valla canım bende bilemedimki aman üşümesin die kaloriferin yanında ufoda yakıyodum bide 2 tane battaniyeye sarıyodum yine ii valla 1 ay sonra isilik yaptıkDD
canım erkek cocukları oyle sıcagı cok sevmezmıs, 2 tane battanıyeyle naptın sen?batanıylerden vazgec bence sen bılırsınde sonra terler hasta olur yavrum...
slm kızlar, bilgisayar başına oturamıyorum, üstelik yanımda annemlerin olmasına rağmen. Valla karnımızdayken rahatmış gerçekten. Ama olsun, koklayıp öpünce değiyo herşeye diyo insan. Ben mama vermiyorum sadece anne sütü, ama sanki kilo almıyo gibi geliyo, perşembe 1 aylık olucaz ve aşıya sağlık ocağına gidicez, sanırım kilosunu da öğrenebiliriz. İnşallah gelişimi normaldir.
Neden mamaya başladınız acaba? Doymadığını nerden anlıyosunuz? Ben emziriyorum, arada özellikle de akşamları çok huysuzlanıyo, acaba aç olduğu için mi? Burda sizi okuyunca paranoya yaptım acaba benim sütümde yetmiyo mu diye
Cnm benim sutum zaten bı hafta sonra geldislm kızlar, bilgisayar başına oturamıyorum, üstelik yanımda annemlerin olmasına rağmen. Valla karnımızdayken rahatmış gerçekten. Ama olsun, koklayıp öpünce değiyo herşeye diyo insan. Ben mama vermiyorum sadece anne sütü, ama sanki kilo almıyo gibi geliyo, perşembe 1 aylık olucaz ve aşıya sağlık ocağına gidicez, sanırım kilosunu da öğrenebiliriz. İnşallah gelişimi normaldir.
Neden mamaya başladınız acaba? Doymadığını nerden anlıyosunuz? Ben emziriyorum, arada özellikle de akşamları çok huysuzlanıyo, acaba aç olduğu için mi? Burda sizi okuyunca paranoya yaptım acaba benim sütümde yetmiyo mu diye
slm kızlar Bende memeden sonra mama verenlerdenim kızlar şutunuz saginca ne kadar geliyor dün ben dün süt çekme makinası kiraladim. Birinden 35 digerinden 85 cc süt çıktı.. nasıl üzüldüm 4 gündür mama vermemiştim.. 20 gr düşmüş megersem şutum azmış( sizin ne kadar eliyor sutunuz
doymasalar ağlamazlar ya da huysuzlanmazlar mı
ben mama vermedim hiç
emiyor uyuyor
gazı olunca uyanıyor
ölçmedim de ne kadar sütüm die
ama taşıyor sütüm zaman zaman ıslanıyorum:)
oyyy maşallah canım elize çok güzel kız olucak bizimkide kahve olcak gibi geliyor banada şuan zaten senin dediğin gibi lacivertgibi gözüküyor(ya benimde dedem,amcam dayımlar mavi yeşil ama nerdeeee bana çekiyor sanırsam)
buarada müjdeli haberi vereyim 1 hafta sonranı düşünerek :)) bizim 2-3gündür uyku düzenim süper bugünde dahil olmak üzere 7.30da kalkıyor geceleri emmeye uyanıyor sadece genelde 1.5 saatte bir, emerken uyuyor zaten bende hiç vakit kaybetmemiş oluyorum hoop bende uykuya
gündüzde kendi kendine uyanık kalıyor aralarda 1saat falan uyuyor okadar ama 3-4 saat uyanık kalıyor 1saat falan uyuyor
gaz sorunumuzda kalmadı kendi kendine çıkarıyor maşallah heryerden :)) gaz ilacını vermeyi unutmuştum bikaç gün önce ana bi baktım kendisi beceriyor
ya buarada ben saçlarıma röfle yaptırmak istiyorum diplere ama zararlımı ki süte falan geçermi bilgin varmı
Ben 4 gün öncesine kadar sütümü sağıyordum.Çünkü fazla geliyordu.Toplamda 220 cc falan çıkıyordu.Ama şimdi sağmıyordum kızım 2 saate 1 kalkıp ğöğsüme yapışıyor , fazla da emmiyor 15 dakika falan , sütüm önceki kadar fazla değil sanırım.Acaba doymuyorda mı bu kadar sık uyanıyor? Mama verenler bebişleriniz kaç saat uyuyor geceleri? yani çok sık uyanıyor mu?
Kızlar bir de benim kızım uyurken 1 2 saniye ağlıyor, ama geri yatıyor.Ben uyanıyor herhalde diyip yanına gidiyorum tekrar uyuyor 5 dakika sonra yine ağlıyor.Neden olabilir acaba?
