sorma doğumdan 15gün falan önce terfi etti kocacım meksikaya gidiyor 3aylığına oradaki şirkette eğitim vercek ve 1sene boyunca sürekli 3ay gidicek 1ay burada kalıcak
diğer senede duruma göre sıklığı azalcak iş durumu çok iyi oldu ama uzaklık çok kötü oldu 8saat saat farkı var ben uyurken o çalışcak onun işi bittiğinde biz yatçaz gibi birşey
kızlar bebek ağız anatomisine en uygun emzik chicco psycho klınızda bulunsun
biz aldık ben çok beğendim.
kızımda beğendiki
şuan uykuda bile ağzında onla uyyo
pompa hangisini kullaniyosun carnacim?
bende pompa alcam ama kafam cok karisti
her kafadan bi ses cikiyo
offfffff moralim cok bozuk
kiz uyumuyo
emziriyorum altini dolduruyo
degistirirken uyaniyo
haydaaa tekrar emzir
saat 10dan beri ayni dongu
emerken karni gurul gurul otuyo
normalmi acaba yaaaa
:95:
hadi gözün aydın küçükprens...
rabbim böyle tatlı dertler versin sünnetmiş oldu bitti gitti bak annesi
benim oğluşta sünnetli doğdu onun için 1 yaşında ameliyat olacak benim paşa...((
kucukprens gecıs olsun canım hadı hayırlısı allah damatlıgını nasıp etsın oglun buyudu artık... bısı sorcam neden sunnetını sımdı yaptırmayı tercıh ettınız ben kıyamam ya cok cesaretlıymıssın . gercı bır yonden de atlattıgı ıyı olmus... sonra korkmaz en azından..
arkadaslar gaz sorunu yasıyorsanız bısı onercem esıme eczaneden rezene cayı vermısler tek kullanımlık pakette oglum 2 gundur masallah nazar degmsın cok rahatladı demekkı sorunu anneden cozmek gerekıormus bunu anladım sorun yasıorsanız deneyın derım tadı ıgrenc resmen ama meleklerımız ıcın deger bence..
Hayırlı olsun canım.Bir taraftan terfi etmesi iyi olmuş , bir taraftan kötü : ) özler kızını babası.Sende tek olucaksın.Evde yanlız mı kalıcaksın eşin yokken.
Kesinlikle bende onu aldım.Uyurken arandığı için bende veriyorum, alıyor valaha.
Canım ben Kraft'ın elektirikli olanını aldım, memnunum.Fiyatı da 79 tl .Fazla pahalı bir şeye gerek yok.Benim aldığım gayet iş görüyor.
Ben ilk haftalar çok uyuduğu için, uykusu açılsın diye altını değiştiyordum.Birde altını değiştirirken tekrar kakasını, çişini yapar daha deli oluyorum.
Bizimkinin de ilk haftalar karnı gurul guruldu.Yediklerini de dikkat et soğuk ve gazlı yiyicekler yeme.Çok etkisi oluyor dün ben brokoli yedim, gaz yaptığını bilmiyordum.... valaha bizimkinin karnı Beethoven'ın 9 senfonisi gibiydi : )
Normal, normal : )
=kucukprens;17034057]Yavrukuş sünnet oldu arkadaşlar, büyüdük adam olduk yaaaCanımdan can gitti sormayın ne zormuş evlat sahibi olmak
Selam güzel annişler,efsane geri döndü :) 1 haftadır sizi kenndimden mahrum bıraktım ama pc bozulmadığı sürece artık hep aranızdayımBi ara geçmişe dönüp bakarım,inşallah herşey yolunda,herkesler iyidir..
Küçükprensim sizede geçmiş olsun,Allah damatlığınıda göstersin inşallah..
