ya ben eşimle iddaya bile girdim cinsiyetini öğreniriz o gün diye,o belli olmaz diyor,belli olursa bebişimize bjk forması alıcak,belli olmazsa ben gs forması alıcam bebişimize,eşim gs li ben bjk liyimde :))) ya cnm ben hiç sormadım kaç günde alındığını aç-tok bişey dedimi cnm,bana bişey demedi ama ben bigün önceden arıcam sorcam dr.umu,unuttuk bunu konuşmayı bebeği kıpır kıpır görünceannaaa desene aynı zamanda bombayı patlatıcaz bakalım bizimkilerin cinsiyeti belli olucak mı....sağlıklı olsunlar en önemlisi o ama kan testi sonucu 4 gün sonra çıkıyo bnm hastanemde
amin canım inşallah,en önemlisi o zaten,sağlıklı olsunlarda başka hiçbişey önemli değil gerçektenRica ederim canım ne demek. İnşallah Sorunsuz bir dönemimiz olurda hepimiz bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.
kızlar günaydın herkese dün doktora gittim ultarsonda bebeğimi gördüm kolu bacağı oynuyodu çok şükür ama maalesef kanamada varmış crinino jel verdi tabi bu durum bir hayli canımı sıktı rabbimden hayırlısını diliyorum
ne güzel cnm görmüşsün bebeğini,ya nasıl kanama varmış cnm içtemi yoksa pede falan geliyormu,sıkma canını cnm çok kişide duyuyorum ben böle şeyler ama sorunsuz devam ediyor hamilelikleri,düzelir yakında
hımm bnm usg de bnm hesabıma göre 4 gün ilerde çıktı bebek sanırım yediğim iğnelerden sen işin yarısını atlatmışsın kanda ii olur merak etmeCanım benim bugün 11+3 oldu ama ultrasona göre 11+6 diyo gelişimi gayet iyi ense kalınlığını da dün ölçtürdük sorun yok gibi kan sonucunu bekliyoruz işte :)
ayyy maşallah.kanama için canını sıkma millet 5 ay kanama yaşıo peki ne dedi doktor istirahat falan verdimikızlar günaydın herkese dün doktora gittim ultarsonda bebeğimi gördüm kolu bacağı oynuyodu çok şükür ama maalesef kanamada varmış crinino jel verdi tabi bu durum bir hayli canımı sıktı rabbimden hayırlısını diliyorum
günaydın pandacıkgünaydın güzel anneler:)
Canım ben sürekli bu ağrıyı çekiyorum. Detaylı ultrasona ve tam israr tetkiki yapıldımı ?
bende 3 tane miyom var birde idrarda kum iltihap çıktı ama doktorna muhakkak sor bitanem ihmal etmegerçi bende var diye sende de olcak diye birşey yok bazılarında rahim büyüdüğü için bu tarz ağrılar olduğunu söyler hatta hafta hafta hamilelik takibini internetten yaparsan orada da bazı yazılarda bu sancıların olduğunu görebilirsin
günaydın güzel anneler:)
günaydın cnm hoşgeldin
sezenim maşallah yeğenime kocaman olmuş ,
ben hafta sonu göreceğim öyle heyecanlıyım ki
ben tüm testlerin iyi gececek inanıyorum çok öptüm
evet canimm,benimkide öyle demisti..
birde hamilelik ilerledikce akintilar artabiliyormus..
senin devam ediyor mu akintilar??
