2010 Aralık Anneleri

kızlar günaydın herkese dün doktora gittim ultarsonda bebeğimi gördüm kolu bacağı oynuyodu çok şükür ama maalesef kanamada varmış crinino jel verdi tabi bu durum bir hayli canımı sıktı rabbimden hayırlısını diliyorum

Canım benim bugün 11+3 oldu ama ultrasona göre 11+6 diyo gelişimi gayet iyi ense kalınlığını da dün ölçtürdük sorun yok gibi kan sonucunu bekliyoruz işte :)
hımm bnm usg de bnm hesabıma göre 4 gün ilerde çıktı bebek sanırım yediğim iğnelerden sen işin yarısını atlatmışsın kanda ii olur merak etme
ayyy maşallah.kanama için canını sıkma millet 5 ay kanama yaşıo peki ne dedi doktor istirahat falan verdimi
günaydın güzel anneler:)
günaydın pandacık

canım ben sürekli alttan muayne oluyorum zaten.miyomum yoktu taaaki 2 hafta evveline kadar.idrar tahlilimde yapıldı onlarda temizdi çıktı.cuma günü dr a gidicez.o gün sorucam artık.bugün daha az olmakla birlikte yine devam ediyo batmalarım.kabızlık sorunum var vede acayip gazım oluyo.onla alakalı olabilirmi bilmiyorum.teşekkürederim ilgin için

Son düzenleme:
günaydın cnm hoşgeldin

nasılsın sporstar ben yatıştayım halaaa
sıkıldım ya haftaya salıya kadr raporluyum
bi iş de yapamıorum evde
iyiym çok şükür o yüzden çok mutluyum
göbeğim çıktı biraz:kedi:
eşim sivri senin göbeğin bak gör erkek olcak dio
ben bakıorum göbişe yuvarlaksempatiksalakcinni

Sporstar'cım
2'li testte bana tok gelebilirsin dediler. Ayrıca ben ultrasonda gözüksün diye 1 şişe su içtim ama gerek yokmuş zaten bebek kocaman olduğu için artık gözükür durumdaydı. Su içme muhabbeti ilk haftalar içinmiş heyecanıma verin hehehhehehe :)

sezenim maşallah yeğenime kocaman olmuş ,
ben hafta sonu göreceğim öyle heyecanlıyım ki
ben tüm testlerin iyi gececek inanıyorum çok öptüm

canım lovelicim inşallah canım herşey iyi çıkar sağ salim alırız kucağımıza bebişlerimizi..senin de hafta sonu çok güzel geçer kontrolun inşallah kameraya falan çekiyormusunuz kontolde? biz geçen defa çektik çook güzeldi..

evet canimm,benimkide öyle demisti..
birde hamilelik ilerledikce akintilar artabiliyormus..
senin devam ediyor mu akintilar??
benim son gaz devam valla bilmiyorumkismile

benim zaman zaman devam ediyor bir gün yok bir gün var bir gün çok var..ama çok şükür koku falan yok ve kahverengi değilk sarı sadece..

kizlar ben hamile pantolonu giyiyorum artik:kedi:
eskiler olmuyo dar seylerde giyecegime
hamile pantolonu almistim onlari giyiyorum bi rahat bi rahat anlatamamkaydirigubbakcemile3

ben de canım..o kadar rahat ki alışırım da doğumdan sonra normal şeyler giyemem diye korkuyorum walla

çok sevdim bu sözü gebeliğin balayı

benim sevgili kocacım oğlum die sevio ama sanki kızım olacak benim tabi önce sağlıklı sıhatli akıllı fikirli olsun da

ah canım benim kocam da kızım diye seviyor bana da erkek olacak gibi geliyor..

bebeğine isim düşünen var mı_? çok soru soruyrm farkındayım ama merak işte

bizim belli bile kız olursa: Duru erkek olursa: Ege

meraba kızlar.
nasılsınız.
ben hastayım yine ya.
bu ne biçim iş.
boğazım cayır cayır yanıyooooo.
ne bahtsızım ben mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ah canım ya dikkat et kendine geçmiş olsun soğuk bişey yiyip içme olur mu

çok haklısın bol su içmek lazım ama benim sudan da midem bulanıyor ne yapıcam bilmiyorum..çok zorlanıyorum su içerken

canım Yalçın bey işini bilir..benim en yakın arkadaşıma bir kaç ay önce doğum yaptırdı ona ilk ikili test yapmıştı demişti ki 3 lü yapmıcam ikili o kadar güzel çıktı ki olur ya 3 lü yapar ve orda sorun çıkarsa amniyosentez yapmak zorunda kalırım o nedenle yapmıcam dedi ve yapmadı

catlak kremi kullanan varmi arkadaslar???

ya ben bir eczanede tavsiye üzerine Bella B diye bir marka gördüm doktora da broşurunu gösterdim çok iyi dedi ama biraz tuzlu ücreti..

merhaba arkadaşlar, bugün randevum vardı.Bebiş baya büyümüş.6 cm olmuş..kıpırdı, yüzünü bile çevirip baktı bize.bu hafta 2 li testimi yaptırcam.Herşey güzel çıkar inşallah..

gözün aydın canım maşallahh..

yalnız bebak acıbadem daha doğrusu badem olan herşey kıllanma yapıyor diyorlar.

