2010 Aralık Anneleri

12.90 olan soft kauçuk olan baktım şimdi. o daha yumuşak galiba.
ben diğerini kullanıyorum.istersen ikisinden de dene.

benim aldığım 8. 90 dı. chicco phcsio kauçuk elf mavi tekli emzik 0+

tamam cnm çok sağol

Ah sinemcim. Aynı dertten muzdaribiz. Benim annem çalışıyor Allah'tan. İlk günler onda kaldığımda (10 gün sürdü) evime döndüğümde ;Poyraz'ın hiç bezini üzerini falan değiştirmemiştim. Sadece emziriyordum :))

12.90 olan soft kauçuk olan baktım şimdi. o daha yumuşak galiba.
ben diğerini kullanıyorum.istersen ikisinden de dene.

Haklısın cnm. Zaten iki tane alacaktım. İkisini de deneyeyim. Çok teşekkürler.

buarada bugün evime dönerken yine gittik avm lere ebebekten bebeğime peluş oyuncak aldım pooh aldım bornozlu çok komik bişey,bide premium care aldım kızmama rağmen,niye taşıyo bu kakalar anlamam,bunda bile taşıyor yani 3 numarayada geçtik hem geçen hafta onda da taştı,2tane alt aldım 2de üst,ayy saç bantları aldım falan filan hiç bitmiyor bu alacaklar yani,kendimde hava aldım geldim :))

pelinim evlendikten sonra anneyle yaşamak daha zor oluyor nedense,evlenmeden önce böle değildik biz
buarada şimdi defnenin ölüm nedenini söledi haberler yüksek dozda alkol çıkmış kanında ondan düşünülüyormuş,çok üzüldüm ya allah rahmet eylesin

Aynen öyle canım. Anne olunca havaya mı girdik nedir :)

Allah ölümünde hayırlısını versin ne diyelim.

Son düzenleme:

Canım sen günde kaç kere sağıyorsun sütünü ve bebeğin kaç saat ile emiyor?

Ben ilk 25 gün falan sağabildim.Kızım daha uzun uyurdu ve süt birikirdi.Şimdi çok sık emiyor ve anca yetiyor.Göğsüm yumoş yumoş : ) senin ki nasıl sert mi devamlı? Bende sağıp buzluğa atmak istiyorum, buzlukta sadece 7 poşetim kaldı : ( acaba sütüm mü az off.

Kızlar yukardaki soruyu hepinize soruyorum.

Annem de haftanın 2 günü bende kalıyor.Ayy ne onla ne onsuz.Bizde kapışıyoruz devamlı başımda bıdı bıdı. Valaha kaynanamı aratmıyorsun diyorum.

Canım sen birde kızına araba mı kullanıyosun dışarıya çıkarken , Ana kucağı mı ?

Son düzenleme:
Aynen öyle canım. Anne olunca havaya mı girdik nedir :)

Allah ölümünde hayırlısını versin ne diyelim.
:)) evet evet havalandık kesin

canım benimde günün sonuna doğru aynen öle oluyor böle lastik gibi sık gevşek şeklinde,artık daha çok çekiyo bebişlerimiz tüketiyolar sütleri hatta ben artık sırasını unutsam bile en son hangisini emzirdiğimin,elliyorum hangisi gevşekse anlıyorum diğerini veriyorum,ama bol bol süt yapan şeyler tüketçez artık
canım msn de görmüyorum seni,bende pek açamıyorum ama,elizin resmini göreyim artıkın dicektim

Bizimkinin emme duzeni 40 indan sonra bozuldu maalesef.iyi emerse 4 saate yakin uyuyor,o zaman gogsum tas gibi oldugu icin hemen sagiyorum.ama rutin olarak sabah emzirdikten yarim saat sonra sagiyorum,gece de ayni sekilde.gunde 2 defa yani

aynen aynen benim kv bile böle değil,eşim meksikaya gitti ya geçen hafta off nasıl burun burunayız :)) diyorum 1-2gün kal evinde öle gel yine diyorum,öle şey olmaz diyor,bugünde eşimle kamerada görüşüyoruz bu gittiği 3 ay süresince onlara ikramiye yatçakmış,annemde bana diyorki ne yapmayı düşünüyonuz bilmiyorum konuşmadık hiç dedim,arsa alın tarla alın şunu alın bunu alın olmazsa diye sıraladı bana,ya kaynanam bile böle yorum yapmıyo karışmıyo hiç,daha gelen giden parada yok yani
canım ben daha yayan hiç çıkmadım hep arabayla çıktık ama kanguru aldım onunla gezmeyi düşünüyorum havalar söle bi düzelsin,yazada bebek arabası alabilirm daha sıklaşcak ya gezmeler yorulurum artık hep kucağımda

