2010 Aralık Anneleri

bnmde miniğim 3 cm olmuş eller ayaklar fıldır fıldır maaşallah

8 haziranda ikili test bakalım cinsiyet görüncekmi

kızlar ben devamlı bebeğimn suglerine bakıp onu düşünüyorum kendi kendime nazar değdiricem diye korkuyorum

sizde bölemisiniz devamlı onu mu düşünüyosunuzdelikafadulden

evet cnm benim geçenki adet tarihimde öyle olmuştu adet sancısı değilde adet olcakmışım gibi hareketler vardı oralarda

biz aldığımızı 2 gün çok bakıyoruz sonra kaldırıyoruz zaten ortalıktan bişey olmasın diye,öle olunca bakmak unutuluyo,ama benimde ister istemez her dakka aklıma geliyo her hareketimizi ona göre yaptığımız için,ama dışardayken gezerken falan gidiyo aklımdan ister istemez daha hareketlerini hissetmediğim için bazen hamile olduğumu bile unutuyorum

Kızlar bugün hiç kanamam olmadı Progestana devam bakalım inşallah kanamam duracak birdaha olmayacak çünkü bebeğimi görünce ona daha çok bağlandım

saol cnm benim allah kimseye yaşatmasın. bizde öyle düşünüyoruz bakıcı alırız heralde. başka türlü altından kalkamam. ama onu o halde görmeye de nasıl dayanırım bilmiyorum. Allah ım çektirmesin

heh bende öleyim ama evde yalnız kaldığımda hep aklımda dışarda alışverişte falan bazen gelio onun dışında bende hala ani hareketler yapmaya alışamadım ama yalnız kaldığımda aklımda minik hep
Kızlar bugün hiç kanamam olmadı Progestana devam bakalım inşallah kanamam duracak birdaha olmayacak çünkü bebeğimi görünce ona daha çok bağlandım

bak maaşallah gördün mü sen ona bağlanınca o nasıda sana bağlanıo demek progesteron yetmedi bebeğe destek istedi doktor amcadan yada teyzeden delikafadulden

selamlar guzel anneler
nasiliz bakalim benim bugun saat 2 de kontrolum var
insallah iyi haberlerle gelirim

QUOTE=Carna81;13406437]
benimde mide bulantım yok cnm ama iştahım da yok fazla. kendimi zorlamıyorum bişiler yemeye. o yüzden almadım sanırım. ama ilerisi için bişi diyemem

bak maaşallah gördün mü sen ona bağlanınca o nasıda sana bağlanıo demek progesteron yetmedi bebeğe destek istedi doktor amcadan yada teyzeden delikafadulden[/QUOTE]

Canım ya ben 11+2 günlüğüm 2 aydır aynı günlerde normal adet görür gibi kanamam oluyor. Doktorlar Ultasonda ciddi boyuutta görmedi ama bende akıl sır erdiremiyorum.
Artık düzeliyoruz sanırım :))

Yuppppiiii

çok tşk edrim kızlar.Çok kötü bi tecrübe kazanmış oldumm allah kimeye yaşatmasın...keyfi için bebeğini aldıranlarada azcık vicdan wersin inş...

çok tşk edrim kızlar.Çok kötü bi tecrübe kazanmış oldumm allah kimeye yaşatmasın...keyfi için bebeğini aldıranlarada azcık vicdan wersin inş...

Canım çok geçmiş olsun, inşallah tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evladın olur. Allah selamet versin. :Saruboceq:

cnm yeni bilgilerimi gönderdim ben sana,vakit bulunca yenileyebilirsin,

9+4 bugün itibariyle.bizler alttan muayneyi yanlış ve düşüğe sebep olarak biliyoruz ama.drlar böle bir şey olmadığını söylüyo.5 6 haftalıkken lekelenme yaşamıştım ben.rahim içinde kanama varmı diye alltan bakmıştı halada alttan bakıyo.progestan kullanıyorum. günde 3 ile başladık şu anda 1 e indirdi.ama böyle bir problemim olmasa dahi 12 . haftaya kadar zaten alttan bakıyormuş.kayısı olayına bende başladım sabah yiyemedimde öğle arası yemiştim.pek bi işe yaramadı .sabahları deniycem üstünede bir bardak ılık su içilmeliymiş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…