amin cnm inşallah,3.5cm di ozaman şimdi 5 falandır heralde zaten karnımda minicik başladı şişmeye :)) sizin nasıl? ben 1 kilo verdim ama daha almadım hiç 51im buara
haftaya iyi denk gelmiş cnm benimde 12+5te 2li test tarihim falan bizde öğreniriz belki cinsiyetini zaten şu 2-3 hafta içinde çok arkadaşımızın belli olur artık[/QUOTE
eşimde benim göbeğimin büyüdüğünü söylüyo. ama bende kilo amadım 53 kiloyum hala. özen göstriyorum almamaya çünkü son aylar da ister istemez alıyosun. bende 12+6 olcam dr gittiğimde bakalım gösterecek mi bizim yaramaz çok heyecanlıyım. acaip güzel bi duygu nazlı meleğim beni çok bekletti ama tam zamanında geldi
bnmde miniğim 3 cm olmuş eller ayaklar fıldır fıldır maaşallah
8 haziranda ikili test bakalım cinsiyet görüncekmi
kızlar ben devamlı bebeğimn suglerine bakıp onu düşünüyorum kendi kendime nazar değdiricem diye korkuyorum
sizde bölemisiniz devamlı onu mu düşünüyosunuzdelikafadulden
^Canım çok geçmiş olsun.Allah şifasını versin.Ne yapacaksın işte başa gelen çekiliyor.Baban sonuçta sen ona çok iyi bak ki yarın öbür gün keşke demeyesin.Sende hamilesin zor durumun ama babana bakıyorsun neticede.
Allah ele ayağa düşürmesin o zaman bir bakıcı falan alırsın yanına maddi durumun iyiyse.
heh bende öleyim ama evde yalnız kaldığımda hep aklımda dışarda alışverişte falan bazen gelio onun dışında bende hala ani hareketler yapmaya alışamadım ama yalnız kaldığımda aklımda minik hepbiz aldığımızı 2 gün çok bakıyoruz sonra kaldırıyoruz zaten ortalıktan bişey olmasın diye,öle olunca bakmak unutuluyo,ama benimde ister istemez her dakka aklıma geliyo her hareketimizi ona göre yaptığımız için,ama dışardayken gezerken falan gidiyo aklımdan ister istemez daha hareketlerini hissetmediğim için bazen hamile olduğumu bile unutuyorum
Kızlar bugün hiç kanamam olmadı Progestana devam bakalım inşallah kanamam duracak birdaha olmayacak çünkü bebeğimi görünce ona daha çok bağlandım
amin cnm inşallah,3.5cm di ozaman şimdi 5 falandır heralde zaten karnımda minicik başladı şişmeye :)) sizin nasıl? ben 1 kilo verdim ama daha almadım hiç 51im buara
haftaya iyi denk gelmiş cnm benimde 12+5te 2li test tarihim falan bizde öğreniriz belki cinsiyetini zaten şu 2-3 hafta içinde çok arkadaşımızın belli olur artık[/QUOTE
eşimde benim göbeğimin büyüdüğünü söylüyo. ama bende kilo amadım 53 kiloyum hala. özen göstriyorum almamaya çünkü son aylar da ister istemez alıyosun. bende 12+6 olcam dr gittiğimde bakalım gösterecek mi bizim yaramaz çok heyecanlıyım. acaip güzel bi duygu nazlı meleğim beni çok bekletti ama tam zamanında geldi
Ya birisi bana nasıl aynı kiloda kalındığını söylesin.Tamam mide bulantısı olanları anlıyorum.Ya ben fazla yemiyorum ama yine 1 kilo almışım 52 ile hamile kaldım 53 üm ama ben kendimi sanki daha fazla almış gibi hissediyorum.Bir kere insanın vücudu şiş oluyor nasıl aynı kiloda olunabiliyor ki.Beni bu kabızlık mahfetti sanırım : )
Ya birisi bana nasıl aynı kiloda kalındığını söylesin.Tamam mide bulantısı olanları anlıyorum.Ya ben fazla yemiyorum ama yine 1 kilo almışım 52 ile hamile kaldım 53 üm ama ben kendimi sanki daha fazla almış gibi hissediyorum.Bir kere insanın vücudu şiş oluyor nasıl aynı kiloda olunabiliyor ki.Beni bu kabızlık mahfetti sanırım : )
cnm zaten vücut o fit görüntüsünü kaybediyorkisalıyo kendini,sen kilo almasan bile kilo almış gibide görünüyorsun ben kendimi öyle görüyorum şahsen akşama o göbek öle bi şişiyoki,diyorum kesin 52-53 çıkcam gece bi tarlıyorum 51.6 sabahtan beri 600gr yemişim yani,içten bebekte şiştiği için bi bardak su içsen karnını şiş gösteriyor,bende de o şişkinlik var ama kilo almasanda oluyor o şişkinlik işte,ben gerçekten çok zor yiyordum biara 2 gündür anca yiyebiliyorum oda bulantı mahfediyor hala çok afedersiniz ama kaç kere ağzıma gelip kapadım kusmıyım diye sıkıyorum kendimi artık,canım muz yeme bak kabızlığı tetikliyor