Bu arada benim küçük cadım ilk hafta süperdi uyku konusunda,sonra sonra az buçuk beni uykusuz bırakmaya başladı.Şimdilerde beni delirtecek duruma geldi :) Gündüz çok güzel uyuyor,akşam saat 10-11 gibi bi uyanıyo sonra uyut uyutabilirsen..Hele dün gece 4 te uyuduk. Sallanmayada alıştı galiba,uykuya dalıyo 5-10dk sonra uyanıyo.Napçamı şaşırdım valla..Dün gece yine duygusal sendrom geçirdim zatenBi yandan kızı uyutmaya çalışıyom,bi yandan aklıma bişiler geliyo ağlıyom,bi yandan da sinirden çatlıyom.Ay benim sonumu Allah hayır etsin..Hamilelikte yaşamadığım ruh hallerini loğusalıkta yaşıyorum
Saolun arkadaşlar, teşekkür ederiz
Uçurum size de geçmiş olsun. Bende doğuştan sünnetlilerin hiç sünnet olmadığını sanırdım. Biz isteğe bağlı yaptırdık bi mecburiyetimiz yoktu, aklı erip kesilicem diye korkmasın istedik
offfffff moralim cok bozuk
kiz uyumuyo
emziriyorum altini dolduruyo
degistirirken uyaniyo
haydaaa tekrar emzir
saat 10dan beri ayni dongu
emerken karni gurul gurul otuyo
normalmi acaba yaaaa
:95:
canlarım ben geldim çooook özledm sizleri... bebişler nasıl sevimli anneler? ne zmandr giremediğim için hiçbişeyden hbrm yoık. kötü bi olay yaşayan yok dimi (allah korusun)
Yavrukuş sünnet oldu arkadaşlar, büyüdük adam olduk yaaaCanımdan can gitti sormayın ne zormuş evlat sahibi olmak
Selam güzel annişler,efsane geri döndü :) 1 haftadır sizi kenndimden mahrum bıraktım ama pc bozulmadığı sürece artık hep aranızdayımBi ara geçmişe dönüp bakarım,inşallah herşey yolunda,herkesler iyidir..
Küçükprensim sizede geçmiş olsun,Allah damatlığınıda göstersin inşallah..
Bu arada benim küçük cadım ilk hafta süperdi uyku konusunda,sonra sonra az buçuk beni uykusuz bırakmaya başladı.Şimdilerde beni delirtecek duruma geldi :) Gündüz çok güzel uyuyor,akşam saat 10-11 gibi bi uyanıyo sonra uyut uyutabilirsen..Hele dün gece 4 te uyuduk. Sallanmayada alıştı galiba,uykuya dalıyo 5-10dk sonra uyanıyo.Napçamı şaşırdım valla..Dün gece yine duygusal sendrom geçirdim zatenBi yandan kızı uyutmaya çalışıyom,bi yandan aklıma bişiler geliyo ağlıyom,bi yandan da sinirden çatlıyom.Ay benim sonumu Allah hayır etsin..Hamilelikte yaşamadığım ruh hallerini loğusalıkta yaşıyorum
Ah beraserim pc bozulmaz inşallah bi daha çünkü sıkıntımın üstüne buda tuz biber oldu.3. evladım o benim
Senin adına sevindim.İyisin anlaşılan,Allah dahada iyi etsin.Senin doğumunuda merak ediyorum,bi ara doğum hikayeleri topiğine yazda öğrenelim :)
Benim düzenim bozulmadı çok şükür çünkü kimse kalmadı,her işimi kendim hallettim çok şükür.Ama şimdi önümüzde mevlüt var,şimdide bunun telaşı olacak.Önce bi temizlik,off,çok büyüyo gözümde.inşallah hayırlısıyla atlatırız.
Senin oğluşlar ne alemde..Küçük abi neler yapıyor? Bizimki gibi kucaklayıp duruyor mu :)
Canım aynen anlattığın gibi ve bende aynı senin gibi düşünüyorum.sakınmayayım diyorum ama zararda verebilir,Allah korusun bide dönüşü olmayan bi zarar olursa diye korkuyorum.Napçaz bilmem..:44:kucaklamaz mı hiç. daha şimdi onun tartışmasını yapıyoduk. bugün kardeşim yalnız kaldı diye anakucağı ile birlikte kaldırmış getirmiş mutfağa. bi de sürekli kafasını okşuyo. sakınmayayım çocuktan diyorum ama istemeden zarar vercek diye de korkuyorum...
biz bugün oğlumla uludağa bile gittik teyzeleri sersem oldu yolda şimdi uyuyor yavrum alışsın şimdiden uzun yola
gozunuz aydin canimYavrukuş sünnet oldu arkadaşlar, büyüdük adam olduk yaaaCanımdan can gitti sormayın ne zormuş evlat sahibi olmak
bende lansinoh manuel aldim bugunCanım ben Kraft'ın elektirikli olanını aldım, memnunum.Fiyatı da 79 tl .Fazla pahalı bir şeye gerek yok.Benim aldığım gayet iş görüyor.
Ben ilk haftalar çok uyuduğu için, uykusu açılsın diye altını değiştiyordum.Birde altını değiştirirken tekrar kakasını, çişini yapar daha deli oluyorum.
Bizimkinin de ilk haftalar karnı gurul guruldu.Yediklerini de dikkat et soğuk ve gazlı yiyicekler yeme.Çok etkisi oluyor dün ben brokoli yedim, gaz yaptığını bilmiyordum.... valaha bizimkinin karnı Beethoven'ın 9 senfonisi gibiydi : )
Normal, normal : )
.
ben varimmmmmm
olarmi???
olmamiiiiçok özledim yahu hapsuruğuum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?