sezencim ve burxkan uamrım gzüel haberlerle gelirsiniz kızlar.
her gelen şaşırıp geliyo
nasıl büyümüş , kıpır kıpır diye.
siz de öle geliceksiniz eminim.
benim randevuma daha 20 gün var
nasıl geçicek bilmem.
ozmana siz cinsiyeti de öğrenirsiniz.
gözün aydın canım.maşallah bebişine.cumartesi gittim canım
elleri kolları kıpır kıpırdı bi an yerinde duramıodu görmelisin ya çok güzel bi duygu
kızlar bir saat kaldı doktora..çok heyecanlıyım ya..
:Saruboceq:
Canım ya çok Güzellll Muhteşemmmmmmmmm Anlatamam bu duyguyu yaşayanlar bilir yaşamayanların da başına Allah bu güzel şeyi nasip etsin. Nasıl hareket ediyor Birde gerilmesi var uykudan uyanmış gibi Aklımı yicam mutluluktan babası çıldırdı bu benım mı diye ya kollarıyla boks yapıyor resmen ayaklar desen Allahım nasıl hareketli tekmeler filan Offff Muhteşem birşey Yarın 2li test yapılacak cinsiyet için erkenmiş amaan tek sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmmez ikisininde mutluluğu bambaşka :))
Offf heyecandan deli gibi yazmışım ınşallaha SEZENCıM de iyi haberlerle gelir :)
Canım ya çok Güzellll Muhteşemmmmmmmmm Anlatamam bu duyguyu yaşayanlar bilir yaşamayanların da başına Allah bu güzel şeyi nasip etsin. Nasıl hareket ediyor Birde gerilmesi var uykudan uyanmış gibi Aklımı yicam mutluluktan babası çıldırdı bu benım mı diye ya kollarıyla boks yapıyor resmen ayaklar desen Allahım nasıl hareketli tekmeler filan Offff Muhteşem birşey Yarın 2li test yapılacak cinsiyet için erkenmiş amaan tek sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmmez ikisininde mutluluğu bambaşka :))
Offf heyecandan deli gibi yazmışım İnşallaha SEZENCİM de iyi haberlerle gelir :)
[hayılrı olsun cnm çok sewndm..bende gttm bgn doktora sürekli lekelenmem oluyrdu kahwerengi.5 gndr progestan alıyodum artık vajinadan almamı syledi .lavobo ihtiyacı dışında ayağa kalkma dedi..we kalp atışınıda duyamadık.kaç haftalık olduğuum hala muamma:gitme: geç döllenmeden falan bahsediyor.pzt günü tekrar gel dedi yine duyulmazsa alacağız bebeği dedi yaakese war bebek war ama hala kalp atışı yok:gitme::gitme:
Offf heyecandan deli gibi yazmışım İnşallaha SEZENCİM de iyi haberlerle gelir :)
güzel annelerimm,
doktorumuza gittik bebişimiz çok iyiydi hareketli kıpır kıpır eller kollar..
4 cm olmuş..bugün ben 11+6 idim fakat benim geç yumurtlamam olduğu için doktorda 11+2 gözüküyor geçen gittiğimizde de bu böyleydi.doktor süper dedi gelişimi..
ancak ikili test için biraz erken dedi haftaya yani 2 haziranda çağırdı .şimdiden gördüğüm kadarı ile çok iyi ben sorun çıkacağını sanmıyorum dedi..10 gün ara ile görmüş olacağız bebişimizi..
gözümün önünden gitmiyor darısı sabırsızlıkla bekleyen diğer annelerimizin başına..
iyi geceler..
Arkadaşım Allah büyük, inşallah p.tesi duyarsınız kalp atışlarını. Haber ver olur mu, Allah a emanet ol:Saruboceq:
Canım hoşgeldin aramıza, inşallah herşey yolundadır, bize haber ver:Saruboceq:
Kızlar günaydın dün bende kahverengi lekelenme oldu onun öncesinde kasıklarımda ani bi krammp lavoboya gittim baktım günlük pedi doldurcak derecede lekelenme moralim bozuldu tabiki gecede kötü rüyalar gördüm kanlı bi şekilde suyum boşaldı napsam doktora gitsem mi bilmiyorum
ohh maşallah bidahaki muayenene cinsiyetini öğrenirsin cnm ne güzel,benimde minicik göbeğim öle çok çıkmadı ama ordaki azıcık toparlaklık var anlaşıyo açıp bakınca :))))bende bidaha 9 haziranda gitçem 13 haftalık oluyo ozaman 2li testler yapılcak hayırlısıyla,inşallah hallederiz bunlarıdaben 12 haftalık olmuşum kocaman olmuşuzz benimde göbekk çıktııı
Kızlar günaydın dün bende kahverengi lekelenme oldu onun öncesinde kasıklarımda ani bi krammp lavoboya gittim baktım günlük pedi doldurcak derecede lekelenme moralim bozuldu tabiki gecede kötü rüyalar gördüm kanlı bi şekilde suyum boşaldı napsam doktora gitsem mi bilmiyorum
darisi basima ya ben her hafta 1 kilo aliyorum ve tokluk hissinigünaydin kizlarrr
nasilsiniz???
gecmise dönücem simdi ama PANDAM dan bir haber varmi?
bu arada benim kilo almam durdu,doktordakinden 200 gram az bile cikiyorum
halbuki tartiya korkarak cikmistim,bu haftalarda artik hizla kilo aliniyor diye..
