herkese selamlar,
uzun süredir burayı bu kadar kalabalık görmemiştim. nasılsınız arkadaşlar, bebişleriniz nasıl? gurbet gelini geçmiş olsun canım, nasıl oldu yavru?
biz de bugün nihayet yalnız kaldık çekirdek ailemle. oğlumun sarılığı 11,9'a düşmüştü fototerapi sonucu. bugün 14,4 çıktı. güzel emiyo ve kakasını yapıyo. bu yüzden endişe etmiyorum. cts veya pts tekrar bakalım dedi doktor ama bakalım gözüme çok sarı gelmezse ve uyku eğilimi çok artmazsa hiç deldirmeyi düşünmüyorum oğlumu. ilkinde çok çekmiştim sarılıktan, çok da paniktim o zaman. bunda bi rahatım nedense. sanırım tecrübe faktörü:)
aynı seyi bugun bende yasadım tam ayaklarını kaldırıp altını silerken tam gogsume puskurttu yatak ust bas hep battı
bende sadece benim oglusda mı war die merak edip arastırıyodum aynıı sey bizde de war sol gozunde capaklanma war gece kaldırdıgımda kurumustu bile sonra oglen sutumden damlattım sanki daha iyice gbi bide az once banyo yaptırdım kaynamıs ılımıs suya pamuk batırım guzelce sildim gozlerini insallah iyi gelirde gecer.. bu arada kafasını usuttugu iiçin oldugunu ilk defa duydum olabilir walla ben hic sapka takmıyorum
bugun doktora gittim dikislerimi aldi
35. gunde gel spiral takalim dedi
giderken cikolata yaptirdim doktorcuuuma
tesekkur ettim boyle guzel bir dogum yasattigi icin
sarildim boynuna optum
ordanda kizimin babanesine ugradik
altini acti babanesi bide baktikki gobegi dusmus
ben hic altini acamiyodum gobekten dolayi
artik acabilirim
acaba yine alkol surmek gerekirmi gobegine?
siz surdunuzmu kizlar ya?
biraz once kullandim canim
ucunuda taktim oyle zor diilmis
bi deniym dedim yaptim walla
bakalim yarinda bi suriymde
iyi gelcek galba
anladım küçükprensim.gene gittin mi peki sağlık ocağına?alıdı mı kan?
tellinazım hadi gözün aydın canım huzurunun olmasına çok sevindim.
ben de hani annem ne zamn giderki yalnız kalıp
ne yapacağımı görsem falan diyodum ya
kadının ne zararı varki dedim sonra kendi kendime..
torun die die canı çıkmıştı..
şimdi bencillik ediyorum galiba..
elbet gidecek bari şimdi doya doya sevsin baksın:)
slm kızlar nasılsınızuzun süredir giremedim kızımla birbirimize alışmaya çalışıyoruz sanırım mamaya alıştı yada sadece sütüm yetmiyor zaten çok zor emiyor ondada ne kadar emzirsemde yine ağız açık meme arıyor bu arada bizde kayınvalideye taşındık valla normalde kanlı bıçaklıydık bide bi kaç arkadaşın yaşadıklarından sonra iyice bunalıma girmiştim ama allahtan korktuğum gibi olmadı allah razı olsun bize çok iyi bakıyo rahatımız çok yerinde babamız ay sonu gidiyo bizde 6 ay burdayız..sağolsunlar seferber oldular görümcemde k.v.de işallah hep böyle devam eder...
herkese selamlar,
uzun süredir burayı bu kadar kalabalık görmemiştim. nasılsınız arkadaşlar, bebişleriniz nasıl? gurbet gelini geçmiş olsun canım, nasıl oldu yavru?
biz de bugün nihayet yalnız kaldık çekirdek ailemle. oğlumun sarılığı 11,9'a düşmüştü fototerapi sonucu. bugün 14,4 çıktı. güzel emiyo ve kakasını yapıyo. bu yüzden endişe etmiyorum. cts veya pts tekrar bakalım dedi doktor ama bakalım gözüme çok sarı gelmezse ve uyku eğilimi çok artmazsa hiç deldirmeyi düşünmüyorum oğlumu. ilkinde çok çekmiştim sarılıktan, çok da paniktim o zaman. bunda bi rahatım nedense. sanırım tecrübe faktörü:)
şu gaz problemi bir bitse bir de uyuyabilsem o kadar uykusuzum ki kızlar...gündüz hiç uyumadı o uyusa ben de uyuyacaktım ama hiç uyumadı gaz yüzünden
sagol arkadasim ben iyiyim sadece dikislerimin agrisi var
kendimi hic dusunmuyorum bi sabah bi aksam hastanedeyim
yavrumun durumu iyiye gidiyor ama daha ne zaman cikar belli degil
nefes almasi daha rahat artik gogsumdende emebiliyor yorulmadan
bir kere banyo yaptigi icin gobegide daha dusmedi duruyor
bunada sukur napalim allahim versin sifasini insallah
bugun doktora gittim dikislerimi aldi
35. gunde gel spiral takalim dedi
giderken cikolata yaptirdim doktorcuuuma
tesekkur ettim boyle guzel bir dogum yasattigi icin
sarildim boynuna optum
ordanda kizimin babanesine ugradik
altini acti babanesi bide baktikki gobegi dusmus
ben hic altini acamiyodum gobekten dolayi
artik acabilirim
acaba yine alkol surmek gerekirmi gobegine?