cnm zaten vücut o fit görüntüsünü kaybediyorkisalıyo kendini,sen kilo almasan bile kilo almış gibide görünüyorsun ben kendimi öyle görüyorum şahsen akşama o göbek öle bi şişiyoki,diyorum kesin 52-53 çıkcam gece bi tarlıyorum 51.6 sabahtan beri 600gr yemişim yani,içten bebekte şiştiği için bi bardak su içsen karnını şiş gösteriyor,bende de o şişkinlik var ama kilo almasanda oluyor o şişkinlik işte,ben gerçekten çok zor yiyordum biara 2 gündür anca yiyebiliyorum oda bulantı mahfediyor hala çok afedersiniz ama kaç kere ağzıma gelip kapadım kusmıyım diye sıkıyorum kendimi artık,canım muz yeme bak kabızlığı tetikliyor
Evet yaa sanki daha 53 daha önce olmamışım gibi oldum ama gerçekten fit değil.Çünkü ben 53 kiloyum diye sevinen bir insandım zayıf görüyordum kendimi.Şimd sanki afedersiniz ama hayvan gibi hissediyorum kendimi.Ben en çok buna alışamıyorym ya bir an önce göbeğim çıksın artık ne olduğumu biliyim kaydirigubbakcemile3 sizde alın artık beni sinir etmeyin gelmicem bir daha bu topiğe haa kaydirigubbakcemile3
QUOTE=Carna81;13406437]
benimde mide bulantım yok cnm ama iştahım da yok fazla. kendimi zorlamıyorum bişiler yemeye. o yüzden almadım sanırım. ama ilerisi için bişi diyemem
Hemen al çabuk sende : )
selamlar guzel anneler
nasiliz bakalim benim bugun saat 2 de kontrolum var
insallah iyi haberlerle gelirim
ahh ahh gerçekten şöle birazcık kilo almak istiyorum cnm samimi söylüyorum bak üzülüyorum bebeğime besin azmı gidiyor diye tek teselli daha yeni yeni bizden beslenicek olmaları,hiç kafana takma cnm valla doğunca okadar çabuk veriyosunki kiloları eltim 6ay ı bile bulmadan eski kilosundan bile düştü kız 50 kilo kızıyoruz artık emziriyor diye,ama oda isteyerek değil sırf koşturmacadan uykusuzluktan,ister istemez vericez zaten,çoook yorulucaz çoookkkEvet yaa sanki daha 53 daha önce olmamışım gibi oldum ama gerçekten fit değil.Çünkü ben 53 kiloyum diye sevinen bir insandım zayıf görüyordum kendimi.Şimd sanki afedersiniz ama hayvan gibi hissediyorum kendimi.Ben en çok buna alışamıyorym ya bir an önce göbeğim çıksın artık ne olduğumu biliyim kaydirigubbakcemile3 sizde alın artık beni sinir etmeyin gelmicem bir daha bu topiğe haa kaydirigubbakcemile3
Hemen al çabuk sende : )
cnm demekki dr.lar ciddi boyutta görmemişler bak sende iyileşiyorsun işte,bazen bize çok kötü gelen şeyler çok ciddi olmayabiliyor demek biz sırf endişe yapıyoruz işte,allaha şükür geçiyor bak,sende rahat ediceksin
çok tşk edrim kızlar.Çok kötü bi tecrübe kazanmış oldumm allah kimeye yaşatmasın...keyfi için bebeğini aldıranlarada azcık vicdan wersin inş...
amin cnm allah bidaha sana da yaşatmasın cnm,kendini bedenini toparladığında çok sağlıklı bir bebeğin olur inşallah cnm,çok dikkat et kendine
çok tşk edrim kızlar.Çok kötü bi tecrübe kazanmış oldumm allah kimeye yaşatmasın...keyfi için bebeğini aldıranlarada azcık vicdan wersin inş...
Merhaba Canlarım, size yetişmek imkansız maşallah amma çok sohbet etmişsiniz:lepi:
Cinsiyeti belli olan arkadaşlar söyleyinde ekleyeyim listemize, bebişini görenler maşallah yaa!! Umarım hepimiz sonuna kadar güzel hamilelikler geçiririz.
Sen kaçıncı haftadaydın alttan muayeneyi istemiyorum demiyormusun?
Ben sabahleyin kabızlıktan dolayı ağladım eşim sesime uyandı o da benle birlikte üzülüyor ama yapcak bişey yok çekeceğiz yani sabah aç karnına kaysı yemeye başladım marketten aldık biraz daha iyiyim :)Sende dikkat et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?