Benimki teknoloji manyagi bebikO omuzumdan tavana bakiyor anasi internette surfte

Bizimkinin emme duzeni 40 indan sonra bozuldu maalesef.iyi emerse 4 saate yakin uyuyor,o zaman gogsum tas gibi oldugu icin hemen sagiyorum.ama rutin olarak sabah emzirdikten yarim saat sonra sagiyorum,gece de ayni sekilde.gunde 2 defa yani

benimki gündüz artk çok sık ve uzun emiyor. Daralıyorum artık 1 saate yakın emiyordur. bu nedenle gece 4-5 saat uyuduğunda bile şişmiyor artık göğüslerim. Senin rahatsızlandığın gece sırasını şaşırdığım için bir göğsüm çok şişti,sıtma gibi bir şey tuttu. Ateşim var ve titriyordum. Gece yarısı pompa aldık sağdık falan. O göğsüm anca kendine geldi

Aynen bende unutuyorum hangisini emdiğini.Ben emzirme sütyenlerimi kullanımıyorum valaha, gerek yok.Ayy şimdi bakıyorum da ne gereksiz şeyler almışım.Loğusa pijalamsı sonra sadece 1 gün giydim, yazık oldu 100 tl'ye .Hastane' de de gecelik giydim.( konu nerden nerelere geldi neyseee peki sen sütünü sağıyormusun,?ben böyle gevşek olunca sanki sütüm yetmiyormuş gibi geliyor.

Canım bende açamıyorum msni yani birisine yakalanırım da uzun kalırım diye : ) kızım uyuyunca anca kendime ve işlerime vakit ayırabiliyorum.Zaten çok uyuyan ve uyuyunca bizi 10 kere başına diken bir kız: ) Ben sana böceğimin resmini meil atarım : )

Bu arada bizim yarın mevlüdümüz var.Hayırlısı ile bitse de kurtulsam artık.Yarın bayağa kalabalık olucak , çok yorulucam ,neyse yardım edicek eleman bol miktarda elimizde mevcut : )

Benimki teknoloji manyagi bebikO omuzumdan tavana bakiyor anasi internette surfte

valla rahatımız beyde yok bide şikayet ediyoruz,eskiden bebek bezi yıka,yok yemek yap hizmet et derken bebeklerinimi sevebiliyorlarmış,
aynen bende bebeğimin odasında yaşıyorum eskiden bebek odası değilken biz bu odayada tv almıştık aslında hiç istemezdim odasında tv olsun bebekken ama daha hesapta bebek yoktu ozamanlar bilgisayarlar cep telefonları derken bebeği radyasyona boğduk resmen off çok üzüldüm şimdi kızıma ya,ama alışkanlıklar işte

kızlar selam..
1 hafta sonra iş başı yapıyorum fenalardayım..benimkız uyandı...emzirmeden bahsetmişsiniz tam okuyamadım.....ama sunu soylıyeyım.bebişi emziriyoruz ya bi daha ki emzirmeye en son son emzirdiğimiz göğüsümüzden başlayacakmışız..cunku butun vitamin en sondaki sutteymiş..ben şimdi dutu nasıl saklıcam neye koyacam onu dusunuyorum bu hafta buzluğa depo yapıcam..buzdolabının buzluğunda saklanıyor dimi?

Ehee benimki sadece ilk 10 gün 4 saat uyuyordu.Şimdi, 2 saat ara ile kalkıyor bazen 1,5 saat ara ile.Ne güzel işte 4 saat az mı geliyor sana ? benim ki de şöyle uzun uyusa da sağsam sütümü.

Diyorum ya ne onlarla ne onsuz.Yinede Allah başımızdan eksik etmesin ama biraz da çenesini kesse

Ben kanguru almadım, havalar ısınınca kullanılacağanı düşünüyorum.O zamana kadar da çok kilo alırda taşıyamazsam diye almadım.Zaten arabası olunca pek gerek kalmaz gibi geliyor bana.Bizde araba almadık ama artık gerekiyor.Hafta sonu eşim Kraftın Twist modelini alıcak bayağa kullanışlı.

