2010 Aralık Anneleri

valla canım bende bilemedimki aman üşümesin die kaloriferin yanında ufoda yakıyodum bide 2 tane battaniyeye sarıyodum yine ii valla 1 ay sonra isilik yaptıkDD

canım erkek cocukları oyle sıcagı cok sevmezmıs, 2 tane battanıyeyle naptın sen?batanıylerden vazgec bence sen bılırsınde sonra terler hasta olur yavrum...

canım erkek cocukları oyle sıcagı cok sevmezmıs, 2 tane battanıyeyle naptın sen?batanıylerden vazgec bence sen bılırsınde sonra terler hasta olur yavrum...

öyle yaptım tatlım zaten.tek battaniyeye döndüm oda penye battaniye..ufoyuda ev soğuk olursa çok az yakıyorum azalttım yani...

slm kızlar, bilgisayar başına oturamıyorum, üstelik yanımda annemlerin olmasına rağmen. Valla karnımızdayken rahatmış gerçekten. Ama olsun, koklayıp öpünce değiyo herşeye diyo insan. Ben mama vermiyorum sadece anne sütü, ama sanki kilo almıyo gibi geliyo, perşembe 1 aylık olucaz ve aşıya sağlık ocağına gidicez, sanırım kilosunu da öğrenebiliriz. İnşallah gelişimi normaldir.

Neden mamaya başladınız acaba? Doymadığını nerden anlıyosunuz? Ben emziriyorum, arada özellikle de akşamları çok huysuzlanıyo, acaba aç olduğu için mi? Burda sizi okuyunca paranoya yaptım acaba benim sütümde yetmiyo mu diye

Aynı paranoyayı bende yaptım şimdi. Normal emip uyuyor oğlum ama bende ölçsem mi acaba?

doymasalar ağlamazlar ya da huysuzlanmazlar mı
ben mama vermedim hiç
emiyor uyuyor
gazı olunca uyanıyor
ölçmedim de ne kadar sütüm die
ama taşıyor sütüm zaman zaman ıslanıyorum:)

Cnm benim sutum zaten bı hafta sonra geldi( hem meme hem mama veriyorum önce memeyi veriyorum bakıyorum aranıyor ağlıyor ma veriyorm hast bize yakın her hafta kilosunu olcturmeye gidiyorum/)) mesela Perşembe gunü tartmistik dün tarttık kilo verince anladık sütun yetmediğini onceden hem meme hem mama veriyorum. Şimdi arada mama veriyorum en iyi yöntem tartı ve kakasina ve cisine bakın iyi dolduruyorsa iyi brsleniyordur

kızlar ben arzumun ateş ölçerini aldım kızım için burda onu bulabilmiştim ama hiç memnun değilim şimdi ateş ölçer alacam hangisini tavsiye edersiniz...

birde kraftın twist modeli bebek arabasını kulanan var mı aranızda.

Ben 4 gün öncesine kadar sütümü sağıyordum.Çünkü fazla geliyordu.Toplamda 220 cc falan çıkıyordu.Ama şimdi sağmıyordum kızım 2 saate 1 kalkıp ğöğsüme yapışıyor , fazla da emmiyor 15 dakika falan , sütüm önceki kadar fazla değil sanırım.Acaba doymuyorda mı bu kadar sık uyanıyor? Mama verenler bebişleriniz kaç saat uyuyor geceleri? yani çok sık uyanıyor mu?

Kızlar bir de benim kızım uyurken 1 2 saniye ağlıyor, ama geri yatıyor.Ben uyanıyor herhalde diyip yanına gidiyorum tekrar uyuyor 5 dakika sonra yine ağlıyor.Neden olabilir acaba?

doymasalar ağlamazlar ya da huysuzlanmazlar mı
ben mama vermedim hiç
emiyor uyuyor
gazı olunca uyanıyor
ölçmedim de ne kadar sütüm die
ama taşıyor sütüm zaman zaman ıslanıyorum:)

ben de süt pedi kullanıyorum benimkinide islatiyor hatta bazı geceler pedden sızıntı yapıyor gogsumu boynumu islatiyor uyurken:)) bebeğin agzindanda taşıyor:)) ama sağdım şutu ummudugum gibi çıkmadı sutum( ama herkezinki benim gibi olacak degil.. demin emzirdim bı göğsü bitirdi doydu:)) ağlamadı etrafa bı saat bakindi uykusu gelince ağladı , iki pispisladim uyudu.Parmağımı ağzına goturdm istemedi dedim uykusu var.. Ama bazen çok acıkıyor meme yetmiyor demekki((

Sağlıklı olsunlar gözleri ne renk olursa olsun.Ay bir de uslu hanım hanımcık olsunlar bi zahmet : )

Kız bunun nesi müjde : ) zaten benim ki şu an 2 saat 1 bazen 1,5 saatte bir emmeye kalkıyor.Yarım saat 40 dakika kalıp tekrar uyuyor.Ama ilk 10 gün 3-4 saatte 1 kalkınca bende geceleri uykumu çok güzel alıyorum.Şimdi çok sık kalkınca ben hortlak gibiyim.Ben geceleri daha uzun yatsın istiyomm yaaaa Ne zaman uzun yatcekkk sen ondan haber ver : )

