2010 Aralık Anneleri

Aman canım boşver inan umrumda bile değil.Sadece canımı yakan eşime yaptıkları...Kayınpederim vefat etti bir süre önce eşimin annesi de eşim bir kaç aylıkken vefat etmiş.Kayınpederim de sonra tekrar evlenmiş.Şimdi eşimin 2 tane kardeşi var ve onları canından çok seviyor.Heryere götürür ,yedirir ,içirir kıyafetlerinden ayakkabılarına kadar alır, harçlıklarını verirdi üstelik biri 28 biri 24 yaşında...Neyse kayınpederim vefat ettiğinde eşim bunalıma girdi.öbür kardeşleri ve kayınvalidem resmen rahata erdi..Kanunen mirasın 4 de 1 i eşime kalıyor ama bunlar kağıt falan imzalatmaya çalışıyorlar eşime...Vermemek için ellerinden geleni yapıyorlar.Biz kiradayız.Üstelik şimdi bir çocuğumuz olacak ve eşim krizden dolayı çok uzuzn süre işsiz kalıdı şimdide çok az bir maaşla çalışıyor mecburen..

Onların evleri kendilerinin ,kayınpederimin 1.000 tl maaşı var 2 kişi de ayrı çalışıyor ve bütün erzakları köyden geliyor üstelik bankada da paraları var ama eşime kendi hakkını vermemek için bana telefon açıp açız diye ağlıyorlar utanmadan.

Amannnnn neyse sinirlerim bozuldu yine.Ama eşim hergün mutlaka uğrar bir ihtiyaçları var mı diye..[/QUOTE]

çok kötülermiş cnm ya,o para onların boğazlarından geçmezki ama allah bi şekilde hakkını sorar,eşinde bırakmasın cnm hakkını hiç bişey imzalamasın ya,sizinde bebğiniz geliyor masraflarınız artçak vakti zamanı gelince herkesin hakkı bölünsün yani,eşin şimdi duygusal olarak böle konulara giremiyordur onların konuları açmak işlerine gelmiyor ama bişekilde konuşulması gerekiyor zamanı gelince,sizin halinize bilmeleri lazım yani,sakın cnm hiç bunları aklına bile getirme bebeğinde anlar üzüldüğünü,bugün kanal d de doktorum programı vardı beyin tümörlerini konuşuyorlardı bende abimi 10sene önce kaybettim beyin tümöründen izleyemedim bile programı,izlesem çok üzülcektim,bebğimde huzursuz olcaktı bende bakşa kanal izledim artık,napalım bazı şeylerde kendi irademizi kullanıcaz artık

inşallah cnm hiç bi sorun olmadan dönersin,sen istirahat et önemli olan o,dinlenince çoğu geçiyor bunların

Benimde kabızlık problemim var doktora söyledim şimdi bir ilaç vermedi.Şimdilik şu danonlerin activex yoğurtlarından ye dedi geçmezse ilaç veririz dedi.Ben akşamları onu yiyorum ve sabahları kayısı biraz düzelir gibi oldu ama hemen düzelme beklemeyin 3-4 gün sonra düzene girer.Bence ister kabızlık yaşayalım ister yaşamayalım sabahları kayısı yemeyi alışkanlık haline getirelim, çünkü her an kabızlık kapımızı çalabilir : )

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun.Kendine çok dikkat , bol bol dinlen,inşaallah bir sorunla karşılaşmazsın.

slm güzel annişler
takip ediyim yazılanları dedim ama maşallahınız var
sayfa almış başını gitmiş
sanırım herkes kendine bi dr seçti
ben daha beğenemedim
amma da zormuş bu dr işi​

[QUOTE=sporstar

çok kötülermiş cnm ya,o para onların boğazlarından geçmezki ama allah bi şekilde hakkını sorar,eşinde bırakmasın cnm hakkını hiç bişey imzalamasın ya,sizinde bebğiniz geliyor masraflarınız artçak vakti zamanı gelince herkesin hakkı bölünsün yani,eşin şimdi duygusal olarak böle konulara giremiyordur onların konuları açmak işlerine gelmiyor ama bişekilde konuşulması gerekiyor zamanı gelince,sizin halinize bilmeleri lazım yani,sakın cnm hiç bunları aklına bile getirme bebeğinde anlar üzüldüğünü,bugün kanal d de doktorum programı vardı beyin tümörlerini konuşuyorlardı bende abimi 10sene önce kaybettim beyin tümöründen izleyemedim bile programı,izlesem çok üzülcektim,bebğimde huzursuz olcaktı bende bakşa kanal izledim artık,napalım bazı şeylerde kendi irademizi kullanıcaz artık

