2010 Aralık Anneleri

benimde öyle canım bende normale dönüyor diye seviniyorum gündüzleri pek uyumuyor geceleride emmeye uyanıyor gündüzde uyuyor ama aynen senin dediğin gibi 1-2saat uyuyorsa 3-4saat uyanık,böyle olunca gece güzel uyuyor ama normal sanırım
bende spiralle ilgili turlu efsaneler duymustum
o yuzden pek yanasmadim dr soyleyince
ama riskede atamam
kuzenim ikizleri yasina girmeden hamile kalmisti
cok zor bi durum
en iyisi pasa pasa gidip taktiralim:112:

işin o kısmını ben hiç düşünmedim bebekten önce 6 ay eşim korunduğu için bebekten sonra ne yapcaz diye konuşmadık bile daha
düşünmeye başlıyım artık zaten 30 ocakta gidiyor 3aylığına belkide gerek kalmıcak daha :))

evet canım her hafta değişiyor emin olduk bu konuda :))
canım benimde sütüm çok ama hiç sağmıyorum en az 20dk emiyor
çok zaman daha fazla oluyor ya da aralara bi emme seansı ekliyoruz
sağmazsam beni rahatsız eden bi durum yok buara ama ilk hafta ateşlenmiştim falan
şuan sadece taş gibi koskocaman oluyorlar öle durumda da zaten emme vakti geliyor
sen sağmamayı denedinmi ben ucuna ped koyuyorum ona biraz akıyor okadar
buarada vitamine başladınmı 15.gün başladık biz
benimde dudaklarından taşıyor her emmede bikere
emzirme yastığıyla emzirebiliyorum anca zaten öle durumda da yastıkla yanağı arasına mendil koyuyorum başka biyere akmıyor
ayy bide pişik kremi ne kullanıyosun ben sebamed almıştım pek beğenmedim
dr.a sordum oda bana bebekler için hametan pomad yazdı o harika geldi ya :))
boşuna onca paralar vermişiz koskaca krem kaldı hatta yedeklerimde vardı
bende vücuduna kullancam :))

bende chicco almıştım tavsiyeler üzerine güzeldi ama hametan aldık mükkemmel geldi ne pişik ne bişey çok iyi geldi

Mesala bugün sabah sağmadım , gece emdiği için pek gerek kalmadı.Ama şimdi gidip sağdım, Acaip rahatsız oluyorum.Sırtım ve kolum ağrıyor.Ped koyuyorum değiştirmekten gına geldi.Ben bebedor'un pedini almıştım hiç beğenmedim.Lanisoh aldım süper ıslaklık hissetmiyorsun.Benimkinin de azğından taşıyor, ağız mendilleri ıslak oluyor hep : ) bazen de genzine kaçıyor : )

Evet canım vitamine başladım veriyoruz.
Ben chicco'nun pişik kremini kullanıyorum pişik olmadı daha.Bezen hafif kızarıklar oluyor o kadar da olucak, rahatsız edicek boyutta değil.
Pişik kremini nasıl kullanıcan vücuduna kız : )

Ya bu arada sezaryan olanlar; kanamanız ne alemde benim 17 gün oldu, çok değil ama devam ediyor.Ay orkid kullanmaktan pişik olacağım

Son düzenleme:

Nereye gidiyor kız Goccan ?

Son düzenleme:
kızlar şimdi geçmişi okurken görmcem uyardı kucağındaki bebek değil bilgisayar diye... meğer dalmışım bilgisayarı salııyorum.... Allahım ne günlere kaldık....

canım benim 25.gün bitti kanamam şükür

bende chicco almıştım tavsiyeler üzerine güzeldi ama hametan aldık mükkemmel geldi ne pişik ne bişey çok iyi geldi
evet cnm bende değiştirmem artık hiç

ya benimde memeler çok fazla dolunca yamukmuş gibi geliyor bazen
ayy o genize kaçma olayını bizde yaşıyoruz çok korkuyorum valla
bizimde pişik olmadı daha hiç ama poposunun 2yanı pembeleşmişti bizimde kontrolümüz vardı tam
dr.a sorduk oda onu yazdı pişik olursa aklında olsun canım
canım kremin içindeki reçetesinde diz dirsek ayaklara falan kullanabilirsiniz yazıyor :)))
bende bebedorun almıştım hem baya fazlaydı aynen bende pek bayılmadım ama sık sık değiştirip bitirmeye çalışıyorum
eşim chicco nun almış ona geççem bakalım
buarada ben 10gündür falan günlük ped kullanıyorum
1-2gündürde bazen gelmiyor bile artık
diyelim 2gündür azıcık bi bugün gelmiş

Nereye gidiyor kız Goccan ?
sorma doğumdan 15gün falan önce terfi etti kocacım meksikaya gidiyor 3aylığına oradaki şirkette eğitim vercek ve 1sene boyunca sürekli 3ay gidicek 1ay burada kalıcak
diğer senede duruma göre sıklığı azalcak iş durumu çok iyi oldu ama uzaklık çok kötü oldu 8saat saat farkı var ben uyurken o çalışcak onun işi bittiğinde biz yatçaz gibi birşey
kızlar şimdi geçmişi okurken görmcem uyardı kucağındaki bebek değil bilgisayar diye... meğer dalmışım bilgisayarı salııyorum.... Allahım ne günlere kaldık....

