2010 Aralık Anneleri

merhabalar bende 2010 aralık annesiyim bişey sormak istiyorum göğüsünüzü kaç saatte bir sağıyosunuz ve kaç cc süt geliyo ?

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız pek giremiyorum bebişle...kızımın burnu çok tıkalı dr. götürdük sadece okyanus suyu kullan diyo ama yavrum uyuyamıyo ememiyo çok kötüyüz orti bebenin aspiratörüyle çekiyorum ama bitmiyo bi türlü dün akşam emziriyodum yavrum baktım nefes alamıyo nasıl çırpınıyo 5 saniye falan çırpındı ama ben kalp krizi geçiriyodum nerdeyse bi bağırmışımki bütün apt. toplandı noldu diye kalbime iniyodu nerdeyse o telaşla bi serumun hepsini burnuna döktüm de kendine geldi acile götürdük oksijen verdiler ama grip olmadığı için bişey yapmadılar yarım saate bir çek burnunu dediler ciğerleri temizmiş onun için bişey yapmıyolar ama napcamı şaşırdım buhar makinası kullanıyorum vicks le buhar yapırum ama işe yaramıyo siz ne yapıyosunuz bi akıl verin bana lütfen

emzik aldığı için rahatsın canım. O emziği emmediğini farzet,ağlamaya devam edecek. Bazen mecbur kalıyorum

kızlar esra erolu izliyordum da ya ben hamileliği özlediimmm.... özliyeceğimi hiç düşünmemiştim... 2. yi mi yapsam acaba...

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun.. benim kızımın çok tıkanmıyor, tıkanınca da bebeğin verdiği damla var onu sıkıyorum iyi geliyor... onun dışında önerebileceğim bişşey yok maalesef...

Tatlım çok erken başlamışsın süt dışında gıdalar tattırmaya. Sen bilirsin tabi ama yapmamanı öneririm. Henüz sindirim sistemleri gelişmediği için bu tip tattırmalık da olsa gidalar hayatını kabız olarak geçirmesine sebep olabilir.

kızlar esra erolu izliyordum da ya ben hamileliği özlediimmm.... özliyeceğimi hiç düşünmemiştim... 2. yi mi yapsam acaba...

Programın başında ne kadar zorlandığından bahsetti kaçırdın galiba. Ben özlemedim ya. Özgürce hareket etmek gibisi var mı? Hem bebişlerimizde koynumuzda çok şükür ..

canım banyo yaptırınca burnu yumusuyor ya,bende aldım o aspıratorden,banyoyu yapınca hemen cekıoz bırsuru cıkıyor bı de ole dene,ayrıca bende gunde 2 kez cekıom hatta nefesım yetmıo esım ccekıo,bırde arada memeyı bıraktıryorum nefes alsın dıye..

merhabalar
bzm de basımıza aynı durum gelmişti hatta bikaç sn uykuda nefesi durdu gibi olmuştu.bzm doktorumuz da ilaç vermedi sadece serum fizyoloji damlatın demişti.biz burun aspiratörüyle pek bişey cıkaramadık ama süt pompasının hortumu bu konuda baya iş gördü:))eşim uykuda nefesi kesilir gibi olunca o hortumu kaptığı gibi bi ucunu cocugun burnuna bi ucunu da kendi agzına soktu ve cektik hep böle burnundaki sümükleri..ne kadar cok geldine inanamazsın..öle çeke çeke atlattık nefesinde zorlanma hissettiğimiz zmn cekiyoduk.birz aglattık kuzuyu ama rahatlıyodu sonuçta..doktor da ii yapmışsınız demişti insan zorda kalınca yaratıcılığı artıyo demekki ama baya sürdü gecmesi..gecmiş olsun size de..

Çok gecmis olsun tellinaz ins çabuk iyileşir bebeğin çok kötü yaa küçük bir burun sen birsey yapamiyon papatya çayından ufak bir kasık icir papatya bul kaynattan hafif ilikken banyosunu yaptir icine nane felan koy ama banyon sıcak olsun buharlassin iyice bunu bı dene derim hatta birazcikta viksten banyo kuvetine dok( bebeğin) biraz sıcak suda tut bak nasıl açılıyor burnu ağzı aksam yaptir rahat uyusun gece

Cagaser sizede gecmis olsun çok zor yaa ama iyi dusunmussunuz insan canindan bir parçayı meleği öyle zorda görünce yapamayacağı hiç bir şey yok allahim daha kötü Ağrı sancı vermesin

babannesi durmuyoki 40 ı çıkınca başladı bütün engellerime rağmen tattırmaya. bende napim onlar çok vermesin die gözümle görerek tattırıyorum.elmayı sadece yalayabilio miğdesine giden bişi yok yani:)) verdiğimiz miktar cidden 1 damlayı geçmio mesele emziği bandırıyoruz yoksa haklısın

burdayımben. bi bakıyım dedim. eskiden nasıl kalabalık olurduk 2o kişi bile olurduk
süper sohbet dönerdi.

burdayımben. bi bakıyım dedim. eskiden nasıl kalabalık olurduk 2o kişi bile olurduk
süper sohbet dönerdi.

evet canım ama artık zamanımızda çok kısıtlı. Bu arada emzik siparişi veriyorum ama işin içinden çıkamadım. Online da değilsin. Yardımına ihtiyacım var.

pompayla sağmaktan bahsetmişsiniz ılzar.
benimde pomayla sağınca bi göğsüm birz acıyo. diğerinde hiçbişi hissetmiorum
ben de minimumda başlatp gittikçe yükseltiyorum.
medela benimde ben beğeniyorum sağımını.
bi gün göğsüm iyice şişken sağmak istiorum bakalım sonuç nasıl

evet canım ama artık zamanımızda çok kısıtlı. Bu arada emzik siparişi veriyorum ama işin içinden çıkamadım. Online da değilsin. Yardımına ihtiyacım var.

evet haklısın. her an gelemiyoruz. ancak vakit bulabilirsek
vakit olunca koştur koştur iş yapıyoruz ya da dinlenmeye çalişıyoruz dimi.
sor tatlım burdayım ben.
istersen gelliim face e

evet haklısın. her an gelemiyoruz. ancak vakit bulabilirsek
vakit olunca koştur koştur iş yapıyoruz ya da dinlenmeye çalişıyoruz dimi.
sor tatlım burdayım ben.
istersen gelliim face e

sanırım almam gereken bu Chicco Physio Kauçuk Elf Mavi Tekli Emzik 0+
bir de bu var Chicco Physio Kauçuk Elf Mavi Tekli Emzik 0+ (tanımlarını yazdım link değil)

Ancak biri 8.90 biri 12.90. Hangisini almalıyım sence?

benim aldığım 8. 90 dı. chicco phcsio kauçuk elf mavi tekli emzik 0+

bide bebeklerimiz huysuz uyumuyo ağlıyo diyonuz,hepiniz internettesiniz valla :))bebeklerimize iftira atmak yok artık ayy bende 40ımda yaşamadığım rahatı yaşıyorum,annem peşimi bırakmıyor arada kapışıyoruz,sonra yine can ciğer,ayy insan bukadar dip dibeykende kapışmadan olmuyorki ayy buara ağzında sakız gibi bi laf: sen nasıl kızını düşünüyon bende kızımı düşünüyorum işte diye
gece masal daha uyumadıysa gitmiyor yanımdan git yat diyorum busefer gözü üstümde beni izliyo bende rahat rahat uyutamıyorum en son sinir oluyoruz birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…