Canım bildiğim kadarıyla yok.Zaten 1 hafta sonra boyatıcam.Hamilelikte bile durmadım ben boyattım .Sorduğun adama bak yani

Son düzenleme:

Meme emen bebek iki saatte bir uyanması normal emerjen yoruluyor ve uyuyor açılınca tekrar uyanıyor biberon la kolay olduğu için bebek biberonu bitiriyor ve gozler açık bı saat duruyor:)) geceleri bes saat uyuduğu oluyor:)) ama herzaman değil karnı doyunca mayisiyor dilini cikariyor artık yeter istemiyorum dedi anda asiri yediğinden hemen uyuyor:)) arada ağlıyorsa gazı vardır emen bebeklerde genelde oluyor bende emziriyorum bizim kız kolik olmuş.. Bazen saatlerce ağlıyordu uyurken ağlıyor tekrar uyuyordu dün Dr şurup verdi gaz için:)) memeden önce acken veriyorum

Acaba bende geceleri memeden sonra , mama versem mi? ne biliyim böyle sık uyanmaya devam ederse üşütücem de ondan : )

Ben mestil damla veriyorum gaz için. Ama pek etkili değil galiba.Sen hangi şurubu veriyorsun?

Son düzenleme:

valla nazar değmesin 220cc sütün varmış hiç mama verme cok güzel sütün benim düşün iki gögüsten ancak 60 cc cıkıyor bi kere bile gögüs pedi kullanmadım ve hicde gögsümden süt gelipte ıslandığını bilmem keşke bol sütüm olsaydıda mama vermeseydim bide insanların emzir emzir demeleri yok mu hep sinir oluyorum niye mama veriyosun diye sorduklarında sütüm yetmiyo keyfimden vermiyorum o mamayı ama anlatamıyosun işte insanlara

Aynen yaaa emzir emzir verme mama diyorlar keyfimizden veriyoruz sanki( bıktım bu laflardan bı de eltim moralimi tamamen bozar ayyyy sütun az benim testi gibiydi goguslerim ayda bı kilo alırdı altı aylık elbiseleri giydirirdim felan.. Yaaa sana soran yok moral vermiyon moralimi. De bozma ilk iki hafta agladim nasıl anneyim şutum yok çok az diye ama yapacak bir şey yok gün icinde uyuyamiyorum ve moral bozuk olunca sütte az giyir doğru düzgün dinlenemiyorum bı geceleri sutum iyi o da uyuyorum kafaya takmıyorum uykuda:))) ama hafta sonu birisine moralim bozuldu resmen fena kalbimi kırdı büyüğüm diye ağzımı acmadım ertesi gün şutum yok denecek kadar az di:)) kızlar iyi bakın kendinize siz ne kadar iyi bakarsanız kendinize bebeğiniz de mutlu olur bir aydan sonra herseyi anlıyor bebek karekter oluşmaya başlıyor ,,

canım bızım arabamız ve pusetıımız kraftın twıst modelı. esım onu sectı ve ondan aldık guzel ve pratık gorunuyor ama hantal yahu kocaman tekerleklı bana kalsa ben daha mınık bısı alırdım. sonucta tek basına olunca zor olabılır ındırıp bındırmek arabaya fılann ama pusetınde oglan rahat edıyor bır yere gıderken koyuyoruz sorun yok

hay masallah kızım 220 cc nerende saklıyorsunnnn masallah nazar degmesınnnn.. nerde anacımm bızde o kadar yat kalk sukrettttt

saol canım ben sadece arabasını almayı düşünüyorum pusetimizi almıştık arabanın portbebe şeklinde kullanması cazip geldi siz o şekilde kullandınız mı?

hay masallah kızım 220 cc nerende saklıyorsunnnn masallah nazar degmesınnnn.. nerde anacımm bızde o kadar yat kalk sukrettttt

Sabah akşam sağdığımda o kadar çıkıyordu, hatta bazen daha fazla.Artık sağmaktan canım acıyordu da o yüzden sağmıyordum : ) sağsam daha fazla çıkardı yani.

Ama şimdi o kadar yok 4 gündür sağmıyorum.Sanırım kızım boşaltıyor mememi, çünkü önceden taş gibi dolaşıyordum şimdi yumoş yumoş: ) zaten kızım 1 hafta öncesine kadar 3 -4 saat aralıksız uyurdu şimdi 2 saat de 1 kalkıp emiyor.Sağmaktan kurtuldum valaha.
[

Kızlar hepinizi çok özledim
ama fırsat bulmak zor
bizim velet kuş uykulu
Eee malum gelen giden de oluyor :)) allah eksikliklerini göstermesin :)
Kendinize ve yavruşlarınıza çok çok iyi bakın hepinizi kojaman öpüyoz oğluşumla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…