2010 Aralık Anneleri

:Saruboceq:
Canım ya çok Güzellll Muhteşemmmmmmmmm Anlatamam bu duyguyu yaşayanlar bilir yaşamayanların da başına Allah bu güzel şeyi nasip etsin. Nasıl hareket ediyor Birde gerilmesi var uykudan uyanmış gibi Aklımı yicam mutluluktan babası çıldırdı bu benım mı diye ya kollarıyla boks yapıyor resmen ayaklar desen Allahım nasıl hareketli tekmeler filan Offff Muhteşem birşey Yarın 2li test yapılacak cinsiyet için erkenmiş amaan tek sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmmez ikisininde mutluluğu bambaşka :))
Offf heyecandan deli gibi yazmışım İnşallaha SEZENCİM de iyi haberlerle gelir :)

ay canım ya senin heyecanın bana geçti.ne kadar güzel anlatmışsın.3 hafta sonra bende dr gidecem 2 li test için.bende bebişi görmek için sabırsızlanıyorum.göbüş çıktı mı arkadaşım.:CüvCüv:

slm hamisler
dun cok yoruldumkafamçokkarıştı
hem misafir agirladim hemde bi davete katildik
bugun yataktan zor kalktim ve bogazim sisti
butun gunu annemde dinlenerek gecirdim
simdi daha iyiym neyseki:umursamaz:

ayyyy canım öyle gzüel anlatmışsın ki
şimdi daha çok sabırsızlandım.
senin adına çok sevindim.
sağlıkla büyüsünler minişlerimiz.
birer mucize onlar canım.
kucağımıza sağlıkla hayırlısıyla alacağımız günler de gelsinn inşallah.

güzel annelerimm,
doktorumuza gittik bebişimiz çok iyiydi hareketli kıpır kıpır eller kollar..
4 cm olmuş..bugün ben 11+6 idim fakat benim geç yumurtlamam olduğu için doktorda 11+2 gözüküyor geçen gittiğimizde de bu böyleydi.doktor süper dedi gelişimi..
ancak ikili test için biraz erken dedi haftaya yani 2 haziranda çağırdı .şimdiden gördüğüm kadarı ile çok iyi ben sorun çıkacağını sanmıyorum dedi..10 gün ara ile görmüş olacağız bebişimizi..
gözümün önünden gitmiyor darısı sabırsızlıkla bekleyen diğer annelerimizin başına..
iyi geceler..

Arkadaşım Allah büyük, inşallah p.tesi duyarsınız kalp atışlarını. Haber ver olur mu, Allah a emanet ol:Saruboceq:

Kızlar sizlerin de gözünüz aydın, Rabbim hepimizin bebişlerini korusun sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah:Saruboceq:

Arkadaşım Allah büyük, inşallah p.tesi duyarsınız kalp atışlarını. Haber ver olur mu, Allah a emanet ol:Saruboceq:

amin cnm inş..hemenn pzt olsunn inş gzl hber werim..hiç böyle skntılı bi hamillk gçrcemi dşnmezdm yaa.demkki bu işler boya posa bakmıyomuşş( mafoldumben

Canım hoşgeldin aramıza, inşallah herşey yolundadır, bize haber ver:Saruboceq:

Bugün kontoldeydim ve ilk kez gördüm mucizeyi içimde. 8+3 olarak tam haftası ve gününde gidiyormuşum. Kalbide nasıl attı maşallah. Allahım her isteyene versin, bu ne güzel nbir duygu, mutluluk, eşim dışarı çıkarken dudaklarımdan öptü o derece yani. Kocam 14 yıl sonra yeniden baba olacak kısmetse ben ilk kez anne. ılk eşinden oğlu var kardeş geliyor inşallah. Çok mutluyum anlatamıyorum. Eşimin 9 ay önceki ameliyatından sonra bana geri dönüşü ile gelen mucizem, Rabbim eşimi bağışladı bana ve şimdide aşkımdan bir minik melek... Bu arada beklemediğim bir durum oldu, dış gebelikten dolayı tüpüm alınmıştı ve sezeryan ameliyat idi ama doktorum kısmet olursa normal doğum yapabilirsin belki dedi inanamadı., rahme dokunmadıkları için bu olabilirmiş çok sevindim tabii...

