bakın kızlar meleğimin son resmi:)
Ultrason resmini mi diyorsun Ayyy inanmıyorum kaç haftalık oldu ?? Senin Nick'inin üstüne tıklayınca çıkıyor.
evet canım ultrason resmimiz
11 hafta doldu bugün inşallah:)
slm arkadaslar guzel anneler nasilsiniz?
allaha sukur biz cok iyiz, yarin randevumuz var cok heyecaniliyim, cuma gecesi acile gittigimde bebisi gordum ama hic gozumun onunden gitmiyo o kipir kipir hali, o yuzden cok sabirsizim...
ense kalinligi için herhalde benim için daha erken, bu konuda cok endiseliyim, eylulde kizkardesim 4aylik bebgini kaybetti, ense kalin cikmisti ve testleride cok kotu gelmisti yasi 20 olmasina ragmen(hiçbir akrabalikta yok) bebegin hasta olma ihtimali cok yuksekti ne yapalim diye beklerken bebis karninda oldu....allahim hepimizin bebeklerini korusun, kizkardesim simdi yine hamile bu sefer saglikliymis o'da aralik annesi olacak....
denizim dikkat et, ilacta kullanamiyoruz, cok zor oluyo ben oksurukten yeni kurtuldum, canim dondurma istiyo ama korkuyorum....
Canım bu ense kalınlığı sonucunda çocuklarda Sendromik kalıcı hastalıklar oluyor. Genetikçiler bu durumu genellikle hormonlu yiyeceklere bağlıyorlar son yıllarda Sendromik hastalıklar artmış durumda Allah hepimizin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nesip etsin.
Seninle aramızda sadece 1 gün var. Senin Ultrason ne zamana ait? benimde o kadar büyümüşmüdür? en son 6-7 hafta arası gitmiştim.
merhaba kızlar benimde yarın sabah 11:30 da randevum var herhalde 2'li test için günümüzde belli olur heyecandan ölüyorum acaba cinsiyet konusunda tahminde bulunabilirmiki dr muz
kimse beni görmedi sanirim
Selam kızlar ;
Ben tekrar aranızdayım 6. haftamdan sonra bebeğimi neredeyse kaybediyordum Allah'ım korudu bizi Şimdi sağlığımız yerinde Kalbi atıyor. Bugün de randevum var ense kalınlığı filan ölçecekler sanırım 11+1 olduk cinsiyetinide öğrenmek için sabırsızlanıyorum. Alışveriş yapmak istiyorum Çok heyecanlıyım
kızlar bir saat kaldı doktora..çok heyecanlıyım ya..
cumartesi gittim canım
elleri kolları kıpır kıpırdı bi an yerinde duramıodu görmelisin ya çok güzel bi duygu
kızlar günaydınn
cumartesi gittim doktotra
baktık bebeğime
eli ayağı kıpır kıpır kuzumun bi an durmuo
büyümüş deee
doktor düşük tehlikesi olabilir dedi progestan verdi 10 gün de raporluyum
yatıp dinlencem bakalım
cumaya kontrolüm var umarım herşey yolundadır
iyi akşamlar arkadaşlar,bende bütün gün kpss işlemleri için koşturdum,off nasıl kalabalık ya halletim sonunda ama çok yoruldum,geçmişi okuyamadım,herkes iyidir umarım,artık minik minik göbişim beliriyor yani öle dıştan değilde açıp göbeğime bakınca gözüküyor kaydirigubbakcemile3
ayyyyyyy yesinler senin o minik göbüşünü.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
biraz daha büyüyünce koy da biz de görelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?