çok sevindim test sonuçların da iyi çıkacak eminim çok şükür

Özelde yaptırdım 2liyi 60 lira, bana çok uygun geldi çünkü 2006'da oğlum için yaptırdığımda medical park'a 100 küsur vermiştik. Doktorum bana özellikle tok gel demişti canım, aç gitme sen.[/QUOTE]

canım nerde yaptırdın?

sakın korkma moralini yüksek tut 9 ay bounca kanaması olanlar oluyor..bak ne güzel cinsiyetini de öğrenmişsin gözün aydın süperrr..

bu durumda diyecek bişey bulamıyorum..ateş düştüğü yeri yakar derler..Rabbim bir daha yaşatmasın..

içini ferah tut bolca dinlen sıkma canını herşey güzel olacak inşallah..vajinal muayene mi yaptı? nasıl anladı kanaman olduğunu?

kızlar günaydın nasılsınız bacılar

günaydın canııım

Hayırlı olsun canım,sağlıkla kucağına almak da nasip olur inşallah

illet'cim valla sabrına hayranım.Benim bir duyuru asmadığım kaldı:)

Canım aç karna süt içmek zararlıymış diye biliyorum.İstersen bir sor doktoruna yanılıyor olabilirim ama uyarmak istedim sonuçta minik bebişler var karnımızda.

Ayyy sorma valla bende ne giyeceğimi bilemiyorum altıma.Zaten kotlarım düdük gibiydi.Şimdi sıgamıyorum hiçbirine.

kizlar ben hamile pantolonu giyiyorum artik:kedi:
eskiler olmuyo dar seylerde giyecegime
hamile pantolonu almistim onlari giyiyorum bi rahat bi rahat anlatamamkaydirigubbakcemile3

Canım nerden aldın hamile pantolonunu?Önceden Zara'da vardı şimdi bulamadım.LC Waikiki' dekiler de büyük geldi bana.Şaşırdım napıcamı

Sabret canım,kucağımıza alınca unutacağız herşeyi.Kuyruk sokumu ağrısını 1 kere yaşadım.Hem de çok şiddetliydi yolda yakalandım.Yamula yamula yürüdüm valla:)))

Aman canım dikkat et.Çıkma gerekirse dışarı evde bir kaç tur at.

Ay maşallah ne güzel Allah bozmasın.Bizimki 1 defa aradı o zaman kalp atışlarını duyamamıştık daha, bana moral vermek yerine hiçbirşey söylemedi başladı işte ekonomik sıkıntılarıyla beni boğmaya.Ne kaynım ne de görümcem aramadılar bile hatta aneler gününde kayınvalidemin hediyesini vermeye gittiğimizde halimizi bile sormadılar.Eşim hergün uğruyor bir ihtiyaçları var mı diye ama hiç tebrik etmemişler.Haberleri yok gibi davranıyorlar.Eşim onlardan babasından kalan mirastan hakkını ister diye.

yat cnm sıkıcı olur tahmin edebiliyorum ama bahaneyle de dinlenmiş olursun,hem bebişinde dinleniyor bak,işi gücü hiç düşünme cnm başka çocuğunda yok ev çok kirlenmez öle çok,eşin kesin biyerden göbek sivri olursa erkek diye duymuştur da ondan öyle diyordur,benimde minik minik başladı bikaç gündür ya,inanamıyorum geçen hafta yoktu bu hafta başladı,ya öle gören anlamaz tabide biz anlıyoruz işte kaydirigubbakcemile3 dr.a ne zaman gidiceksin bidaha benim 9 haziranda 2li testler var

kızlar bişey sorucam

ben folic asid ve coraspin kan sulandırıcı alıyorum hergün
unuttuğum zaman günde iki tane alsam sizce sakıncalımıdır

:)))) ayy onu bende duymuştum cnm sıkışık gelinirse bebk gözüküyormuş diye ama ben hep unutmuştum giderken,2li teste bende bi sorup tok gideyim olmazsa 10.30da çünkü yesem iyi olur

ayy çok kötü öle de cnm ne güzel aslında torun başka sevilirmiş derler hep ya mutlu olmaları gerekirken yani,ince hesaplara düşmek niye,minnacık bebek geliyor ne kadar güzel bir haber yani insan nasıl öyle sessiz kalabilir,çok tanımadığım kişiler bile sevinip beni tebrik ettiklerinde okadar hoşuma gidiyorki bunlar en yakınların yani bide,inşallah zamanla düzelirler ya bilmiyorumkismile

Ayyy çok güzel ya.

ben çok korkuyorum çatlak olmasından ya çünkü selülitimde yok çatlaığımda yok üzülüyorum vücudum fena olcak diye mustelanın serisini alcam bende bakalım bi karnım çıksa neler alcamda....