Meme emen bebek iki saatte bir uyanması normal emerjen yoruluyor ve uyuyor açılınca tekrar uyanıyor biberon la kolay olduğu için bebek biberonu bitiriyor ve gozler açık bı saat duruyor:)) geceleri bes saat uyuduğu oluyor:)) ama herzaman değil karnı doyunca mayisiyor dilini cikariyor artık yeter istemiyorum dedi anda asiri yediğinden hemen uyuyor:)) arada ağlıyorsa gazı vardır emen bebeklerde genelde oluyor bende emziriyorum bizim kız kolik olmuş.. Bazen saatlerce ağlıyordu uyurken ağlıyor tekrar uyuyordu dün Dr şurup verdi gaz için:)) memeden önce acken veriyorum
Ben 4 gün öncesine kadar sütümü sağıyordum.Çünkü fazla geliyordu.Toplamda 220 cc falan çıkıyordu.Ama şimdi sağmıyordum kızım 2 saate 1 kalkıp ğöğsüme yapışıyor , fazla da emmiyor 15 dakika falan , sütüm önceki kadar fazla değil sanırım.Acaba doymuyorda mı bu kadar sık uyanıyor? Mama verenler bebişleriniz kaç saat uyuyor geceleri? yani çok sık uyanıyor mu?
Kızlar bir de benim kızım uyurken 1 2 saniye ağlıyor, ama geri yatıyor.Ben uyanıyor herhalde diyip yanına gidiyorum tekrar uyuyor 5 dakika sonra yine ağlıyor.Neden olabilir acaba?
valla nazar değmesin 220cc sütün varmış hiç mama verme cok güzel sütün benim düşün iki gögüsten ancak 60 cc cıkıyor bi kere bile gögüs pedi kullanmadım ve hicde gögsümden süt gelipte ıslandığını bilmem keşke bol sütüm olsaydıda mama vermeseydim bide insanların emzir emzir demeleri yok mu hep sinir oluyorum niye mama veriyosun diye sorduklarında sütüm yetmiyo keyfimden vermiyorum o mamayı ama anlatamıyosun işte insanlara
canım bızım arabamız ve pusetıımız kraftın twıst modelı. esım onu sectı ve ondan aldık guzel ve pratık gorunuyor ama hantal yahu kocaman tekerleklı bana kalsa ben daha mınık bısı alırdım. sonucta tek basına olunca zor olabılır ındırıp bındırmek arabaya fılann ama pusetınde oglan rahat edıyor bır yere gıderken koyuyoruz sorun yokkızlar ben arzumun ateş ölçerini aldım kızım için burda onu bulabilmiştim ama hiç memnun değilim şimdi ateş ölçer alacam hangisini tavsiye edersiniz...
birde kraftın twist modeli bebek arabasını kulanan var mı aranızda.
canım bızım arabamız ve pusetıımız kraftın twıst modelı. esım onu sectı ve ondan aldık guzel ve pratık gorunuyor ama hantal yahu kocaman tekerleklı bana kalsa ben daha mınık bısı alırdım. sonucta tek basına olunca zor olabılır ındırıp ındırmek arabaya fılann ama pusetınde oglan rahat edıyor bır yere gıderken koyuyoruz sorun yok
Meme emen bebek iki saatte bir uyanması normal emerjen yoruluyor ve uyuyor açılınca tekrar uyanıyor biberon la kolay olduğu için bebek biberonu bitiriyor ve gozler açık bı saat duruyor:)) geceleri bes saat uyuduğu oluyor:)) ama herzaman değil karnı doyunca mayisiyor dilini cikariyor artık yeter istemiyorum dedi anda asiri yediğinden hemen uyuyor:)) arada ağlıyorsa gazı vardır emen bebeklerde genelde oluyor bende emziriyorum bizim kız kolik olmuş.. Bazen saatlerce ağlıyordu uyurken ağlıyor tekrar uyuyordu dün Dr şurup verdi gaz için:)) memeden önce acken veriyorum
valla nazar değmesin 220cc sütün varmış hiç mama verme cok güzel sütün benim düşün iki gögüsten ancak 60 cc cıkıyor bi kere bile gögüs pedi kullanmadım ve hicde gögsümden süt gelipte ıslandığını bilmem keşke bol sütüm olsaydıda mama vermeseydim bide insanların emzir emzir demeleri yok mu hep sinir oluyorum niye mama veriyosun diye sorduklarında sütüm yetmiyo keyfimden vermiyorum o mamayı ama anlatamıyosun işte insanlara
hay masallah kızım 220 cc nerende saklıyorsunnnn masallah nazar degmesınnnn.. nerde anacımm bızde o kadar yat kalk sukrettttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?