benim son gaz devam valla bilmiyorumkismile
kizlar ben hamile pantolonu giyiyorum artik:kedi:
eskiler olmuyo dar seylerde giyecegime
hamile pantolonu almistim onlari giyiyorum bi rahat bi rahat anlatamamkaydirigubbakcemile3
benim kasık ağrılarım arada bir olurdu ama bu hafta belirgin bir şekilde sağ kasığımda hissediyorum. sol kasığımda hiç birşey yok. açıkçası kasık ağrılarının cinsiyete işaret ettiğine pek inanasım gelmiyo canım. kese içinde bebe. artık iyice büyüyolar. yer açılırken bizde hissediyoruz böyle. opuyorumnanaktan bi sitede artık yavaş yavaş çatlaklar için krem kullanmaya başlayabilirsiniz demiş 13. gebelik haftası için ama bende daha hiç bi şey yokki.:sm_confused: çıkmadı karnım sırt üstü yatınca bikarnım çok az çöküyo ve bi sertlik var. artık çıksın yaa. :CüvCüv:
çatlaklar için kullanmaya başla dedi benim de doktorum.ama ne sürdüğün çok önemli değil istersen bebe yağı sür yeter ki nemsiz bırakma dedi
bu hafta benim ilk trimestrım doluyo. :teytey: ikinci trimestr için gebeliğin balayı diyolar ya artık bundan sonra yüzüm güler inşAllah :Saruboceq:
benim sevgili kocacım oğlum die sevio ama sanki kızım olacak benimtabi önce sağlıklı sıhatli akıllı fikirli olsun da
bebeğine isim düşünen var mı_? çok soru soruyrm farkındayım ama merak işte
meraba kızlar.
nasılsınız.
ben hastayım yine ya.
bu ne biçim iş.
boğazım cayır cayır yanıyooooo.
ne bahtsızım ben mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kızlar bu arada suya dikkat. elinizden geldiğince bol su içmeye çalışın. idrarınızın rengini takip edin. açık ve berrak olmalı. koyulaşması az sıvı aldığınız anlamına geliyor. gözünüzün önünde bi bardak su olsun hep
benim de 11+2 de lucak randevum ve ense kalınlığına bakıcak.
acaba ikili test için sonra mı kan alınırki hani biraz erken gibi bence.
aa bunu diyende prof yani.
ama ikili test yapmaz belki.
haftaya git yaptır der dimi.
catlak kremi kullanan varmi arkadaslar???
merhaba arkadaşlar, bugün randevum vardı.Bebiş baya büyümüş.6 cm olmuş..kıpırdı, yüzünü bile çevirip baktı bize.bu hafta 2 li testimi yaptırcam.Herşey güzel çıkar inşallah..
Bebak acıbadem sütünü ben makyaj temizliğinde kullanıyorum.çok memnunum.yumuşacık oluyor.Şimdide acıbadem sütü kremini alıp başlıcam sürmeye..şimdilik duş sonrası bebe yağı kulanıyorum.
kızlarrrr selam, doktordan geldim, ense kalınlığını ölçtü doktorum, 1.52 mm, normal dedi, 2li test için kan verdim 3 güne çıkarmış ama sonuçlar çıktığında doktrum izinli oluyomuş haftaya göstericem sonuçları. Bebişim kocaman olmuş bi ölçüm yaptırmadı doktora ellerini kapatıyo falan... 12 haftalıktı ya, 12 hafta 5 günlük dedi doktorum. yani 13. haftama giriyomuşum meğer. 1 kilo almışım, az buldu, elevite devam zayıfsın dedi yine, 1 ay sonra demire başlatıcak.
Kızlar dün akşam o kadar sevinç sonrasında yine kanamam oldu gece tekrar hastaneye gittik ciddi boyutta değil ama yine o Progestan denilen ilaçtan verdi doktorum aslında çok çabuk tesir gösteren iyi bir ilaç ama ben fazla ilaç kullanmadığım için bende çok çabuk yan etsini gösteriyor ve uyuşukluk uyku halinde oluyorum eşim bile bu ilacı kullanmamı istemiyor ama mecburuz.
Sabah tekrar doktora gittim 2'li test yapıldı cinsiyetimizi öğrendik %99 Erkek dedi doktor Eşim hep kız diye ümit etti ama olsun tek sağlığı yerinde olsunda şimdiden oğluşum diye dolanmaya başladı bile.
