2010 Aralık Anneleri

Yok Allahtan benim Kv sağolsun annem gibidir.İyi anlaşırız Bizimde gece uyuyunca 3buçuk 4 gibi uyanıyor emiyor uyuyor sonra sabah ezanı :)) Sonrada 8 -9 arası uyanırız sonra canı nasıl uyuyup uyanmak isterse takılıyor kafasına göre

ayy nasıl keyifle okudum ben de özlemişim sayfalarda dolanmayı :)
benim bu zaman kadar sütlerim hep boşa aktı havlular yetmedi..
çünkü saklama poşetim falan yoktu..
artık var poşetlerim atacam buzluğa...

kızlar rapor alacak var mı aranızda ücretli izin bitince?

funah ucretlı ızın bıtınce rapor alma hakkımız varmı?

ben ucretsız ızıne ayrılmayı dusunuodum bahsettıgın o mu?

canım ben de ücretsiz izne devam edicem ama
kimi rapor alıyor bu arada biraz daha maaş almak adına..
eşim karşı hasta değilken rapor almaya..
idare ederiz çık ücretsiz izne diyor..
ben de bilemedim napayım..

emekli sandığına bağlıyım ben..ücretsiz izin 8 ay mı 12 ay mı?

Ehee benimki sadece ilk 10 gün 4 saat uyuyordu.Şimdi, 2 saat ara ile kalkıyor bazen 1,5 saat ara ile.Ne güzel işte 4 saat az mı geliyor sana ? benim ki de şöyle uzun uyusa da sağsam sütümü.

4 saatten sonra bir 4 saatte kucakta ev dolaşıp beyle konuştuğumuz için pek birşey anlamıyorumdurmak yok susmak kesinlikle yok meraklı turşucu sürekli evin sağına soluna dokunmak istiyor

canım ben sgklıyım bızde rapor hakkı varmı bılmıyorum senın dedıgın gıbı. ama ucetsız ızın akkı 12 ay bende en azından hazırana kadar dısımızı sıkalım dıyorum zor olcak ama cunku bızım evın kredısı var onun ıcın cok sıkılcaz ama bebısı sımdı bırakamam cokkucuk yaaa:84::84:

evet canım dişimizi sıkıcaz...
ücretsiz izin hakkı varsa rapor da alır kullanırsın bence..
bilemiyorum tabi mevzuatı..
evet ya çok minikler.
şehri hüzün başlamış ya işe..
nasıl içi gidiyor kimbilir...
zor çok zor..

ya bnım bıde soyle bır durumum varkı bebeke bakcak yanımda kımse yok bakıcı bulmam lazım ona da kuucucuk kıyamıyrum ya nasıl guvencem o bakımdan ıdare etmek zorundayımmmmm oglumun saglıgı daha onemlı

ben kendi işimi yaptığım için rapor derdim yok yaz sonu gibi başlayacağım şimdiden ne yapıcam diye düşünüyoum ne kadar zor çalışan anne olmak

waaaay!!!
cok sasirdim
uzun zamandir ilk defa bu kadar muhabbet olmus
bu saate kimse kalmamis ama
oda olur insallah
bende bugun spiral taktirdim
tekrar dogumhaneye girmek hic hosuma gitmedi
ama doktorum cok canimi yakmadi allahtan
sonrasinda agri oldu
hatta hala var adet sancisi gibi
bide haftasonu oldugu icin annem gitti
pazarteside 40miz cikiyor
artik kalmayacak maalesef
ben anneme cok baglandim lohusalik doneminde
o olmadigi zaman tedirgin oluyorum kizima bakamicam diye

bende spıral taktırcam.. merakedıodum agrı oluomu canın yanıomu dıe ayrıntıları anlatırmısın canım nasıl bsı anastezı fılan varmı? agrısı ne kadar surdu? bıde doktor bana adetının 2. gunu gel demıstı senın kanaman bıttımı kı ? adet oldunmu? ayy ne cok soru sordum gecmıs olsun en azından atlatmıssınnn ben tırsıyorummm..

