sagolun kızlar desteğiniz için benim iki gün önce günlük pedi doldurcak kadar kahverengi akıntım olmuştu zaten dün işte karndan baktı vajinada kanama gördü düşük tehdidi dikkat ediceksin dedi bu gittim doktor özel bi hastanenin doktoru bu akşam kendi doktoruma gidicem kendi doktorum fakültenin doktoru prof aşılamamı yapan kişi o vajinal bakıyo hemde onunki dört boyutlu daha net görünüyo bakalım o ne dicek
Sen kaçıncı haftadaydın alttan muayeneyi istemiyorum demiyormusun?
Ben sabahleyin kabızlıktan dolayı ağladım eşim sesime uyandı o da benle birlikte üzülüyor ama yapcak bişey yok çekeceğiz yani sabah aç karnına kaysı yemeye başladım marketten aldık biraz daha iyiyim :)Sende dikkat et canım
sagolun kızlar desteğiniz için benim iki gün önce günlük pedi doldurcak kadar kahverengi akıntım olmuştu zaten dün işte karndan baktı vajinada kanama gördü düşük tehdidi dikkat ediceksin dedi bu gittim doktor özel bi hastanenin doktoru bu akşam kendi doktoruma gidicem kendi doktorum fakültenin doktoru prof aşılamamı yapan kişi o vajinal bakıyo hemde onunki dört boyutlu daha net görünüyo bakalım o ne dicek
sende benim gibi çatlak kabusuyla yaşıyosun demek bi patlicaz bi çatlicaz görcez günümüz :)))Ayyy çok güzel ya.
Ben de valla...Ödüm patlıyor çatlayacağım diye.Zaten azıcık vardı basenimde onlar gerlmiş.Bol bol yağlanıyorum ,acı badem sütü sürüyorum,kakao yağı sürüyorum.Chicco'nun çatlak kremini sürüyorum daha ne yapıyım?
Hadi hayırlı olsun canım..
Maşallah canım kilon çok iyi bence.İnşallah bebişlerimiz alır kiloyu biz fazla almayız:)
işte herkes baka herkes farklı allah akıl verisnayy çok kötü öle de cnm ne güzel aslında torun başka sevilirmiş derler hep ya mutlu olmaları gerekirken yani,ince hesaplara düşmek niye,minnacık bebek geliyor ne kadar güzel bir haber yani insan nasıl öyle sessiz kalabilir,çok tanımadığım kişiler bile sevinip beni tebrik ettiklerinde okadar hoşuma gidiyorki bunlar en yakınların yani bide,inşallah zamanla düzelirler ya bilmiyorumkismile
[COLOR="Olive" .!.:başın sağolsun cnm benim de babamın beyninde tümör var. 1 senedir çok zor günler geçiriyorum. geçen sene alınmıştı tümör şimdi tekrarladı. aynı zamanda akciğer kanseri babam. artık son evreleri olduğunu söyledi dr u. bu hafta yine ameliyat olacak beyinden. daha da kötüsü onunla ilgilenecek tek kişi benim annem ve babam ayrılar annem başka şehirde. babam şimdi benim yanımda bi yandan hamilelik bi yadan babamın durumu çok yıprattı beni. bebeğim etkileniyo diye de yiyip bitiriyorum kendimi[/COLOR]
canım benim allah şifa versin inşallah,beyindenmi yayılmış cnm ciğerlerine,benim abiminde kötü huyluydu tüm vücuduna yayılmıştı öğrendik 4 sene sonra kaybettik ama zamanla abim bütün fonksiyonlarını kaybetti beyinde olduğu için tümör,duyamadı yürüyemedi zayıfladı falan.....nasıl babanın durumu şimdi kendi işlerini görebiliyormu cnm,inşallah torununu görmek nasip olsun cnm,sen çok iyi bak ona,öyle bir zaman geliyor bencillik bu tabi ama hasta olsaydı da yaşasaydı ben hep bakardım diyorsun ama bu en büyük bencillik işte,allah inşallah ona güzel şeyler nasip etsin çok yaşamak değilde güzel yaşamak daha önemli,cnm bebeğinde çok önemli ama allah korusun baban kötü bişey olsa daha kötü etkilenirsin,şimdi daha moralli olmaya çalış hayatım sen
cnm beyindeki tümör ciğerdeki kanserden kaynaklanıyo. durmadan tekrarlıyo. geçen 2 gün ilaçlarını almamış. hastanede sabahladık eşimle. başka kimse yok destek olacak halalarım amcalarım ilgilenmiyolar bile. Allahtan ilaçlarını kullanınca ii oluyo her işini kendi yapıyo şimdi hava almaya çıktı mesela. bakalım ameliyat sonrası ne olacak. şimdi bi sıkıntı yok ama beni de gelecek korkutuyo ele avuca düşerse bi yandan bebek bi yandan babam nasıl yaparım bilmiyorum. Allah ım hayırlısını versin kimseyi canıyla uğraştırmasın
off moralleri çok bozduk,hamileler daha hassas oluyor kızlar kusura bakmayın valla üzdüysek sizi,bebişlerimizden bahsedelim,bu benim 5 gün önceki resmin artık minik bir insan bebişim :)))
off moralleri çok bozduk,hamileler daha hassas oluyor kızlar kusura bakmayın valla üzdüysek sizi,bebişlerimizden bahsedelim,bu benim 5 gün önceki resmin artık minik bir insan bebişim :)))
amin cnm inşallah,3.5cm di ozaman şimdi 5 falandır heralde zaten karnımda minicik başladı şişmeye :)) sizin nasıl? ben 1 kilo verdim ama daha almadım hiç 51im buaraEvet canım doğru söylüyorsun.Hadi bebişlerimizden bahsedelim....Maşallah Allah nazardan saklasın onuuuu....
ii ettin yoksa konu uzayıp gider böle ben meleğimi görmeyeli 3 hafta oldu. normalde bu hafta randevumuz vardı ama hem dr değiştrdiğim için hemde babam ameliyat olacağı için erteledik gelecek haftaya görücem belki cinsiyetini de sölr dr. 12. haftada belli oluyomuş bi çoğununki.
cnm beyindeki tümör ciğerdeki kanserden kaynaklanıyo. durmadan tekrarlıyo. geçen 2 gün ilaçlarını almamış. hastanede sabahladık eşimle. başka kimse yok destek olacak halalarım amcalarım ilgilenmiyolar bile. Allahtan ilaçlarını kullanınca ii oluyo her işini kendi yapıyo şimdi hava almaya çıktı mesela. bakalım ameliyat sonrası ne olacak. şimdi bi sıkıntı yok ama beni de gelecek korkutuyo ele avuca düşerse bi yandan bebek bi yandan babam nasıl yaparım bilmiyorum. Allah ım hayırlısını versin kimseyi canıyla uğraştırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?