hayatimda hersey surekli ayni
evden disariyada fazla cikamiyorum hos ciksamda
kucuk bi carsimiz var ordan baska gezilecek yerde yok
keske turkiyede olsaydim oranin havasi bile yetiyor turkbayragi
hic sevmiyorum burayi
kendimi bagli gibi hissediyorum
hic ozgur bi ulke degil
arkadasin akraban yokmu canim?
uzme kendini bebisine odaklan
hem bizde variz
sen kendini yalniz hissedip bebeginide uzme:1hug:
merhabalar super anneler a.s.
biz bugun erkenden doktorumuza gittik zaten heyecan gecede uyuyamadim, ne zaman gozumu kapasam kabus gordum randevumu kaciriyodum...
neyse hersey yolunda gitti, bebis cok iyi, buyumus hersey cok guzelmis, su 2.5haftayida atlat dahada rahatlarsin dedi doktorumuz....
bi dahaki randevumuz 21haziranda biraz uzak ama mecbur kaldik 13.5haftalik olacak ense olculecek, ondan sonrada uclu testi yapacaz.....
bugun randevusu olan arkadaslar insallah sizlerinde benim kadar iyi gecmistir
malesef hic arkasim yok
iste bi internetim var bide kadinlar kulubum
buraya geleli birbucuk sene oldu pek alisamadim
gurbet gelini belcikaya yakin olsaydin seninle maastricht'e (hollanda sehri bize yakin) bulusurduk ara sira
gozun aydin tatlimm
alisirsin canim ya
yeni bi diyar sonucta zor tabi ama bak bebiste gelsin
bi guzel kurarsin duzeniniopuyorumnanaktan
ben bugün kürtaj oldum...geçen hafta pazardanberi kahwerengi leklenmem wardı son 2 gndrde pembe kana dnştü bu akşam dokotra gittim.düşük yapıyosun dedi.zatn kalp atışınıda duyammıştıkaldılar bebeğimiii inş sizler hayırlısıyla alırsınz bebeklerinizi kucağınızaa...kendinize ii bakın...
ben bugün kürtaj oldum...geçen hafta pazardanberi kahwerengi leklenmem wardı son 2 gndrde pembe kana dnştü bu akşam dokotra gittim.düşük yapıyosun dedi.zatn kalp atışınıda duyammıştıkaldılar bebeğimiii inş sizler hayırlısıyla alırsınz bebeklerinizi kucağınızaa...kendinize ii bakın...
arkadaslar bu ikili test ne oluyor tam olarak ne icin yapildigini ben bilmiyorum
saol cnm hepimizden ahyırlı haberler gelir inşallah:Saruboceq:
Canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum
ay cnm dönem dönem hepimiz öle oluyoruz ne yazık ki hormonların oyunu işte bu geçicek en kısa zamanda şu durumumuza bi alışsak..kızlar epeydir girememişim ama eskileri okudum,şükür cinsiyetler bile belli olmaya başlamışkız,erkek hiç önemli değil inşallah,sağlıklı bebişlerimiz olur... ben kan sulandırıcı iğne yapıcakmışım,hergün 9 ay boyunca,önceden 2 düşüğüm olduğu için...
moralim bozuk,çok yorgunum,bebişime bişey olcak diye ödüm kopuyo,kabus görüyorum sürekli,cumartesi kontrolüm var,sabırsızım... noldu bana ,yaaa galiba depresyona giriyorum beeeeennnn...:1no2:
zor ya gurbette uzakta kimsesiz olmaz dediğin gibi bebeğin geldiğinde bütün gün onla oyalanırsın zaten gzün başka bişey görmez...malesef hic arkasim yok
iste bi internetim var bide kadinlar kulubum
buraya geleli birbucuk sene oldu pek alisamadim
cnm çok üzüldüm ya böle durumlarda dicek bşey bulamıyorum hayırlısı buymuş demekten başka çaremiz yok mevlam en kısa zamanda sana anneliği yaşatsın inşallahben bugün kürtaj oldum...geçen hafta pazardanberi kahwerengi leklenmem wardı son 2 gndrde pembe kana dnştü bu akşam dokotra gittim.düşük yapıyosun dedi.zatn kalp atışınıda duyammıştıkaldılar bebeğimiii inş sizler hayırlısıyla alırsınz bebeklerinizi kucağınızaa...kendinize ii bakın...
cnm ikili test 12-14 haftalar arasında yapılan usg ve kan testi karşılaştırma işlemidirarkadaslar bu ikili test ne oluyor tam olarak ne icin yapildigini ben bilmiyorum
saol cnm hepimizden ahyırlı haberler gelir inşallah
Canım senin 8 Hazirandı dimi kontrol şimdi tam kaç haftalık oldun ?
cnm yarın 10 haftam bitiyo dolu dolu 10 haftalık olup 11 den gün alıcam inşallah hayorlı sonuçlar alırız senin ne zmaandısaol cnm hepimizden ahyırlı haberler gelir inşallah
Canım senin 8 Hazirandı dimi kontrol şimdi tam kaç haftalık oldun ?
günaydın arkadaşlar,benimde 9 haziranda 2li testim var,gizemli peş peşe gidicez sanırım,inşallah sorunsuz hallederiz,buarada burxkan ve gizemli 2li testler hakkında verdiğiniz bilgiler için teşekkürler bende merak ediyordum
annaaa desene aynı zamanda bombayı patlatıcaz bakalım bizimkilerin cinsiyeti belli olucak mı....sağlıklı olsunlar en önemlisi o ama kan testi sonucu 4 gün sonra çıkıyo bnm hastanemde
günaydın arkadaşlar,benimde 9 haziranda 2li testim var,gizemli peş peşe gidicez sanırım,inşallah sorunsuz hallederiz,buarada burxkan ve gizemli 2li testler hakkında verdiğiniz bilgiler için teşekkürler bende merak ediyordum
cnm yarın 10 haftam bitiyo dolu dolu 10 haftalık olup 11 den gün alıcam inşallah hayorlı sonuçlar alırız senin ne zmaandı
Canım benim bugün 11+3 oldu ama ultrasona göre 11+6 diyo gelişimi gayet iyi ense kalınlığını da dün ölçtürdük sorun yok gibi kan sonucunu bekliyoruz işte :)
cnm geçmiş olsun allah en kısa sürede tekrar nasip etsin kendine dikkat et.Ne olur üzülme, yine bebişin olacak, yine burada yazacaksın hayırsı ile. Benim bu 4. bende çk korkuyrum,, hayırlısı ie rabbim yine nasip edecek sana sakın üzme kendini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?