Son düzenleme:
Kızlar günaydın dün bende kahverengi lekelenme oldu onun öncesinde kasıklarımda ani bi krammp lavoboya gittim baktım günlük pedi doldurcak derecede lekelenme moralim bozuldu tabiki gecede kötü rüyalar gördüm kanlı bi şekilde suyum boşaldı napsam doktora gitsem mi bilmiyorum

günaydın arkadaşım.kesinlikle gitmelisin. we muhtemelen progestan we dinlenme wrcek.bende o kahwerengi leke pembeye döndü.şimdi hiç kalkmadan yatmam gerkyor.erteleme cnm ltfen git bgün[/FONT

günaydin kizlarrr
nasilsiniz???
gecmise dönücem simdi ama PANDAM dan bir haber varmi?
bu arada benim kilo almam durdu,doktordakinden 200 gram az bile cikiyorum
halbuki tartiya korkarak cikmistim,bu haftalarda artik hizla kilo aliniyor diye..
sevinsem mi bilemedimm, bilmiyorumkismile

ben 12 haftalık olmuşum kocaman olmuşuzz benimde göbekk çıktııı
ohh maşallah bidahaki muayenene cinsiyetini öğrenirsin cnm ne güzel,benimde minicik göbeğim öle çok çıkmadı ama ordaki azıcık toparlaklık var anlaşıyo açıp bakınca :))))bende bidaha 9 haziranda gitçem 13 haftalık oluyo ozaman 2li testler yapılcak hayırlısıyla,inşallah hallederiz bunlarıda

cnm bence aklında soru kalacağına git dr.a rahat edersin,biz ne desek boş şimdi,gerçek neyse bilemeyiz,sen git garanti olsun,inşallah güzel haberlerle gel cnm

darisi basima ya ben her hafta 1 kilo aliyorum ve tokluk hissini
resmen unuttum surekli acimcokacimcoook

boyle bi durumda hemen doktorunuzu aramaniz gerekmezmi?bilmiyorumkismile

ben 12 haftalık olmuşum kocaman olmuşuzz benimde göbekk çıktııı
masallah gobusune bebisine

kızlar bir de dün doktoruma zaman zaman olan sarı akıntıyır sordum normal dedi hormonlardan dedi kokulu olmadığı sürece beyaz-sarı olduğu sürece zararı yok dedi..

canimm insallah bu günler geride kalicak..
bir an önce istahin acilir insallah canimmm:teselli:

ohh pandam cok rahatladim valla..
yat sakin is falan yapma,dinlen bol bol
insallah bi daha lekelenmeler falan yasamazsin canimm :lepi:

:Saruboceq:günaydın kızlar nasılsınız iyisiniz umarım bizde iyiyizz haftaya iikili tarama testi varr çok heyecanlyım şimdiden heyecanı sardı bizi allahım herşey yolunda olur hepmiizin
canimm haftaya hepimiz icin cok yogun bi hafta olcak hihoyyyt
ayy bende cok heyecanliyim yaaa
saglikli ciksin hepimizin bebisleri insallahhhh :Saruboceq:

merhaba kızlar benimde yarın sabah 11:30 da randevum var herhalde 2'li test için günümüzde belli olur heyecandan ölüyorum acaba cinsiyet konusunda tahminde bulunabilirmiki dr muz
tatlimm güzel haberlerle gel insallahhh
bazi doktorlar eger cihazlarida gelismisse tahmin ediyorlarmis..

kimse beni görmedi sanirim
hosgeldin canim aramizaa :lepi:
canim cok gecmis olsun..insallah bir daha sorun yasamazsinn
durumdan mutlaka haberdar et bizleride canimm
güzel haberlerini bekliyoruzzz hihoyyyt

canimm aklina kötü seyler getirme sakin..
Allahim bi daha yasatmasin böyle seyler..hickimseye..
insallah sizinde testler süper cikicak :Saruboceq:

canimm massallah melegineee
benden 1 gün sonra senin heyecanda baslayacak desene
güzel haberler getirelim hepimiz insallah canimm :Saruboceq:
ayyyy cok özledimm onu görmeyi ya :1rolleyes:

canim massallah bebeginee
Allahim sende dahil kimsenin mutlulugunu bozmasin insallah :Saruboceq:
hepimiz minik minik birer cekirdek aile oluyoruzz
Allahim bozmasin:Saruboceq:

canim cok gecmis olsun..
bence de doktoruna git canim
Allah vermesin illa kötü bisey oldugundan degil,senin icin rahat etsin..
yoksa kontrole kadar icin icini yiyecektir kesin
rüyalara takilma canim,moralini yüksek tutmaya calis :teselli:

darisi basima ya ben her hafta 1 kilo aliyorum ve tokluk hissini
resmen unuttum surekli acimcokacimcoook

boyle bi durumda hemen doktorunuzu aramaniz gerekmezmi?bilmiyorumkismile

masallah gobusune bebisine

canimm acikcasi bende öyle bekliyordum..yani haftada 500-1000gr alinmaya baslar diye okuyunca öyle sandim..tartiya cikmaya korktum..en son 9 haftalikken gitmistik..
sabah baktim az bile ciktim,üstelik doktor üzerimdekiler komple 1 kilo sayip,onu düsüyor..ben düsmedim bile :uhm:
karnima aliyorum ben kiloyu sanirim,göbis büyüyor sadece..
fistigim aciktikca meyve yemeni tavsiye ederim yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…