2010 Aralık Anneleri

cnm bulgurunda kabızlığı arttırdığını duydum haberin olsun,evet aslında aç karnına içilince karnı yumşatıyo işte ama bide bulandırıyorda, kan ilacı içiyormusun oda kabız yapar,ben içiyorum ama bol sıvı tüketmeye çalışıyorum daha kabız olmadım allahtan,inşallah sizinde geçer ya

Yok daha kan ilacı içmiyorum, bi tek progestan içiyorum o da uyutuyor. Aman maşallah, umarım hiç olmazsın çok zor!!

canım çok geçmiş olsun, en kısa sürede inşallah yeniden hamile kalırsın.Bu arada kendine çok dikkat et,soğuktan falan koru,doğumdan zordur bilirim,bende 2 kez düşük yaptım...Rabbim yardımcın olsun...

Merhaba kızlar dün bebişimi gördüm iyice büyümüş.hafta sonra tekrar gitcez ben ikili test yaptırmıycam doktorum sana kalmış dedi çok gerekli değil dedi bende zaten istemiyordum.Çevremde yaptıranlar hep yanlış sonuçlar yüzünden tedirgin oldular direk üçlü test yaptırcam zmanı gelince.KAbızlığım fena bu ara bu kadar dikkaet edip yedikleerime bakınca deli oluyorum.Doktorum o yüzden bir solüsyon verdi onu içiyorum inşallah düzene sokar yoksa 7 ay yandım demektir :))

kızlar mrb nasılsınız güzel teyzeleriii bizde ii olmaya çalışıoruzz kızlar geçende canım kumpir çekti yedim gıda zehirlenmesi oldum yüzüm hep kırmıızı içinde hazır şeylerden uzak durun valla ben çok kötü oldumm.. bu arada ersasu hemen çıktı erkek olduğu öylemi kaç haftalık oldun canım sen bu arada merka ettim

Bence bebeğe bişey olmaz ama sen etkilenirsin, benim mesela aç kalınca midem bulanıyor ve başım ağrıyo çok fena oluyorumbilmiyorumkismile

Yok canım benim çıkmadı Burxkan arkaşımızın çıktı, bende listeye ekledim:lepi:
11+2 de göstermiş kendisini yamulmuyorsam yani:)) ınşallah bizimkilerde böyle çabuk belli olurhihoyyyt

Ayrıca çok geçmiş olsun, demeyi unutmuşum! Ben genelde dışardan söylüyorum yatmak zorunda olduğum için, Allah korusun :/

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun ben çalışıyorum ve dışarda yemek yiyorum arada evden getiyorum...
Ne kadar uzak kalmaya çalışsamda bazen olmuyor...
Ben de kumpiri çok severim geçen hafta yedim çok şükür birşey olmadı...bilmiyorumkismile

Yok canım benim çıkmadı Burxkan arkaşımızın çıktı, bende listeye ekledim:lepi:
11+2 de göstermiş kendisini yamulmuyorsam yani:)) İnşallah bizimkilerde böyle çabuk belli olurhihoyyyt

canım nasıl heyecanlandım yaa inşş bizimde erken gösterir allahım ne güzel duygualr bunlar valla tarama testlerinden bi kurtulsak bişi istemiotrum daha

Geçmiş olsun canım geçen haftada benim canım çekmişti yedim allahtan bişey olmadı :)

canım benim ben ölüordum resmen kusa kusa öldüm kaldım çocuğuma çok üzüldüm normalde hiç aşermem yokk kusma vs şükür olsun analdım ama bişii olduğunu ve tahminim yanıltmadı fazl yememeye özen göster çok sakıncalı salata tavsiye edrim çok güzel giidor

biz geldik herseyimiz normal cok sukur
kiloma tansiyonuma ve bide boyuma baktilar
maasallah kimil kimildi
28mm olmus 9+3 gunluk
iki hafta sonraya verdi randevuyu yine
ikili testi sordum onuda parali ve istege gore yapiyolarmis
bi dahaki gittigimde yaptirmayi dusunuyorum

canım nasıl heyecanlandım yaa inşş bizimde erken gösterir allahım ne güzel duygualr bunlar valla tarama testlerinden bi kurtulsak bişi istemiotrum daha

Demin atlamışım, sana çok geçmiş olsun. Dışardan yememek gerek ama benim için imkansız.

Eksik dua etme güzelim valla ben çok şey istiyorum, tarama testlerim güzel çıksın, sonra bebişim haftasında sağlıkla sıhhatle doğsun, sonraaaaakaydirigubbakcemile3 hiç bitmiyor dualarımkaydirigubbakcemile3
Gerçi hepimize dua ediyorum, Allah kabul ederse:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…