2010 Aralık Anneleri

ah burcum bende aynen öleyim...ne bulursam yerdim iştahım acayip açıktı ama o yemem me yine 70 kilo olmadım kesin hamileyken olucam ben et balık süt falan tüketemiyorum pek o yüzden de üzülüyorum ama dr önemli değil canın ne çekiyosa onu ye dedi...şu tahıllardan aldım sütle yiyim diye hem barsaklarımıda çalıştırıyo... göbiş çıksın ya biraz ben çıksın istiyorum 8 haziran ikili testim var çoğunluk erkek diye tahmin ediyo bakalım nolcak sağlılı olsun ya çok korkuyorum şu ikili testten kan sonucu 4 günde çıkıyomuş

[/QUOTE
2 li testimin gününü bu gittiğimde söylicek.Bu hafta içinde yaptırır herhalde.11-14 hafta arası olduğu için bende endişenlmedim.doktorum ağırdan alıyor.bugünde ultrasonda bakıcak, belki gözükür,ısrar edicem ama bilmiyorum.[/QUOTE]

ay ne güzel demek bugün görcen beişini maaşallah :CüvCüv:

selam guzel anne adaylari
simasl hosgeldin seninle sat tarihimiz ayni
kizlar benimde kontrolum yarin insallah icerde hersey normaldir
sanirsam bendede gobus cikti beni goren cikmis diyo esimde oyle diyo
normalde yoktu o yuzden sanirim

maaşallah çıktı demek senin ki herkes öle dediğine göre benim daha yok bakalım nolcak sadece kendi göbüşüm var minik bişey ama artık altıma gicek bişey bulamıyorum iki etek aldım ama bide hamile eteği aldım bakalım nereye kadar onlara sığcam

slm annişler naslsınız sizi takip etmeye çalışıyorum ama yetişemiyorum
maşallahınız var
bişi sorucam arada kasıklarında seğirme hisseden var mı
bende oluyo şu sıralar
erkek bebeğe işaret diyo herkes
bide kasık ağrısı bende de var
umarım normaldir
opuyorumnanaktan

benimde oyle pantolanlarim eteklerim dar oluyo
rahatsiz ediyo biraz daha buyusun oyle aliyim diyorum

tatlimm cikar göbisin bir iki haftaya kadar demedi demeeee zemuszemus
bak o müslilerden yemekle cok iyi yaparsin..sütü canin istemediginde yogurtla karistir ye..
bakalim insallah bende böyle giderim,sadece göbek cikar,cünkü dedigim gibi 10 kilo fazlayla hamile kaldim,üstelik bende pcos var,hamilelik sekeri cikma ihtimalim cok yüksek..cok korkuyorum o yüzden,bu kadar dikkat etmemin sebebide bu,kilo kaygisi degil..bin kilo alsamda sorun degil,bebege gitsin,tek derdim bu..
simdi hani almadim diyorum ya,kaygimda bu yüzden,o saglikli midir diye...
annelik bu sanirim boshayallersmile
Allah yardimcimiz olsun canimm..
benimde 1 haziranda randevum..4 günde öyle mi beklicez..
saglikli olsunlarda napalim bekleriz...
cok stresli cooookkkk boshayallersmile

canimm güzel haberlerle gel insallah..:Saruboceq:
göbisler cikiyor valla,ne güzel...
az daha ciksin yavas yavas resimleri bekliyoruz ona göree :lepi:

evet canim ya oyleymis
daha dun banada ayni seyden bahsettiler
segirme oluyomus ve erkek bebeklerde olurmuskaydirigubbakcemile2
hadi hayirlisi

amin cnm inş..hemenn pzt olsunn inş gzl hber werim..hiç böyle skntılı bi hamillk gçrcemi dşnmezdm yaa.demkki bu işler boya posa bakmıyomuşş( mafoldumben

Valla bende öyle, kendimi at bile koştururum sanırdım ama bir aydır yatıyorum. Gerçi bana bıraksalar düzeldim deyip koşarak evden kaçarım ama eşim bırakmıyor.

