2010 Aralık Anneleri

Selam kızlar ;

Ben tekrar aranızdayım 6. haftamdan sonra bebeğimi neredeyse kaybediyordum Allah'ım korudu bizi Şimdi sağlığımız yerinde Kalbi atıyor. Bugün de randevum var ense kalınlığı filan ölçecekler sanırım 11+1 olduk cinsiyetinide öğrenmek için sabırsızlanıyorum. Alışveriş yapmak istiyorum Çok heyecanlıyım

slm arkadaslar guzel anneler nasilsiniz?
allaha sukur biz cok iyiz, yarin randevumuz var cok heyecaniliyim, cuma gecesi acile gittigimde bebisi gordum ama hic gozumun onunden gitmiyo o kipir kipir hali, o yuzden cok sabirsizim...
ense kalinligi için herhalde benim için daha erken, bu konuda cok endiseliyim, eylulde kizkardesim 4aylik bebgini kaybetti, ense kalin cikmisti ve testleride cok kotu gelmisti yasi 20 olmasina ragmen(hiçbir akrabalikta yok) bebegin hasta olma ihtimali cok yuksekti ne yapalim diye beklerken bebis karninda oldu....allahim hepimizin bebeklerini korusun, kizkardesim simdi yine hamile bu sefer saglikliymis o'da aralik annesi olacak....

denizim dikkat et, ilacta kullanamiyoruz, cok zor oluyo ben oksurukten yeni kurtuldum, canim dondurma istiyo ama korkuyorum....

Canım bu ense kalınlığı sonucunda çocuklarda Sendromik kalıcı hastalıklar oluyor. Genetikçiler bu durumu genellikle hormonlu yiyeceklere bağlıyorlar son yıllarda Sendromik hastalıklar artmış durumda Allah hepimizin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nesip etsin.

amin canim bizim basimizdan gecti allahim baska kimseye yasatmasin, kardesim tekrar hamile kalmasaydi zor toparlardi, halen aklina geliyo uzuluyo....
bebisleri sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin allahim...

merhaba kızlar benimde yarın sabah 11:30 da randevum var herhalde 2'li test için günümüzde belli olur heyecandan ölüyorum acaba cinsiyet konusunda tahminde bulunabilirmiki dr muz

Canım hayırlı haberlerle gel inşallah.

kimse beni görmedi sanirim

Hoşgeldin canııım:)

Ayy valla bende benimkinin cinsiyetini merak ediyorum.Haftaya yapılacak benim de

kızlar bir saat kaldı doktora..çok heyecanlıyım ya..

Hayırlı habrlerle gel canım.Yaz mutlaka buradan.Merakta bırakma bizi

[hayılrı olsun cnm çok sewndm..bende gttm bgn doktora sürekli lekelenmem oluyrdu kahwerengi.5 gndr progestan alıyodum artık vajinadan almamı syledi .lavobo ihtiyacı dışında ayağa kalkma dedi..we kalp atışınıda duyamadık.kaç haftalık olduğuum hala muamma:gitme: geç döllenmeden falan bahsediyor.pzt günü tekrar gel dedi yine duyulmazsa alacağız bebeği dedi yaa kese war bebek war ama hala kalp atışı yok:gitme::gitme:

iyi akşamlar arkadaşlar,bende bütün gün kpss işlemleri için koşturdum,off nasıl kalabalık ya halletim sonunda ama çok yoruldum,geçmişi okuyamadım,herkes iyidir umarım,artık minik minik göbişim beliriyor yani öle dıştan değilde açıp göbeğime bakınca gözüküyor kaydirigubbakcemile3

sezencim ve burxkan uamrım gzüel haberlerle gelirsiniz kızlar.
her gelen şaşırıp geliyo
nasıl büyümüş , kıpır kıpır diye.
siz de öle geliceksiniz eminim.
benim randevuma daha 20 gün var
nasıl geçicek bilmem.
ozmana siz cinsiyeti de öğrenirsiniz.

ayyyyyyy yesinler senin o minik göbüşünü.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
biraz daha büyüyünce koy da biz de görelim.

ayyyyyyy yesinler senin o minik göbüşünü.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
biraz daha büyüyünce koy da biz de görelim.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 tamam cnm haftaya koyayım ozaman :)))ya sen yinemi hasta olcan bak dikkat et,portakal limon devam et valla,halsiz bırakır hastalık yoksa,dikkat et cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…