Allah'ım isteyen bakabilecek olan her kadına evlat nasip etsin.
ben bugün kürtaj oldum...geçen hafta pazardanberi kahwerengi leklenmem wardı son 2 gndrde pembe kana dnştü bu akşam dokotra gittim.düşük yapıyosun dedi.zatn kalp atışınıda duyammıştıkaldılar bebeğimiii inş sizler hayırlısıyla alırsınz bebeklerinizi kucağınızaa...kendinize ii bakın...
kızlar günaydın herkese dün doktora gittim ultarsonda bebeğimi gördüm kolu bacağı oynuyodu çok şükür ama maalesef kanamada varmış crinino jel verdi tabi bu durum bir hayli canımı sıktı rabbimden hayırlısını diliyorum
kızlar günaydın nasılsınız bacılar
Merhaba kızlar. Ben de aranıza katılmak istiyorum. Çok fazla girip yazamam ama yazdıklarınızı takip ediyorum. 10+2 günlük hamileyim. SAT:14 Mart. Kalp atışlarını duyduk ve biz de haftasonu kontrole gideceğiz. İnsallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
selam arkadaşlar, bende 12+ 4 düm artık..bugün yarın doktor a gidicem ama karar veremedim.En son 9 .haftadayken gitmiştim.Bu arada benim göbek hafiften belirmeye başladı.Ama dışardan kimse anlamıyor.Zaten kimse bebişi bilmediği için göbek çıkmış falan diyen yok.Şu cinsiyet bir belli olsa ozaman söylicem bebek geliyor diye :ecrin_bebek:
fistikimm 9.haftadan sonra artik haftada yarim kilo alinmaya basliyormus..
12.haftanin icindeyiz..normalde ben hani su icse yarayan tipler vardir ya aynen öyleydim..
hamile kaldim bir ton olurum dedim kalir kalmaz..ama ters oluyor simdi..
kilo falan sorun degil,zaten 10 kilo fazlayla kaldim ben..topluca veririz artik ama kafama takilan insallah bebise yariyordur yediklerim..
seker,tuz,un bunlari yemiyorum..ekmegimde kepekli..acikincada süt iciyorum yada meyve yiyorum..hemen yemege saldirmiyorum..ama tabii ögünlerim kontrol altinda,kahvalti,öglen ve aksam yemegi..
yani hersey iyi gidiyor..demek istedigim eskiden olsa bu kadar yemeye ben varil olurdum kafamçokkarıştı
maaşallah çıktı demek senin ki herkes öle dediğine göre benim daha yok bakalım nolcak sadece kendi göbüşüm var minik bişey ama artık altıma gicek bişey bulamıyorum iki etek aldım ama bide hamile eteği aldım bakalım nereye kadar onlara sığcam
kizlar ben hamile pantolonu giyiyorum artik:kedi:
eskiler olmuyo dar seylerde giyecegime
hamile pantolonu almistim onlari giyiyorum bi rahat bi rahat anlatamamkaydirigubbakcemile3
slm arkadaşlar bende hamileliğin bütün yan etkilerini yaşıyrm :sinifsinif: bebeğim rabbim nasip ederse 19 aralık gibi yanımızda olacak.:lepi:kasık ağrısı çok var hatta bide kuyruk sokumu ağrısı yaşıyrm sizdede yaşayanlar var mı acaba_?
arkadaşlar ne güzel hepiniz çok güzel şehirlerde yaşıyosunuz bizde malesef eşim işi nedeniyle şırnaktayız... dilediğim zamanlarda çıkıp dolaşamıyrm ben şimdi 10+3 günlük hamileyim ve bu günlerde en az 2 saatte 1 10 dk yürümem lazım ama evden çıkmak bu aralar tehlikeli
bizim isimlerimiz hazır valla ne olursa,diyoruzda her fırsatta,allahtan kimsenin öyle bi talebi yok,kayınvalidem çok iyi ya yaşlı zaten,bana hergün yiyecek bişeyler veriyor,ben çok severim kayınvalidemi,kayınpederim yok oda tek çok sever bizi,yan apt.da oturuyor,hiç bize gelmez bile rahatsız etçem diye balkondan konuşuyoruz ama sürekli,yemek veriyor bana balkondan hep :))))
nasılsın sporstar ben yatıştayım halaaa
sıkıldım ya haftaya salıya kadr raporluyum
bi iş de yapamıorum evde
iyiym çok şükür o yüzden çok mutluyum
göbeğim çıktı biraz:kedi:
eşim sivri senin göbeğin bak gör erkek olcak dio
ben bakıorum göbişe yuvarlaksempatiksalakcinni
:)))) ayy onu bende duymuştum cnm sıkışık gelinirse bebk gözüküyormuş diye ama ben hep unutmuştum giderken,2li teste bende bi sorup tok gideyim olmazsa 10.30da çünkü yesem iyi olurSporstar'cım
2'li testte bana tok gelebilirsin dediler. Ayrıca ben ultrasonda gözüksün diye 1 şişe su içtim ama gerek yokmuş zaten bebek kocaman olduğu için artık gözükür durumdaydı. Su içme muhabbeti ilk haftalar içinmiş heyecanıma verin hehehhehehe :)
günaydın canııım
Ay maşallah ne güzel Allah bozmasın.Bizimki 1 defa aradı o zaman kalp atışlarını duyamamıştık daha, bana moral vermek yerine hiçbirşey söylemedi başladı işte ekonomik sıkıntılarıyla beni boğmaya.Ne kaynım ne de görümcem aramadılar bile hatta aneler gününde kayınvalidemin hediyesini vermeye gittiğimizde halimizi bile sormadılar.Eşim hergün uğruyor bir ihtiyaçları var mı diye ama hiç tebrik etmemişler.Haberleri yok gibi davranıyorlar.Eşim onlardan babasından kalan mirastan hakkını ister diye.
