2010 Aralık Anneleri

sinemcim senin şu hemoroid kermini adı neydi
benimde başım dertte.
pek büyük değil kanama falan yok ama rahasız oluyorum
tamamaen kayboldumu
canım adı proctolog,şuan tamamen geçmiş durumda ilacı kullandıktan sonrada hemen ertesi gün başladı iyileşmeye sanırım ya 3 ya da 4.gün geçti,benimkide seninki kadardı canım kanama falan yoktu
saolun kızlae benımkı hıc kucaktan ınmıyordayoksa aglıyo fena alıştı yani...

bende çok seviyorum aslında kucağıma alıp koklamayı göğsümde yatırmayı ilk pek yapmamaya çalışıyordum ama buara oda istedikçe indirmiyorum valla kucağımdan

canım allah bağışlasın hayırlısı böleymiş demek keşke okadar beklemeseydiniz miniğinde okadar içmemiş olurdu hem
maşallah buarada minik bir tosuncuk gelmiş benimki şuan bile okadr değil

Bende seni merak ediyordum, gözün aydın olsun! Allah analı babalı büyütmek nasip olur inşallah
Sanırım herkes doğurdu

sagolun kizlar, boylece hepimiz yavrulari kucagimiza almis olduk, allahim hepsinin bahtini, sansini acik etsin, saglikli uzun omurler nasip olsun...hepsi anali babali buyusun

maşallah canım allah bağışlasın

nihayet uyudu kizim
saat 6dan beri 10dk meme emip 15 dk uyuyo sonra yine uyanip
emmek istiyo
madem karnin ac niye memede uyuyosun arkadasim?
misafirim vardi oturamadim bi yahu
simdi derin uyuyo gibi yatsam bende...
yarin kontrole gidicem oglende
ordanda babanesinee ugricaz
babasida nufus cuzdanini cikarmaya gidecek
SINEMcim proctolog bendede var gebeyken yazmisti kullanmamistim
kullanim sekli biraz ilgincti cesaret edemedim
neyse yarin doktor ne diyecek bakalim

maşaallah canım. ben de seni ve fenerbahcemre'yi merak ediyodum. (bu arada ondan hala haber yok galiba di mi. tel nosunu bilen var mı?) zor olmuştur eminim o kadar saat sancı çekmek. hayırlısı ama sağlıklıymış ya katlanıyoruz herşeye napalım...

3 ocak 2011 ptesi günü saat 14 de oğlumu sezeryanla dünyaya getirdim. 3700 ve 51 cm

maşaallah canım, çok şükür sen de kavuştun sağlıkla miniğine....

kızlar bebeğinin gözünde çapaklanma olan var mı tek sağ gözünde çok üzülüyorum canım oğlum

kızlar bebeğinin gözünde çapaklanma olan var mı tek sağ gözünde çok üzülüyorum canım oğlum

Neden üzülüyorsun canım. Allah başka dert vermesin. Çapaklanma başını üşüttüğün için oluyor şapka takmayı ihmal etme canım.

berasercim nasilsin?
ayni gun dogurduk diimi?
senin duan tuttu walla
nasil gecti dogum?

iyiyim canım siz nasılsınız oğluşla. beklemiyodum ama tuttu hakkaten. ilkine göre zordu açıkçası. gece 01:30'da gittik hastaneye (bağıra bağıra:) 5 dak da bir geliyodu sancılar. sabah 06:12'de doğdu oğlum. daha uzasa dayanamıcaktım. gözlerim falan döndü ya... bi ara ben de yazayım bari doğum hikayemi. burada pek ilgilenen kalmadı ama ocak anneleri okur nasıl olsa:)

hemen hemen ayni saatlerde gelmis sancilarimiz
bende 2de hastaneye gittim
yaprak dokumunu izlerken basladi hafiften ama emin olamadim
12de yattim
siddetlenmeye basladi
esimde yatti iyi geceler dedi
ben uyuma istersen galba geliyo dedim
sonra kayinvalidemide cagirip oturduk beraber
biraz muhabbet ettik hazirlandik
ikide gittik hastaneye
bizimki 11:40ta geldi ama
seninki erken gelmis
ben son bi saatte bagirdim birassscik
bide ikinirken garip bir bagirti cikiyodu
ama elimde olmadan cikan bi sesti ya
cok sukur bak bi hafta oldu nerdeyse

günaydın kızlar.Nasılsınız. Ben henüz uyumadım hiç bu gece. Kociş kalksın ben yatıcam. Bebişe bakacak biri lazım. Çooook uykusuzum. Ölüyorum uykusuzluk ve baş ağrısından. Gece boyuda tıkındım durdum sütüm bittikçe, midemde karmaçorman oldu. Kendimi çok kötü hissediyorum

bizde olmadı cnm ama o süt damlatma olayını bende duymuştum

hapşurukcum ben o ucunu takmadan kren olarak kullandım cnm dışına sadece,sende bi dene öle olmazsa

kızlar dün bebeğim bize gülümsedi

ilk öğlen 2kere ban güldü ben yok cnm denk gelmiştir dedim
sonra akşam babasıyla oynarken 2-3kere daha gülümsedi ozaman emin olduk
sonrada önünde yapmadığımız şebeklik kalmadı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…