Ben de valla...Ödüm patlıyor çatlayacağım diye.Zaten azıcık vardı basenimde onlar gerlmiş.Bol bol yağlanıyorum ,acı badem sütü sürüyorum,kakao yağı sürüyorum.Chicco'nun çatlak kremini sürüyorum daha ne yapıyım?

Hadi hayırlı olsun canım..

Maşallah canım kilon çok iyi bence.İnşallah bebişlerimiz alır kiloyu biz fazla almayız:)

Sen kaçıncı haftadaydın alttan muayeneyi istemiyorum demiyormusun?
Ben sabahleyin kabızlıktan dolayı ağladım eşim sesime uyandı o da benle birlikte üzülüyor ama yapcak bişey yok çekeceğiz yani sabah aç karnına kaysı yemeye başladım marketten aldık biraz daha iyiyim :)Sende dikkat et canım

kızlar bişey sorucam

ben folic asid ve coraspin kan sulandırıcı alıyorum hergün
unuttuğum zaman günde iki tane alsam sizce sakıncalımıdır

Canım doktoruna bir sor istersen kan ilacı riskli olabilir çünkü bazıları içiyor 2 tane üst üste ama ben karşıyım öle bişey olsa doktor 3ünü birden iç derdi zaten zannetmem ben de bazen unutuyorum o nedenle 1 taneyi içtikten sonra 2 saat 3 saat bekleyip sıradakini içiyorum ki günü tamamlayayım. Yoksa sakıncası olabilir.

Kızlar ben aynı zamanda bugün iş yerindeyim herzaman yetişemeyenbilirim ama muhakkak cevap dönmeye çalışıırım elimden geldikçe :)

ayy çok kötü öle de cnm ne güzel aslında torun başka sevilirmiş derler hep ya mutlu olmaları gerekirken yani,ince hesaplara düşmek niye,minnacık bebek geliyor ne kadar güzel bir haber yani insan nasıl öyle sessiz kalabilir,çok tanımadığım kişiler bile sevinip beni tebrik ettiklerinde okadar hoşuma gidiyorki bunlar en yakınların yani bide,inşallah zamanla düzelirler ya bilmiyorumkismile[/QUOTE]

Aman canım boşver inan umrumda bile değil.Sadece canımı yakan eşime yaptıkları...Kayınpederim vefat etti bir süre önce eşimin annesi de eşim bir kaç aylıkken vefat etmiş.Kayınpederim de sonra tekrar evlenmiş.Şimdi eşimin 2 tane kardeşi var ve onları canından çok seviyor.Heryere götürür ,yedirir ,içirir kıyafetlerinden ayakkabılarına kadar alır, harçlıklarını verirdi üstelik biri 28 biri 24 yaşında...Neyse kayınpederim vefat ettiğinde eşim bunalıma girdi.öbür kardeşleri ve kayınvalidem resmen rahata erdi..Kanunen mirasın 4 de 1 i eşime kalıyor ama bunlar kağıt falan imzalatmaya çalışıyorlar eşime...Vermemek için ellerinden geleni yapıyorlar.Biz kiradayız.Üstelik şimdi bir çocuğumuz olacak ve eşim krizden dolayı çok uzuzn süre işsiz kalıdı şimdide çok az bir maaşla çalışıyor mecburen..

Onların evleri kendilerinin ,kayınpederimin 1.000 tl maaşı var 2 kişi de ayrı çalışıyor ve bütün erzakları köyden geliyor üstelik bankada da paraları var ama eşime kendi hakkını vermemek için bana telefon açıp açız diye ağlıyorlar utanmadan.

Amannnnn neyse sinirlerim bozuldu yine.Ama eşim hergün mutlaka uğrar bir ihtiyaçları var mı diye..

sagolun kızlar desteğiniz için benim iki gün önce günlük pedi doldurcak kadar kahverengi akıntım olmuştu zaten dün işte karndan baktı vajinada kanama gördü düşük tehdidi dikkat ediceksin dedi bu gittim doktor özel bi hastanenin doktoru bu akşam kendi doktoruma gidicem kendi doktorum fakültenin doktoru prof aşılamamı yapan kişi o vajinal bakıyo hemde onunki dört boyutlu daha net görünüyo bakalım o ne dicek

canım cuma kontrole gidicem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…