Evet canım annelere alışınca kendi başına yapamıycakmışsın gibi geliyor :) Ama iş başa düşünce yapıyosun merak etme canım. Bende taktırsammı diye düşünüyodum şimdilik vazgeçtim geçen gittiğimde daha rahimde toparlanmamıştı.Birde açıkçası kurcalanmak istemiyorum bu ara Doğum da plesenta çıkmayınca baya bir kurcalandım çünkü

bende annemler gıdınce kendımı salak gıbı hıssettım ama 1 afta oldu boylesı daha ıyıymıs karısan yok eden yok. kafan rahat bıde ıstedıgın gıbı yatıp kalkıosun merak etme halledersın tek sorun tek basına olunca ınsan banyo bıle yapamıor yemekler hazır degıl, temızlık utu senı beklıyr camasır ve bulasıkta tebı

Evet tekkende iş yapması çok zor :)) Uyumasını bekliyorum ben :) Uyusa bile iki dakkada bakıyorum :))

canım ya biz aynı gün doğum yapmıştık di mi. 40ımız pazartesi mi çıkıyo. ben salı diye hesaplıyodum hep. 40. gün mü önemli olan 40 günü doldurmak mı??? kafam karıştı yahu. bi de kanaman ne durumda. spiral de takılmış. benim kaç gündür leke oluyodu az az. 2-3 gündür kanamam oluyo az da olsa. adet mi oluyorum dicem ama o kadar da çok değil. günlük ped idare ediyo yani... tedirgin olma hiç canım. senden iyi kimse bakamaz kızına, yalnız da olsan en iyi sen bakarsın:)

bende korktum canimin acimasindan
ama acimadi kizlar rahat olun
once vajinal ultrasonla bakti
sonra normal muayne eder gibi rahimi acti
igne yapti ama hissetmedim bile igneyi
uyustu diye cok anlamadim galba
ben hala muayne oluyorum saniyorum
bekliyorum ne zaman takicakta canim aciyacak diye
sonra bittiiii kalk bakalim biz adama boyle spiral takariz iste dedi
sok oldum
sadece dogumhaneye girmek ve dogumdaki suratsiz ebeyi gormek
basta moralimi bozdu o kadar
doktorumu gorunce rahatladim neyseki
operasyon bitince sarildim optum doktorcuumu
benim kanamam bitmedi 37. gunumdu canim
sonrada biraz adet sancisi gibi bi agrim oldu
cok ayakta durma agir kaldirma bugun dediler
kaymasin diye sanirim spiral
kanama varken takiliyo bu spiral
o yuzden adetinde cagirmistir canim
herkese tavsiye ederim
korkulacak bisey yok kizlar

evet canim ayni gun dogurmustuk
walla annemlerin hesaba gore pzt 40 cikiyomus
cok takilmiyoruz biz ya 40 olayina
kanamam bayaa azalmisti bu hafta bende gunluk ped kullaniyodum
ama spiral takilinca bugun yine cogaldi
sanki pazartesi bitmez gibi bu:26:
insallah uslu durur kizim
gecen hafta sonu annem gittiginde canimi okudu sabah 5e kadar
insallah uyur bu gece
sen spiral taktirmiyomusun canim

yok canım spiral bana pek güven vermiyo, çevreden duyduklarımdan olacak. iki çocuğun üstüne bi kazaya kurban gitmek istemem...40 olayını ben de abdest almak için soruyorum sadece. değilse bişey yapacağımdan değil. gerçi annem bisürü tembihledi, taşlar falan...neyseki uzakta haberi olmaz. abdest almak lazım ama namaz mezuu var benim için...

kanamamiz devam etsede namaz kilabilcez ama dimi?
40tan sonra ozur oluyomus cunku
pzt abdest alip namaza baslayabiliriz canim
spirali benim etrafimda kullanan herkes cok memnun
bende bi kac efsane duymustum ama hep 3. agizdan
o yuzden inanmiyorum
kuzenlerim gorumcem falan cok memnun
doktorda kontrol edicem adet olunca gel dedi
kayma olmazsa sorun yok yani
gebelik kursundaki ebede cok ovmustu spirali

ben de özür oluyo diye biliyorum canım. ama çok artar adet gibi bi hal alırsa nolcak bilmiyorum... yalnız hala 40 günü doldurmak gerekir diye düşünüyorum. bu arada özür halinde namaz kılınıyo ama paris olmuyo galiba. iyice bi öğrenmek lazım kime sorsam ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…