Ya benimkide 4-5 saat uyusun artIK liftennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ,KISKANIYORUM ARTIK AMA YAAAAAAAAAA

ayy sorma canım benimde gitti valla 100tl o pijamaya bende evde kendi kendime eskitiyorum onu :))
yok canım hiç sağmıyorum ya ben gece bile hala 2saatte bir veriyorum aslında bikaç kere denedi 3saatte uyuduğu oldu ama artık bünye alışmış uyanıyorum masal uyuyorsa bile veriyorum emiyor,gündüzde aynen pelinin gibi yarım saat 1 swaate emdiği oluyor hep gün içinde 2-3 kere böyle uzun emdimi sağmaya gerek kalmıyor hiç,bi geçen gece face tede yazmıştım yalnış sıralama yapmışım hemde masalda az emmişti benim sol meme davul gibi olmuş ve üst baş yamyaş akmış ped falan işe yaramamış 15dk emzirmeme rağmen hala öleydi hatta masal uyumuştu ne yapçağımı şaşırdım yanımda pompa yok poeşt yok annemlerdeydim biberon yok bardağa sıkçaktım masala tekrar dayadım yine emdi allahtan rahatladım öle

bizimde 40 mevlüdümüzün haftası eşimin gitmesine denk gelmişti yapmamıştık bu cuma yapılcaktı hocanın kardeşi ameliyat olmuş haftaya gün aldık bizimde haftaya yapılcak canım ama annemlerde yapılcak bütün yakınlar o semtte genelde bide orada kalıyorum artık salı geççem yani
allah kabul etsin buarada canım ne güzel çok yorulmucan elizlede ilgilenebilcen,çok sevinirim valla resim yollarsan

nezaketcim ben öle son sütün faydalı olduğunu duymamıştım hiç hatta dr. 15dk birini 15dk birini diye anlatmıştı
özlemcim bende kraft twist alcaktım gittim gördüm açtık kapattık hatta gerçekten çok güzel ve çok kullanışlı bi model ama çok ağır 13-15kg arası,tek çıkıp gezdiğim günlerde birde bişeye binip inceksem çok zorlanırım diye düşündüm yazada alcaksam hafif yazlık bişey alayım diye düşündüm kanguruyu ben izmirde rahat kullanırım canım zaten şimdi bi 10-15gün daha soğuk yapar okadar sonra gezilcek havalar başlar,bide bizim minik hafif ya,yazada taşırım sanırım :))
buarada biz twist modelinin tümünü oto koltuğuyla 799a alcaktık ebebkten,sonra burada şirin bebe mi tam hatırlamıyorum başka bi bebek mağazasında adam oto koltuksuz 400e bırakırım dedi,çok iyi fiyat vermişti bunlar 2010 modelmiş daha doğumdan önce sormuştum 2011ler gelcek ondan size uyguna veriyorum demişti bu aralıklarda bulursan al cnm piyasası çok değişiyo boşuna çok
verme

Valla özlemişim kk sohbetlerini :)) Ara ara girp bakıyordum ama cevap verecek zaman olmuyor kaçıyorum genelde.Kv varken ona bırakıp face bakınıyodum.40 mızla beraber kv mide azad ettik. Süt konuşulmuş ben hiç sağıp bakmadım bizimki hiç ağlamıyor meme diye yetiyor heralde kilo alımınada doktor normalden fazla demişti :)) Bakalım 2 ayda ne çıkcak bende sürekli o iyi geliyor bu iyi geliyor bakınıp yiyebildiğimi yemeye çalışıyorum.Şu malt içeceğini deniycem birde :))) Bu arada bizim kırk çıktı ama paris yolları taştan oldu bizede Benim iki dikiş yeri hala kapanmadı ne zaman kapanca bilmiyorum

ohh hayırlısı olsun 40nız ve kv.niz işte 40 çıkmanın yararlarından biride bu
parisi hele hiç açma taştanda lafmı,çok kötüydü

carnacım bizimde bayadır ilk yatışımız 4saat oluyor sonra 2saatte bir emiyorum diyelim 12de yattıysak çok güzel bi emiyoruz ilk önce dün 40-45dk emmişti sonra bi uyudu 4civarlarında kalktı sonra 5.30da kalktı ama işte sonra yavaş yavaş gündüz moduna geçiyoruz 1.5 saatte yada en geç 2saatte kalkıyoruz,bugece 4te çok zorlandım ama öle uzun uyuyunca kalkamadım heralde masal emerken resmen 2-3kere boynum düştü
annem hala 3-4saat bırakma emzir diyo yaptım öle ama bazen dayanamıyorum valla bırakıyorum uyusun diye,öle uyursa 4-4.30 uyuduğu oluyor,bu anlamda gece gündüz kavramımız çok iyi oturdu gündüz zorlasam 4saat uyumaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…