Ben bebegin ayakta sallanmasina veya kucaga alip uyuyana kadar sallanmasina karsiyim nedense ..
Bastan beri yapmadim .. annem el aliskanligi kucagina alinca salliyor pi$ pi$liyor hemen
anne yapma alismasin diyorum..
Cocuk öyle sersemlesiyor ve alisiyor .. sonra isin gücün yoksa
geceleri kalk agliyor diye evin icinde tur at salla kucakta ..
Bu ilk dönemler cok önemli .. geleneksel seyler sallamak nini söylemek vs ..
ama ben yapmiyorum .. yapana karsi degilim ama alismasa siz anneler icin daha rahat olur diyede düsünüyorum ..
benim cim cime kizim aglamaya basladigi zaman önce emzigini veriyorum genellikle öyle
hemen susuyor ..
oda olmuyorsa inatlasiyorsa kendi yatagima aliyorum sakin sessiz bir sesle konusuyorum onunla
benim kizim neden agliyor bakalim ?
kötü rüyami görmüs melegim ..
aaa ama bak gece olduu uyuman lazimm vs gibi ..
masal anlatir gibi bir iki dakikka konusuyorum ..
boncuk boncuk bakiyor emzigini emiyor sakinlesince yatagina yatiriyorum ve kendi kendine uyuyor
sizde deneyin bunu bence arkadaslar .. bizde ise yariyor .. cocugu sakinlesdiriyor ..
belki sizdede ise yarar ..
kızlar nasılsınız pek giremiyorum bebişle...kızımın burnu çok tıkalı dr. götürdük sadece okyanus suyu kullan diyo ama yavrum uyuyamıyo ememiyo çok kötüyüz orti bebenin aspiratörüyle çekiyorum ama bitmiyo bi türlü dün akşam emziriyodum yavrum baktım nefes alamıyo nasıl çırpınıyo 5 saniye falan çırpındı ama ben kalp krizi geçiriyodum nerdeyse bi bağırmışımki bütün apt. toplandı noldu diyekalbime iniyodu nerdeyse o telaşla bi serumun hepsini burnuna döktüm de kendine geldi acile götürdük oksijen verdiler ama grip olmadığı için bişey yapmadılar yarım saate bir çek burnunu dediler ciğerleri temizmiş onun için bişey yapmıyolar ama napcamı şaşırdım buhar makinası kullanıyorum vicks le buhar yapırum ama işe yaramıyo siz ne yapıyosunuz bi akıl verin bana lütfen
elmayı bizde yalatıyoruz sonuçta o doğal bişe olmaz ondan korkma ama bal tehlikeli biliyosun onu vermesin.ben arada iğne ucu kadar pekmez bandırıp veriyorum tatsın die yada ufacık hoşav suyu bunlar sadece tadımlık korkma verekten vereceğin 1 damla yı geçmesin.pompa konusuna gelince şimd önce gelen sütten sonra yağlı süt inio şakır şakır onu beklemen lazım oda nerden baksan 15 dk alabilio bazen 10 dk mesela ben şöle yapıyorum iki ğöğsümü açıyorum birisini sağıyorum azalınca diğerine geçiyorum sonra gene ilk ğögse dönüyorum arada çıkmazsa gene 5 dk dinleniyorum gene sağmaya başlıyorum bu şekil o yağlı süt inene kadar sağıyorum sabretmezseniz pompa başında süt çıkmaz az elle masaj yapcaksınız sıkıp bırakın alttan destek yapın bu şekil yapıyorum ben
kızlar esra erolu izliyordum da ya ben hamileliği özlediimmm....özliyeceğimi hiç düşünmemiştim... 2. yi mi yapsam acaba...
kızlar nasılsınız pek giremiyorum bebişle...kızımın burnu çok tıkalı dr. götürdük sadece okyanus suyu kullan diyo ama yavrum uyuyamıyo ememiyo çok kötüyüz orti bebenin aspiratörüyle çekiyorum ama bitmiyo bi türlü dün akşam emziriyodum yavrum baktım nefes alamıyo nasıl çırpınıyo 5 saniye falan çırpındı ama ben kalp krizi geçiriyodum nerdeyse bi bağırmışımki bütün apt. toplandı noldu diyekalbime iniyodu nerdeyse o telaşla bi serumun hepsini burnuna döktüm de kendine geldi acile götürdük oksijen verdiler ama grip olmadığı için bişey yapmadılar yarım saate bir çek burnunu dediler ciğerleri temizmiş onun için bişey yapmıyolar ama napcamı şaşırdım buhar makinası kullanıyorum vicks le buhar yapırum ama işe yaramıyo siz ne yapıyosunuz bi akıl verin bana lütfen
merhabalar bende 2010 aralık annesiyim bişey sormak istiyorum göğüsünüzü kaç saatte bir sağıyosunuz ve kaç cc süt geliyo ?
Tatlım çok erken başlamışsın süt dışında gıdalar tattırmaya. Sen bilirsin tabi ama yapmamanı öneririm. Henüz sindirim sistemleri gelişmediği için bu tip tattırmalık da olsa gidalar hayatını kabız olarak geçirmesine sebep olabilir.
Programın başında ne kadar zorlandığından bahsetti kaçırdın galiba. Ben özlemedim ya. Özgürce hareket etmek gibisi var mı? Hem bebişlerimizde koynumuzda çok şükür ..
burdayımben. bi bakıyım dedim. eskiden nasıl kalabalık olurduk 2o kişi bile olurduk
süper sohbet dönerdi.
evet canım ama artık zamanımızda çok kısıtlı. Bu arada emzik siparişi veriyorum ama işin içinden çıkamadım. Online da değilsin. Yardımına ihtiyacım var.
evet haklısın. her an gelemiyoruz. ancak vakit bulabilirsek
vakit olunca koştur koştur iş yapıyoruz ya da dinlenmeye çalişıyoruz dimi.
sor tatlım burdayım ben.
istersen gelliim face e
sanırım almam gereken bu Chicco Physio Kauçuk Elf Mavi Tekli Emzik 0+
bir de bu var Chicco Physio Kauçuk Elf Mavi Tekli Emzik 0+ (tanımlarını yazdım link değil)
Ancak biri 8.90 biri 12.90. Hangisini almalıyım sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?