2010 Aralık Anneleri

arkadasin akraban yokmu canim?
uzme kendini bebisine odaklan
hem bizde variz
sen kendini yalniz hissedip bebeginide uzme:1hug:

merhabalar super anneler a.s.

biz bugun erkenden doktorumuza gittik zaten heyecan gecede uyuyamadim, ne zaman gozumu kapasam kabus gordum randevumu kaciriyodum...
neyse hersey yolunda gitti, bebis cok iyi, buyumus hersey cok guzelmis, su 2.5haftayida atlat dahada rahatlarsin dedi doktorumuz....
bi dahaki randevumuz 21haziranda biraz uzak ama mecbur kaldik 13.5haftalik olacak ense olculecek, ondan sonrada uclu testi yapacaz.....

bugun randevusu olan arkadaslar insallah sizlerinde benim kadar iyi gecmistir

gurbet gelini belcikaya yakin olsaydin seninle maastricht'e (hollanda sehri bize yakin) bulusurduk ara sira

gozun aydin tatlimm
malesef hic arkasim yok
iste bi internetim var bide kadinlar kulubum
buraya geleli birbucuk sene oldu pek alisamadim

alisirsin canim ya
yeni bi diyar sonucta zor tabi ama bak bebiste gelsin
bi guzel kurarsin duzeniniopuyorumnanaktan

ben bugün kürtaj oldum...geçen hafta pazardanberi kahwerengi leklenmem wardı son 2 gndrde pembe kana dnştü bu akşam dokotra gittim.düşük yapıyosun dedi.zatn kalp atışınıda duyammıştık aldılar bebeğimiii inş sizler hayırlısıyla alırsınz bebeklerinizi kucağınızaa...kendinize ii bakın...

gurbet gelini belcikaya yakin olsaydin seninle maastricht'e (hollanda sehri bize yakin) bulusurduk ara sira

gozun aydin tatlimm

alisirsin canim ya
yeni bi diyar sonucta zor tabi ama bak bebiste gelsin
bi guzel kurarsin duzeniniopuyorumnanaktan

insallah en cokta bunun icin istiyorum bu bebegi
onunla ugrasirim hic SIKILMAM o zaman
hayirlisiyla saglicakla dogsunda

Ne olur üzülme, yine bebişin olacak, yine burada yazacaksın hayırsı ile. Benim bu 4. bende çk korkuyrum,, hayırlısı ie rabbim yine nasip edecek sana sakın üzme kendini...

gecmis olsun taabiki simdi seni teselli etmenin hic bi faydasi olmaz cok zor bi durum bundan onceki hamileligimde bende dusuk yaptim
ama yine hamile kalirsin insallah
senin sagligina bisey olmasin
rabbim yine nasip eder insallah
bak hic hamile kalamayanlar var kendini oyle teselli et
kendini uzme

çok üzüldüm cnm geçmiş olsun,sen iyi ol yine bebiş yaparsın,doğumda bile dr.lar önce annenin sağlığı diyorlar,çok zor bişey ama allahın takdiri cnm sana yine daha sağlıklı bir bebek verecek umudunu kesme,kendine çook dikkat et

arkadaslar bu ikili test ne oluyor tam olarak ne icin yapildigini ben bilmiyorum

Canim ben bildiğimi anlatayım eksik bir bilgi olabilir ama internetten detaylı olarak araştırabilirsin. Öncelikle 2'li Test'te detayı Ultrasona giriyorsun. Bebeğin ense kalınlığını ölçüyorlar bebekte kalıcı bir hastalık olup olmadığı gelişiminin düzgünlüğünü kontrol ediyorlar. Ultrasondan çıkar çıkmaz kan alıp bebeğin yine sendromik hastalığı var mı yok mu onu kontrol ediyorlar. Ultrason sonucunu hemen alıp doktoruna gösterebiliyorsun ama kan sonucu için max. 7 gün bekletiyorlar. Sonra alıyorsun. Allah kimsenin bebeğine cocuğuna kötü bir şey vermesin. Ayrıca sen de canını sıkma evet gurbettesin çok zor ama bebeğini düşün. Sen ne kadar iyi olursan bebeğinde o kadar iyi olacak unutma :)

:Saruboceq:

Canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum
saol cnm hepimizden ahyırlı haberler gelir inşallah
ay cnm dönem dönem hepimiz öle oluyoruz ne yazık ki hormonların oyunu işte bu geçicek en kısa zamanda şu durumumuza bi alışsak..
malesef hic arkasim yok
iste bi internetim var bide kadinlar kulubum
buraya geleli birbucuk sene oldu pek alisamadim
zor ya gurbette uzakta kimsesiz olmaz dediğin gibi bebeğin geldiğinde bütün gün onla oyalanırsın zaten gzün başka bişey görmez...
cnm çok üzüldüm ya böle durumlarda dicek bşey bulamıyorum hayırlısı buymuş demekten başka çaremiz yok mevlam en kısa zamanda sana anneliği yaşatsın inşallah
arkadaslar bu ikili test ne oluyor tam olarak ne icin yapildigini ben bilmiyorum
cnm ikili test 12-14 haftalar arasında yapılan usg ve kan testi karşılaştırma işlemidir
öncelikle detyalı usg ile bebeğin ensesi ile rahim arasında kalan boşluğun hacmi yani bi nevi bebeğin ense kalınlığı ölçülür daha sonra anneden alına kan örneğine free beta hcg ve papp-a adlı gebelikte salgılanan plazma proteini değerleri ölçülür ve bunlar bi tabloda karşılaştırılır bunun sonucunda bebekte trizomi 18 denilen kormozom anomali ve dawn sendromu riski olup olmadığı saptanır olay bu yani cnm bunda herhangi bir sıkıntı çıkarsa allah korusun doktor yanlış hatırlamıyosam 16. haftada amniosentez işlemi yapar yani anne karınından sıvı alıp genetik teste tabi tutar

inşallah hepimizin bebişleri sağlıklıdır...

günaydın arkadaşlar,benimde 9 haziranda 2li testim var,gizemli peş peşe gidicez sanırım,inşallah sorunsuz hallederiz,buarada burxkan ve gizemli 2li testler hakkında verdiğiniz bilgiler için teşekkürler bende merak ediyordum

Son düzenleme:

Rica ederim canım ne demek. İnşallah Sorunsuz bir dönemimiz olurda hepimiz bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…