Sağol canım.Zaten düşünmemeye çalışıyorum ama aklıma gelince de sinirleniyorum.Elimde değil.Senin de başın sağolsun.Çok üzüldüm.

başın sağolsun cnm benim de babamın beyninde tümör var. 1 senedir çok zor günler geçiriyorum. geçen sene alınmıştı tümör şimdi tekrarladı. aynı zamanda akciğer kanseri babam. artık son evreleri olduğunu söyledi dr u. bu hafta yine ameliyat olacak beyinden. daha da kötüsü onunla ilgilenecek tek kişi benim annem ve babam ayrılar annem başka şehirde. babam şimdi benim yanımda bi yandan hamilelik bi yadan babamın durumu çok yıprattı beni. bebeğim etkileniyo diye de yiyip bitiriyorum kendimi

sende benim gibi çatlak kabusuyla yaşıyosun demek bi patlicaz bi çatlicaz görcez günümüz :)))
işte herkes baka herkes farklı allah akıl verisn
Aman canım boşver inan umrumda bile değil.Sadece canımı yakan eşime yaptıkları...Kayınpederim vefat etti bir süre önce eşimin annesi de eşim bir kaç aylıkken vefat etmiş.Kayınpederim de sonra tekrar evlenmiş.Şimdi eşimin 2 tane kardeşi var ve onları canından çok seviyor.Heryere götürür ,yedirir ,içirir kıyafetlerinden ayakkabılarına kadar alır, harçlıklarını verirdi üstelik biri 28 biri 24 yaşında...Neyse kayınpederim vefat ettiğinde eşim bunalıma girdi.öbür kardeşleri ve kayınvalidem resmen rahata erdi..Kanunen mirasın 4 de 1 i eşime kalıyor ama bunlar kağıt falan imzalatmaya çalışıyorlar eşime...Vermemek için ellerinden geleni yapıyorlar.Biz kiradayız.Üstelik şimdi bir çocuğumuz olacak ve eşim krizden dolayı çok uzuzn süre işsiz kalıdı şimdide çok az bir maaşla çalışıyor mecburen..

Onların evleri kendilerinin ,kayınpederimin 1.000 tl maaşı var 2 kişi de ayrı çalışıyor ve bütün erzakları köyden geliyor üstelik bankada da paraları var ama eşime kendi hakkını vermemek için bana telefon açıp açız diye ağlıyorlar utanmadan.

Amannnnn neyse sinirlerim bozuldu yine.Ama eşim hergün mutlaka uğrar bir ihtiyaçları var mı diye..[/QUOTE]
cnm her zaman sölerim esas ağayanlarda para var diye hep ağlayanlar senden benden zengindir walla her zmaan böledir sende he de geç boşver eşinede söle aklını başına alsın sana sormadan bişeye imza falan atmasın sakın

bide o görsün bakalım ne dicek sen bol bol dinlen cnm olur mu

canım benim allah şifa versin inşallah,beyindenmi yayılmış cnm ciğerlerine,benim abiminde kötü huyluydu tüm vücuduna yayılmıştı öğrendik 4 sene sonra kaybettik ama zamanla abim bütün fonksiyonlarını kaybetti beyinde olduğu için tümör,duyamadı yürüyemedi zayıfladı falan.....nasıl babanın durumu şimdi kendi işlerini görebiliyormu cnm,inşallah torununu görmek nasip olsun cnm,sen çok iyi bak ona,öyle bir zaman geliyor bencillik bu tabi ama hasta olsaydı da yaşasaydı ben hep bakardım diyorsun ama bu en büyük bencillik işte,allah inşallah ona güzel şeyler nasip etsin çok yaşamak değilde güzel yaşamak daha önemli,cnm bebeğinde çok önemli ama allah korusun baban kötü bişey olsa daha kötü etkilenirsin,şimdi daha moralli olmaya çalış hayatım sen

güzel anneler kabızlık için ananas yemenizi tavsiye ederim acayip işe yarıyor

başın sağolsun cnm benim de babamın beyninde tümör var. 1 senedir çok zor günler geçiriyorum. geçen sene alınmıştı tümör şimdi tekrarladı. aynı zamanda akciğer kanseri babam. artık son evreleri olduğunu söyledi dr u. bu hafta yine ameliyat olacak beyinden. daha da kötüsü onunla ilgilenecek tek kişi benim annem ve babam ayrılar annem başka şehirde. babam şimdi benim yanımda bi yandan hamilelik bi yadan babamın durumu çok yıprattı beni. bebeğim etkileniyo diye de yiyip bitiriyorum kendimi[/QUOTE]