siz surdunuzmu kizlar ya?
heeee tamam canim surelim baridüştükten bes gün sonraya kadar kullan cnm..hemen alkolü kesme
Bugün gittik, adımı duyunca kadının yüzü değişti ve müthiş ilgi gördüm yani. Bir hizmet bir hizmet sorma gitsinKanımızı da verdik geldik
Maşallah maşallah, dilini ıssır totonu kaşıAllah hep iyi etsin inşallaaaahhhhhhh
Geçmiş olsun canım, ben gündüz güneşe yatırıyorum oğlumu, imkanın varsa tavsiye ederim. Sarılığa da iyi geliyormuş
Gaz sancısı gelince öyle üzülüyorum ki çocuğuma
Güzelim biz de banyo yaptırmamıştık, doktor zaten göbeği düşene kadar banyo yaptırmayın demişti. Seni emebiliyorsa ve iyiye gidiyorsa çooook sevindim, gözün aydınİnşallah bir an önce çıkarda evinize gidersiniz
Gözünüz aydın, bizim azıcık kanamıştı göbeğimiz o yüzden baticon sürdük iki gün sonra geçti. Bizde doktorumuza kalem aldık hediye, kırkımızda götüreceğiz inşallah
karabiber fenerbahcemre doğurdu yazmışsın ama ben göremedim yazısını
girmedide bayadır muhakkak doğurmuştur ama daha haberimiz yok
inşallah oda almıştır yavrusnu koynuna
çok geçmş lsun canım
bana doktorum şekeli suda ver demişti
Bugün gittik, adımı duyunca kadının yüzü değişti ve müthiş ilgi gördüm yani. Bir hizmet bir hizmet sorma gitsinKanımızı da verdik geldik
Maşallah maşallah, dilini ıssır totonu kaşıAllah hep iyi etsin inşallaaaahhhhhhh
Geçmiş olsun canım, ben gündüz güneşe yatırıyorum oğlumu, imkanın varsa tavsiye ederim. Sarılığa da iyi geliyormuş
Gaz sancısı gelince öyle üzülüyorum ki çocuğuma
Güzelim biz de banyo yaptırmamıştık, doktor zaten göbeği düşene kadar banyo yaptırmayın demişti. Seni emebiliyorsa ve iyiye gidiyorsa çooook sevindim, gözün aydınİnşallah bir an önce çıkarda evinize gidersiniz
Gözünüz aydın, bizim azıcık kanamıştı göbeğimiz o yüzden baticon sürdük iki gün sonra geçti. Bizde doktorumuza kalem aldık hediye, kırkımızda götüreceğiz inşallah
karabiber fenerbahcemre doğurdu yazmışsın ama ben göremedim yazısını
girmedide bayadır muhakkak doğurmuştur ama daha haberimiz yok
inşallah oda almıştır yavrusnu koynuna
Daha doğurmadı mı bu hatun yahu ?Kaç haftalık oldu ki ? 11 aylık doğum yapacak valaha : ) İnş.. sağ sağlim doğurmuştur da kurtulmuştur.
Bu arada herkese selamlar, sevgiler : ) sanırım kimse doğru düzgün uğrayamıyor.Bende pek giremiyorum.Gelen ,giden , kızım uyduğunda da kendi işlerim oluyor bir türlü fırsat bulamıyorum valaha.Uykusuzum yorgunum : ) İlk haftalar horul horul uyuyordu ben kaldırıyordum zorla emzirmeye, Şimdi 2,5 saat de 1 kendisi kalkıyor emmeye.Her kalktığında 1 saat, bazen 2 saat uyanık... uğraştırıyor beni.Gece 3 kere kalkıyor,Serseme döndürdü beni.
Birde önceden göğsümde uyuyor ,yatağına koyuyordum uyumaya devam ediyordu.Şimdi yatağına koyar koymaz uyanıyor ,tekrar emmek istiyor karnı tok olsa bile.Uyutmak için uğraşıyorum bu sefer.Daha 17 günlükken böyle ise , yandık ki ne yandık yani : )
Sizin bebişler gece kaç kere kalkıyor kızlar, uykuları nasıl ;?
merhaba kızzlar nasılsınız bebişleriniz nasıl.. biz yavas yavas birbirimize alıstık sanırım emme sorunumuzuda astık gibi bu arada dun gece capaktan gozumuz kapanmıstı dun 2 3 defa gozune sut damlattım 2 3 defa ılık cayla sildim 2 3 defa da kaynamıs ılımıs suyla sildim bugun gecti capaklanması..
canım bizimde bikaç gündür yeni adetlerimiz var şikence ötesi :))) normalde 1.5-2saatte bir 20-30dk emiyordu uyuyordu geceleri şimdi 8-10dk emiyor uyuyor 1saat sonra hoooop bidaha kalkıp 10dk emiyoruz ama tek rahatımız hemen uyuyor gündüzleride çok güzel uyanığız maşallah şimdi mesela sabah 9da uyandı yıkadık falan 12de uyudu 1de kalktı hala uyanık böle olunca geceleri emip uyuyor sadece
şimdi eski emme düzenimize geçmeye çalışıyorum gece için nasıl olcaksa, yarım saat-1saat anca uyuyorum sonra kalk emzirmeye robot gibi oldum valla,
sana yazarken uyudu şimdi kucağımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?