Selam kizlaar ..
bende 2.gündür bakamiyorum buraya ..
Kizimin iki gündür geceleri ate$i cikiyor 37.5-38 arasi gidip geliyor
zavallim uykusunda ihhliyip duruyor ya
Bu gün doktora götürdüm oda icimi rahatlatamadi ..Üsütmü$ olabilir dedi ,
ate$ii cok cikarsa ate$ düsürücü fitil verdi yolladi eve ..

Gündüzleri bi$eycigi yok , geceleri ate$leniyor bende anlamadim gitti ..
Cok panik yapiyorsun diyor annem .. anne olmak böyle bir$eymi$ demek
ufacik seylerde bile yüregim hop hop ediyor ..

FONEX marka ıslak mendil buldum, deneme fiyatına kampanya fiyatı 1 TL. 70'li bu arada. Alkolsüz, baby sensitive... Kullanan oldumu...

kızlar bebek ağız anatomisine en uygun emzik chicco psycho klınızda bulunsun
biz aldık ben çok beğendim.
kızımda beğendiki
şuan uykuda bile ağzında onla uyyo

kızlar bebek ağız anatomisine en uygun emzik chicco psycho klınızda bulunsun
biz aldık ben çok beğendim.
kızımda beğendiki
şuan uykuda bile ağzında onla uyyo

ne güzel canım yaa bende araştırdım aldım ama bizim minik cadı kabul etmiyo emzik
kauçuk mu silikonmu aldın canım

bugun annem yok bakalim gece nasil gececek
simdi uyudu kizim
uzun uyku oldugundan emin olursam bende yaticam walla

pompa hangisini kullaniyosun carnacim?
bende pompa alcam ama kafam cok karisti
her kafadan bi ses cikiyo

geçmiş olsun canım. panik yapman normal başlarda, zamanla alışacaksın. bu ateş denen şey hep gece çıkar zaten:) ayrıca ateşten korkma, biz kendisini çok severiz, bi nimettir bize göre. çünkü vücutta bi problem olduğunu haber verir bize. ateşi çıkmasa nereden bilebiliriz ki yoksa. nereden ölçtün bilmiyorum ama koltukaltından ölçtüysen eğer çok yüksek değil zaten. 39'u geçerse müdahale edebilirsin. kulaktan ölçülen yarım derece daha yüksek çıkıyo diyolar...

Ben kulagindan ölcmüstüm , annem koltuk altindan ölcdü en son ..
farkli oldugunu bilmiyordum .. iyi oldu söyledigin canimm ..
evet ate$ bi yandan iyi oluyor minicik bebegin yoksa neyi oldugunu nerden anlayacaktim ,
ama yinede bi huzursuzluk kapliyor i$te icimi ..

cok sükür $uan mi$il mi$il uyuyor melegim .. bende firsattan istifade yatacagim $imdi ..

herkeze iyi gecelerrr

ben de kendim denemedim ama kulaktan ateşölçer araştırırken internette okumuştum. yanlış hatırlıyo olabilirim. bi dene bakalım farklı çıkacak mı? hadi iyi geceler canım. rahat bi gece geçirirsiniz inş...

offfffff moralim cok bozuk
kiz uyumuyo
emziriyorum altini dolduruyo
degistirirken uyaniyo
haydaaa tekrar emzir
saat 10dan beri ayni dongu
emerken karni gurul gurul otuyo
normalmi acaba yaaaa
:95:

Son düzenleme:
offfffff moralim cok bozuk
kiz uyumuyo
emziriyorum altini dolduruyo
degistirirken uyaniyo
haydaaa tekrar emzir
saat 10dan beri ayni dongu
emerken karni gurul gurul otuyo
normalmi acaba yaaaa
:95:

Aynı kısır döngüyü biz de yaşıyoruz canım.emziriyorum uyuyor, sonra kusmaya başkıyor yine uyanıyor.biraz uğraşıp yeniden uyutuyorum,bu defa altını dolduruyor uyanıyor.altını değişiyorum acıkıyor tekrar sil baştan.böyle 4-5 saat geçiyor.karnının ötmesi bazen bizde de oluyor.nedenini ben de tam bilmiyorum ama acaba üşütüyor muyuz

kızlar bebişlerinize bebek arabası aldınız mı? ben almamıştım ama şimdi ihtiyaç olduğunu görüyorum ... model konusunda çok kararsız kaldım... sizler hangi marka ve nerden aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…