Çok üzüldüm canım, geçmiş olsun.Allah tez zamanda şifasını verir inşallah.Üzülme sen.Herşey kader kısmet.

cnm beyindeki tümör ciğerdeki kanserden kaynaklanıyo. durmadan tekrarlıyo. geçen 2 gün ilaçlarını almamış. hastanede sabahladık eşimle. başka kimse yok destek olacak halalarım amcalarım ilgilenmiyolar bile. Allahtan ilaçlarını kullanınca ii oluyo her işini kendi yapıyo şimdi hava almaya çıktı mesela. bakalım ameliyat sonrası ne olacak. şimdi bi sıkıntı yok ama beni de gelecek korkutuyo ele avuca düşerse bi yandan bebek bi yandan babam nasıl yaparım bilmiyorum. Allah ım hayırlısını versin kimseyi canıyla uğraştırmasın

Çok üzüldüm canım, geçmiş olsun.Allah tez zamanda şifasını verir inşallah.Üzülme sen.Herşey kader kısmet.[/QUOTE]

öyle cnm ama insan içinde bi can taşırken gelecekten endişelenmemesi imkansz. Bi yandan baba bi yandan bebek. Düşünmek istemiyorum ileriyi

canım inşallah yakın zamanda öyle birşey olmaz,belki bebeğinde ona yaşam kaynağı olur,allah korusun en kötü durumda durumun varsa eve hasta bakıcı yardımcı alırsın yanına cnm,hem daha bilinçli bir bakım olur hem sana yardımcı olur babana bakmanda ama şimdiden bunları düşünme cnm,böyle kendini yıpratırsın,şu günün tadını çıkarmaya bakın valla,şükredelim halimize beterin beteri var,geçen mezarlığa gitmiştik abimin yanına çok yaşlı bi teyzeyle dedeyi aldık yoldan zor yürüyorlardı babam evlerine bırakalım dedi teyze 85 yaşındaymış dede 92 yaşındaymış,bir çocukları trafik kazasında vefat etmiş kardeşi abisinin acısına dayanamayıp beyin kanamsı geçirmiş 1.5 ay sonrada o vefat etmiş,nasıl ağlıyorlar o yaşta evlat acısını kaldırmak ne kadar zordur ya,babamda beterin beteri varmış dedi şükrettik halimize yani,

off moralleri çok bozduk,hamileler daha hassas oluyor kızlar kusura bakmayın valla üzdüysek sizi,bebişlerimizden bahsedelim,bu benim 5 gün önceki resmin artık minik bir insan bebişim :)))

off moralleri çok bozduk,hamileler daha hassas oluyor kızlar kusura bakmayın valla üzdüysek sizi,bebişlerimizden bahsedelim,bu benim 5 gün önceki resmin artık minik bir insan bebişim :)))

Evet canım doğru söylüyorsun.Hadi bebişlerimizden bahsedelim....Maşallah Allah nazardan saklasın onuuuu....

ii ettin yoksa konu uzayıp gider böle ben meleğimi görmeyeli 3 hafta oldu. normalde bu hafta randevumuz vardı ama hem dr değiştrdiğim için hemde babam ameliyat olacağı için erteledik gelecek haftaya görücem belki cinsiyetini de sölr dr. 12. haftada belli oluyomuş bi çoğununki.

Evet canım doğru söylüyorsun.Hadi bebişlerimizden bahsedelim....Maşallah Allah nazardan saklasın onuuuu....
amin cnm inşallah,3.5cm di ozaman şimdi 5 falandır heralde zaten karnımda minicik başladı şişmeye :)) sizin nasıl? ben 1 kilo verdim ama daha almadım hiç 51im buara

haftaya iyi denk gelmiş cnm benimde 12+5te 2li test tarihim falan bizde öğreniriz belki cinsiyetini zaten şu 2-3 hafta içinde çok arkadaşımızın belli olur artık

^Canım çok geçmiş olsun.Allah şifasını versin.Ne yapacaksın işte başa gelen çekiliyor.Baban sonuçta sen ona çok iyi bak ki yarın öbür gün keşke demeyesin.Sende hamilesin zor durumun ama babana bakıyorsun neticede.

Allah ele ayağa düşürmesin o zaman bir bakıcı falan alırsın yanına maddi durumun iyiyse.

Kızlar bu arada benim adet olucam gibi kasıklarım ağrımaya başladı.Günüm geldi normalde.benim gibi günü gelip regl sancısı yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…