Güzelim ağlama her işte bir hayır vardır, inşalah karnındaki hayırlısıdır da güzel bir haberle gelirsin yanımıza:Saruboceq:

Ohh maşallah çok sevindim, bi yandan da aşk tazeliyoruz dimi:lepi:

selam canim,hosgeldinn olumunekankayizsmile
arada sirada o segirme bendede oluyor..kafam allak bullak valla,belirtilerin bazilari kiz,bazilari erkek belirtileri bendeki kaydirigubbakcemile3
kasik agrisi normalmis canim kanama olmadigi sürece..
rahmin büyüdügüne isaretmis..
artik ben seviniyorum bile kasiklarim agridiginda :kedi:

kizlar ben hamile pantolonu giyiyorum artik:kedi:
eskiler olmuyo dar seylerde giyecegime
hamile pantolonu almistim onlari giyiyorum bi rahat bi rahat anlatamamkaydirigubbakcemile3

aa erkek mi olurmuş öle olunca seğirmeden kastın böle damarında birden tazikle kan akıyo gibi oluyomuş hissise bende de oluyo böle aniden pıt pıt oluyo

kasık ağrısı için endişelenme çok şiddetli olmamak şartıyla normal bunlar

ne güzel herkes burdaa ersasu+, gizemli83+, GULSEMEDIHA, hapsuruk+, tooba, julyet
ama benim cikip islere devam etmem gerek simdi..bi elim iste bi elim burda olmuyor..
kendinize ve bebislere iyi bakin cici annelerrrr a.s.

ben 12 haftalık olmuşum kocaman olmuşuzz benimde göbekk çıktııı

Ay maşallah maşallah, karabiberim hani sen bi liste yapıyordun ya neye göre tahmin ediliyordu onda cinsiyet? Geç döllenmeye göre miydi?

Günaydın canım, 200 gr nedir ki bir bardak su içsen alırsın yani takma kafana:lepi:

Bencede git canım doktora, hem için rahatlar.

kizlar ben hamile pantolonu giyiyorum artik:kedi:
eskiler olmuyo dar seylerde giyecegime
hamile pantolonu almistim onlari giyiyorum bi rahat bi rahat anlatamamkaydirigubbakcemile3

ay evet ya bende aldım bitane medeniyet miş walla hamile pantolonları sıkışıyodum içinde kendi pantolonlarımın

benim kasık ağrılarım arada bir olurdu ama bu hafta belirgin bir şekilde sağ kasığımda hissediyorum. sol kasığımda hiç birşey yok. açıkçası kasık ağrılarının cinsiyete işaret ettiğine pek inanasım gelmiyo canım. kese içinde bebe. artık iyice büyüyolar. yer açılırken bizde hissediyoruz böyle. opuyorumnanaktan bi sitede artık yavaş yavaş çatlaklar için krem kullanmaya başlayabilirsiniz demiş 13. gebelik haftası için ama bende daha hiç bi şey yokki.:sm_confused: çıkmadı karnım sırt üstü yatınca bikarnım çok az çöküyo ve bi sertlik var. artık çıksın yaa. :CüvCüv:

bu hafta benim ilk trimestrım doluyo. :teytey: ikinci trimestr için gebeliğin balayı diyolar ya artık bundan sonra yüzüm güler inşAllah :Saruboceq:

Son düzenleme:

valla öyle gözüküyor :) 9 yıldan sonra :)))

slm arkadaşlar bende hamileliğin bütün yan etkilerini yaşıyrm :sinifsinif: bebeğim rabbim nasip ederse 19 aralık gibi yanımızda olacak.:lepi:kasık ağrısı çok var hatta bide kuyruk sokumu ağrısı yaşıyrm sizdede yaşayanlar var mı acaba_?

valla meraktan ölücem cnm yaa
herşeyi cinsiyete yoruyorum
grçi bi çoğumuzun ilk bebeği
sağlıklı olsunlar da
kız erkek farketmez
benimden çin takvimine göre kız çıkıyo
belirtiler erkek diyo görücez opuyorumnanaktan​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…