kizlar suan size yazarken yüzüstü yattim yatagima..
cok garip bi his ama sanki göbisim kipir kipir oluyor arada..
acayip bi his ve alisik olmadigim bisey bu
annem diyor artik yavas yavas hissedersin diye,
demek bu muymus yaaa:1rolleyes:
harika bi hiss,yüzüstü yatarken bu kadar hissetmemistim :asigim:
deneyen var miiii?
ben çok korkuyorum çatlak olmasından ya çünkü selülitimde yok çatlaığımda yok üzülüyorum vücudum fena olcak diye mustelanın serisini alcam bende bakalım bi karnım çıksa neler alcamda....
kızlarrrr selam, doktordan geldim, ense kalınlığını ölçtü doktorum, 1.52 mm, normal dedi, 2li test için kan verdim 3 güne çıkarmış ama sonuçlar çıktığında doktrum izinli oluyomuş haftaya göstericem sonuçları. Bebişim kocaman olmuş bi ölçüm yaptırmadı doktora ellerini kapatıyo falan... 12 haftalıktı ya, 12 hafta 5 günlük dedi doktorum. yani 13. haftama giriyomuşum meğer. 1 kilo almışım, az buldu, elevite devam zayıfsın dedi yine, 1 ay sonra demire başlatıcak.
Benimde bugün randevum vardı.Hiç kilo almadım canım.Doktorumda çok güzel dedi.52 kiloyum.Sana neden öyle dedi kifisfisfis 12+ 4 düm bende..He bide bende 2 li test yaptırcam.Özelde mi yaptırdın, ücret konusu nasıl canım.KAn tahlilini yaptırıken aç gitmek gerekmiyor sanırım.
canım ben sürekli alttan muayne oluyorum zaten.miyomum yoktu takki 2 hafta evveline kadar.idrar tahlilimde yapıldı onlarda temizdi çıktı.cuma günü dr a gidicez.o gün sorucam artık.bugün daha az olmakla birlikte yine devam ediyo batmalarım.kabızlık sorunum var vede acayip gazım oluyo.onla alakalı olabilirmi bilmiyorum.teşekkürederim ilgin için
kızlar bişey sorucam
ben folic asid ve coraspin kan sulandırıcı alıyorum hergün
unuttuğum zaman günde iki tane alsam sizce sakıncalımıdır
yat cnm sıkıcı olur tahmin edebiliyorum ama bahaneyle de dinlenmiş olursun,hem bebişinde dinleniyor bak,işi gücü hiç düşünme cnm başka çocuğunda yok ev çok kirlenmez öle çok,eşin kesin biyerden göbek sivri olursa erkek diye duymuştur da ondan öyle diyordur,benimde minik minik başladı bikaç gündür ya,inanamıyorum geçen hafta yoktu bu hafta başladı,ya öle gören anlamaz tabide biz anlıyoruz işte kaydirigubbakcemile3 dr.a ne zaman gidiceksin bidaha benim 9 haziranda 2li testler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?