboceq:

bu akşam kontrolumuz var ikili testimiz var..çoooooook heyecanlıyım..inanın zaman geçmiyor..dualarınıza ihtiyacım var..akşam gelişmeleri doktorun dediklerini yazarım size..

cnm allah yardımcın olsun cnm hayırlı haberler le gel inşallah

:Saruboceq:günaydın kızlar nasılsınız iyisiniz umarım bizde iyiyizz haftaya iikili tarama testi varr çok heyecanlyım şimdiden heyecanı sardı bizi allahım herşey yolunda olur hepmiizin

Ay hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah.

Bu arada herkese günaydın güzel anneler.

Evet ilk başlarda erkek gibi hissediyordum.Ama şimdi kız sanki : ) birde ben ekşi mayhoş tatları daha bir sever oldum.Ne demişler ye elşiyi getir Ayşe' yi : )

Canım o leğen kemiğinin ortası benimde şiş.Benimde içe gömülüydü şimdi azcık şiş yani öyle tahta gibi değil artık: ) benimki kabızlılığın verdiği şişkinlilkten dolayıda olabilir yani.Ama tek bildiğim o şişin bende de var olduğu.

merhaba hanımlar

bende 9 haftalık hamileyim bugün doktorumun verdiği tahlilleri yaptırdım sarılık bulaşıcı hastalık guatr vss.. inşallah bır problem çıkmaz hepimiz için temennim..
nerdeyse 2.5 aylık olmama rağmen miğde bulantım hiç yok bazen düşünüyorumbir problem mı var dıe herkeste olunca bendemı anormallık var dıe düşünmüyo değilim. sizce bu zamandan sonra başlarmı ve kaç aya kadar sürüyor bulantılar bılgısı olan varmı?

benım bebeğimin doğum tarihini 30 aralık en son dedi doktorum sağlıklı sıhhatli olsun ama bu kadar mı kötü bır doğum tarihi olur yaa:))

gunaydinlar nasilsiniz kizlar umarim hepiniz iyidirsiniz biz iyiyiz cok sukur.......
gunlerin hizla gecmesini istiyorum daha 2 hafta var kontrole cok merak ediyorum ins buyumustur bebegim hersey yolundadir insan baya meak ediyor ya allahim hepimizin gonlune gore versin aminnnn hepinizi cok optum allaha emanet olun

Anlamıyorum ki nedir bu takıntı? Ablam da da yoktu sağlıklı bir bebeğimiz oldu.Annem de de yokmuş gayet sağlıklıyız yani.

Bende de yok.Sadece ara sıra oluyor.Fakat bende tiksinme oluyor daha sık.

merhaba güzel anne adayları opuyorumnanaktan
bu ikili tarama testi ne zaman yapılıyo ?
sanırım benimde yaklaştı yapılcakaklinialirimsmile

merhaba güzel anne adayları opuyorumnanaktan
bu ikili tarama testi ne zaman yapılıyo ?
sanırım benimde yaklaştı yapılcakaklinialirimsmile
11+0 ile 13+6 arası yapılıyor canım.bu akşam bizim var..heyecan dorukta..kalbim atıyor pıt pıt

11+0 ile 13+6 arası yapılıyor canım.bu akşam bizim var..heyecan dorukta..kalbim atıyor pıt pıt

oyy ne güzel hayırlısı cnm inş herşey yolundadır
meleklerimiz iyi olsunlar hep inş :ecrin_bebek:
güzel haberlerini bekliyorum inş yerimseniben

insallah hayirli haberlerle gelirsin canim:Saruboceq:

yalnız kızlar 2li testin sonucu hemen çıkmıyomuş bildiğim kadarıyla.
muhtemelen sadece muayene edecek ve kan alacaktır bu akşam doktorun, sonucu bi kaç gün sonra öğreniliyormuş

mrh bende aralık annesiyim bu siteye gecen sene kızımla beraber yürüttük kızım 14 aylık ben gene hamileyim bu 3cü cocugum allahım hayırlısını nasip etsin hepimize ama benim tecrubeli olmama ragmen cok heyecan verici ve yorucu geciyor oglum 5 yaşında ben resmen 3cüz annesi gibi olucam cünkü 2side kücük ee şimdi böyle olunca allahım bana sabır versin diyorum tabi buarada allahım herkeze iyi hamilelikler gecirmeyi nasip etsin kuzularımızı kucaklarımıza vermeyi nasip etsin inşallah amin

yalnız kızlar 2li testin sonucu hemen çıkmıyomuş bildiğim kadarıyla.
muhtemelen sadece muayene edecek ve kan alacaktır bu akşam doktorun, sonucu bi kaç gün sonra öğreniliyormuş

evet cnm ense kalınlığı usg de ehemen çıkıyo ama kan değerlerininde onu desteklemesi lazım bildiğim kadarıyla iki gün falan sürüyo sonucun çıkması

allah bağışlasın cnm ne güzzle kalabalık aile olcaksınız.her gebelik her bebek kendine özel miş dediğin gibi hepisindede ayrı heycan oluyo

kızlar naber.
topiğimiz çok yavaş bu aralar.
ben yine hasta mı oluyorum ne anlamadım.
boğazım yanıyo, hapşurup duruyorum.
başladım yine limon takviyesine.
ara ara kokulara karşı falan öğürmeler başladı
Allahtan daha çıkartmıyorum.
uamrım çıkartmam da.
sanırım yeni yeni başlıyo
herkes ikili testerden bahseder olmuş
daha bişzim var.
bizi doktor 11+2 ken çağırdı erken değil dimi.
ense kalınlığını ölçücek ama ikili test için de
kan alırmı o gün bilmem.
zaten onun çıkması bikaç gün alıyo
umarım hiç problemsiz güzel sonuçlar alırız hepimiz.
bende bebişimi merak ediyorum çok.
gittiğimde 5 hafta geçmiş olucak.
kimbilir nasıl karşılayacak bizi
o kıpır kpır halini merak ediyorum.
cinsiyetelri de merak ediyo herkes.
valla ben o konuyu ikinci plana attım.
bi an süpriz yapıp gelen bebişim sağlıkla dünyaya gelsin de
daha ne isterim.
gerçi hepimizin isteği budur tabi de.
ben bi kez kayıp yaşayınca ve bebişim hiç beklemediğim anda yaramı
sarmak istercesine gelince cinsiyet konusunda bi beklentim d eyokkkkk
hepimzie sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Yarabbim.
ama siz konuştukça acaba bizimkinin cinsiyeti ne diye düşünmeden de edemiyorum.
hayılısı artık. birkaç haftaya kadar listemizde
cinsiyet alanalrı da dolmaya başlar.
neyse ben biraz uyucam
dinlenmek iyi gelir belki.
uamrım hasta olmam ya
ben biliyorum eşim dolaptan soğuk meyve getirmişti
onalr hasta etti beni.
şimdi nazın alasını görür ooboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

merhaba kızlar benimde yarın sabah 11:30 da randevum var herhalde 2'li test için günümüzde belli olur heyecandan ölüyorum acaba cinsiyet konusunda tahminde bulunabilirmiki dr muz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…