kızlar hepinize günaydın,
bu akşam kontrolumuz var ikili testimiz var..çoooooook heyecanlıyım..inanın zaman geçmiyor..dualarınıza ihtiyacım var..akşam gelişmeleri doktorun dediklerini yazarım size..
bu akşam kontrolumuz var ikili testimiz var..çoooooook heyecanlıyım..inanın zaman geçmiyor..dualarınıza ihtiyacım var..akşam gelişmeleri doktorun dediklerini yazarım size..
yaaa erkek gibi hissediyodun başta sanki demi cnm,benimde hep erkek geçiyor ya,valla kız olursa büyük yanılcam yani okadar,kız olursada bayılırım ama... bana çok çabuk geçiyor sanki zaman ya,nasıl geçti 2.5 ay anlamadım bile,ayy kızlar ben 2-3 gündür kusuyorum artık ya,bulantılar mahfetti beni,bugün daha iyiyim sanki sabah aç karnına karnıma baktım artık karnımın gerginliği belli,hemde 1 kilo verdim yani o 2 leğen kemiğimin ortası hafif şiş artık hep içerde olurdu,çok sevindim :)))))bizim doğum tarihimiz 17aralık oldu 1 gün geri çekildi 18di,bide bu hafta bebğin en hızla büyüdüğü haftaymış,2 gün önce 3.5cm di ya,bu cumaya kadar 6-7cm olucakmış,hayırlısı bakalım artık çok güzel geçiyor günler,bi bulantılar işte
merhaba hanımlar
bende 9 haftalık hamileyim bugün doktorumun verdiği tahlilleri yaptırdım sarılık bulaşıcı hastalık guatr vss.. inşallah bır problem çıkmaz hepimiz için temennim..
nerdeyse 2.5 aylık olmama rağmen miğde bulantım hiç yok bazen düşünüyorumbir problem mı var dıe herkeste olunca bendemı anormallık var dıe düşünmüyo değilim. sizce bu zamandan sonra başlarmı ve kaç aya kadar sürüyor bulantılar bılgısı olan varmı?
benım bebeğimin doğum tarihini 30 aralık en son dedi doktorum sağlıklı sıhhatli olsun ama bu kadar mı kötü bır doğum tarihi olur yaa:))
11+0 ile 13+6 arası yapılıyor canım.bu akşam bizim var..heyecan dorukta..kalbim atıyor pıt pıtmerhaba güzel anne adayları opuyorumnanaktan
bu ikili tarama testi ne zaman yapılıyo ?
sanırım benimde yaklaştı yapılcakaklinialirimsmile
11+0 ile 13+6 arası yapılıyor canım.bu akşam bizim var..heyecan dorukta..kalbim atıyor pıt pıt
canım pandacım çok sevindim bebişinin iyi olduğuna yalnız doktor neye dayanarak düşük tehlikesi var dedi? yani bişey mi gördü ki?
yalnız kızlar 2li testin sonucu hemen çıkmıyomuş bildiğim kadarıyla.
muhtemelen sadece muayene edecek ve kan alacaktır bu akşam doktorun, sonucu bi kaç gün sonra öğreniliyormuş
mrh bende aralık annesiyim bu siteye gecen sene kızımla beraber yürüttük kızım 14 aylık ben gene hamileyim bu 3cü cocugum allahım hayırlısını nasip etsin hepimize ama benim tecrubeli olmama ragmen cok heyecan verici ve yorucu geciyor oglum 5 yaşında ben resmen 3cüz annesi gibi olucam cünkü 2side kücük ee şimdi böyle olunca allahım bana sabır versin diyorum tabi buarada allahım herkeze iyi hamilelikler gecirmeyi nasip etsin kuzularımızı kucaklarımıza vermeyi nasip etsin inşallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?