2010 Aralık Anneleri

ya kızlar,oğluşumun bıngıldağında çukurluk oluştu.dr.muayenesine de daha var.sizinki de öyle mi?nedendir acep?

Son düzenleme:
ya kızlar,oğluşumun bıngıldağında çukurluk oluştu.dr.muayenesine de daha var.sizinki de öyle mi?nedendir acep?

canım benim bildiğim susuz kaldığında bebek bıngıldağı çukurlaşıyo, aslında anne sütü yeterli ama mama takviyesi yapıyosan belki susuz kalıyo olabilir. Yine doktoruna danışarak bir kaç çay kaşığı su ver istersen. Benimki sadece anne sütü almasına rağmen ben haftada bir iki gün 2 çay kaşığı su veriyorum...

çok geçmiş olsun canım, neden olduki? Benim boşalmayıp da sıkıntı yaratacak kadar sütüm yok ama kızıma yetiyo :)

evet canmım.onu ben de okudum.dr.sadece anne sütü ver demişti.ben de suyu kestim.ama tekrarvericem.zararı yok nasılsa

annemmm fenerbahcemrenerelerdesin şekerim
aramıza tekrar döndün mü yoksaaaa :)))))
bu arada kızlar güzel tebrikleriniz için sağolun
walla boğzım şişmiş pazar günü koştururken terledim o terle bebeği emzirmek için göğsümü her açışımda kaptım bişeler sanırım
çok ağrıooooo:26:
kvlerden konuşulmuş
benim kv bakmıcanı anneme de sölemiş mevlüdde
bi de oğluna sölese ya ne kadr mutlu olucamm

sehri huzun sen anakaranın neresındesın unuttum ben,belkı tanıdık felan vardır oralarda...arastırırım ıstersen...

1 ay asısından sonra demıstım,ama bu cocukların sagı solu bellı olmuyor o zaman gazı olabılır annesı,benım kız hala aglıo gazdan popomuz cıkacak ıkınmaktan eger olyse yapıcak bı sy yok beklıcez,ben hala beklıom duzelcek dıe...

benim kızın saclarından bıngıldağı bile gzükmüo anca elimle yokluom arada,kızlarr biz aşı olmaya gıdıcez yandık yani,ama cok kar yagıo burda:26:

aman gecmıs olsun benım gogus ucalrım hala ıyılesmedı,kalkan kullanıom hala..bilirim gögüs acısınıkoluna ne oldu canım ya..sole sıcak banyo denesen ama kolun da yanmıs...off bu annelerın nedır cektıgı...

çok geçmiş olsun canım, neden olduki? Benim boşalmayıp da sıkıntı yaratacak kadar sütüm yok ama kızıma yetiyo :)

Benim oglanin tembelligi ve benim gezme merakim yuzunden oldu.daha once de sismisti ayni gogsum ama o zamanki aciya dayanabilmistim.bu sefer antibiyotiklik hale gelmis.Sut bosalmayinca kanallari tikiyormus ,acmanin tek yolu da sagmak.valla sutun olsa bi dert olmasa ayri dert:26:

canım çok geçmiş olsun bol bol emzir bebişini bak ben emziremiyorum gönlümce bolbol emipde sütümü çoğaltmasın die kısıtlı verebiliyorum ancak , gönlümce emzirme imkanım olsa bütün gün emziricem yani

Hic sorma canim ya,valla gogus ucu catlagini mumla arayacagim aklima gelmezdiNe kadar acisa da sicak kompres ve pompayla cekmeye devam ediyorum.etmezsem sonum ameliyat falan olacak o daha fena

Niye veremiyorsun canim?daha once yazdiysan kusura bakma kacirmisim ben

Niye veremiyorsun canim?daha once yazdiysan kusura bakma kacirmisim ben

canım bende gebelik te kemik erimesi olmuş bel ağrılarım geçmeyince çıktı ortaya meğer omurlarımda kırık oluşmuş şimdi kalsiyum takviyesiyle emziriyorum ama en kısa sürede ilaç tedavisina başlamam lasım ozamanda emzirmeyi kesmem gerekicek böyle bi durum yani benimki (

Hic sorma canim ya,valla gogus ucu catlagini mumla arayacagim aklima gelmezdiNe kadar acisa da sicak kompres ve pompayla cekmeye devam ediyorum.etmezsem sonum ameliyat falan olacak o daha fena

valla benımde sutum fazla,işe baslayınca heralde pompa makınesıyle gezıcez

Coook gecmis olsunnnn.omur kirigi agrisi da fenadir yani.sabirli kadinmissin iyi dayanmissin canim benim

dodabasiGeçmiş olsun canım.Hepside üst üste gelmiş.allah beterinden korusun,şifa versin..
Bende oğlumda hastanelik olmuştum göğüsler yüzünden.Sıtma tutmuştu,ateşim falan çıkmıştı.Banada o zaman göğüslerimi boşaltmam gerektiğini söylemişlerdi.Şimdi o zamanki kadar dolu değil neyseki.Yeterli miktarda :)
Ayyy hatırlıyorumda göğüslerimin şekli kaymıştı.İkiside ayrı yönlere doğru bakmaya başlamışlardı doluluktan

Canım çok geçmiş olsun, bol bol boşalt o zman göğsünü...
benim kızın saclarından bıngıldağı bile gzükmüo anca elimle yokluom arada,kızlarr biz aşı olmaya gıdıcez yandık yani,ama cok kar yagıo burda:26:
Oyy yerim ben onun saçlarını. bizim saçlarımız döküldü, benim saç takıntım vardı doğduğundaki haline bayılmıştım ama şimdi kel olduk nerdeyse. Umarım en kısa zamanda tekrar çıkar...
valla benımde sutum fazla,işe baslayınca heralde pompa makınesıyle gezıcez

Aksamlari ben onde esim elinde pompayla arkada takiliyoruz evin icinde
Maşallah kızlar, sağıp bol bol buzluğa atın. Benimki ancak kızıma yetiyo, sağıp
dolapta stoklamak istiyodum ama şu durumda mümkün değil. İşe başladığımda mecburen 2-3 öğün de olsa mamaya başlamak zorunda kalıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…