sevinsem mi bilemedimm, bilmiyorumkismile
boyle bi durumda hemen doktorunuzu aramaniz gerekmezmi?bilmiyorumkismileKızlar günaydın dün bende kahverengi lekelenme oldu onun öncesinde kasıklarımda ani bi krammp lavoboya gittim baktım günlük pedi doldurcak derecede lekelenme moralim bozuldu tabiki gecede kötü rüyalar gördüm kanlı bi şekilde suyum boşaldı napsam doktora gitsem mi bilmiyorum
masallah gobusune bebisineben 12 haftalık olmuşum kocaman olmuşuzz benimde göbekk çıktııı
canimm insallah bu günler geride kalicak..walla ben 47 kiloya düştüm. 6 kilo verdim 6 haftada... iştahsızım hala, yemek yemek azap gibi... hala evde serum takınıyorum.. inşAllah azalacak ama 12. haftam bitti çok şükür. evden çıkabilsem 2li testimi de yaptıracam ama henüz kısmet olmadı.. umarım iyi sonuçlar alırız hapimiz. herkese mutlu ve huzurlu pazarlar..
ohh pandam cok rahatladim valla..kızlar günaydınn
cumartesi gittim doktotra
baktık bebeğime
eli ayağı kıpır kıpır kuzumun bi an durmuo
büyümüş deee
doktor düşük tehlikesi olabilir dedi progestan verdi 10 gün de raporluyum
yatıp dinlencem bakalım
cumaya kontrolüm var umarım herşey yolundadır
canimm haftaya hepimiz icin cok yogun bi hafta olcak hihoyyyt:Saruboceq:günaydın kızlar nasılsınız iyisiniz umarım bizde iyiyizz haftaya iikili tarama testi varr çok heyecanlyım şimdiden heyecanı sardı bizi allahım herşey yolunda olur hepmiizin
tatlimm güzel haberlerle gel insallahhhmerhaba kızlar benimde yarın sabah 11:30 da randevum var herhalde 2'li test için günümüzde belli olur heyecandan ölüyorum acaba cinsiyet konusunda tahminde bulunabilirmiki dr muz
hosgeldin canim aramizaa :lepi:kimse beni görmedi sanirim
canim cok gecmis olsun..insallah bir daha sorun yasamazsinnSelam kızlar ;
Ben tekrar aranızdayım 6. haftamdan sonra bebeğimi neredeyse kaybediyordum Allah'ım korudu bizi Şimdi sağlığımız yerinde Kalbi atıyor. Bugün de randevum var ense kalınlığı filan ölçecekler sanırım 11+1 olduk cinsiyetinide öğrenmek için sabırsızlanıyorum. Alışveriş yapmak istiyorum Çok heyecanlıyım
canimm aklina kötü seyler getirme sakin..slm arkadaslar guzel anneler nasilsiniz?
allaha sukur biz cok iyiz, yarin randevumuz var cok heyecaniliyim, cuma gecesi acile gittigimde bebisi gordum ama hic gozumun onunden gitmiyo o kipir kipir hali, o yuzden cok sabirsizim...
ense kalinligi için herhalde benim için daha erken, bu konuda cok endiseliyim, eylulde kizkardesim 4aylik bebgini kaybetti, ense kalin cikmisti ve testleride cok kotu gelmisti yasi 20 olmasina ragmen(hiçbir akrabalikta yok) bebegin hasta olma ihtimali cok yuksekti ne yapalim diye beklerken bebis karninda oldu....allahim hepimizin bebeklerini korusun, kizkardesim simdi yine hamile bu sefer saglikliymis o'da aralik annesi olacak....
denizim dikkat et, ilacta kullanamiyoruz, cok zor oluyo ben oksurukten yeni kurtuldum, canim dondurma istiyo ama korkuyorum....
canimm massallah melegineeegüzel annelerimm,
doktorumuza gittik bebişimiz çok iyiydi hareketli kıpır kıpır eller kollar..
4 cm olmuş..bugün ben 11+6 idim fakat benim geç yumurtlamam olduğu için doktorda 11+2 gözüküyor geçen gittiğimizde de bu böyleydi.doktor süper dedi gelişimi..
ancak ikili test için biraz erken dedi haftaya yani 2 haziranda çağırdı .şimdiden gördüğüm kadarı ile çok iyi ben sorun çıkacağını sanmıyorum dedi..10 gün ara ile görmüş olacağız bebişimizi..
gözümün önünden gitmiyor darısı sabırsızlıkla bekleyen diğer annelerimizin başına..
iyi geceler..
canim massallah bebegineeBugün kontoldeydim ve ilk kez gördüm mucizeyi içimde. 8+3 olarak tam haftası ve gününde gidiyormuşum. Kalbide nasıl attı maşallah. Allahım her isteyene versin, bu ne güzel nbir duygu, mutluluk, eşim dışarı çıkarken dudaklarımdan öptü o derece yani. Kocam 14 yıl sonra yeniden baba olacak kısmetse ben ilk kez anne. İlk eşinden oğlu var kardeş geliyor inşallah. Çok mutluyum anlatamıyorum. Eşimin 9 ay önceki ameliyatından sonra bana geri dönüşü ile gelen mucizem, Rabbim eşimi bağışladı bana ve şimdide aşkımdan bir minik melek...
canim cok gecmis olsun..Kızlar günaydın dün bende kahverengi lekelenme oldu onun öncesinde kasıklarımda ani bi krammp lavoboya gittim baktım günlük pedi doldurcak derecede lekelenme moralim bozuldu tabiki gecede kötü rüyalar gördüm kanlı bi şekilde suyum boşaldı napsam doktora gitsem mi bilmiyorum
darisi basima ya ben her hafta 1 kilo aliyorum ve tokluk hissini
resmen unuttum surekli acimcokacimcoook
boyle bi durumda hemen doktorunuzu aramaniz gerekmezmi?bilmiyorumkismile
masallah gobusune bebisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?