9+4 bugün itibariyle.bizler alttan muayneyi yanlış ve düşüğe sebep olarak biliyoruz ama.drlar böle bir şey olmadığını söylüyo.5 6 haftalıkken lekelenme yaşamıştım ben.rahim içinde kanama varmı diye alltan bakmıştı halada alttan bakıyo.progestan kullanıyorum. günde 3 ile başladık şu anda 1 e indirdi.ama böyle bir problemim olmasa dahi 12 . haftaya kadar zaten alttan bakıyormuş.kayısı olayına bende başladım sabah yiyemedimde öğle arası yemiştim.pek bi işe yaramadı .sabahları deniycem üstünede bir bardak ılık su içilmeliymiş.
9+4 bugün itibariyle.bizler alttan muayneyi yanlış ve düşüğe sebep olarak biliyoruz ama.drlar böle bir şey olmadığını söylüyo.5 6 haftalıkken lekelenme yaşamıştım ben.rahim içinde kanama varmı diye alltan bakmıştı halada alttan bakıyo.progestan kullanıyorum. günde 3 ile başladık şu anda 1 e indirdi.ama böyle bir problemim olmasa dahi 12 . haftaya kadar zaten alttan bakıyormuş.kayısı olayına bende başladım sabah yiyemedimde öğle arası yemiştim.pek bi işe yaramadı .sabahları deniycem üstünede bir bardak ılık su içilmeliymiş.
benimde 1 haziranda ikili test olacak inşallah bişey çıkmaz sonuçlarımızdagünaydın arkadaşlar,benimde 9 haziranda 2li testim var,gizemli peş peşe gidicez sanırım,inşallah sorunsuz hallederiz,buarada burxkan ve gizemli 2li testler hakkında verdiğiniz bilgiler için teşekkürler bende merak ediyordum
izmirin neresindensin cnmcnm yeni bilgilerimi gönderdim ben sana,vakit bulunca yenileyebilirsin,
izmirin neresindensin cnm
Merhaba soğuk Aralık ayının, sıcacık ve güzel anne adayları!!
Canım sana mesaj atamıyorum.
Benim Oğluşum olacak listeye müsait olunca eklermisin?
Birde benim Nick "H" harfi ile yazılmış onuda düzeltebilirsek sevinirim.
Sevgi ve Saygılarımla;
burxkan
cnm bende 6. haftada kalp atışını duyabilmek için dr. alttan istermisin dedi evet dedim öyle ultrasona girmiştim ve duymuştuk,alltan hiç bir zararı yok demişti dr.um benimde,hatta yurt dışında 3ay alttan bakıyorlarmış sadece,sen hangi hastaneye gidiyorsun cnm izmirde ben egepole gidiyorum,sormuşmuydum acaba önceden :)))
sormamıştın canım .zehra meteye gidiyorum canım ben.bağımsız çalışıyo.sadece tahlilllerimi buca tıpta yaptırıyo.
Hayırlısı canım ya şu tehlikeli dönemi atlatalım da ozaman rahata ericez inşallah.:Saruboceq:
ellerine sağlık cnm süper olmuş,çok uğraşmışsın gerçekten,bende erkek hissediyorum buarada ama bakalım kısmet,
Merhaba soğuk Aralık ayının, sıcacık ve güzel anne adayları!!
Canım sana mesaj atamıyorum.
Benim Oğluşum olacak listeye müsait olunca eklermisin?
Birde benim Nick "H" harfi ile yazılmış onuda düzeltebilirsek sevinirim.
Sevgi ve Saygılarımla;
burxkan
Ay maşallah ne güzel erken öğrenmişsiniz, ekledim listeye güzelim. Özel mesaj atamıyorsan da liste topiğine yazarsan güncellerimAyrıca ikili test sonucunu alınca da liste topiğine yaz da onu da listeye yazayım.
Sevgiler, Saygılar benden de a.s.
anladım cnm,bucamı oturuyosun ben şirinyerde oturuyodum evlenince bornovaya taşındım
Kızlar ben sabah ne zaman su içsem çıkarıyorum, gün içinde de çok içemiyorum. Size de öyle oluyor mu? Resmen sudan tiksindim yaaa!
amin inşallah.şu 12. haftaya girebilsek sağ salim ohhh diycem.allah tüm isteyenlere bebek versin,bebek verdiklerinede kucağına almayıda nasip etsin.amin.
ben suda çıkarmıyorum ama aynen benimde içimi bulandırıyor cnm,nette okumuştum aç karnına su içmeyin diye yemek aralarında için diye ve yemeklerden sonra bende ona dikkat ediyorum artık ama 8 bardk içemiyorum ya tahminen 6-7 anca oluyordur,tabi aldığım diğer sıvılar hariç,bide evdeyken çok hareket edilmiyor o 8 bardak su ter yoluylada çıkmıyor pek benim midemde o kadar yer yokki ya bi yandan yemek ye biyandan 8 bardak su iç,1 bardakta bile şişiyor yani
teşekkürler cnm tekrar liste için bakalım haziranda bende öğrenebilirim cinsiyetini belki
Saol fıstık teşekkür ederimvereliniortak Ekledim tahminini de, hayırlısı olsun inşallah:lepi:
Ay maşallah ne güzel erken öğrenmişsiniz, ekledim listeye güzelim. Özel mesaj atamıyorsan da liste topiğine yazarsan güncellerimAyrıca ikili test sonucunu alınca da liste topiğine yaz da onu da listeye yazayım.
Sevgiler, Saygılar benden de a.s.
Tabiki yazarım canım 2 haziranda kan sonucunu alıcam ona göre ense kalınlığı kan sonucunu hepsini yazıcam hiç merak etme :)
Ya evet cinsiyetini biraz erken öğrendik çünkü bizimki yiğidin malı meydanda diyenlerden açmış bacaklarını doktora hiç utanmadan gösterdi valla kendini doktor bile şok geçirdi şuan hayranlıkla onu izliyorum dedi:dance:
Amin canım benim valla her kanamada minik bir leke bile olsa bacaklarım titriyo ağlamaya başlıyorum hemen çok zor hele birde o minicik kalbinin attığını gördükya insan dahada bir farklı oluyor. Dediğin gibi inşallah hepimiz kucağımıza alırız sağlıklı bir şekildede Allahın izniyle yine buradan yazdıklarımıza bakıp güler geçeriz
Saol fıstık teşekkür ederimvereliniortak Ekledim tahminini de, hayırlısı olsun inşallah:lepi:
Tabiki yazarım canım 2 haziranda kan sonucunu alıcam ona göre ense kalınlığı kan sonucunu hepsini yazıcam hiç merak etme :)
Ya evet cinsiyetini biraz erken öğrendik çünkü bizimki yiğidin malı meydanda diyenlerden açmış bacaklarını doktora hiç utanmadan gösterdi valla kendini doktor bile şok geçirdi şuan hayranlıkla onu izliyorum dedi:dance:
Hahahahaaa ilahisin emi, iyi yapmış inşallah bizimki de öyle yapar:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?