- 24 Aralık 2010
- 1.429
- 1.165
- 333
ya kızlar,oğluşumun bıngıldağında çukurluk oluştu.dr.muayenesine de daha var.sizinki de öyle mi?nedendir acep?
Aman kizlar goguslerinizi bosaltmaya dikkat edin.pazar gunu hastanelik oldum.yasadigim izdirabi kelimelerle anlatamam.ancak agri kesici igne yapildiktan sonra sicak uygulama ve pompayla gogusumu biraz bosaltabildiler.bu arada kolumda da 2. Derece yanik olustu.gogus uclarim fena halde su topladi pompayla cekmektenAman diyim memislerinize gozunuz gibi bakin
canım benim bildiğim susuz kaldığında bebek bıngıldağı çukurlaşıyo, aslında anne sütü yeterli ama mama takviyesi yapıyosan belki susuz kalıyo olabilir. Yine doktoruna danışarak bir kaç çay kaşığı su ver istersen. Benimki sadece anne sütü almasına rağmen ben haftada bir iki gün 2 çay kaşığı su veriyorum...
hı hı aynen öylee olmuyo ya kendi annene dersin bi karışma az bi sus falan kırılmaz gücenmez ama k.v ye bişe denmio arkasında kapı gibi oğlu var sonuçda
keşkee öle birini bulsam baktırmak için çok istiyoum biliyomusun dua ediyorum hep ama burası ankara biraz insanlar soğuk komşuluk falan pek yok.ama allahım yüzüme bakarda öle birini çıkarır inş karşıma
hangi aşı hepatitin ikincisini yaptırdık diğer aşılarına 1 ay var ayrıca ilk başlarda bizde öyleydik ama ağlıyor ve şaşkınlıktan ne yapacağımı şaşırıyorum altını açıp bakıyorum eğer pisletmişse temizliyorum emziriyorum mama veriyorum ayakta sallıyorum gezdiriyorum ne yapacağımı şaşırıyorum
Aman kizlar goguslerinizi bosaltmaya dikkat edin.pazar gunu hastanelik oldum.yasadigim izdirabi kelimelerle anlatamam.ancak agri kesici igne yapildiktan sonra sicak uygulama ve pompayla gogusumu biraz bosaltabildiler.bu arada kolumda da 2. Derece yanik olustu.gogus uclarim fena halde su topladi pompayla cekmektenAman diyim memislerinize gozunuz gibi bakin
çok geçmiş olsun canım, neden olduki? Benim boşalmayıp da sıkıntı yaratacak kadar sütüm yok ama kızıma yetiyo :)
Benim oglanin tembelligi ve benim gezme merakim yuzunden oldu.daha once de sismisti ayni gogsum ama o zamanki aciya dayanabilmistim.bu sefer antibiyotiklik hale gelmis.Sut bosalmayinca kanallari tikiyormus ,acmanin tek yolu da sagmak.valla sutun olsa bi dert olmasa ayri dert:26:
aman gecmıs olsun benım gogus ucalrım hala ıyılesmedı,kalkan kullanıom hala..bilirim gögüs acısınıkoluna ne oldu canım ya..sole sıcak banyo denesen ama kolun da yanmıs...off bu annelerın nedır cektıgı...
canım çok geçmiş olsun bol bol emzir bebişini bak ben emziremiyorum gönlümce bolbol emipde sütümü çoğaltmasın die kısıtlı verebiliyorum ancak , gönlümce emzirme imkanım olsa bütün gün emziricem yani
Niye veremiyorsun canim?daha once yazdiysan kusura bakma kacirmisim ben
Hic sorma canim ya,valla gogus ucu catlagini mumla arayacagim aklima gelmezdiNe kadar acisa da sicak kompres ve pompayla cekmeye devam ediyorum.etmezsem sonum ameliyat falan olacak o daha fena
canım bende gebelik te kemik erimesi olmuş bel ağrılarım geçmeyince çıktı ortaya meğer omurlarımda kırık oluşmuş şimdi kalsiyum takviyesiyle emziriyorum ama en kısa sürede ilaç tedavisina başlamam lasım ozamanda emzirmeyi kesmem gerekicek böyle bi durum yani benimki(
Coook gecmis olsunnnn.omur kirigi agrisi da fenadir yani.sabirli kadinmissin iyi dayanmissin canim benim
Canım çok geçmiş olsun, bol bol boşalt o zman göğsünü...Hic sorma canim ya,valla gogus ucu catlagini mumla arayacagim aklima gelmezdiNe kadar acisa da sicak kompres ve pompayla cekmeye devam ediyorum.etmezsem sonum ameliyat falan olacak o daha fena
Oyy yerim ben onun saçlarını. bizim saçlarımız döküldü, benim saç takıntım vardı doğduğundaki haline bayılmıştım ama şimdi kel olduk nerdeyse. Umarım en kısa zamanda tekrar çıkar...benim kızın saclarından bıngıldağı bile gzükmüo anca elimle yokluom arada,kızlarr biz aşı olmaya gıdıcez yandık yani,ama cok kar yagıo burda:26:
valla benımde sutum fazla,işe baslayınca heralde pompa makınesıyle gezıcez
Maşallah kızlar, sağıp bol bol buzluğa atın. Benimki ancak kızıma yetiyo, sağıpAksamlari ben onde esim elinde pompayla arkada takiliyoruz evin icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?