canım adı proctolog,şuan tamamen geçmiş durumda ilacı kullandıktan sonrada hemen ertesi gün başladı iyileşmeye sanırım ya 3 ya da 4.gün geçti,benimkide seninki kadardı canım kanama falan yoktusinemcim senin şu hemoroid kermini adı neydi
benimde başım dertte.
pek büyük değil kanama falan yok ama rahasız oluyorum
tamamaen kayboldumu
saolun kızlae benımkı hıc kucaktan ınmıyordayoksa aglıyo fena alıştı yani...
canım allah bağışlasın hayırlısı böleymiş demek keşke okadar beklemeseydiniz miniğinde okadar içmemiş olurdu hem
maşallah buarada minik bir tosuncuk gelmiş benimki şuan bile okadr değil
Bende seni merak ediyordum, gözün aydın olsun! Allah analı babalı büyütmek nasip olur inşallah
Sanırım herkes doğurdu
maşallah canım3 ocak 2011 ptesi günü saat 14 de oğlumu sezeryanla dünyaya getirdim. 3700 ve 51 cm
maşallah canımmerhaba guzel teyzoslarim sonunda geldim dunyaya
slm kizlar, en sonunda 30 aralik 21'de oglusuma kavustum, 15saat sancidan sonra acilen sezeryan alindim, oglum asagi inmedi suyumuzda gelmesine ragmen,onca saat bosuna bekledik kavusmak için..
suyuna kakasini yapmis ve cokcada içmis dogdugundan beri antibiyotik vermekten elleri ayaklari morardi ama olsun su an cok saglikli...
birazcikta tosuncuk oldu 4020gr ve boyuda 54cm
allaha sukur saglikla kavustuk, koklamaya bakmaya doyamiyorum allahim herkese nasip etsin...
bu arada gecmisede gidemedim insallah herkes cok iyidir...
3 ocak 2011 ptesi günü saat 14 de oğlumu sezeryanla dünyaya getirdim. 3700 ve 51 cm
merhaba guzel teyzoslarim sonunda geldim dunyaya
slm kizlar, en sonunda 30 aralik 21'de oglusuma kavustum, 15saat sancidan sonra acilen sezeryan alindim, oglum asagi inmedi suyumuzda gelmesine ragmen,onca saat bosuna bekledik kavusmak için..
suyuna kakasini yapmis ve cokcada içmis dogdugundan beri antibiyotik vermekten elleri ayaklari morardi ama olsun su an cok saglikli...
birazcikta tosuncuk oldu 4020gr ve boyuda 54cm
allaha sukur saglikla kavustuk, koklamaya bakmaya doyamiyorum allahim herkese nasip etsin...
bu arada gecmisede gidemedim insallah herkes cok iyidir...
3 ocak 2011 ptesi günü saat 14 de oğlumu sezeryanla dünyaya getirdim. 3700 ve 51 cm
kızlar bebeğinin gözünde çapaklanma olan var mı tek sağ gözünde çok üzülüyorumcanım oğlum
canim sutunden damlatip
tulbentle yavasca ov yumusak yumusak
yapisiyo diimi?
kızlar bebeğinin gözünde çapaklanma olan var mı tek sağ gözünde çok üzülüyorumcanım oğlum
berasercim nasilsin?
ayni gun dogurduk diimi?
senin duan tuttu walla
nasil gecti dogum?
iyiyim canım siz nasılsınız oğluşla. beklemiyodum ama tuttu hakkaten. ilkine göre zordu açıkçası. gece 01:30'da gittik hastaneye (bağıra bağıra:) 5 dak da bir geliyodu sancılar. sabah 06:12'de doğdu oğlum. daha uzasa dayanamıcaktım. gözlerim falan döndü ya... bi ara ben de yazayım bari doğum hikayemi. burada pek ilgilenen kalmadı ama ocak anneleri okur nasıl olsa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?