kızlar bir de dün doktoruma zaman zaman olan sarı akıntıyır sordum normal dedi hormonlardan dedi kokulu olmadığı sürece beyaz-sarı olduğu sürece zararı yok dedi..
kızlar günaydın nasılsınız bacılar
gunaydin gizemli
biz bulantili ve akintiliyizsempatiksalakcinni
sen nasilsin?
günaydın arkadaslar ...benimde gece sarı bir akıntım oldu ama doktora gitmeme gerek yok sanırsam...bazende kasıklarıma ve belime kramp girio bunlar normal mi sizce...
günaydin canimmm olumunekankayizsmilekızlar günaydın nasılsınız bacılar
canim cok normal..akintin kokulu degilse,koyu renk almiyorsa ve kanamaya dönmüyorsa sorun yok..günaydın arkadaslar ...benimde gece sarı bir akıntım oldu ama doktora gitmeme gerek yok sanırsam...bazende kasıklarıma ve belime kramp girio bunlar normal mi sizce...
hosgeldin canim aramiza :lepi:Merhaba kızlar. Ben de aranıza katılmak istiyorum. Çok fazla girip yazamam ama yazdıklarınızı takip ediyorum. 10+2 günlük hamileyim. SAT:14 Mart. Kalp atışlarını duyduk ve biz de haftasonu kontrole gideceğiz. İnsallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
aynen cnm ya le bişey ki kasede yoğurt var içinden bi kaşık alıyorum bişey yok ikincisinde hop öğürme başlio anlamsızbi bulantı bugün yediğimi yarın yiyemiyorum tuaf bi hal oldu bende bide enteresan kokular gelio burnuma nolcak halim bilmem akıntı işini hiç sorma hijyenik ped kullanmıyorum sağlıksız diye devamlı iç çamaşırı değiştriiyorum..
istediğim gibi beslenememek beni çok üzüyo et balık süt yeterince almmıyorum alamıyorum desek daha doğru olur dr ne kadar 3 aya kadar çok takma desede annelik işte insan takıyo
sen bulantı için napiosun cnm çıkarabiliyomusun yada bi çözümün var mı
Merhaba kızlar. Ben de aranıza katılmak istiyorum. Çok fazla girip yazamam ama yazdıklarınızı takip ediyorum. 10+2 günlük hamileyim. SAT:14 Mart. Kalp atışlarını duyduk ve biz de haftasonu kontrole gideceğiz. İnsallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
cnm göbeğim çıkmadı daha beni çünkü ben 45 kiloyken bile hep fındık göbeği olan bi tiptim kendi göbüşüm mü hamilelikten mi farkı daha belirmedi 1 ay sonra falan belli olur herhalde :)) sen ne durumdasın bakalım cucumgünaydin canimmm olumunekankayizsmile
iyi diyelim iyi olsun..sen nasilsin canim?
büyüyormu bebis,göbis? yerimseniben
[/B]
al bende de o kadar evde et yiyemiyorum lokantadan sölüyo eşim o evdekini yiyo ben dışardan aldığımızı nedendir bilmem ama evde ben pişirmesem bile yiyemiyorum dışarda herşeyi yiyorum ama niye böleyiz acaba delikafaduldenben onceleri buzdolabindan koku aliyodum ve dolaptaki hicbiseyi yiyemiyodum ama
artik mutfaktan igreniyorum biskuvi bile yiyemiyorum mutfaktaki
kafamçokkarıştı
allahtan henuz istifra etmedim
ama disaridayken herseyi yiyebiliyorumcokacimcoook
sanki disarda yemek yemek icin hamileligi kullaniyomus gibi oluyo:kedi:
ama walla bahane diil yaw
hosgeldin sekerimopuyorumnanaktan
hayirli olsun bebisin tebrik ederim
masallah
ben onceleri buzdolabindan koku aliyodum ve dolaptaki hicbiseyi yiyemiyodum ama
artik mutfaktan igreniyorum biskuvi bile yiyemiyorum mutfaktaki
kafamçokkarıştı
allahtan henuz istifra etmedim
ama disaridayken herseyi yiyebiliyorumcokacimcoook
sanki disarda yemek yemek icin hamileligi kullaniyomus gibi oluyo:kedi:
ama walla bahane diil yaw
cnm göbeğim çıkmadı daha beni çünkü ben 45 kiloyken bile hep fındık göbeği olan bi tiptim kendi göbüşüm mü hamilelikten mi farkı daha belirmedi 1 ay sonra falan belli olur herhalde :)) sen ne durumdasın bakalım cucum
al bende de o kadar evde et yiyemiyorum lokantadan sölüyo eşim o evdekini yiyo ben dışardan aldığımızı nedendir bilmem ama evde ben pişirmesem bile yiyemiyorum dışarda herşeyi yiyorum ama niye böleyiz acaba delikafadulden
findik göbis hee :CüvCüv:
yakinda belli olmaya baslar o zaman canimm..
benim artik hamile oldugum belli oluyor..haftasonu kayinvalidelerdeydik,2 haftadir görmemisti..sasirdi..hic kilo almamissin ama sadece göbek cikiyor dedi,onada ben sevindim..
gercektende kilo almiyorum ama göbis cikiyor..
yediklerim bebege mi gidiyor acep?sonradan sismem insallah kafamçokkarıştı
selam arkadaşlar, bende 12+ 4 düm artık..bugün yarın doktor a gidicem ama karar veremedim.En son 9 .haftadayken gitmiştim.Bu arada benim göbek hafiften belirmeye başladı.Ama dışardan kimse anlamıyor.Zaten kimse bebişi bilmediği için göbek çıkmış falan diyen yok.Şu cinsiyet bir belli olsa ozaman söylicem bebek geliyor diye :ecrin_bebek:
ben çok araştırdım şu sadece bebeğe yarayacak şeyleri ama tam bi malumatım yok
inşallah senin öledir ama zaten bizim kilo alma dönemimize daha gelmedik....o kadar sevinme cicim ne kadar almayalım desekte biraz davul gibi olcaz hahahahah delikafadulden
illetcim ikili testin oldu mu ikili testte belli oldu bizim bi arkadaşın eğer kordon değilse doktorun gördüğü erkek hemen belli oluyo ama kızsa daha geç belli oluyo[/QUOTE
2 li testimin gününü bu gittiğimde söylicek.Bu hafta içinde yaptırır herhalde.11-14 hafta arası olduğu için bende endişenlmedim.doktorum ağırdan alıyor.bugünde ultrasonda bakıcak, belki gözükür,ısrar edicem ama bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?