fistikimm 9.haftadan sonra artik haftada yarim kilo alinmaya basliyormus..
12.haftanin icindeyiz..normalde ben hani su icse yarayan tipler vardir ya aynen öyleydim..
hamile kaldim bir ton olurum dedim kalir kalmaz..ama ters oluyor simdi..
kilo falan sorun degil,zaten 10 kilo fazlayla kaldim ben..topluca veririz artik ama kafama takilan insallah bebise yariyordur yediklerim..
seker,tuz,un bunlari yemiyorum..ekmegimde kepekli..acikincada süt iciyorum yada meyve yiyorum..hemen yemege saldirmiyorum..ama tabii ögünlerim kontrol altinda,kahvalti,öglen ve aksam yemegi..
yani hersey iyi gidiyor..demek istedigim eskiden olsa bu kadar yemeye ben varil olurdum kafamçokkarıştı
selam guzel anne adaylari
simasl hosgeldin seninle sat tarihimiz ayni
kizlar benimde kontrolum yarin insallah icerde hersey normaldir
sanirsam bendede gobus cikti beni goren cikmis diyo esimde oyle diyo
normalde yoktu o yuzden sanirim
maaşallah çıktı demek senin ki herkes öle dediğine göre benim daha yok bakalım nolcak sadece kendi göbüşüm var minik bişey ama artık altıma gicek bişey bulamıyorum iki etek aldım ama bide hamile eteği aldım bakalım nereye kadar onlara sığcam
tatlimm cikar göbisin bir iki haftaya kadar demedi demeeee zemuszemusah burcum bende aynen öleyim...ne bulursam yerdim iştahım acayip açıktı ama o yemem me yine 70 kilo olmadım kesin hamileyken olucam ben et balık süt falan tüketemiyorum pek o yüzden de üzülüyorum ama dr önemli değil canın ne çekiyosa onu ye dedi...şu tahıllardan aldım sütle yiyim diye hem barsaklarımıda çalıştırıyo... göbiş çıksın ya biraz ben çıksın istiyorum 8 haziran ikili testim var çoğunluk erkek diye tahmin ediyo bakalım nolcak sağlılı olsun ya çok korkuyorum şu ikili testten kan sonucu 4 günde çıkıyomuş
selam guzel anne adaylari
simasl hosgeldin seninle sat tarihimiz ayni
kizlar benimde kontrolum yarin insallah icerde hersey normaldir
sanirsam bendede gobus cikti beni goren cikmis diyo esimde oyle diyo
normalde yoktu o yuzden sanirim
slm annişler naslsınız sizi takip etmeye çalışıyorum ama yetişemiyorumopuyorumnanaktan
maşallahınız var
bişi sorucam arada kasıklarında seğirme hisseden var mı
bende oluyo şu sıralar
erkek bebeğe işaret diyo herkes
bide kasık ağrısı bende de var
umarım normaldir
amin cnm inş..hemenn pzt olsunn inş gzl hber werim..hiç böyle skntılı bi hamillk gçrcemi dşnmezdm yaa.demkki bu işler boya posa bakmıyomuşş( mafoldumben
Bugün kontoldeydim ve ilk kez gördüm mucizeyi içimde. 8+3 olarak tam haftası ve gününde gidiyormuşum. Kalbide nasıl attı maşallah. Allahım her isteyene versin, bu ne güzel nbir duygu, mutluluk, eşim dışarı çıkarken dudaklarımdan öptü o derece yani. Kocam 14 yıl sonra yeniden baba olacak kısmetse ben ilk kez anne. İlk eşinden oğlu var kardeş geliyor inşallah. Çok mutluyum anlatamıyorum. Eşimin 9 ay önceki ameliyatından sonra bana geri dönüşü ile gelen mucizem, Rabbim eşimi bağışladı bana ve şimdide aşkımdan bir minik melek...
slm annişler naslsınız sizi takip etmeye çalışıyorum ama yetişemiyorumopuyorumnanaktan
maşallahınız var
bende oluyo şu sıralar
umarım normaldir
maşallahınız var
bende oluyo şu sıralar
umarım normaldir
ben 12 haftalık olmuşum kocaman olmuşuzz benimde göbekk çıktııı
günaydin kizlarrr
nasilsiniz???
gecmise dönücem simdi ama PANDAM dan bir haber varmi?
bu arada benim kilo almam durdu,doktordakinden 200 gram az bile cikiyorum
halbuki tartiya korkarak cikmistim,bu haftalarda artik hizla kilo aliniyor diye..
sevinsem mi bilemedimm, bilmiyorumkismile
Kızlar günaydın dün bende kahverengi lekelenme oldu onun öncesinde kasıklarımda ani bi krammp lavoboya gittim baktım günlük pedi doldurcak derecede lekelenme moralim bozuldu tabiki gecede kötü rüyalar gördüm kanlı bi şekilde suyum boşaldı napsam doktora gitsem mi bilmiyorum
kizlar ben hamile pantolonu giyiyorum artik:kedi:
eskiler olmuyo dar seylerde giyecegime
hamile pantolonu almistim onlari giyiyorum bi rahat bi rahat anlatamamkaydirigubbakcemile3
Valla bende öyle, kendimi at bile koştururum sanırdım ama bir aydır yatıyorum. Gerçi bana bıraksalar düzeldim deyip koşarak evden kaçarım ama eşim bırakmıyor.
Güzelim ağlama her işte bir hayır vardır, inşalah karnındaki hayırlısıdır da güzel bir haberle gelirsin yanımıza:Saruboceq:
Ohh maşallah çok sevindim, bi yandan da aşk tazeliyoruz dimi:lepi:
selam canim,hosgeldinn olumunekankayizsmile
arada sirada o segirme bendede oluyor..kafam allak bullak valla,belirtilerin bazilari kiz,bazilari erkek belirtileri bendeki kaydirigubbakcemile3
kasik agrisi normalmis canim kanama olmadigi sürece..
rahmin büyüdügüne isaretmis..
artik ben seviniyorum bile kasiklarim agridiginda :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?